Egykori és jelenlegi magyar játékosok
Számomra Dzsudzsák döntése érthetetlen. Bele lehet magyarázni, h az orosz bajnokságba most mennyi a pénz és milyen jó a színvonal, de ha oda igazol az úgyis visszalépés lesz.
A Psv-ben legalább szem előtt volt, ezt az orosz csapatot a kutya sem figyeli. Amúgy nem ez az egyetlen feljutó csapat az orosz bajnokságban, amelybe nyomják bele rendesen a pénzt, ott van a Kuban is. Ezzel csak azt akartam mondani, h nem kell úgy tekinteni rájuk, mint a jövő "csodacsapatára".
Most mernék fogadni igen nagy összegbe, h ez a csapat európai kupában az elkövetkező öt évben nem fog szerepelni, lehet akármennyi a pénz.
Dzsudzsák eltölt 2-3 évet ott, majd rájön, h az orosz liga elég nagy játékostemető és rájön arra is, h eredményeket már nem fog elérni. Csak akkor már késő lesz.
A Psv-ben legalább szem előtt volt, ezt az orosz csapatot a kutya sem figyeli. Amúgy nem ez az egyetlen feljutó csapat az orosz bajnokságban, amelybe nyomják bele rendesen a pénzt, ott van a Kuban is. Ezzel csak azt akartam mondani, h nem kell úgy tekinteni rájuk, mint a jövő "csodacsapatára".
Most mernék fogadni igen nagy összegbe, h ez a csapat európai kupában az elkövetkező öt évben nem fog szerepelni, lehet akármennyi a pénz.
Dzsudzsák eltölt 2-3 évet ott, majd rájön, h az orosz liga elég nagy játékostemető és rájön arra is, h eredményeket már nem fog elérni. Csak akkor már késő lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ez biztos!Game90 írta:
Szerződés után tuti, hogy valami ilyesmit fog mondani: "...olyan ajánlatot kaptunk, amit nem tudtunk visszautasítani."
Kicsit hiteltelen lenne a gyerekkorom óta nekik szurkoltam bla bla bla sablon szöveg!

De most azért azt mondom ne ítéljünk előre!Nem rossz ez az Anzsi!Itt legalább kezdő lenne, mert egy Everton stb csapatba ez egyáltalán nem garantált, s szakmailag mindenféleképpen szerintem előrelépés!Többit meglátjuk!

-
- aka Game90
Balázs milyen cuccokat tolt Hollandiában?
Ennél rosszabb döntést nem is hozhatott volna, egy Everton/AMadrid szintű csapatba simán beférhetett volna és ott is annyi pénzt összetudott volna szedni, amennyi a 17000 eurobarca usernek összesen nincs.
A legjobb éveiből húz le 1-2-3 szezont Oroszországban, grat Balázs, idáig azt mondta, hogy fejlődni szeretne stb stb.
Szerződés után tuti, hogy valami ilyesmit fog mondani: "...olyan ajánlatot kaptunk, amit nem tudtunk visszautasítani."
Ennél rosszabb döntést nem is hozhatott volna, egy Everton/AMadrid szintű csapatba simán beférhetett volna és ott is annyi pénzt összetudott volna szedni, amennyi a 17000 eurobarca usernek összesen nincs.
A legjobb éveiből húz le 1-2-3 szezont Oroszországban, grat Balázs, idáig azt mondta, hogy fejlődni szeretne stb stb.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
D és Asys is leírta a lényeget, s előtte Fernando is, örülök, hogy nem vagyok egyedül
Még hozzátenném, lehet a neve alapján a Juventus erősebb, de ő sem indul sehol (de ez szőrszálhasogatás)!
Érdekesség, Tardelli már megy az orszokhoz, s megszereztek pár brazilt is, tárgyalnak Grafitével, s Hlebet is akarják!Hasonló a helyzet mint a Malagánál a Ligában, 1-2 korosabb, de talán még pár szezont kibíró játékost igazolnak!Nem lesz ez annyira katasztrofális, meglátjátok!De valóban egy Aston Villa talán jobb döntés lett volna, vagy egy Zenit-Rubin vonal!

Érdekesség, Tardelli már megy az orszokhoz, s megszereztek pár brazilt is, tárgyalnak Grafitével, s Hlebet is akarják!Hasonló a helyzet mint a Malagánál a Ligában, 1-2 korosabb, de talán még pár szezont kibíró játékost igazolnak!Nem lesz ez annyira katasztrofális, meglátjátok!De valóban egy Aston Villa talán jobb döntés lett volna, vagy egy Zenit-Rubin vonal!

Kerülhetne jobb helyre is, de egyáltalán nem tartom olyan szörnyűséges választásnak. A PSV egy süllyedő hajó, amit mindenképpen el kellett hagyni, a holland bajnokság pedig minden évben egyre veszt korábbi fényéből. Tetszik, nem tetszik, de az orosz bajnokság mára erősebbé vált, mint a holland, előrelépés oda igazolni. Az Anzsi jelenleg a bajnoki címért van versenyben harmadtávnál, ehhez képest még erősíteni is akarnak. Az pedig, hogy nem közvetíti a tévé a meccseiket nem azt jelenti, hogy nincs szem előtt a szakmában az orosz bajnokság. Ha elég jó lesz Dzsudzsák, onnan is ki fog tűnni és még jobb csapathoz igazolhat.
Husztival pedig ne keverjük, bele fele annyi tehetség nem szorult, mint Dzsudzsákba.
Összességében én sem örülnék, ha Oroszországban kötne ki, de nem tartom olyan baromira rossz választásnak. Egyébként könnyen lehet, hogy egyetlen oka van a választásnak: senki más nem akarta kifizetni az árát. Mert a Nemzeti Sport által kreált cikkeken kívül én nem voltam meggyőződve arról, hogy olyan baromi sok európai nagy csapat érdeklődött volna komolyan iránta.
Husztival pedig ne keverjük, bele fele annyi tehetség nem szorult, mint Dzsudzsákba.
Összességében én sem örülnék, ha Oroszországban kötne ki, de nem tartom olyan baromira rossz választásnak. Egyébként könnyen lehet, hogy egyetlen oka van a választásnak: senki más nem akarta kifizetni az árát. Mert a Nemzeti Sport által kreált cikkeken kívül én nem voltam meggyőződve arról, hogy olyan baromi sok európai nagy csapat érdeklődött volna komolyan iránta.
Csak a tisztánlátás kedvéért:
Az Anzsi tavaly jutott fel az orosz másodosztályból, a feljutás után rögtön elköltöttek 30 millió eurót és most az első 1. osztályú szezonjuk fél idejénél is elfognak költeni egy rahedli pénzt (mert ugye van nekik), jelenleg holtversenyben elsők a bajnokságban. Ha idén nem is, de jövőre szerintem biztos BL résztvevők.
Eltűnni nem fog Balázs, de én is jobban szerettem volna, ha valami spanyol-angol középcsapathoz igazol. Sok sikert neki azért!
Az Anzsi tavaly jutott fel az orosz másodosztályból, a feljutás után rögtön elköltöttek 30 millió eurót és most az első 1. osztályú szezonjuk fél idejénél is elfognak költeni egy rahedli pénzt (mert ugye van nekik), jelenleg holtversenyben elsők a bajnokságban. Ha idén nem is, de jövőre szerintem biztos BL résztvevők.
Eltűnni nem fog Balázs, de én is jobban szerettem volna, ha valami spanyol-angol középcsapathoz igazol. Sok sikert neki azért!
Az egész Lindácska műve, csak azért, hogy eljusson a Kaszpi-tengerhez(nyílván senki sem szólt neki, hogy az valójában egy tó..)
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Fernando
- Llegenda del Barça
Huszti esete más. Neki közel sincs olyan szintű tudása ami a Zenitben elvárt, de szerintem a Zenithez Dzsudzsáknak sincs. De azon kívül ott van jónéhány angol csapat pl. Ashley Young 99%, hogy megy a Villából, bőven pótolhatta volna.Blaugranafan írta:Szerintem Dzsudzsák a lehető legrosszabb döntést hozta. A pénzt választotta a fejlődés helyett. Ezek után senki se csodálkozzon majd azon, ha úgy jár majd mint Huszti...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Azért az a szánalmas ebben az egészben, hogy folyamatosan azt hangoztatta, hogy azért kéne eligazolni, mert ugye kellenek a BL meccsek, kell a szakmai fejlődés egy európai topligában, stb. Most meg a Mahacskala mellett szóló érvei azok, hogy ott van a levezetés (Fener) utáni levezetés (Corinthians) utáni levezetését töltő R.Carlos és hogy nem is Dagesztánban edz a csapat, hanem Moszkvában. Hát gratulálok Balázs, ezek aztán meggyőző és mindent megdöntő érvek!
Az meg, hogy az orosz bajnokság felívelőben van, az mind szép és jó, és talán igaz is. Csak talán nem a karrierje legszebb éveit kéne elb.szni arra, hogy megvárja, mikor lesz BL/EL szereplő az Anzsi. Mikor helyette mehetett volna egy európai topligába, jó, nem kell mindjárt Barca meg MU nevekkel dobálózni, de ezeken kívül is van élet. Nem értem, hogy miért kell egy feljövőben lévő bajnokságba menni, ahelyett hogy mehetett volna egy már fent levő bajnokságba. Illetve értem én, persze, mind értjük. A pénz miatt főleg.
Szánalmas ez az ember.
Aki pedig eddig nem látott orosz bajnokit, az mostantól garantáltan fog, a Sport TV úgyis közvetíteni fogja az Anzsi összes meccsét.
Az meg, hogy az orosz bajnokság felívelőben van, az mind szép és jó, és talán igaz is. Csak talán nem a karrierje legszebb éveit kéne elb.szni arra, hogy megvárja, mikor lesz BL/EL szereplő az Anzsi. Mikor helyette mehetett volna egy európai topligába, jó, nem kell mindjárt Barca meg MU nevekkel dobálózni, de ezeken kívül is van élet. Nem értem, hogy miért kell egy feljövőben lévő bajnokságba menni, ahelyett hogy mehetett volna egy már fent levő bajnokságba. Illetve értem én, persze, mind értjük. A pénz miatt főleg.
Szánalmas ez az ember.
Aki pedig eddig nem látott orosz bajnokit, az mostantól garantáltan fog, a Sport TV úgyis közvetíteni fogja az Anzsi összes meccsét.

Pénz beszél, kutya ugat alapon a pénzt választotta..Gratulálok neki, hogy nem a Lille-t választotta télen, ezzel szerintem elcseszte a karrierjét rendesen 

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Blaugranafan
- Barça B
Szerintem Dzsudzsák a lehető legrosszabb döntést hozta. A pénzt választotta a fejlődés helyett. Ezek után senki se csodálkozzon majd azon, ha úgy jár majd mint Huszti...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én támogatom Dzsudszit -sokakkal szemben-, hogy az oroszokhoz igazoljon, de könyörgöm miért az Anzsiba? Belátható időn belül nem fognak szerintem max 1-2 orosz kupát nyerni. Ott a CSZKA, ott a Zenit, a Szpartak, a Dinamo, a Rubin. Miért az Anzsi? Egyértelmű, hogy a pénz miatt. A karriere csúcsán van Balázs szerintem, bőven mehetett volna akár egy Rubinba. Ennek én nem látom értelmét.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én azt mondom meglássuk, s amit daffy írt, hogy miért nem marad még egy évet, szakmailag fejlődés, pénzügyileg is, így érthető a váltás, még ha sokan azt szeretnénk, hogy Juventusban játsszon, vagy Atleticoban, ez tartom magam ahhoz, irreális!Vito írta:
... írtam is, hogy előre elnézést.![]()
mint mezei futballszurkoló a leírtakkal tisztában vagyok, de az első hiba ott van az első kérdésednél!
"hány orosz meccset néztél?"
egyet sem! és úgy gondolom, h ez így is marad egy jó ideig, és rajtam kívül az orosz focit nem ismerők halmaza meglehetősen nagy.
a baj az, hogy a "szovjet" topcsapatokat, az eredményeik (Zenit, CSZKA, Kijev) ellenére sem jegyzik európában.
nem lehet egy elit klubba bevásárolni magad. sem pénzzel, sem eredménnyel. a topfutball egy zárt szabadkőműves társaság, több 10, vagy 100 éves futballkultúrával.
a királyi esküvőre sem mehetsz el feltétlen újgazdagként, hiába van pénzed, sőt talán rangod. ez csak egy szűk réteg kiváltsága, ami_nem_vásárolható_meg!
ráadásul nem az előbb említett csapatokhoz megy, akik legalább félszeműek a vakok között, hanem egy totál ismeretlen, civilizálatlan, ellenőrizhetetlen háborús övezetbe.
Válaszom nem külön neked személyesen szólt, összességében lássuk be az orosz Premier Liga erősebb!Az más kérdés, hogy most hol tart az Anzsi!A hsz-d alsó részét én is így látom, még ha nem is értek vele egyet!Klasszikus európai gondolkodás, hogy vannak tradicionális csapatok, azok a jók!De a világ változik, s szerintem jót is tesz a közegnek, ha jönnek más csapatok is!Esélyegyenlőség híve voltam mindig is

Azzal is egyet értek Zenit, Szpartak jobb választás ,lett volna!Európában is elismert csapatok!

-
- Llegenda del Barça
... írtam is, hogy előre elnézést.Bob_Marley írta: Ezt így magamra veszem, s nyugodtan megbánthatsz, elég magas az íngerküszöböm!Hány orosz meccset néztél???Ez nem kötekedés, de világos képet csak így kaphat az ember!Én megnézegettem őket a Sportklubbon, ebédidőben jó volt nézni!Rengeteg néző, hatalmas piac, folyamatosan fejlődik a válogatott, neves szakemberek a kispadokon, több jó csapat:Lokomoitív-CSZKA-Szpartak-Zenit-Kazany!
Egyre szebb eredményeket elérő csapatok!Orosz bajnokság erősebb mint a holland, ez az Uefa koficiensekből is kiderül, hogy tárgyszerű legyek!
Anzsi, most szünet van, feltörekvő csapat, PSV-nek most kellett eladnia Dzsudzsákot, én nem azt mondom, hogy most jelenleg jobb az orosz csapat, de jövőre minden esélye megvan a BL szereplése, vagy akár még a bajnoki címre is, s akkor még jobban dől befele a lóvé!

mint mezei futballszurkoló a leírtakkal tisztában vagyok, de az első hiba ott van az első kérdésednél!
"hány orosz meccset néztél?"
egyet sem! és úgy gondolom, h ez így is marad egy jó ideig, és rajtam kívül az orosz focit nem ismerők halmaza meglehetősen nagy.
a baj az, hogy a "szovjet" topcsapatokat, az eredményeik (Zenit, CSZKA, Kijev) ellenére sem jegyzik európában.
nem lehet egy elit klubba bevásárolni magad. sem pénzzel, sem eredménnyel. a topfutball egy zárt szabadkőműves társaság, több 10, vagy 100 éves futballkultúrával.
a királyi esküvőre sem mehetsz el feltétlen újgazdagként, hiába van pénzed, sőt talán rangod. ez csak egy szűk réteg kiváltsága, ami_nem_vásárolható_meg!
ráadásul nem az előbb említett csapatokhoz megy, akik legalább félszeműek a vakok között, hanem egy totál ismeretlen, civilizálatlan, ellenőrizhetetlen háborús övezetbe.
- Xanthor
- Capitá del Barça
A most futó bajnokság harmadánál igen... De ami az őszi európai porond szereplést befolyásolja az az előző bajnokság, amiben a 11-ek lettek. De bízhat abban, hogy majd másfél év múlva LEHET, hogy szerepel a BL-ben vagy az EL-ben...daffy írta:holtversenyben 1. a csapatXanthor írta:Az a szánalmas az egészben, hogy hangoztatta, hogy ő BL-ben akar játszani és ha nem jut be a PSV megy, erre elmegy valami Isten háta mögötti csapathoz, ami jövőre nem hogy a BL-ben, az EL-ben sem indul a kemény 11. helyével az orosz bajnokságban... Ez aztán az előrelépés.
Huszti is eltűnt a süllyesztőben, pedig a Zenit ismertebb és elismertebb, mint ez a macskakaja vagy mi...![]()
Néhány rossz meccs, egy vesztett kuapdöntő, azt Kalasnyikov bácsi kisgyerekével is közeli kapcsoaltba fog kerülni!Fecooo írta:kis humor:
leendő edzőjének neve: Ga(d)zsi Gazsijev![]()
![]()
![]()
ez aztán a név

Football, bloody hell. /SAF/
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt így magamra veszem, s nyugodtan megbánthatsz, elég magas az íngerküszöböm!Hány orosz meccset néztél???Ez nem kötekedés, de világos képet csak így kaphat az ember!Én megnézegettem őket a Sportklubbon, ebédidőben jó volt nézni!Rengeteg néző, hatalmas piac, folyamatosan fejlődik a válogatott, neves szakemberek a kispadokon, több jó csapat:Lokomoitív-CSZKA-Szpartak-Zenit-Kazany!Vito írta: az meg, hogy ez nem lesz akkor mértékű szakmai visszalépés, valamint nem olyan gyenge az orosz bajnokság, az egyszerűen naivság és szűklátókörűség. kiemelve, hogy egyik fórumozót sem áll szándékomban megbántani!
ejjjh
Egyre szebb eredményeket elérő csapatok!Orosz bajnokság erősebb mint a holland, ez az Uefa koficiensekből is kiderül, hogy tárgyszerű legyek!
Anzsi, most szünet van, feltörekvő csapat, PSV-nek most kellett eladnia Dzsudzsákot, én nem azt mondom, hogy most jelenleg jobb az orosz csapat, de jövőre minden esélye megvan a BL szereplése, vagy akár még a bajnoki címre is, s akkor még jobban dől befele a lóvé!

kis humor:
leendő edzőjének neve: Ga(d)zsi Gazsijev
ez aztán a név
leendő edzőjének neve: Ga(d)zsi Gazsijev

ez aztán a név

-
- Llegenda del Barça
naigen.
az ilyen mentalitás miatt tart ott a magyar foci, ahol..
balázska tökéletes leképzése annak, amit egy magyar játékos képzel a futballról.
eddig valamilyen szinten büszke voltam rá, hogy magyarként megállja a helyét egy európai elitbajnokságban. igen. elit. és arra, hogy számos élcsapat szeretné a soraiban tudni.
innentől kezdve viszont egy hangyafsznyit sem érdekel, hogy mi lesz vele, hogy merre veszi az irányt a karrierje.
a legszebb futballista éveit áldozza be pénzért, most fejlődhetne, most lehetne ismert, elismert játékos.
azt hiszem, minden magyar szurkoló nevében mondhatom:
bekaphatod balázska!
az meg, hogy ez nem lesz akkor mértékű szakmai visszalépés, valamint nem olyan gyenge az orosz bajnokság, az egyszerűen naivság és szűklátókörűség. kiemelve, hogy egyik fórumozót sem áll szándékomban megbántani!
ejjjh
az ilyen mentalitás miatt tart ott a magyar foci, ahol..
balázska tökéletes leképzése annak, amit egy magyar játékos képzel a futballról.
eddig valamilyen szinten büszke voltam rá, hogy magyarként megállja a helyét egy európai elitbajnokságban. igen. elit. és arra, hogy számos élcsapat szeretné a soraiban tudni.
innentől kezdve viszont egy hangyafsznyit sem érdekel, hogy mi lesz vele, hogy merre veszi az irányt a karrierje.
a legszebb futballista éveit áldozza be pénzért, most fejlődhetne, most lehetne ismert, elismert játékos.
azt hiszem, minden magyar szurkoló nevében mondhatom:
bekaphatod balázska!
az meg, hogy ez nem lesz akkor mértékű szakmai visszalépés, valamint nem olyan gyenge az orosz bajnokság, az egyszerűen naivság és szűklátókörűség. kiemelve, hogy egyik fórumozót sem áll szándékomban megbántani!
ejjjh
- Varatrix
- Director del Fútbol
Gratulálok Balázs!
Sztárhoz méltó fizetést kapsz majd az isten háta mögött. Mehetsz majd a hajógyárira villogni rózsaszín ingeben. Végül is csak a karrieredbe került.

Sztárhoz méltó fizetést kapsz majd az isten háta mögött. Mehetsz majd a hajógyárira villogni rózsaszín ingeben. Végül is csak a karrieredbe került.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
holtversenyben 1. a csapatXanthor írta:Az a szánalmas az egészben, hogy hangoztatta, hogy ő BL-ben akar játszani és ha nem jut be a PSV megy, erre elmegy valami Isten háta mögötti csapathoz, ami jövőre nem hogy a BL-ben, az EL-ben sem indul a kemény 11. helyével az orosz bajnokságban... Ez aztán az előrelépés.
Huszti is eltűnt a süllyesztőben, pedig a Zenit ismertebb és elismertebb, mint ez a macskakaja vagy mi...

ez is igaz. a bajnokságban ő a valaki és még a stílus is fekszik neki. orosz zergebszó hidegben kap 2-t a lábára a trükkök közben és már nem érte meg odamenni.Nagyon bohóc csapat a PSV egyébként.
Viszont nem értem miért türelmetlen, könnyedségéhez képest egész nagy figyelmet kelt a holland bajnokság, kellett volna még egy évet tündökölnie és akkor szuper, de így...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.06.08. 11:36:36-kor.
-
- Director del Fútbol
Nagyon bohóc csapat a PSV egyébként.daffy írta:de a jelenlegi psv legalább kétszer erősebb csapat,mint az orosz
Viszont nem értem miért türelmetlen, könnyedségéhez képest egész nagy figyelmet kelt a holland bajnokság, kellett volna még egy évet tündökölnie és akkor szuper, de így...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ab1daL
- Director del Fútbol
A kardomba nem fogok dőlni az biztos, de ennél minden jobb lett volna, a karrierje szempontjából. Mert az biztos, hogy jól fog élni, de azt hittem nála hátrébb van rangsorolva a pénz..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
az orosz csapatokra mostanában az volt a jellemző, h van 1-2 kiugró évük, aztán szépen beszürkülnek a bajnokságba... (Romániában hasonló a helyzet...)
CSZKA, Szpartak, Zenit,Kazany...
lehet, h összejön egy kupagyőzelem vagy egy bajnokság, aztán annyi...
CSZKA, Szpartak, Zenit,Kazany...
lehet, h összejön egy kupagyőzelem vagy egy bajnokság, aztán annyi...