2005.09.26. 13:27:04
Szerintem Eto'o jogosan "vette el" a labdát Maxi elől, Maxinak kellett volna még másfél lépés legalább, mielőtt kapura tudja rúgni és addig a kapus jobban zárhatta volna a szöget, egyértelműen jobb helyzetben volt Eto'o és a mérkőzésen a játéka is nagyon tetszett, a 11-est ki lehet hagyni, mindig nem jön be, pedig ugye jól rúgta, viszont amit a mezőnyben dolgozott az hihetetlen volt. Viszont Van Bommel játéka nekem nem tetszett, az első félidőben nem volt fazona a csapat játékának és valljuk be ekkor a hollandnak kellett volna irányítania és nem tudta megoldani ezt a feladatot - szerintem. Akiről szót kell még ejteni az Belletti és Sylvinho akik nagyon jól játszottak, érdekes volt nézni, hogy Belletti felfutása után hogyan sprintelt vissza, hogy védekezzen, Sylvinhonak jók voltak a szögletei, beadásai és jól is védekezett, viszont középen szerintem most Puyol volt a gyenge, össze-vissza elrugdosta a labdákat, egyáltalán nem volt magabiztos. A többiek közepes, Henkenek sem ment igazán a játék, viszont a cserék nagyon nagyon jók voltak, Iniesta megoldotta a csapat irányítását, Santiago nagyon hatékonyan segítette a támadásokat és talán a legjobb Maxi volt, aki küzdött, brusztolt, nem hagyta levegőhöz jutni a védőket és valóban megérdemelt volna egy gólt, még akkor is ha Eto'o abban a helyzetben jogosan "vette el" a labdát.
Barcelooooooooooooooooooooooooona