Nagyon kéne.

Igen, ezt már hallottam én is, és csak remélni tudom (KEDVES PES5 HASZNÁLÓK!!!), hogy ez amint meglesz feldobja ide valaki!!!antiimperialista írta:A második dologgal kapcsolatban csak annyit, hogy az mindig megoldódik, mert több olyan patch is letölthető hozzá, mely megoldja ezt a problémát.Silvanus írta:Bocsánat, az igazsághoz hozzá tartozik két dolog még:
A PES5-nek szerintem két hibája van, amiket azonban a kiváló játékélmény messzemenőkig kárpótol, azonban sok FIFA rajongónak, mint pl. nekem is eleinte nehéz megszokni, ezek pedig a hangok, amelyek nem lettek annyira jók, pláne a kommentár! És az, amiről aztán tényleg nem tehetnek a gyártók (hisz ez csak pénz kérdés) a jogok! Sajnos rengeteg csapat nem igazi nevén fut a játékban, ami egy kissé zavaró, ennyi...
Nekem (a demo alapján, mert a teljes még nincs meg) az az egyetlen problémám, hogy a játékosok sokszor érthetetlenül futnak lesre. Talán ez az egyetlen igazán idegesítő hiba.
A második dologgal kapcsolatban csak annyit, hogy az mindig megoldódik, mert több olyan patch is letölthető hozzá, mely megoldja ezt a problémát.Silvanus írta:Bocsánat, az igazsághoz hozzá tartozik két dolog még:
A PES5-nek szerintem két hibája van, amiket azonban a kiváló játékélmény messzemenőkig kárpótol, azonban sok FIFA rajongónak, mint pl. nekem is eleinte nehéz megszokni, ezek pedig a hangok, amelyek nem lettek annyira jók, pláne a kommentár! És az, amiről aztán tényleg nem tehetnek a gyártók (hisz ez csak pénz kérdés) a jogok! Sajnos rengeteg csapat nem igazi nevén fut a játékban, ami egy kissé zavaró, ennyi...
http://www.shop.pcdome.huHaaskaa írta:Valaki legyenszíves írja már meg nekem,hogy hol lehet a neten megrendelni a PES 5-öt xbox-ra,mert itt Komárom megyében sehol sem lehet kapni sajna.
Előre is thx
hmmm nekem ugyanúgy mint az előző részekbenMr. Master írta:Úgy van beállítvaBadi írta:Mr. Master írta:L1+Kör?
Mer az az új részben elég necces..
jah hogy te PS-el nyomod?![]()
akkor L1 + négyzet
eddig a körrel lőttél?![]()
![]()
Háromszög, becsúszás, indítás
Négyzet: indítás
Kör: lövés, fejelés, odalépés
X: Kapuscsalogató gomb, plusz passz, plusz fejelés
Úgy van beállítvaBadi írta:Mr. Master írta:L1+Kör?
jah hogy te PS-el nyomod?![]()
akkor L1 + négyzet
eddig a körrel lőttél?![]()
![]()
Mr. Master írta:L1+Kör?
Q + a lövés egyszerreTheo írta:Az előző meccsemet Van bommel két góljával nyertem;).Deco helyén játszott.Probáltam átemelni a kapuson Q-val de nem ment :S. Hogyan lehet?Mivel?
...master liga-ba lehet olyat hogy saját csapatot csinálsz kitalált játékosokkal....de van olyan, hogy master leagueba, hogy match mode players-sel kezdessz - ez az hogy a valódi csapatok, valódi játékosok...master liga abban különbozik, hogy nem az első ligában kezdessz, hanem a "D" ligában...és feljuthatsz meg a ranglistán előre kell vinni a csapatot...valami ilyesmi!barcafan írta:ha masters leagueban kezdek egy cuccot akkor nem valódi játékosokat kapok... mi a különbség a masters és a sima league közöttés játékost hol tudok csinálni
és venni masters leagueban
rámegyek de csak vmi compare-t meg add a listet nyom ki és ki ir valami not mittoménmi negotiate period
A különbséget sajna nemtom,de engem is érdekelne..Játékost csinálni asszem csak úgy lehet h az 1ik meglévő játékost "átformálod".Szal pl Szabicsból megcsinálod saját magadat az Edit menüpontbanbarcafan írta:ha masters leagueban kezdek egy cuccot akkor nem valódi játékosokat kapok... mi a különbség a masters és a sima league közöttés játékost hol tudok csinálni
és venni masters leagueban
rámegyek de csak vmi compare-t meg add a listet nyom ki és ki ir valami not mittoménmi negotiate period