Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A megoldás csupán annyi, hogy Tito hagyja focizni azokat akik többet tudnak a körömpasszokon és a forgolódásokon kívül....a támadóalakzat szerintem picit kérdőjeles
nagyjából egyetértek, talán csak a támadó alakzatról írtak tűnik nekem egy kissé optimistának! miért?shutterisland írta:nyami, mocskosul tetszik a keret, minőségi, és komplett.
a kapusokkal bajom nincs, bár én valdessel sosem leszek 100%-ig kibékülve, rendben vagyunk, pinto pedig a spanyol kupában bizonyíthat ismét.
a védelem szerintem most az alves-alba szellővel kicsit offenzívebb lesz (vagyis az abidal korszakhoz képest, mert azért adriano is támadóbb szellemű volt), adriano tökéletes csereember, montoya sem fog megijedni, ha mélyvízbe dobjuk.
a pique-mascherano duó alap nagyszerű, puyol ha ép, szintén tudja még szerintem hozni az évet, song itt is bevethető, na és persze ide van két fiatal is.
a középpálya valami szenzációs még mindig, én a busq-ini-cesc alapot favorizálnám, de persze xavi is sokat játszana, emellett ugye jött song, thiago majd felépül, ha kell mascherano is feltolható, jds meg vészhelyzetben készen áll.
a támadóalakzat szerintem picit kérdőjeles, hogy kupákat hozzunk, ahhoz nem csak messinek kell megint alakítania, hanem villának (elsősorban neki) is termelnie kellene bőven.
a messi-villa-alexis alapot nyomatnám mindenképpen, szerintem pedro sajnos egyre szürkébb, afellay és cuenca is kaphatna lehetőséget, tellot kb. végleg elfelejteném, nagyon kevés ide.
szerintem erősödtünk tavalyhoz képest, a keret továbbra is univerzális, komplex, különösebb hiányérzetem nincsen.
vv - alba,pique,masch,alves - busq,cesc,ini - alexis,villa,messi
pinto,puyol,adriano,song,xavi,thiago,pedro
optimista vagyok, bízok a csapatban, és persze vilanovában.
Nem emlékszek rá, mikor volt utóljára 25-ös (23) keretünk.csababarca írta:jó lesz nekimenni egy ilyen vékony kerettel a szezonnak...majd jönnek a kulcsmeccsek mint idén tavasszal és fásult lesz az egész társaság...aztán majd értetlenkedünk hogy miért buktunk el.
Az a helyzet, hogy sajnos játszott is úgy a csapat, hogy volt létjogosultsága ennek. Amikor 1 csatárunk volt egészséges, és az is bűnrosszul játszott, akkor szerintem nem lett volna olyan ember, aki nem követelte volna Tellot a csapatba.Bob_Marley írta:érdemes lenne visszaolvasni, vagy a bajnoki topikba, hogy hányan "követelték" Tellot a pályára
Főleg azért, mert mezszám nélkül nem lesz nevezhető a ligába. De annyiból egyszerűbb a szituáció, hogy Muniesa 6-8 hónapra off, Abidal sem jön decemberig, januárban meg ugye újra nevezhetőek emberek. Tehát egy olyan opciót el tudok képzelni, hogy jön valaki az ő helyükre, aztán majd télen kiebrudalnak valakit a csapatból (akár valamelyik fiatalt kölcsönbe), hogy újra 25 játékos maradjon.Lionel85 írta:Hacsak nem majd jön valaki és akkor megkérnek egy fiatalt, hogy mondjon le a mezszámáról és akkor azt kapja az új ember, bár ez elég ronda dolog lenne...
így van.gergo9 írta:Hihetetlen egy poszt 5. vagy 6. számú opciójától mit vártok el. Ha 4-3-3-at vesszük alapul akkor Sanchez,Pedro,Villa,Cuenca biztosan előtte van/lesz.
Az előszezonban látott fiatalokról egyelőre az a véleményem hogy 12 egy tucat , la masia tömegtermékek. Egyikükben sem látom az X-faktort még.
Hacsak nem majd jön valaki és akkor megkérnek egy fiatalt, hogy mondjon le a mezszámáról és akkor azt kapja az új ember, bár ez elég ronda dolog lenne...Messidona10 írta:Na, ezzel a mezszámkiosztással gyakorlatilag el is dőlt, hogy senki nem fog már érkezni a nyáron, mivel 25 fős lehet a keret, ha jól tudomDe szerintem nem is hiányzik innen már senki, teljesen jó ez így. Tavaly sem a kerettel volt a baj, hanem a sérülések nehezítették a helyzetet. Remélem, hogy idén ez másként lesz.
Én ezt mondtam tavaly is, ugyanígy, kb az első pályára lépése után, aztán leoltottak 10en, hogy mert micsoda tehetség ez a srác, Cuenca meg egy fogalmatlan béna. Közben meg pont fordítva.Mihu írta:Tello...
Nem kell kisarkítani, mert ez így volt. Bár felkészülési meccset még nem láttam, de nekem Telloból elég volt az a pár meccs amit láttam. BL-ben is volt vagy 3 helyzete a celzi ellen, kaput se sikerült találni, klasszikusról meg ne beszéljünk.. Küzdjenek meg már az első csapatos útlevélért, mert amíg ott van Iniesta, Fabregas és majd Thiago, remélem köze nem lesz a kispadhoz se. Anglia, olasz, vagy talán még a holland bajnokság az, ami neki fekszik, én azért a pár döntő meccsért, nagyon megharagudtam rá, ha önzetlen lett volna legalább..Mihu írta:Tello...
MessiFan írta:Én ezt a harmadik meccse óta mondom, és most sem változott a véleményem. Angliába való az ilyen futballista, nem a Barcába. Biztos lesznek olyan meccsek amikor egy ilyen futóbolondra van szükség aki a megfáradt védőket kicsit megszédíti, de semmi másra.Mihu írta:Tello...
Ha minden jól alakul akkor nem lesz rá szükségünk.
Én ezt a harmadik meccse óta mondom, és most sem változott a véleményem. Angliába való az ilyen futballista, nem a Barcába. Biztos lesznek olyan meccsek amikor egy ilyen futóbolondra van szükség aki a megfáradt védőket kicsit megszédíti, de semmi másra.Mihu írta:Tello...
Bennem is ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg tegnap. Tényleg két dolgot tud: eltolja a védő mellett, illetve elbelsőzi a hosszú felé. Tegnapi helyzetnél nem volt 5-10 méteres körzetben senki, nyugodtan lekezelhette volna, simán lett volna ideje.Mihu írta:Tello...
Thiago?? Ő ezen az éven az egyik legfontosabb ember lehet a középpályán, és ha jól tudom még hónapokig sérült lesz.Gareth Tello írta:Muniesa.Varatrix írta:Belegondolni is túl jó hogy sérültek nélkül vághatunk neki a szezonnak. Nagyon remélem hogy ez egy így marad és komoly rajtot veszünk a bajnokság elején.
Egyébként tényleg már-már hihetetlen, hogy csak egy sérültünk van, aki ráadásul még csak nem is alapember, de azért várjunk még az örömtüzekkel, mert még bejöhet pár sérülés az edzéseken, ahogy az volt tavaly nyár vége felé is...
Ne így legyen.
Muniesa.Varatrix írta:Belegondolni is túl jó hogy sérültek nélkül vághatunk neki a szezonnak. Nagyon remélem hogy ez egy így marad és komoly rajtot veszünk a bajnokság elején.