Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Petixy
Jugador d'estrella

2005.10.24. 16:49:57

Los Banditos írta:
BlackPriest írta:
Petixy írta:Most nézem,hogy a real eddig csak 1 csapattal játszott az első tízből!!!!!! :!: :!:
Az a Celta volt,és persze kikaptak!!!!!!!!!!
Az 5utolsóval játszottak,és kikaptak közülük az Espany :roll: oltól. Tényleg jók!!
Remélem a Barca túl van a hullámvölgyön!!
Majd ma este a Valencia ellen :wink:
vettük észre :wink:
Sztam arra gondolt,hogy a Valencia is az első 10ben van,tehát tőlik is kikapnak,szintén otthon. :lol:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2005.10.24. 16:22:08

BlackPriest írta:
Petixy írta:Most nézem,hogy a real eddig csak 1 csapattal játszott az első tízből!!!!!! :!: :!:
Az a Celta volt,és persze kikaptak!!!!!!!!!!
Az 5utolsóval játszottak,és kikaptak közülük az Espany :roll: oltól. Tényleg jók!!
Remélem a Barca túl van a hullámvölgyön!!
Majd ma este a Valencia ellen :wink:
vettük észre :wink:
in to exile
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.10.24. 16:14:28

Jaa,majdnem elfelejtettem,Real-Valencia 1-2:)) éreztem,... Beckham tapsolt sárga után=piros:)) nagyon népszerű lett a tapsolás ,a vadállat gravesen meg játszott vagy 5 percet:)) köszönjök valencia,így csak 2 pont a real előnye ,a Getafe Celta kettős meg majd kipukkan:) vagy nem....
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Petixy
Jugador d'estrella

2005.10.24. 12:30:08

Kérdés:Előrehozott forduló,tehát játszhat bekman meg gravi?
Tavaly előtt is vmi ilyesmi volt a Barca győzelmi sorozatával.
:roll:
Xavi
Capitá del Barça

2005.10.24. 12:00:40

Boixos írta:azért egy zakó még nem lejtmenet. 8)
csak megmutatták ismét, h mennyire tökös gyerekek, ha vmi komoly csapat ellen kell nyomniuk a bugit.
ettől függetlenül még van bőven mit csinálnia a barcának, mert még lazán előttünk vannak.
Egytetértek... Egy Valenciától ki lehet kapni, akár otthon is (...nekünk is majdnem sikerült)! A tökösségről meg: ha égnek, akkor ők piros lapokat gyűjtenek, mert nem tudnak veszíteni...Mi sem, csak mi gólokat lövünk és egyenlítünk a meccs vége felé (Valencia, Zaragoza)...Ez a nagy különbség a két csapat között...És ez remélem a tabellán is meg fog látszani május vége felé... :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.10.24. 10:44:49

még csak annyit, mielőtt probléma lenne, az avatarokkal természetesen igazad volt, a ti oldalatok, stb...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2005.10.24. 10:41:44

real_funghi írta:Na még egy utolsót, és részemről ennyi volt.
Boixos írta:én csak azt nem értem, h miért kell azzal foglalkozni, h a másik oldalon milyen a hangnem?
Az írásoddal engem igazoltál, még ha nem is ezt akartad :D
Ugyanis emlékezz, amikor TE kértél arra, hogy vétessem ki két gyerek aláírását, mert az sértette az önérzetedet (a MI oldalunkon)... Ez egyébként is megtörtént volna.

Vagy: amikor egy másik illető minden volt nálad, csak ember nem, egészen addig, ameddig le nem rendezted vele privátban. Vagyis neked nem tetszett az, amit ő OTT ír.
De kb. ezért is kezdtél el írogatni oda, hogy egy-két emberke ne legyen olyan szemellenzős.
Vagyis lényegében ugyanazt csinálod, amit én EDDIG...
Innentől én többet nem.
Funghi,

örülök, h ha igazolva látod a véleményedet, párszor olvashattad ezt, nem csak itt, még odaát is, privátban.
ez a véleményem a dologról.
látom, te mindenre emlékszel, csak arra nem, miért is voltak a kis megbeszéléseink annak idején.
a kiszedetett aláírás-téma akkor lett aktuális, miután te elkezdtél keménykedni az antimadridista avatarok miatt. utána kértelek, h ha már ennyire csípi a szemed, szedesd ki a gyerekkel az aláírását.
az meg, h vki "minden volt nálam, csak ember nem" lehet, h azért lehetett, mert nem kenyérrel és sóval várt a gyerek, mégha most így is próbálod meg bemutatni. ha vki minősithetlen, bunkó stílusban talál meg, nem kezdek el jópofizni vele, és azt a stílust fogja visszakapni, amiben ő is megnyilvánult. nem vagyok tökéletes, de igyekszem.
ezzel együtt innentől is úgy fogom a dolgaimat csinálni, mint eddig. nem érdekel, h nálatok mit írnak az itteniekről, az a ti oldalatok. de ne is jöjjön ide senki onnan, h itt mi folyik, mert ez meg a miénk. ha vki megfeledkezik magáról és bunkó módon viselkedik, azt kapja, ami eddig is kijárt neki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
real_funghi

2005.10.24. 10:28:47

Na még egy utolsót, és részemről ennyi volt.
Boixos írta:én csak azt nem értem, h miért kell azzal foglalkozni, h a másik oldalon milyen a hangnem?
Az írásoddal engem igazoltál, még ha nem is ezt akartad :D
Ugyanis emlékezz, amikor TE kértél arra, hogy vétessem ki két gyerek aláírását, mert az sértette az önérzetedet (a MI oldalunkon)... Ez egyébként is megtörtént volna.

Vagy: amikor egy másik illető minden volt nálad, csak ember nem, egészen addig, ameddig le nem rendezted vele privátban. Vagyis neked nem tetszett az, amit ő OTT ír.
De kb. ezért is kezdtél el írogatni oda, hogy egy-két emberke ne legyen olyan szemellenzős.
Vagyis lényegében ugyanazt csinálod, amit én EDDIG...
Innentől én többet nem.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.24. 09:36:40

A Real már többször bebizonyította, hogy ha egy igazán erős ellenféllel találja szembe magát, pláne hazai pályán, pláne ha hátrányba kerül képtelen fejben higgadt maradni!!! Elvesztik a fejüket, durvák, és nagyon görcsösek, szarok lesznek... íme az eredmény!!!
"Més Cuen un Club"
barcakiraly
Jugador d'estrella

2005.10.24. 09:33:50

Ronaldo hiányát megérzi a Real! 8)
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Boixos
Llegenda del Barça

2005.10.24. 09:23:05

azért egy zakó még nem lejtmenet. 8)
csak megmutatták ismét, h mennyire tökös gyerekek, ha vmi komoly csapat ellen kell nyomniuk a bugit.
ettől függetlenül még van bőven mit csinálnia a barcának, mert még lazán előttünk vannak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.10.24. 09:17:04

Hát úgy néz ki, hogy újra lefelé repül a Real...

7 győztes meccs után most megint elveszítették a fonalat, és nehéz lesz újra vissza szerezni a jó formát, hiszen mennek a Deporhoz, jön a Betis, és hiányozni fog Ronaldo, Baptista, Beckham, Gravesen...

És hiába gyengélkedik a Betis, és a Depor is a Real ellen, ahogy ellenünk is fel fogják szívni magukat!!!

Forcá Barca!!! :wink:
"Més Cuen un Club"
Charlie
Öreg Harcos

2005.10.24. 08:22:56

Még 1 apró megjegyzés,és télleg nem foglalkozom többet a reállal,csak azt olvasgattam,hogy mekkora isten gyerek ez a Diogo,most nem azért ,de egy komolyabb ellenféllel került szembe :arrow: Vicente!

Na de oda-vissza szívatta a kis spanyol.
C.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.10.24. 08:22:15

hát igen, ez csak ad a jókedvnek. "mit akartok a klasszikuson, amikor nincs védelmetek?" meg az ehhez hasonlók. nem mintha ettől lennék vidám ember, de azért ilyenkor kicsit röhögök.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Charlie
Öreg Harcos

2005.10.24. 08:18:49

Ez van,a reálnak köze nem volt a meccshez,a Valencia nagyon szépen játszott,a bíró még jogos góltól is fosztotta meg őket!

Na igen,egy dolog mellett nem mehetek el szó nélkül,Blackpriest+RM=Az Élet :arrow: :lol: VÁHÁHÁHÁHÁ :!: :!: :!:

Az elmúlt napokban írt hozzászólásaitokra a reakcióm.

Nem azon röhögök hogy kikapott a reál(rohadtul nem érdekel,csak a Barca teljesítménye ami fontos),csak azon amit ti itt leműveltetek,és bizonygatáttok hogy nyertek.
C.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.10.24. 08:12:56

real_funghi írta:Arra írtam, hogy itt egyesek, akik leszólják a mi oldalunk látogatóit, amikor a Barça-vereségnek örülnek, semmivel sem példásabb stílusban "örülnek"... Ilyenkor nem érzik, hogy pi***t csinálnak a szájukból? Már elnézést a kifejezésért... És ez nemcsak az előző pár hsz-re vonatkozik. Az ilyenek ne kritizálják, hogy mi van odaát... Pont ma beszéltünk ma erről egyik moderátorotokkal, hogy őt ez hogy idegesíti. Remélem, holnap olvassa a kollégái magvas véleményét is. :D
én csak azt nem értem, h miért kell azzal foglalkozni, h a másik oldalon milyen a hangnem? ne várja már el senki sem, h az ellen szurkolói a másik csapatot ünnepeljék a saját oldalukon (ez természetesen oda-vissza értendő). nehogy már ne lehessen örülni a legnagyobb rivális zakójának! senki ne sírjon, ha a csapatát megtalálják az ellenkező fórumon. az a lényeg, h ha vki "vendégségbe" megy, tartsa tiszteletben az ottaniakat és ne kezdjen el 'mit is' ? dobálni. a többit intézze el mindenki a saját intelligenciája szerint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2005.10.24. 09:44:11-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2005.10.24. 06:14:57

Jajj de szánalmas és szerencsétlen ez a marbit.Újra találkoztak egy élcsapattal megint kikaptak hazai(!) pályán.Ráadásul a bíró elég rendesen segítette őket.pfff.Ennyire képes a margit?!Lol!Jajj de várom már November 20-t! :twisted:
in to exile
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.24. 00:01:03

real_funghi írta:A -2 pontról: lesznek itt még nehéz meccsek, és itt nemcsak a köv. 6 fordulót kell nézni. Kb. annyira lehet az még +4, mint -6.
Ez bizony így van. Mindenesetre izgalmas El Clasicóra van kilátás, egyik csapat sem jó igazán.. :roll: 8)

Viszont!, én mindenképpen Barca pontelőnnyel várom a csapatot a Bernabeuba.
real_funghi

2005.10.23. 23:57:01

Jó, ezentúl én sem foglalkozom az óvodásokkal. :D Bár eddig is igyekeztem nem foglalkozni velük. :D

A -2 pontról: lesznek itt még nehéz meccsek, és itt nemcsak a köv. 6 fordulót kell nézni. Kb. annyira lehet az még +4, mint -6.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.23. 23:48:47

real_funghi írta:Arra írtam, hogy itt egyesek, akik leszólják a mi oldalunk látogatóit, amikor a Barça-vereségnek örülnek, semmivel sem példásabb stílusban "örülnek"... Ilyenkor nem érezik, hogy pi***t csinálnak a szájukból? Már elnézést a kifejezésért... És ez nemcsak az előző pár hsz-re vonatkozik. Az ilyenek ne kritizálják, hogy mi van odaát... Pont ma beszéltünk ma erről egyik moderátorotokkal, hogy őt ez hogy idegesíti. Remélem, holnap olvassa a kollégái magvas véleményét is. :D
Engem speckó rohadtul nem érdekel, ha örültök neki h kikap a Barca. Sztem ez így van rendjén. Az óvodásokkal meg nem kell foglalkozni. 8)

De lényeg a lényeg: Már csak -2 pont. :)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.23. 23:46:17

szűcs90 írta:baromi gyengék mi? azért titeket megszorongattak rendesen
Aha.... A csapat ronotta el, hisz' nem is ők tornászták fel magukat... Momentumuk nem volt, 1-3nál. Aztán ami történt, az már más tészta.

+Depor - Osasuna 0-1, RSoc - Depor 2-0.....

Ha ez nem gyenge.. :roll:
real_funghi

2005.10.23. 23:45:59

Arra írtam, hogy itt egyesek, akik leszólják a mi oldalunk látogatóit, amikor a Barça-vereségnek örülnek, semmivel sem példásabb stílusban "örülnek"... Ilyenkor nem érzik, hogy pi***t csinálnak a szájukból? Már elnézést a kifejezésért... És ez nemcsak az előző pár hsz-re vonatkozik. Az ilyenek ne kritizálják, hogy mi van odaát... Pont ma beszéltünk ma erről egyik moderátorotokkal, hogy őt ez hogy idegesíti. Remélem, holnap olvassa a kollégái magvas véleményét is. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára real_funghi 2005.10.23. 23:47:31-kor.
szucs90
Barça C
Kapcsolat:

2005.10.23. 23:42:03

baromi gyengék mi? azért titeket megszorongattak rendesen
HALA MADRID!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.10.23. 23:40:42

Kedves Funghi, :)

Ha nem is a legnagyobb, de nagy öröm, ha kikap a madrid. És szeretünk is örülni neki, de ez így van rendjén, nemde? :D

Az viszont tényleg érdekes, hogy nagyobb csapatok ellen 0 a madrid.. :roll: És most jön a depor is, igaz, ők meg baromi gyengék, dehááát, kevés az ember a sok piros miatt..
real_funghi

2005.10.23. 23:34:23

Legyen már eszed! Nem tudtad, hogy ezek attól esnek extázisba, ha kikapunk? Ez az egyetlen öröm az életükben, ne vedd el tőlük azzal, hogy szólsz hozzájuk! Csak ne jöjjenek át.
Lezárt