real_funghi írta:Na még egy utolsót, és részemről ennyi volt.
Boixos írta:én csak azt nem értem, h miért kell azzal foglalkozni, h a másik oldalon milyen a hangnem?
Az írásoddal engem igazoltál, még ha nem is ezt akartad

Ugyanis emlékezz, amikor TE kértél arra, hogy vétessem ki két gyerek aláírását, mert az sértette az önérzetedet (a MI oldalunkon)... Ez egyébként is megtörtént volna.
Vagy: amikor egy másik illető minden volt nálad, csak ember nem, egészen addig, ameddig le nem rendezted vele privátban. Vagyis neked nem tetszett az, amit ő OTT ír.
De kb. ezért is kezdtél el írogatni oda, hogy egy-két emberke ne legyen olyan szemellenzős.
Vagyis lényegében ugyanazt csinálod, amit én EDDIG...
Innentől én többet nem.
Funghi,
örülök, h ha igazolva látod a véleményedet, párszor olvashattad ezt, nem csak itt, még odaát is, privátban.
ez a véleményem a dologról.
látom, te mindenre emlékszel, csak arra nem, miért is voltak a kis megbeszéléseink annak idején.
a kiszedetett aláírás-téma akkor lett aktuális, miután te elkezdtél keménykedni az antimadridista avatarok miatt. utána kértelek, h ha már ennyire csípi a szemed, szedesd ki a gyerekkel az aláírását.
az meg, h vki "minden volt nálam, csak ember nem" lehet, h azért lehetett, mert nem kenyérrel és sóval várt a gyerek, mégha most így is próbálod meg bemutatni. ha vki minősithetlen, bunkó stílusban talál meg, nem kezdek el jópofizni vele, és azt a stílust fogja visszakapni, amiben ő is megnyilvánult. nem vagyok tökéletes, de igyekszem.
ezzel együtt innentől is úgy fogom a dolgaimat csinálni, mint eddig. nem érdekel, h nálatok mit írnak az itteniekről, az a ti oldalatok. de ne is jöjjön ide senki onnan, h itt mi folyik, mert ez meg a miénk. ha vki megfeledkezik magáról és bunkó módon viselkedik, azt kapja, ami eddig is kijárt neki.