Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztam arra gondolt,hogy a Valencia is az első 10ben van,tehát tőlik is kikapnak,szintén otthon.Los Banditos írta:vettük észreBlackPriest írta:Majd ma este a Valencia ellenPetixy írta:Most nézem,hogy a real eddig csak 1 csapattal játszott az első tízből!!!!!!![]()
![]()
Az a Celta volt,és persze kikaptak!!!!!!!!!!
Az 5utolsóval játszottak,és kikaptak közülük az Espanyoltól. Tényleg jók!!
Remélem a Barca túl van a hullámvölgyön!!![]()
vettük észreBlackPriest írta:Majd ma este a Valencia ellenPetixy írta:Most nézem,hogy a real eddig csak 1 csapattal játszott az első tízből!!!!!!![]()
![]()
Az a Celta volt,és persze kikaptak!!!!!!!!!!
Az 5utolsóval játszottak,és kikaptak közülük az Espanyoltól. Tényleg jók!!
Remélem a Barca túl van a hullámvölgyön!!![]()
Egytetértek... Egy Valenciától ki lehet kapni, akár otthon is (...nekünk is majdnem sikerült)! A tökösségről meg: ha égnek, akkor ők piros lapokat gyűjtenek, mert nem tudnak veszíteni...Mi sem, csak mi gólokat lövünk és egyenlítünk a meccs vége felé (Valencia, Zaragoza)...Ez a nagy különbség a két csapat között...És ez remélem a tabellán is meg fog látszani május vége felé...Boixos írta:azért egy zakó még nem lejtmenet.![]()
csak megmutatták ismét, h mennyire tökös gyerekek, ha vmi komoly csapat ellen kell nyomniuk a bugit.
ettől függetlenül még van bőven mit csinálnia a barcának, mert még lazán előttünk vannak.
Funghi,real_funghi írta:Na még egy utolsót, és részemről ennyi volt.
Az írásoddal engem igazoltál, még ha nem is ezt akartadBoixos írta:én csak azt nem értem, h miért kell azzal foglalkozni, h a másik oldalon milyen a hangnem?
Ugyanis emlékezz, amikor TE kértél arra, hogy vétessem ki két gyerek aláírását, mert az sértette az önérzetedet (a MI oldalunkon)... Ez egyébként is megtörtént volna.
Vagy: amikor egy másik illető minden volt nálad, csak ember nem, egészen addig, ameddig le nem rendezted vele privátban. Vagyis neked nem tetszett az, amit ő OTT ír.
De kb. ezért is kezdtél el írogatni oda, hogy egy-két emberke ne legyen olyan szemellenzős.
Vagyis lényegében ugyanazt csinálod, amit én EDDIG...
Innentől én többet nem.
Az írásoddal engem igazoltál, még ha nem is ezt akartadBoixos írta:én csak azt nem értem, h miért kell azzal foglalkozni, h a másik oldalon milyen a hangnem?
én csak azt nem értem, h miért kell azzal foglalkozni, h a másik oldalon milyen a hangnem? ne várja már el senki sem, h az ellen szurkolói a másik csapatot ünnepeljék a saját oldalukon (ez természetesen oda-vissza értendő). nehogy már ne lehessen örülni a legnagyobb rivális zakójának! senki ne sírjon, ha a csapatát megtalálják az ellenkező fórumon. az a lényeg, h ha vki "vendégségbe" megy, tartsa tiszteletben az ottaniakat és ne kezdjen el 'mit is' ? dobálni. a többit intézze el mindenki a saját intelligenciája szerint.real_funghi írta:Arra írtam, hogy itt egyesek, akik leszólják a mi oldalunk látogatóit, amikor a Barça-vereségnek örülnek, semmivel sem példásabb stílusban "örülnek"... Ilyenkor nem érzik, hogy pi***t csinálnak a szájukból? Már elnézést a kifejezésért... És ez nemcsak az előző pár hsz-re vonatkozik. Az ilyenek ne kritizálják, hogy mi van odaát... Pont ma beszéltünk ma erről egyik moderátorotokkal, hogy őt ez hogy idegesíti. Remélem, holnap olvassa a kollégái magvas véleményét is.
Ez bizony így van. Mindenesetre izgalmas El Clasicóra van kilátás, egyik csapat sem jó igazán..real_funghi írta:A -2 pontról: lesznek itt még nehéz meccsek, és itt nemcsak a köv. 6 fordulót kell nézni. Kb. annyira lehet az még +4, mint -6.
Engem speckó rohadtul nem érdekel, ha örültök neki h kikap a Barca. Sztem ez így van rendjén. Az óvodásokkal meg nem kell foglalkozni.real_funghi írta:Arra írtam, hogy itt egyesek, akik leszólják a mi oldalunk látogatóit, amikor a Barça-vereségnek örülnek, semmivel sem példásabb stílusban "örülnek"... Ilyenkor nem érezik, hogy pi***t csinálnak a szájukból? Már elnézést a kifejezésért... És ez nemcsak az előző pár hsz-re vonatkozik. Az ilyenek ne kritizálják, hogy mi van odaát... Pont ma beszéltünk ma erről egyik moderátorotokkal, hogy őt ez hogy idegesíti. Remélem, holnap olvassa a kollégái magvas véleményét is.
Aha.... A csapat ronotta el, hisz' nem is ők tornászták fel magukat... Momentumuk nem volt, 1-3nál. Aztán ami történt, az már más tészta.szűcs90 írta:baromi gyengék mi? azért titeket megszorongattak rendesen