Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen visítottam
Pedig egy pillanatra elgondolkozott, hogy letegye a lábát.
Hát csak szimplán "dejongozott" egyetfcbarca0827 írta:A ritka sötét (nem rasszizmus) Balotelli mit csinált, hogy egyből pirossal kiállították?
Szerk.: Ejj, de gyorsan megírtam. Pedig mikor elkezdtem,még nem volt ilyen kérdés.
Játszottak komoly ellenféllel csak rendre kikaptak, Juventus, Liverpool azért jó csapatok voltak azokban az időkben. Személy szerint én a Realt a Chelsea ellen nézném meg, jó kis derby lenne.Tocy írta:
2004 óta először játszhatnának komoly csapat ellen a BL-ben...Joséval azért mindenképp fajsúlyosabb csapat lett a Madrid, nem lazsálták el a kupát, esélyesek a bajnokságra, és végre továbbmentek a BL-ben...most kaphatnának egy Chelsea-MU-t, és megmutathatnák...
PIROS LAP BALOTELLINEK COMBBA TALPALÁSÉRT! csak a közvetítést olvastam ott írták, de kíváncsi vagyok a videóra...LM10 írta:A jó Balotelli mit művelhetett, hogy kiállították a 36. percben?
én egy ilyenre gondoltam illetve csak szeretném ha így lenneLeomessi14 írta:Ezt gondoltam ki magyar ora alatt:![]()
Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar
Megfelelne, annyi átszervezéssel, hogy mi játszanánk a Schalkével és a Sahtar menne széttörni az Intert!Tocy írta:Nekem is ez a verzió tetszikLeomessi14 írta:Ezt gondoltam ki magyar ora alatt:![]()
Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar
Nekem is ez a verzió tetszikLeomessi14 írta:Ezt gondoltam ki magyar ora alatt:![]()
Chelsea-Tottenham
MU-Real
Barca-Inter
Schalke-Sahtar
2004 óta először játszhatnának komoly csapat ellen a BL-ben...Joséval azért mindenképp fajsúlyosabb csapat lett a Madrid, nem lazsálták el a kupát, esélyesek a bajnokságra, és végre továbbmentek a BL-ben...most kaphatnának egy Chelsea-MU-t, és megmutathatnák...TiTiHenry írta:Nagyon remélem ,hogy a Real igazi BL rangadót fog játszani következő körben (nem velünk,hanem a MU,Chelsea,Inter hármasból vkivel) és nem azért mert azt szeretném hogy kiessenek,hanem mert már rég voltak ilyen helyzetben és igazán megmutatatnák hogy mit tudnak
és a köv körben ennyi nem lesz elég a Madridtól!!!!Barcaman1993 írta:Szerintem csak az érzés miatt érezhetted olyan jónak. Az első gól az szép volt, de a 2. és 3. gól is olyan volt, hogy ilyet szinte nem látni (kis túlzással). A Realból a Marcelo-Benzema-Alonso 3-ast kiemelném. Ők nagyon jók voltak, a többiek viszont nem igazán éltek a pályán. Pl. a második félidő közepén még fateromtól kérdeztem meg, hogy Di Maria egyáltalán még játszik? Szó szerint nem volt nála a labda. Özil nem volt olyan rossz, de olyan jó sem. Cr-t nem hiszem, hogy kellett volna még játszatni,ő se hozta annyira még a formáját. Khedira teljesen alibifoci, Pepét ki kellett volna állítani. Ramos nem volt olyan rossz, Marcelo meg egyértelműen a meccs embere. Carvalho Khedirához hasonlóan elég alibin játszott. Alonso is Marcelohoz hasonlóan tanári volt.haszi írta:Nem akarok kötözködni, de tegnap mi miért játszottunk rosszul?Barcaman1993 írta:Real-Lyon: Mindkét csapat nagyon rosszul játszottSzerintem nagyon jó meccs volt, bár ezt nagyban befolyásolja, hogy 5 éve nem érezhettem már ezt az érzést...
Azt meg ne felejtsük el, hogy a Lyon, ahogy tegnap játszott az nem volt méltó sem a nevéhez, sem a BL-hez. Ezzel nem akarom kicsinyíteni a Madrid sikerét, de ha úgy játszott volna a Real, ahogy az első meccsen itt 6-7 gól is simán benne lett volna.