Fecooo írta:
milyen bundás évfolyam?
én nem tudok semmilyen bundáról, még netem se volt! (ez utóbbi komoly! )
olyan meg végképp nem történt, h felhívtam akkor vasárnap este a haveromat, h "mondd már meg az esszétémákat"
a matekérettségit sem ajánlották fel, h odaadják nekem kidolgozva

(elutasítottam!)
az 82%-os lett, a szombati ismétlés meg 93
eszerint csernobili évjárat vagy te is?

Bizony az a híres csernobili korosztály vagyok, aki még az érettségin is kapott némi előnyt!A mai napig mindig röhögünk rajta!Ballagás előtt közös filmnézés az ofővel, gondolta nézzük meg a Moszkva tér című filmet, hogy lássuk ez nem fog megtörténni
Irodalom nekem e-mailben jött meg, persze kételkedtem benne, s a vicc, hogy 3an tudtuk elvileg, Hétfőn már az osztály fele, s mondanom sem kell milyen arcok voltak, mikor felírták a táblára, Kosztolányi-József Attila, Mikszáth, meg azt hiszem Madách
Matek részben érintett, mert ott a haverommal nyomoztunk egésznap a tételek után, de én emeltre mentem, s az nem volt meg „csak” a közép…este meg felejthetetlen élmény volt Magyar Bálint arca a Tények estében, mikor Bárdos András odaadta a lehetséges másnapi (töri érettségit)
És a legszebb, hogy ugye azt újranyomtatták, s mást hoztak, de az a B verzió volt, s 3an azt is tudtuk, szóról szóra diktáltuk a csajoknak a férfi mosdóban a kifejtendő esszétételeket!
Na hát ilyen volt a mi kis réettségink!
Jó így visszanosztalgiázni rá
Mindent elmond, hogy pl én Irodalmat nem szerettem, csak kb 3 embert, azokat megtanultam, mert érdekelt, s amit múltkor linkeltél humorba diagram úgy álltam hozzá, hogy attól még, hogy a költő gondol valamit nem kell belemagyarázni!Elég keményen összevesztem a magyar tanárral, mert kötözködős kedvem mondtam neki, hogy a versben a kerek hold fényénél mondat értelmetlen, s nekem semmit nem jelent!Indoklásom egyszerű volt a Hold nem kerek, mert gömbölyű, s nem is szabályos gömb, és levezettem neki a gömb térfogatának képletét, s próbáltam rávezetni jobban érdekel a reál téma!Ebből lett egy igazgatói intő
Indoklás:Balázska becsmérelte a tanára munkáját…..én annyit mondtam WTF
És amit kiakartam ebből hozni, hogy megáldottak vele, hogy megkaptam az irodalom tételeket, mert épp ezerrel sztrájkoltam, s semmit nem is néztem át vasárnap estig, aztán Kosztolány-József Attilát kidolgoztam, de mondjuk akkor is jobban érdekelt, hogy megoldjam, hogy működjön a DC, s lejöjjenek az anyagok