Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
édes anyád picsája...csak pedro többet volt sérült, a nagyfejeddel ezt nem vetted számon. ám 90 évektől homárkám..Messa írta:Te hülye vagy fiam. Aha, Pedro az egész tavalyi szezont végigvegetálta, Alexis lőtte Messi után a legtöbb gólt. Bár gondolom arra nem emlékszel, hány hete vagy Barca drukker, 2-3?mrMimo írta:Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!
Te hülye vagy fiam. Aha, Pedro az egész tavalyi szezont végigvegetálta, Alexis lőtte Messi után a legtöbb gólt. Bár gondolom arra nem emlékszel, hány hete vagy Barca drukker, 2-3?mrMimo írta:Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!
Ugy van, mar adjuk is el... Gratulalok szeretettel!mrMimo írta:Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!barca99 írta:Sanchez viszont támadó, valahogy meg kellene oldani, hogy elől is nagyobb haszna legyen, bár legtöbbször azért így is van.Azt azért hozzátenném, hogy legtöbbször nem hogy két, de egy védővel sem igazán tud mit kezdeni, és talán nem azért, mert "lekorlázották", hanem mert az Udinese brutál kontrafocija (gyakorlatilag ott csak azt tudják és csinálják) fekszik neki, jó nagy területekkel.
Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!barca99 írta:Sanchez viszont támadó, valahogy meg kellene oldani, hogy elől is nagyobb haszna legyen, bár legtöbbször azért így is van.sjd írta:...Azt azért hozzátenném, hogy legtöbbször nem hogy két, de egy védővel sem igazán tud mit kezdeni, és talán nem azért, mert "lekorlázották", hanem mert az Udinese brutál kontrafocija (gyakorlatilag ott csak azt tudják és csinálják) fekszik neki, jó nagy területekkel.
Tulajdonképpen egyetértek veled (vagyis ezzel az állásponttal), de szerintem is kevés volt Alexis. Erre a feladatra jó lenne Ramires is, kb. ezt csinálta ellenünk a BL-ben. Segít melózni, nagyon gyors, és sajnos megtapasztaltuk, hogy akár a befejezésben és az előkészítésben is nagyon jó.sjd írta:...
Azért ha nézel Barca meccseket az feltűnhetne, hogy a gólok legalább felét úgy szerezzük, hogy az egészpályás letámadással elvesszük a labdát az ellenféltől a saját térfelén, és így nem felállt védelem ellen kell szenvedni. Ebben pedig nem árt, ha a támadóink jeleskednek.Léfe írta:Szóval nagyot alakitott védekezésbn. Oké. Akkor minek a Song.Alexis lehetne Busi cseréje. De mintha gollövő támadónak vettük volna. És mi az, hogy divat szidni. Nem szidom,a mi emberünk, de nincs egy jó csele, egy elhuzása, lövése. A kaput elvehetnék észre sem venné. Esik, kel. Nagyon kilog a csapatból. Majd jobb lesz-nem látom, de remélem.
Azért két büntetőt így is összehozott volna, ha az a gyökér bíró másképp nem gondolja.mrMimo írta:csak éppen a kapu előtt egy meddő fos!Bob_Marley írta:nem cifrázza túl, de kellően agresszív és rengeteget dolgozik.
Szerintem egyet. Az elsőnél minimális kontakt volt, második viszont színtiszta büntető. Védekezés ok , építkezni viszont képtelen volt. Keresztvizet persze nem szedem le róla lehet hogy kell pár éles meccs neki hogy felvegye a fonalat.Sanama írta:nem értem mi a bajotok. hatalmasat melózott mezőnyben, de a jobb oldal nem neki való. 2 tizit nem adtak meg róla,arról mit tehet?
Egyetértek. Nem tudom mi lesz szegénnyel jövőre, ha esetleg nem Clasicó lesz a szezonbeli első tétmeccse...Sanama írta:nem értem mi a bajotok. hatalmasat melózott mezőnyben, de a jobb oldal nem neki való. 2 tizit nem adtak meg róla,arról mit tehet?
Elbeszélünk egymás mellett, úgyhogy inkább hagyjuk...daffy-ról nem állítottam semmit, csak kérdeztem tőlemiihii írta:
Tévedés. Amit neki írtál,két kapufa
Mert emlékeim szerint savazta a sajátjait is rendesen,amikor alakítottak,vmint ő nem nyomta ezt a színészbarsza cuccot.Kapott volna érte annyit,ha itt feszeng,h már nem lenne kedve nálunk fórumozgatni![]()
Ezt csak úgy a teljesség igénye végett
Ha tényleg azért kaptad ki a sorból,mert madridista és ők nyomják ezeket,akkor bukó,mivel ugyan az,de mégsem ugyanaz
De ez még mindig OFF itt,uh mellőzzük a témát,vagy ha reagálnál,kérlek inkább Off-ban,vagy a BARCA vs reálban tedd.
Tévedés. Amit neki írtál,két kapufaKintaro írta:Tévedés. Amit neki írtam tény, semmi olyan nem került ide, ami ne lenne igaz.miihii írta: Látszik,h csak odáig jutottál Daffy-val kapcsolatban,h a nickje alatt ott virít a Madridista és most vakon mész neki,pedig ő tényleg akkor is így vélekedett ezekről a szitukról,amikor a blankók csinálták,vagy akárki más is.
Úgyhogy egyrészt nem épp a legjobb embernek nyomod a műsort,másrészt tényleg maradjunk a témánál,ami itt Alexis Sanchez![]()
Tévedés. Amit neki írtam tény, semmi olyan nem került ide, ami ne lenne igaz.miihii írta: Látszik,h csak odáig jutottál Daffy-val kapcsolatban,h a nickje alatt ott virít a Madridista és most vakon mész neki,pedig ő tényleg akkor is így vélekedett ezekről a szitukról,amikor a blankók csinálták,vagy akárki más is.
Úgyhogy egyrészt nem épp a legjobb embernek nyomod a műsort,másrészt tényleg maradjunk a témánál,ami itt Alexis Sanchez![]()
Látszik,h csak odáig jutottál Daffy-val kapcsolatban,h a nickje alatt ott virít a Madridista és most vakon mész neki,pedig ő tényleg akkor is így vélekedett ezekről a szitukról,amikor a blankók csinálták,vagy akárki más is.Kintaro írta:Itt a lényeg. Mert ugye mindig azt halljuk, hogy katalán színészek, pedig minden csapatnál megvan ugyanez. Ugye-ugye?daffy írta:nem kevesebben,mint bármely más csapatból,de ez nagyon nem kapcsolódik sanchezhez. én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
Itt a lényeg. Mert ugye mindig azt halljuk, hogy katalán színészek, pedig minden csapatnál megvan ugyanez. Ugye-ugye?daffy írta:nem kevesebben,mint bármely más csapatból,de ez nagyon nem kapcsolódik sanchezhez. én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
Először is...a fórum szabályzatot be kéne tartani.ZS10 írta:
Akkor a Realból hányan állnának ki egy meccsre? Max. hárman...