Barça vs. Real
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szánalmas a real.addig fújta a bíró a tizit ameddig be nem rúgták.ha carlos kihadja kap egy másikat a real.
Na mindegy.Hajrá barca
Na mindegy.Hajrá barca
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A madrid csapatszinten erőseb??
hahahahahaha
hahahahahaha
barca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
Ronaldo biztos rúg egyet!
NE! pont a madrid?

pont azért nincsenek sehol európában, mert csapatként egy kalap.
-
- Barça C
A focistát ismerem!Boixos írta:cissé az egyik testvéred odaátról. egyébként meg a francia mikulás.

De a tesót nem!

legerősebb keret.. hát... talán, bár a csapategység 0 a 100-as skálán. és tele vagytok 30 éves játékoskkal akik már fásultak... gyenge a reálbarca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça C
Ezzel egyetértek Eto'o-ban mindig van legalább egy gól!Ordog írta:Eto'o is egyet, mégpedig a gibbon mellett(r.carlos)barca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Eto'o is egyet, mégpedig a gibbon mellett(r.carlos)barca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!

-
- Barça C
Ki az a Cissé???Badi írta:aham, akkor ez már a Cissé féle támadás rásze![]()
-
- Barça C
Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Egy ilyen mondatra még a matektanár is 1est ad.barca? who is it? írta:Szerintem a Real simán nyeri a rangadót!

aham, akkor ez már a Cissé féle támadás rásze

-
- Barça C
Nem csak ezért regeltem.Badi írta:ezért megérte regelnedbarca? who is it? írta:Szerintem a Real simán nyeri a rangadót!![]()
ezért megérte regelnedbarca? who is it? írta:Szerintem a Real simán nyeri a rangadót!

-
- Barça C
Szerintem a Real simán nyeri a rangadót! 

-
- Eurobarca Staff
Mindenképp nyerni kell és tiszta meccsen nem kétes bíroi ítéletekkel nagyon kell most az a +3 pont a reallal szemben
OFF: meg a kkor még inkább eltünnének realos barátaink amit az utóbbi időben igen rendesen elkezdtek amióta szárnyal a barca, megjegyzem nem az a baj h itt vannak hanem az h kik vannak itt: 90%-uk nem norma egészen a maradék 10% pedig egészen normális annak ellenére h realos nekem csak azzal a 90%kal van bajom hangsúlyozom
OFF: meg a kkor még inkább eltünnének realos barátaink amit az utóbbi időben igen rendesen elkezdtek amióta szárnyal a barca, megjegyzem nem az a baj h itt vannak hanem az h kik vannak itt: 90%-uk nem norma egészen a maradék 10% pedig egészen normális annak ellenére h realos nekem csak azzal a 90%kal van bajom hangsúlyozom
-
- Llegenda del Barça
azért függetlenül az ún. realitásoktól (a margit lesz otthon, nem uaz a meccs, mint a többi, stb), nagyon remélem, h megverjük őket. az idegenbeli klasszikus győzelmeknek nagyon nagy az értékük. ők sem két napig ünnepelték, amikor 20 év után leesett a meccs nekik a camp nouban.
PUYOL-XAVI-INIESTA