Subinho írta:egyrészről szakmailag érthető a döntés, mert ahhoz magas a fizuja, hogy ücsörögjön a lelátón és néha játszon 1-2 meccsen (mert sajnos folyamatos játék biztosan nem nézne ki neki), ugyanakkor azt az akaratot, amivel visszatért a pályára, mindenképp értékelni kellene. ennyi erővel Puyollal is nyugodtan bontsunk szerződést.
én ajánlanék neki még 1 évet, esetleg fizucsökkentéssel és jövő menjen nyugodt szívvel, hogy nem hiába küzdött és tért vissza.
mert ez nem egy üzleti vállalkozás, hanem több, mint egy klub!!!
Ezzel tökéletesen egyetértek!
Csökkenteni kellene a fizetését, mert ha elküldjük, akkor csúnyán arcon köpjük magunkat. (Több, mint egy klub.) Persze az sem megoldás, ahogy Subinho is írta, hogy ekkora fizu mellett a lelátón ücsörögjön. Nyílván egy köztes megoldást kell találni. Szerintem Abi egy kevesebb fizura is rábólintana, hiszen a Klub tett annyit érte, hogy a szíve ezt diktálja.
Jó lenne ha maradna! (azért ez szerintem egy szép gesztus lenn és azt hiszem, hogy Abidal teljesen kompromisszumképes lenne, hiszen itt szeretné befejezni. és más kérdés, hogy azért az imidzsünket is a kukába dobhatnánk azzal, ha elengedjük.) Legalább üljenek le vele tárgyalni, onnantól már szerintem úgyis hosszabbítás lesz a vége.