sjay írta:MessiFan írta:Innye jól kikaptam..
Nem gondoltam hogy ennyi van a két sig között, sőt ,szerintem a tiéd jobban sikerült.
így utólagosan már nem befolyásolom az eredményt, úgyhogy leírnám a véleményemet én is
Kettőtök párharcából nekem is MessiFan (Tibi?) sige tetszett jobban. Frog sigét számomra a render mögötti árnyék nyírja ki, illetve egyébként is elüt a render a háttértől. Szóval szvsz. árnyékot le, + pár textúra hogy jobban összeálljon a dolog, és király

Tibi művén a felirat nekem nem az igaz, de legalább van rajta

Az egész szép, letisztult, egyben van... Pár textúrát még elbírt volna.
Nálam mint írtam MessiFan a nyerő, de a zsűri pont másképp gondolta
Czier (Higany?) sige nagyon bejövős annak ellenére hogy alapvetően irtózok ettől a pinkes-lilás árnyalattól. A felirat nekem kicsit búcsús, de kétségkívül hatásos a sigen

Az ellenfele Pongracz szintén jól teljesített, kicsit low quality hatású a sig... Ha kicsit finomítassz a technikákon szerintem jó lesz ez később

A virtuális voksom Cziernek járna.
Ronaldinho89 vs. Patrik17
Szvsz. a kör legszínvonalasabb párharca. Nehéz döntés lenne ha számottevő lenne a döntésem

A mérleg nyelve nálam egy cseppet Patrik felé billen, az Ő sige nagyon egyben van. Roni (bocs a rövidítésért

) sige is ütős, és nagyon ötletes, de szvsz. kicsit szét van darabolva... Ha nincs a kis render, a felirat vízszintes, és kicsit változatosabb a háttér Te lennél a befutó nálam

De az is lehet hogy túl maradi vagyok...
A Csani - StikiHun ütközetről: nálam Csani a győztes, bár bevallom Tőle jobbat vártam

Nagyon ötletes ez is, viszont a technikai megvalósítást nem érzem 100%-osnak. A render keze/homloka és a háttér közötti találkozásnál pixeles a dolog, de ez szinte a render teljes bal oldalán elmondható. Tudsz Te ennél sokkal jobbat is!

Stiki sige technikailag nem rossz (bár van rajta mit finomítan) . Ez a logóháromszorozás nekem elég erőltetett, és a bal (nekünk jobb) oldali figura bal lábának levágása sem szerencsés.
Nagyjából ennyi, remélem nem sértettem meg senkit

Véleménnyilvánításomat erősen befolyásolja, hogy nekem egy jó sigre egy jó felirat is kell. Text nélküli sigeket befejezetlennek érzem. Persze ez senkit nem érdekel, hiszen véleményem cseppet sem befolyásolja a verseny eredményét