Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, ne erőltessük, Villa sérülésével fokozottan szükség van a chileire. Messi-Pedro-Cuenca elöl, kp-n Xavi és Cesc játszhat. Alexis nagy formában van, mind mezőnyjátékban, mind góllövésben, borzasztóan kell ő most a bajnokságban, semmiképp se kockáztassunk sérülést.MessiFan írta:Semmiképpen nem játszatnám a döntőben. Pedro-Messi-Cuenca hármas is tökéletes.
És ki lesz az 1. ? talán a visszatért tékozló fiú ?Barcaforever írta:Erről van szó!Ő az aki nem fog a végletekig passzolni, ha úgy érzi ellövi és az elmúlt hetek tanulságai szerint, elég eredményesen!sopisz írta:szerintem pont 1 ilyen játékos kellet,aki nem mindig a barca játékot játsza,nem mindig passzol,és ezzel meg tudja lepni az ellenfelet és meg tud fordítani 1 meccset,lásd tegnap,nagyon fontos gólt lött.
Így tovább, évvégére a csapat 2. legeredményesebb játékosa lesz!
Nem lesz könnyű a Santos ellen, de szerintem sem kellene Sánchezt a kezdőbe tenni, elől szerintem megfelelő lenne kezdésként a Pedro-Messi-Cesc trió.Enjoy írta:Szerintem nem kéne erőltetni vasárnap, inkább játsszon Pedro, legalább formába lendülhet.
Ha meg baj van, akkor esetleg be lehet kockáztatni Sanchez-t..
Erről van szó!Ő az aki nem fog a végletekig passzolni, ha úgy érzi ellövi és az elmúlt hetek tanulságai szerint, elég eredményesen!sopisz írta:szerintem pont 1 ilyen játékos kellet,aki nem mindig a barca játékot játsza,nem mindig passzol,és ezzel meg tudja lepni az ellenfelet és meg tud fordítani 1 meccset,lásd tegnap,nagyon fontos gólt lött.
Bizony.Mikaos írta:Hosszú-hosszú idők óta az első olyan csatár, akivel lehet mit kezdeni. Folyamatosan mozog, állati módon sprintel, szétbomlasztja az ellenfél védősorát, leköti több ember figyelmét, és nem mellesleg: gólerős.
Az már csak hab a tortán, hogy a srác technikás és ezzel együtt szerény is.
Egy ilyen klasszikuson ezt elnézem. Tényleg nagyon jól játszott tegnap, a gólja pedig tanári volt. Én nem hittem, hogy 2 emberrel a nyakán lezárták szinte az egész előtte lévő területet, de ő mégis vérprofin erősen, laposan bevágta a sarokba.LG írta:Nagyon elégedett vagyok vele! Már az első meccsein látszott, h jó embert választott a vezetőség. Aztán sajnos lesérült, de hál istennek újra gyorsan játékba rázódott. Maximálisan jó döntés volt Villa kárára játszatni, a meccs egyik legjobbja volt, nagyot játszott. Egy kis kritika: sztem túl sokat reklamált, még akkor is, amikor volt sárgája. Ezt azért hanyagolhatná, mert könnyen baj lehet belőle.
A reklamálás sztem nem sokat fog változni. Ugyanaz a heves vérmérséklet, mint Alvesnél. Hiába mondják neki h ne tegye, ilyen fajta. Ez van.LG írta:Nagyon elégedett vagyok vele! Már az első meccsein látszott, h jó embert választott a vezetőség. Aztán sajnos lesérült, de hál istennek újra gyorsan játékba rázódott. Maximálisan jó döntés volt Villa kárára játszatni, a meccs egyik legjobbja volt, nagyot játszott. Egy kis kritika: sztem túl sokat reklamált, még akkor is, amikor volt sárgája. Ezt azért hanyagolhatná, mert könnyen baj lehet belőle.