2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
barca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
Ronaldo biztos rúg egyet!
A focistát ismerem!Boixos írta:cissé az egyik testvéred odaátról. egyébként meg a francia mikulás.
legerősebb keret.. hát... talán, bár a csapategység 0 a 100-as skálán. és tele vagytok 30 éves játékoskkal akik már fásultak... gyenge a reálbarca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
Ezzel egyetértek Eto'o-ban mindig van legalább egy gól!Ordog írta:Eto'o is egyet, mégpedig a gibbon mellett(r.carlos)barca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
Eto'o is egyet, mégpedig a gibbon mellett(r.carlos)barca? who is it? írta:Csak, hogy kiegészítsem az előző hsz-t én csapatszinten erősebbnek tartom a madridot és, ha minden sérült felépül, akkor az egyik legerősebb kerettel rendelkezik!
Ki az a Cissé???Badi írta:aham, akkor ez már a Cissé féle támadás rásze![]()
Egy ilyen mondatra még a matektanár is 1est ad.barca? who is it? írta:Szerintem a Real simán nyeri a rangadót!
Nem csak ezért regeltem.Badi írta:ezért megérte regelnedbarca? who is it? írta:Szerintem a Real simán nyeri a rangadót!![]()
ezért megérte regelnedbarca? who is it? írta:Szerintem a Real simán nyeri a rangadót!