nyami, mocskosul tetszik a keret, minőségi, és komplett.
a kapusokkal bajom nincs, bár én valdessel sosem leszek 100%-ig kibékülve, rendben vagyunk, pinto pedig a spanyol kupában bizonyíthat ismét.
a védelem szerintem most az alves-alba szellővel kicsit offenzívebb lesz (vagyis az abidal korszakhoz képest, mert azért adriano is támadóbb szellemű volt), adriano tökéletes csereember, montoya sem fog megijedni, ha mélyvízbe dobjuk.
a pique-mascherano duó alap nagyszerű, puyol ha ép, szintén tudja még szerintem hozni az évet, song itt is bevethető, na és persze ide van két fiatal is.
a középpálya valami szenzációs még mindig, én a busq-ini-cesc alapot favorizálnám, de persze xavi is sokat játszana, emellett ugye jött song, thiago majd felépül, ha kell mascherano is feltolható, jds meg vészhelyzetben készen áll.
a támadóalakzat szerintem picit kérdőjeles, hogy kupákat hozzunk, ahhoz nem csak messinek kell megint alakítania, hanem villának (elsősorban neki) is termelnie kellene bőven.
a messi-villa-alexis alapot nyomatnám mindenképpen, szerintem pedro sajnos egyre szürkébb, afellay és cuenca is kaphatna lehetőséget, tellot kb. végleg elfelejteném, nagyon kevés ide.
szerintem erősödtünk tavalyhoz képest, a keret továbbra is univerzális, komplex, különösebb hiányérzetem nincsen.
vv - alba,pique,masch,alves - busq,cesc,ini - alexis,villa,messi
pinto,puyol,adriano,song,xavi,thiago,pedro
optimista vagyok, bízok a csapatban, és persze vilanovában.