Alexis Sánchez
-
- Barça B
Nagyon boldogat Alexis
Isten éltessen Alexis!
Így van, ne erőltessük, Villa sérülésével fokozottan szükség van a chileire. Messi-Pedro-Cuenca elöl, kp-n Xavi és Cesc játszhat. Alexis nagy formában van, mind mezőnyjátékban, mind góllövésben, borzasztóan kell ő most a bajnokságban, semmiképp se kockáztassunk sérülést.MessiFan írta:Semmiképpen nem játszatnám a döntőben. Pedro-Messi-Cuenca hármas is tökéletes.
Semmiképpen nem játszatnám a döntőben. Pedro-Messi-Cuenca hármas is tökéletes.
Pihenjen csak szépen, nem kell még1 Villa eset.
-
- Jugador del Barça
És ki lesz az 1. ? talán a visszatért tékozló fiú ?Barcaforever írta:Erről van szó!Ő az aki nem fog a végletekig passzolni, ha úgy érzi ellövi és az elmúlt hetek tanulságai szerint, elég eredményesen!sopisz írta:szerintem pont 1 ilyen játékos kellet,aki nem mindig a barca játékot játsza,nem mindig passzol,és ezzel meg tudja lepni az ellenfelet és meg tud fordítani 1 meccset,lásd tegnap,nagyon fontos gólt lött.
Így tovább, évvégére a csapat 2. legeredményesebb játékosa lesz!

- PriNcE27
- Jugador del Barça
Nem lesz könnyű a Santos ellen, de szerintem sem kellene Sánchezt a kezdőbe tenni, elől szerintem megfelelő lenne kezdésként a Pedro-Messi-Cesc trió.Enjoy írta:Szerintem nem kéne erőltetni vasárnap, inkább játsszon Pedro, legalább formába lendülhet.
Ha meg baj van, akkor esetleg be lehet kockáztatni Sanchez-t..
Alexisnek épp abban áll az ereje, hogy még nem szokott hozzá, hogy csapata állandó mezőnyfölényben játszik, ezért nem fontos a pillanat. Még nem gondolja úgy, hogy ha ez a támadás nem sikerül, majd lövünk gólt később, bőségesen. Minden pillanatot ki akar használni, kicsikarni azt, ami benne lehet.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Erről van szó!Ő az aki nem fog a végletekig passzolni, ha úgy érzi ellövi és az elmúlt hetek tanulságai szerint, elég eredményesen!sopisz írta:szerintem pont 1 ilyen játékos kellet,aki nem mindig a barca játékot játsza,nem mindig passzol,és ezzel meg tudja lepni az ellenfelet és meg tud fordítani 1 meccset,lásd tegnap,nagyon fontos gólt lött.
Így tovább, évvégére a csapat 2. legeredményesebb játékosa lesz!

szerintem pont 1 ilyen játékos kellet,aki nem mindig a barca játékot játsza,nem mindig passzol,és ezzel meg tudja lepni az ellenfelet és meg tud fordítani 1 meccset,lásd tegnap,nagyon fontos gólt lött.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Kivételes adottságai vannak a játékhoz az biztos. Rendkívül erős, technikás, iszonyat gyors, és mindezt nem ész nélkül teszi. Egyre jobb lesz itt nálunk is, azért még mindig kell neki egy kis idő szerintem hogy elérje a csúcsformát és maximálisan beilleszkedjen, de a lényeg hogy elkapta a fonalat, és nagy lökést adhat neki a tegnapi gól is! Így tovább!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bizony.Mikaos írta:Hosszú-hosszú idők óta az első olyan csatár, akivel lehet mit kezdeni. Folyamatosan mozog, állati módon sprintel, szétbomlasztja az ellenfél védősorát, leköti több ember figyelmét, és nem mellesleg: gólerős.
Az már csak hab a tortán, hogy a srác technikás és ezzel együtt szerény is.
Nincs kedvem sokat visszaolvasni, azok akik annyira nem örültek az érkezésének,és mást szívesebben láttak volna,valamint nem értették miért lesz jó nekünk, már visszakoztak? Mármint ebben a topikban. Mert ez nem tegnap derült ki,hanem minden meccsen amikor játszott, hajtott,küzdött, mellette hasznos munkát végzett,és láthattuk tegnap,h a legfontosabb meccsen is higgadtan és profin oldja meg a szitut.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hosszú-hosszú idők óta az első olyan csatár, akivel lehet mit kezdeni. Folyamatosan mozog, állati módon sprintel, szétbomlasztja az ellenfél védősorát, leköti több ember figyelmét, és nem mellesleg: gólerős.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Rosell elnöklésével végre tudatosabban és alaposabban igazol a Barcelona. Fabregas és Sánchez is hasznára van a csapatnak, akik a nyáron érkeztek. Nem mellesleg Thiago is, aki az Atléticből jött fel, végre vége annak a pénzkidobásnak, ami ment Laporta és Txiki vezetése alatt!
A múltkor már elmondtam, amit most is tartok, személyében meglehet az új balszélső. Ha jól számolom, zsinórban harmadik meccsén talált be. Remélem elkerülik a sérülések és be tud illeszkedni maximálisan a Barcelona játékába, filozófiájába.
A múltkor már elmondtam, amit most is tartok, személyében meglehet az új balszélső. Ha jól számolom, zsinórban harmadik meccsén talált be. Remélem elkerülik a sérülések és be tud illeszkedni maximálisan a Barcelona játékába, filozófiájába.

Egy ilyen klasszikuson ezt elnézem. Tényleg nagyon jól játszott tegnap, a gólja pedig tanári volt. Én nem hittem, hogy 2 emberrel a nyakán lezárták szinte az egész előtte lévő területet, de ő mégis vérprofin erősen, laposan bevágta a sarokba.LG írta:Nagyon elégedett vagyok vele! Már az első meccsein látszott, h jó embert választott a vezetőség. Aztán sajnos lesérült, de hál istennek újra gyorsan játékba rázódott. Maximálisan jó döntés volt Villa kárára játszatni, a meccs egyik legjobbja volt, nagyot játszott. Egy kis kritika: sztem túl sokat reklamált, még akkor is, amikor volt sárgája. Ezt azért hanyagolhatná, mert könnyen baj lehet belőle.
Pep is úgy látja, hogy 100x inkább Alexis mint Villa. Nagy igazolás volt. Végre egy olyan játékost vettünk aki nem középcsatár volt előző csapatában.
- noname
- Llegenda del Barça
A reklamálás sztem nem sokat fog változni. Ugyanaz a heves vérmérséklet, mint Alvesnél. Hiába mondják neki h ne tegye, ilyen fajta. Ez van.LG írta:Nagyon elégedett vagyok vele! Már az első meccsein látszott, h jó embert választott a vezetőség. Aztán sajnos lesérült, de hál istennek újra gyorsan játékba rázódott. Maximálisan jó döntés volt Villa kárára játszatni, a meccs egyik legjobbja volt, nagyot játszott. Egy kis kritika: sztem túl sokat reklamált, még akkor is, amikor volt sárgája. Ezt azért hanyagolhatná, mert könnyen baj lehet belőle.

A Fifa egy szégyen
Nagyon elégedett vagyok vele! Már az első meccsein látszott, h jó embert választott a vezetőség. Aztán sajnos lesérült, de hál istennek újra gyorsan játékba rázódott. Maximálisan jó döntés volt Villa kárára játszatni, a meccs egyik legjobbja volt, nagyot játszott. Egy kis kritika: sztem túl sokat reklamált, még akkor is, amikor volt sárgája. Ezt azért hanyagolhatná, mert könnyen baj lehet belőle.