A tegnapi margit meccsen olyanokat röhögtem, hogy nemigaz... no nem magára a meccsre gondolok, hanem arra ami a félidőben volt. Bár Amíg 1-0 volt az eredmény addig kacarásztam a játékon is, de ez most mind1.
Nos a félidőben a Kaplár F. József és Zombori Alexander ült a stúdióban. Ugye elemezték a meccset meg húzták le ez a gyenge madridot szokásosan, mert hát mi mást lehetne rájuk mondani.
Na ezek után jöttek az SMS-ek:))) Na itt kész voltam. Kb amiket kivettek belőlük azok olyanok voltak, hogy igazolni kéne ezt meg azt... kb 10 játékos neve hangzott el de keményen:DDDD(najó lehet csak 6) Ilyenek, hogy kéne egy Ballack-Gerrard-Vieira tengely meg stb.
Ilyenek ezek a reál szurkolók... [auto_cenzúra] megy nekik már 3 éve és ezek állandóan mondogatják hogy le kéne igazolni majd jövőre a többi élcsapatból a húzóembereket és minden megoldódik. És ha elkezd velük az ember vitatkozni, akkor azt kapja válaszul az ember egy idő után, a REÁL MADRID AZÉRT REÁL MADRID, mert minden játékost meg tud venni, mert senki sem tud ellenállni a hívó szavainak... tehát a reál jövőre(ugye minden évben a következő évre gondolnak:DDD) megvesz mindenkit igazolnak egy sztáredzőt meg elküldik perezt meg hoznak majd új gyepmestereket meg labdaszedőket és a következő 10 évben ők fognak ismét mindent nyerni!!!!!! Ha átnézek a margitista.hu-ra és beleolvasok 3 oldalba az átigazolások topicba akkor is már a kiütik a szememet a nevek. Csak egy párat felsorolok: Sevcsenko, Kaka, Joaquin, Reyes, Gerrard, Vieira, Nesta, Asley Cole sőt páran még azt is mondják hogy Ronaldinhot kivásárolják és minden jó lesz...
Na a reál szurkolótáborának a 90%-a így gondolkodik!!! Ezért is utálom az egész bagázst!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BBBBBOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De azért nincs harag