Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11
- Blaugranafan
- Barça B
Hulk elég gyors volt a Portoban, már az első percben bevette a CSKA kapuját 

Ezen visítottam

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Épp ma tanácskoztunk haverokkal, hogy most hogy tovább jutott a Madrid.. ki lenne a legjobb ellenfél számára a 8 között és arra jutottunk, hogy a bl leggyengébb csapata kéne nekik, hogy legyen olyan nehéz csak hát az a baj, hogy saját magukat nem kaphatják meg.. 

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Blaugranafan
- Barça B
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... t-2069071/
Nem tudom ti olvastátok-e, de ez is elég durva, ma hunyt el autó balesetben a Zenit kapusának a felesége... RIP.
Nem tudom ti olvastátok-e, de ez is elég durva, ma hunyt el autó balesetben a Zenit kapusának a felesége... RIP.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Pedig egy pillanatra elgondolkozott, hogy letegye a lábát.

Ettől függetlenül lőhetnének még egy gólt a tippmixem miatt.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Xanthor
- Capitá del Barça
Hát csak szimplán "dejongozott" egyetfcbarca0827 írta:A ritka sötét (nem rasszizmus) Balotelli mit csinált, hogy egyből pirossal kiállították?
Szerk.: Ejj, de gyorsan megírtam. Pedig mikor elkezdtem,még nem volt ilyen kérdés.

http://www.youtube.com/watch?v=4V3_FAXQcwU
(Egyébként kicsit érdekes a mezválasztás, hogy konkrétan mindkét csapat kékben van, csak más árnyalat)
Játszottak komoly ellenféllel csak rendre kikaptak, Juventus, Liverpool azért jó csapatok voltak azokban az időkben. Személy szerint én a Realt a Chelsea ellen nézném meg, jó kis derby lenne.Tocy írta:
2004 óta először játszhatnának komoly csapat ellen a BL-ben...Joséval azért mindenképp fajsúlyosabb csapat lett a Madrid, nem lazsálták el a kupát, esélyesek a bajnokságra, és végre továbbmentek a BL-ben...most kaphatnának egy Chelsea-MU-t, és megmutathatnák...
A Barcának pedig Schalke lenne a legjobb, elér még a nagyok ellen játszani, most jöjjenek a németek, utána pedig már úgyis csak top csapat jöhet.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
A ritka sötét (nem rasszizmus
) Balotelli mit csinált, hogy egyből pirossal kiállították? 
Szerk.: Ejj, de gyorsan megírtam. Pedig mikor elkezdtem,még nem volt ilyen kérdés.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.17. 19:50:37-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
PIROS LAP BALOTELLINEK COMBBA TALPALÁSÉRT! csak a közvetítést olvastam ott írták, de kíváncsi vagyok a videóra...LM10 írta:A jó Balotelli mit művelhetett, hogy kiállították a 36. percben?
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
én egy ilyenre gondoltam illetve csak szeretném ha így lenneLeomessi14 írta:Ezt gondoltam ki magyar ora alatt:![]()
Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar

Chelsea-Real
MU-Spurs
Sahtar-Inter
Barca-Schalke
elődöntő:
Barca-Inter
Chelsea-MU
döntő:
Barca-Chelsea 2-1 gólok:Messi,Abidal ill. Essien

legjobb kapus: Valdes
legjobb védő: Abidal
legjobb kp: Iniesta
legjobb csatár: Messi
gólkirály: Messi
legjobb játékos: Messi
de szép is lenne

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára víscaelbarca!forever 2011.03.17. 19:48:29-kor.
Megfelelne, annyi átszervezéssel, hogy mi játszanánk a Schalkével és a Sahtar menne széttörni az Intert!Tocy írta:Nekem is ez a verzió tetszikLeomessi14 írta:Ezt gondoltam ki magyar ora alatt:![]()
Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar

Football, bloody hell. /SAF/
Nekem is ez a verzió tetszikLeomessi14 írta:Ezt gondoltam ki magyar ora alatt:![]()
Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar

-
- Entrenador del Barça
Ezt gondoltam ki magyar ora alatt:
Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar

Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Csodálkozom, hogy sokak szerint milyen veszélyes a Manchester!
Hát ha a nagy nevek közül kellene választani, őket mondanám!
Természetesen nem kell félni senkitől, de tőlünk se fog senki!És teljesen más arcukat tudják mutatni a csapatok 1-1 meccsen!
Lehet nem olyan acélos az Inter mint tavaly, de Inter, s az utolsó vérükig küzdenének!
Chelsea is ezért veszélyes az én meglátásom szerint is, de mint említettem a Manchestert szerintem meg sem közelíti ezeket a csapatokat!De ellenünk ők is felszívhatják magukat!
RM meg több szempontból sem lenne szerintem ideális, Mourinho miatt, hatalmas gát szabadulhatott fel bennük, illetve rivális, s azért ismernek minket, még ha hál istennek eredményesek vagyunk ellenük mostanság!
Ezért is lenne jó egy könnyebb csapatot kifogni, ráadásul Németországba akár kocsival is ki lehet menni, s megnézni a meccset!
Szóval jöjjön csak a Schalke
Hát ha a nagy nevek közül kellene választani, őket mondanám!
Természetesen nem kell félni senkitől, de tőlünk se fog senki!És teljesen más arcukat tudják mutatni a csapatok 1-1 meccsen!
Lehet nem olyan acélos az Inter mint tavaly, de Inter, s az utolsó vérükig küzdenének!
Chelsea is ezért veszélyes az én meglátásom szerint is, de mint említettem a Manchestert szerintem meg sem közelíti ezeket a csapatokat!De ellenünk ők is felszívhatják magukat!
RM meg több szempontból sem lenne szerintem ideális, Mourinho miatt, hatalmas gát szabadulhatott fel bennük, illetve rivális, s azért ismernek minket, még ha hál istennek eredményesek vagyunk ellenük mostanság!
Ezért is lenne jó egy könnyebb csapatot kifogni, ráadásul Németországba akár kocsival is ki lehet menni, s megnézni a meccset!
Szóval jöjjön csak a Schalke

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Miután lezajlottak a nyolcaddöntők: Van egy olyan érzésem hogy a Spurst fogjuk kapni!
A Reallal jó lenne mondjuk egy elődöntőt játszani. A Chlesea-MU duó lenne a legkeményebb ellenfél szerintem, de ha őket kapjuk akkor sincs tragédia. Meg mondom őszintén hogy a Spurst és a Sahtart elkerülném. Nem tartok tőlük, de valahogy nem is lenne jő ha őket kapnánk. A Schalket pedig egyáltalán nem szeretném, mert garantáltan lemaradnék a meccsről.
Az Inter verhető ellenfél lenne, de szerintem ezúttal elkerüljük őket.
Szerintem ez lesz:
Barca-Tottenham
Chelsea-Real
MU-Schalke
Inter-Sahtar

A Reallal jó lenne mondjuk egy elődöntőt játszani. A Chlesea-MU duó lenne a legkeményebb ellenfél szerintem, de ha őket kapjuk akkor sincs tragédia. Meg mondom őszintén hogy a Spurst és a Sahtart elkerülném. Nem tartok tőlük, de valahogy nem is lenne jő ha őket kapnánk. A Schalket pedig egyáltalán nem szeretném, mert garantáltan lemaradnék a meccsről.

Szerintem ez lesz:
Barca-Tottenham
Chelsea-Real
MU-Schalke
Inter-Sahtar

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- barcamessi
- Jugador del Barça
Remélem holnap megkapjuk az Intert és visszavágunk nekik a tavalyiért... Elvileg csukott szemmel ütnünk kellene őket, ez az Inter már korántsem a tavalyi Mourinho-féle csapat..
Szívem szerint baromira megnéznék egy Real-Chelsea csörtét is..mióta a Chelsea úgymond felemelkedett a topklubok közé, azóta nem játszott a Madriddal..nagyon kíváncsi lennék mire mennének egymás ellen
Bár több mint valószínű hogy még ez a mostani, az elmúlt évekhez képest gyengébb Chelsea is szétszedné a Madridot, de ez magánvélemény
Shaktar-Schalke meccsnek is örülnék nagyon, hiszen ez azt jelentené hogy 1 "gyengébb" csapat tuti lenne a 4 közt, és ha netán a Barca ágára kerülnének akkor fél lábbal már a Wembleyben lennénk!
M.U-Tottenhamen pedig menjen tovább a Tottenham, számomra nagyon szimpatikus kis csapat!
Egyébként legszívesebben a Tottenhamet és a Shaktart kerülném el a holnapi sorsoláson
Szívem szerint baromira megnéznék egy Real-Chelsea csörtét is..mióta a Chelsea úgymond felemelkedett a topklubok közé, azóta nem játszott a Madriddal..nagyon kíváncsi lennék mire mennének egymás ellen

Shaktar-Schalke meccsnek is örülnék nagyon, hiszen ez azt jelentené hogy 1 "gyengébb" csapat tuti lenne a 4 közt, és ha netán a Barca ágára kerülnének akkor fél lábbal már a Wembleyben lennénk!
M.U-Tottenhamen pedig menjen tovább a Tottenham, számomra nagyon szimpatikus kis csapat!
Egyébként legszívesebben a Tottenhamet és a Shaktart kerülném el a holnapi sorsoláson

V I S C A E L B A R C A
2004 óta először játszhatnának komoly csapat ellen a BL-ben...Joséval azért mindenképp fajsúlyosabb csapat lett a Madrid, nem lazsálták el a kupát, esélyesek a bajnokságra, és végre továbbmentek a BL-ben...most kaphatnának egy Chelsea-MU-t, és megmutathatnák...TiTiHenry írta:Nagyon remélem ,hogy a Real igazi BL rangadót fog játszani következő körben (nem velünk,hanem a MU,Chelsea,Inter hármasból vkivel) és nem azért mert azt szeretném hogy kiessenek,hanem mert már rég voltak ilyen helyzetben és igazán megmutatatnák hogy mit tudnak
-
- Jugador del Barça
Nagyon remélem ,hogy a Real igazi BL rangadót fog játszani következő körben (nem velünk,hanem a MU,Chelsea,Inter hármasból vkivel) és nem azért mert azt szeretném hogy kiessenek,hanem mert már rég voltak ilyen helyzetben és igazán megmutatatnák hogy mit tudnak
- samy85
- Capitá del Barça
és a köv körben ennyi nem lesz elég a Madridtól!!!!Barcaman1993 írta:Szerintem csak az érzés miatt érezhetted olyan jónak. Az első gól az szép volt, de a 2. és 3. gól is olyan volt, hogy ilyet szinte nem látni (kis túlzással). A Realból a Marcelo-Benzema-Alonso 3-ast kiemelném. Ők nagyon jók voltak, a többiek viszont nem igazán éltek a pályán. Pl. a második félidő közepén még fateromtól kérdeztem meg, hogy Di Maria egyáltalán még játszik? Szó szerint nem volt nála a labda. Özil nem volt olyan rossz, de olyan jó sem. Cr-t nem hiszem, hogy kellett volna még játszatni,ő se hozta annyira még a formáját. Khedira teljesen alibifoci, Pepét ki kellett volna állítani. Ramos nem volt olyan rossz, Marcelo meg egyértelműen a meccs embere. Carvalho Khedirához hasonlóan elég alibin játszott. Alonso is Marcelohoz hasonlóan tanári volt.haszi írta:Nem akarok kötözködni, de tegnap mi miért játszottunk rosszul?Barcaman1993 írta:Real-Lyon: Mindkét csapat nagyon rosszul játszottSzerintem nagyon jó meccs volt, bár ezt nagyban befolyásolja, hogy 5 éve nem érezhettem már ezt az érzést...
Azt meg ne felejtsük el, hogy a Lyon, ahogy tegnap játszott az nem volt méltó sem a nevéhez, sem a BL-hez. Ezzel nem akarom kicsinyíteni a Madrid sikerét, de ha úgy játszott volna a Real, ahogy az első meccsen itt 6-7 gól is simán benne lett volna.
a leendő ellenfelek már erősebbek, és ha papíron nem,(Schalke, Sakhtar) akkor is mivel edig jutottak nem így fognak játszani mint a Lyon!!!
nem bántom a Madridot, mert azért a végső gőzelemre is esélyesek lehetnek!!! de tény ami tény....

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Egy Real-MU-t és egy Inter-Barca-t szívesen megnéznék.A többi nekem tökmind1