Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Esély az mindig van..majd kiderül,mi is lesz belőle..Taibi írta:Szerinted hazai pályán nincs esélyünk megverni kettővel a zaragozát? Dehogynem...Raulito írta:Azér bírom ezt a nagy optimizmust..Taibi írta:Nem kell ennyire elkeseredni!
Kikaptunk több mint 20 meccs után először...úristen...
Tényleg gyenge volt a védelem, de szerintem félévenként egyszer belefér egy ilyen meccs is....
A visszavágót hozzuk 2-0ra és továbjutunk, ennyi.
Mit kellene most tennem? Szidni a csapatot, mert 20 meccs után egyszer gyengén játszottak?
looolLos Banditos írta:Igen,ezek után így akarjuk.A Chelsea is játszott már idén rosszul.Igen így akarjuk megnyerni a Chelsea elleni meccset h 17 nyert meccs után kikaptunk.25 mérkőzés óta pontot szereztünk és akkor most mivan ha kikaptunk egy ilyen meccsen?SEMMI!Saviola írta:4-2 -re kikaptunk..magasszinten szánalmas..ezek után akarjuk mi megverni a Chelseat..kérdem én..![]()
![]()
Max. az a szánalmas h itt sír a szátok.
Egy 4-0-ás vagy egy 5-1-es siker tetszene. De egy 2-0 is simán jóbarcaforever10 írta:fek a fejekkel,nem jott el a vilag vege!!!majd jovo heten megmutatjuk hogy milyen nagy csapat is vagyunk es kiutjuk a zaragozat!!!jo ejt mindenkinek
Szerinted hazai pályán nincs esélyünk megverni kettővel a zaragozát? Dehogynem...Raulito írta:Azér bírom ezt a nagy optimizmust..Taibi írta:Nem kell ennyire elkeseredni!
Tényleg gyenge volt a védelem, de szerintem félévenként egyszer belefér egy ilyen meccs is....
Azér bírom ezt a nagy optimizmust..Taibi írta:Nem kell ennyire elkeseredni!