Alex Song

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca0417
Entrenador del Barça

2013.03.12. 13:52:06

Nem örülnék ha távozna. Nekem nagyon tetszik a játéka, szerintem ilyen típusú játékosra van szükség oda, arra a posztra, szerepkörre Busi mellé. Remélem marad, és többet fog játszani.
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.12. 13:23:29

Alex Song visszatérhet a nyáron az Arsenalhoz, nincs megelégedve a Barcelonában betöltött szerepével.

A Daily Express cikke szerint Alex Song nem biztos, hogy a következő idényben is maradni fog a Barcelonában.

Az Arsenal a nyáron visszavinné a védekező középpályást, mivel hiányzik a középpályáról egy olyan képességű játékos, mint Song. Pénz a hírek szerint lenne a megszerzésére, Song meg újra annyit játszhatna, mint amennyit szeretne.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.25. 02:08:58

nem tudom miért, de neki külön szurkolok.

nem kicsit nehéz egy olyan csapatrészben maradandót alkotni, ahol yaya,cesc,busquets,xavi és hozzájuk hasonló kaliberek kergetik, kergették a labdát az utóbbi időkben.

viszont ennek ellenére az én elvárásaimnak maximálisan megfelel, lehet rá számítani, és bár néha összezavarható, és benne van a hiba, mégis megállja a helyét.

emellett meg még alapjáraton szimpatikus a pali.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.24. 16:25:08

A Mundo statisztikái szerint Song tegnap egyetlen labdát veszített el, viszont 13-t szerzett vissza.

Ez igen! Jól játszott tegnap, jól szűrt, támadásban sem volt haszontalan. Nem tudja Busquets szinten irányítani a játékot, de cserébe nagyobb stabilitást ad a középpályának.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.02.24. 16:04:33

TT írta:meglepő, hogy nem említi senki; tegnap szerintem jól játszott. sok támadást akasztott meg, jókor lépett be az ellenfél passzsávjaiba és sok volt a megelőző szerelése. bár néha megijesztett a nagy lépteivel és a hosszan megtolt labdáival, de nem volt belőle gond :D
Nekem is tetszett,bár én egyébként is szeretem a játékát!Nem is értem, hogy miért nem játszik többet...?!Jó tudom Busquets kirobbanthatatlan a csapatból,de azért csereként akár többet simán játszhatna.vagy akár xaviék helyén is nagyon ritkán.bár arra a posztra nagyon sokan vannak.De ennyi játékperc után nem csodálkoznék ha elmenne 1-2év után!Amit én nagyon nagyon sajnálnék!!
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
TT
Capitá del Barça

2013.02.24. 15:48:25

meglepő, hogy nem említi senki; tegnap szerintem jól játszott. sok támadást akasztott meg, jókor lépett be az ellenfél passzsávjaiba és sok volt a megelőző szerelése. bár néha megijesztett a nagy lépteivel és a hosszan megtolt labdáival, de nem volt belőle gond :D
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.11. 01:07:06

ma sem okozott csalódást :) ha nem lenne busquets, nyugodt szívvel játszatnám szinte bárki ellen.
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.10. 18:11:15

kristop írta:...egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.
:D Tudom! De a lényeg az hogy Busquets jelentős eltérés Songtól már ami a karrierjük befutását illeti, a jelen idejükig :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.02.10. 17:51:24

kristop írta:direkt nem akarom megválogatni a szavaimat, song ma fantasztikus volt. a barca színeiben most először láttam tőle olyan teljesítményt, amiért cserébe bárki ellen bemerném rakni. eddig volt sok rossz, sok jó teljesítménye, de ahogy roura mondta ma "extraordinary" volt.

egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.
Igen,mert a szezon elején,mikor a fél védelem dögrováson volt,rengetegszer játszott KHV-t és azért ott nem váltotta meg a világot,így gondolom feledésbe merültek az ott lejátszott meccsei :D
kristop
Entrenador del Barça

2013.02.10. 17:45:21

direkt nem akarom megválogatni a szavaimat, song ma fantasztikus volt. a barca színeiben most először láttam tőle olyan teljesítményt, amiért cserébe bárki ellen bemerném rakni. eddig volt sok rossz, sok jó teljesítménye, de ahogy roura mondta ma "extraordinary" volt.

egyébként eddig songnak 1427 játékpercre van, busquetsnek 2422. csak azért írtam, mert ez 3x90perc nagyon erős túlás volt.
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.10. 15:10:35

Szerintem felesleges Sergiohoz hasonlítgatni.
Busquets ebben nőtt fel, ezt tanulta, s évek óta folyamatosan kezdő.
ellentétben a Kameruni idejött, jó ha játszott 3 x 90 percet összesen (ebben sem vagyok biztos)meccsek nélkül pedig gyengébb az ember. Gondolom ez alól Sergi sem kivétel. Angliában frenetikus labdái voltak, igaz akkor amikor kevesebb volt a védőfeladata. ilyen fizikummal pedig igenis a Madrid ellen is hasznát lehet venni.
1 jó Songra mindenképp szükségünk lenne.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.02.10. 14:12:16

ab1daL írta:Mivel kezdődik a BL is hamarosan, remélhetőleg lesz sok meccsünk nemzetközi porondon, így hazai pályán gyengébb ellenfelek ellen mindenképp Songot kezdetném, de még idegenben is elférne bőven. Ma nagyon jól játszott, helyezkedésben még azért leshet ezt azt Busitól, de technikailag megfelelő, fizikai adottságait is jól tudja kamatoztatni. Szép volt!
Egyetértek,de azért komoly meccseken maradjon csak Busi :D Azért tűnt egyébként SZERINTEM! jobbnak Song teljesítménye,mivel itt volt idő 2 érintésből megoldani a dolgokat,mert nem volt semmi presszió,egy Real ellen azért nem lennék nyugodt,ha Busi nélkül,és Song-gal kezdenénk,mert az afrikai első labdaérintései sokkal-sokkal gyengébbek busi-énál,és pl. a blancók ellen nem fér bele,hogy 2-3 érintésből adja tovább,fejben is sokkal erősebb Busi,és mint te is említetted,a helyezkedésén is van mit csiszolni,ennek ellenére jó alternatíva lehet a középpályára
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.10. 13:53:22

Mivel kezdődik a BL is hamarosan, remélhetőleg lesz sok meccsünk nemzetközi porondon, így hazai pályán gyengébb ellenfelek ellen mindenképp Songot kezdetném, de még idegenben is elférne bőven. Ma nagyon jól játszott, helyezkedésben még azért leshet ezt azt Busitól, de technikailag megfelelő, fizikai adottságait is jól tudja kamatoztatni. Szép volt!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Laci7
Barça B

2013.02.10. 13:02:07

Több lehetőséget neki a bajnokságban! Nagyon jól játszik, nem is érezni Busi hiányát...
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.02.04. 19:32:24

Gareth Tello írta:Második számú védekező középpályásként pedig nem hiszem, hogy hosszú életű lenne itteni pályafutása.
Ahogy szerintem a jelenlegi vkp-k közül senkinek sem. Busquets olyan szinten beton kezdő és egyértelműen nem érdemtelenül, hogy ide nem is érdemes akkora pénzeket kidobni, mint Songért. Ennyi idő után kiderült, hogy Busi bírja a terhelést és ez nála nem megy a minőség rovására mint pl Alvesnél.

Lentebb is írtam, hogy nem látom egyelőre semmi jelét annak, hogy több lehetőséget kapjon. Tito szemmel láthatóan nem bízik benne annyira, mint ahogy Pep bízott Keitában.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.04. 19:26:13

ab1daL írta:Song akart jönni, mondhatta volna azt is, hogy köszi nem, kezdő vagyok a Senalban, jó ez nekem itt. Elmondása szerint nem tudott nemet mondani a Barcának. Nyilván tudta ő is, hogy nem lesz itt alapkezdő, csak kiegészítő játékos.
azért muszáj h legyen egy ember busi mögött. második számú játékosnak sztem teljesen megfelel. cserének usem lehet hozni yaya szintu világklasszist. sörmeccseken nyugodtan játszhat én azért sokatokkal ellentétben nem érzem annyira vészesnek. fél éve van itt, alig játszott még.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.04. 19:19:36

Song akart jönni, mondhatta volna azt is, hogy köszi nem, kezdő vagyok a Senalban, jó ez nekem itt. Elmondása szerint nem tudott nemet mondani a Barcának. Nyilván tudta ő is, hogy nem lesz itt alapkezdő, csak kiegészítő játékos.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.04. 19:07:56

Capon írta: Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna.
Persze, hogy semmi értelme nem volt megvenni.
Lehet kapok majd ezért hideget-meleget, de az ÉN véleményem (és még pár ismerős arcé):

Song megvétele puszta marketingfogás volt. Elment Keita, kellett egy másik afrikai játékos. Nem véletlenül harangozták be úgy, hogy "a Barca történelmében az xedik afrikai játékos". Túl sokat nem tett le az asztalra, nem is nagyon játszik, cserének se volt kötelező megvenni, mert ha Busival Bármi baj van Masch tökéletesen ellátja azt a posztot is.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.04. 18:50:31

Capon írta:Hát én meg vagyon Song nélkül is.
Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna. Ahogy elnézem ő is olyan játékos lesz aki 2 évet itt van és továbbáll.
Sajnos én is ezt érzem, nem tudott egyelőre beilleszkedni, és ha nem kap több lehetőséget, nem is fog...
Márpedig a vékápé posztján Busquets mindig is előtte lesz a sorban, a középhátvéd posztján pedig Piqué, Puyol, Mascherano...
Második számú védekező középpályásként pedig nem hiszem, hogy hosszú életű lenne itteni pályafutása. Mert középhátvédként inkább ne játszassuk.
Utólag okos az ember, de lehet, hogy jobb döntés lett volna Hummels.

Amúgy nincs vele bajom, kedvelem, szorgalmas, alázatos, próbálja megérteni a játékot (egyre több sikerrel), de sajnos nem Barcelonában látom a jövőjét.
elfenomeno
Barça C

2013.02.04. 18:44:31

bunyó.Ilyen fizikummal egyedül csomagolná össze a Real kezdő 11-ét.
Azért Pepe meg Essien fizikuma se kutya a túloldalon.
Ezekben a bunyókban nem az a lényeg ki "üt" nagyobbat, hanem hogy ki mekkorát esik..... :lol:
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.02.04. 18:39:43

Szerintem is több játékra lenne szüksége.Még az Arsenalban szerettem meg a játékát.Ott alapember volt,kár hogy itt nem az. =/ Elismerem Busquets tudását,de a szinészkedései irritálóak.Remélem a Getafe és a Sevilla ellen végig a pályán lesz.

A Real ellen meg a meccs vége felé feltenném,mert általában akkor jön a menetrend szerinti bunyó.Ilyen fizikummal egyedül csomagolná össze a Real kezdő 11-ét.
Capon
Llegenda del Barça

2013.02.04. 18:34:49

Hát én meg vagyon Song nélkül is.
Már ott kezdőzött, hogy meg sem vettem volna. Ahogy elnézem ő is olyan játékos lesz aki 2 évet itt van és továbbáll.
Nálam az egyik legutolsó ember a cseresorban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Talma
Jugador d'estrella

2013.02.04. 18:26:59

Addig nincs miről beszélni, míg egy hazai, Osasuna elleni mérkőzésen nem rakják be a kezdőbe... Azt vártam, hogy ha már kezdőbe nem rakták, úgy emberelőnyben, 3-1-es vezetés birtokában félidőben már lehetőséget kaphat. Erre fel mi történt? 75. perc után állt be valamikor...

Nagyon sajnálom Songot, többet érdemelne annál, mint amit jelenleg kap a Barcában. Busquets bármennyire jó szezont produkál idén, néha ráférne 1-2 meccs pihenő. Perceket tekintve, ha így halad a dolog, Busquets 4x annyit fog játszani ebben a szezonban.

Olyannyira kiszámítható a Barcelona, hogy a kezdő tizenegyből 10 embert simán megjósol bárki.
elfenomeno
Barça C

2013.02.04. 18:14:59

Songgal kapcsolatban az az érdekes, hogy a legfőbb rivális Madridnak pontosan ilyen játékosra lenne szüksége. Náluk simán kezdene a legtöbb mérkőzésen, főképp Khedira helyett. Évek óta hiányposzt ott, és a képességei alapján akár betudná tölteni az űrt a Real középpályáján.
A sors iróniája, hogy ő épp itt padozik, mivel a Barca jelenlegi stílusába inkább a Busquets-szerű "szűrők" illenek. Persze megfelelő rotálással jó dolga lehet a katalán fővárosban, de eddig ahogy elnéztem csak elvétve kapott lehetőséget.
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.04. 17:47:24

shutterisland írta:a bajnokságban 16 pontos előny van, és otthon jön a getafe...
Nekem 9 pont rémlik, nehogy meglepődjünk majd.
Ettől függetlenül eddig rejtély számomra, h miért igazoltuk? Azt hittem, néha majd játszani fog.
Lezárt