FC Barcelona 14/15

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány trófeát nyerünk az új szezonban?

1
69
34%
2
42
21%
3
60
30%
Egyet sem
32
16%

Szavazatok száma: 203
lui1698
Llegenda del Barça

2013.06.09. 12:10:05

JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/09 ... zetoedzoje
Sok sikert neki!!!Mondjuk én Villanova helyet elnézegettem volna nálunk is. :wink:
Roma-nál is jó munkát végzett.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.06.09. 12:06:18

http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/09 ... zetoedzoje
Sok sikert neki!!!Mondjuk én Villanova helyet elnézegettem volna nálunk is. :wink:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.06.08. 09:18:11

http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... tekinto_I/

érdemes elolvasni, nagyon jól és szakszerűen összeszedi a dolgokat és tesz pontot pár hülye közhely végére.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.06.05. 20:01:57

Sikerült a pocsék tavaszi szereplésünk (itt nem elsősorban az eredményekre,hanem a mutatott teljesítményre gondolok) ellenére egy teljesen korrekt szezont lehozniuk a srácoknak a bajnokság megnyerésének köszönhetően,amiért jár a maximális tisztelet,és főhajtás nekik!
Viszont felmerültek ebben a szezonban olyan problémák is melyek korábban nem voltak jelen,és én mintha egy cseppnyi motiválatlanságot is felfedeztem volna a játékoskban,némi jóllakottságot,ez aggasztó a jövőre nézve,bár némi vérfrissítés ezen sokat tud segíteni! Véleményem szerint ősszel még Guardiola távozásának a szele,és egyben az ő munkája repítette a csapatot,ennek a lendületnek alábbhagyásával egybe esett Tito újbóli megbetegedése is,mely nyilván alaposan rányomta a bélyegét a tavaszunkra,mégis úgy érzem,hogy ezek a problémák ennek ellenére is fennálltak volna!

Igazából idén az összes valamirevaló,komolyabb játékerőt képviselő csapat kifújta az orrunkat,helyenként a játék képe alapján meg is aláztak minket,és ez sem keltette fel a játékosokban a szunnyadó oroszlánt (a Milan meccset leszámítva,és ezt értettem motiválatlanság alatt) Az már-már egészen nevetséges,hogy egy ilyen egyébkén bivalyos kerettel sem tudunk mit kezdeni az ellen ha valaki beáll ellenünk sündisznóba,és ha ez történik akkor a mindenkori edzőnk (legyen az Tito,vagy éppen Roura) zsebre dugott kézzel néz bambán maga elé,és ötlete sincs,hogy mit kéne csinálni,leszámítva azt,hogy majd Messi megoldja!

Egyszer nem láttam,hogy a csapat ilyen esetben csak 5percre is akár átadja kicsit a területet,vagy bármi hasonlót csinálna,ehelyett erőltetjük a sablont merthogy : "Ez a mi játékunk,amitől nem térhetünk el" Ez mind szép és jó,de ha ezt akarjuk,akkor ne legyen szezon előtt cél a BL győzelem,mert nincs az az isten,hogy ezzel a hozzáállással BL-t nyernünk,4év alatt meglett az ellenszer ránk,persze,ha a 3legfontosabb fogaskerék tökéletesen működik (Xavi,Ini,Leo) akkor továbbra sincs ellenfél,de erre nem alapozhatunk egy egész szezonnyi időben sajnos!

Azzal egyetértek,hogy soha rosszabb szezont,de azzal nem aki megelégszik ezzel a bajnoki címmel,mert ebben a csapatban sokkal több van,még mindig,és ha a játékosok is elhiszik,hogy ez bőven elég akkor szép lassan majd újra jön a középszerűség! Ilyen kerettel minden szezonban a triplázás a cél,az más kérdés persze,hogy 15-ből egyszer jön össze,de amikor nem sikerül annak a szezonnak a végén TILOS megelégedni a játékosoknak,mert ez elkerülhetetlenül a csapat vesztét okozhatja hosszú távon!!
LM10
Director del Fútbol

2013.06.02. 17:43:28

Rég nem fórumoztam aktívan, most írok egy kicsit a csapatról, továbbá a lehetséges jövőről :D

Az idei szezon:

A szuperkupa meccs nekem sem tetszett, ahogy a Bernabeuban elvertek minket. Gyakorlatilag nem is vertük meg őket a szezon további részében sem, ez kicsit zavart.

A bajnokságot nagyon jól kezdtük, és én elégedett voltam a csapattal. Aztán kiderült Tito betegsége, majd a hónapos kihagyásával elkezdődött az idei hanyatlás. Nem lehet mindent erre meg arra fogni, de én biztos vagyok benne, hogy Abidal illetve Tito betegsége nagy érzelmi vágás volt a klubnak. Később visszatért Tito, de akkor már, mint látszott: a szezon elúszott.

Nem azért írom ezt, mert nem lett BL győzelem. Mert az belefér, hogy nincs meg a kupa. Hanem egész évben súlytalan játék, a támadósorban Messi függőség, a védelem pedig borzalmas volt. 7-0-ás összesítés a Bayern ellen...fel sem fogtam ,szerintem még ma sem. Lassan 10 éve szurkolok a csapatnak, de ez kemény volt..

De ne feledjük így is 100 pontos rekord bajnokok lettünk 8) Spanyol honban a legjobb, az meg egyértelmű, hogy idén a Bayern München a legjobb csapat.

Pár észrevétel a tagokról:

Tito:

Nekem sem tűnik egy aczél embernek, elég szürkének tűnt nekem meccseken is. Guardiola egyértelműen nagyobb arc volt, DE.. még mindig azt mondom, hogy a jövő év dönti el, hogy a Guardiola-Tito páros közül ki milyen erényekkel rendelkezik.

Pep átveszi a triplázó Bayernt, ahol ezek után nehéz dolga lesz, Tito pedig vélhetően egy egészséges szezont(akár többet is) le tud futni, akkor kiderül minden.

Úgy hiszem, hogy ők ketten voltak együtt igazán remek páros, de mint írtam jövőre okosabbak lehetünk.

A játékosok:

Pinto cserekapusnak még jó lesz, szerintem ő a tipikus csere kapus.

Valdés... kíváncsi leszek az ügy végére, nekem sosem volt a kedvencem, minden ember arról beszél nekem már 2004 óta, hogy normális kapus kéne a Barcának. Szerintem ő itt elvolt a kapuban, én eladnám már most, mert jövőre nem hiszem, hogy óriási motivációval védene(mondjuk csak sajátnevelés)

Pótlására Reina a legesélyesebb ,szerintem ő itt olyan szerepkörben lenne, mint VV, itt a bakijai sem emelkednének ki.

Védők:

Kell középre valaki ez egyértelmű, mert Puyol már öregszik, a többiek még jók középre. Abidal távozik, Alves,Montoya,Adriano,és Alba pedig szélre jók még.

A középpálya tökéletes szerintem, itt Thiago esetleges távozásával lenne kérdés, hogy ki jöhet. Ha távozik, akkor a testvére Rafinha vagy Sergi Roberto lehet esélyes.

Támadósorból Villát el kell adni ,Neymarnak pedig nagyon örülök. Remélem Ronaldinhot idézve fog a bal oldalt szambázni :)

Ja és az összes kölcsön játékost eladnám véglegesen.

Jövőre kiderül mit is tud ez a Tito team, de én hiszek ebben a csapatban.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.02. 12:55:55

Pedro pedig igenis nyolcas! A Marca-nál meg igenis szakértők dolgoznak!

:lol:

Amúgy ezt tényleg nem értem, ő mire fel kapta meg... Songot ugyanúgy mire osztályozzák le. Nem tudom miért, de róla az van meg egy átlagos fociszeretőnek, aki nem nézi a Barca meccseket, h rossz igazolás vt... év elején téll nem vt jó, de akkor ugye nem ott játszott, ahova való, de azután nálam nem nagyon okozott csalódást, mikor már vkp-ként játszott. Sőt...
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.06.02. 12:37:59

Gareth Tello írta:Marca-osztályzatok
Pár helyen nem értek velük egyet (Song, Pinto, Alexis...).
Pedro 8 pont míg Song csak 5.A Marcások szerintem ezt a cikket enyhén ittas állapotban írták meg.
zola8787
Director del Fútbol

2013.06.02. 12:18:32

A pontozások fele szerintem elírás :D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.02. 12:06:06

Az a Pedro 8-as is micsoda már? :shock: :shock: :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.06.02. 11:43:31

Tarka, Neheztelés, Nyaraló teljesítménye szerintem rendben, Dal viszont alul lett pontozva. :D

google fordító made my day
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.02. 11:41:57

Pedro 8-at is kissé erősnek érzem. Song meg, hogy miért 5... Dos Santosszal egy szinten, nevetséges. 7-8 simán benne volt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bennike123
Jugador del Barça

2013.06.02. 11:41:41

Vilanova 10/10 WTF?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.02. 11:34:53

Marca-osztályzatok
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.26. 11:01:35

Rivaldo11 írta: A futball a zsenik játéka is, nem pedig sakk. Engedni kell kibontakozni az egyéniséget.
Itt reagálok erre, mert nem az igazolásokkal kapcsolatos elsősorban.
Ezt így leírva szamárságnak tartom, véleményem szerint sokkal helyénvalóbb lenne azt mondani, hogy a futball a zsenik és a sakk játéka. Az egyéniséget pedig valóban hagyni kell kibontakozni, de úgy, hogy semmiképp ne menjen a csapatjáték rovására, hanem, hogy minél jobban azt szolgálja.
Nekünk, laikus szurkolóknak is be kell látni, mennyire fontos a taktika és fegyelmezettség a mai kor labdarúgásában. Az elmúlt év sikereit is ennek köszönhetjük, rendkívül szervezett, sokpasszos, a labda birtoklására törekvő játékkal uraltuk Európát. Abban igazad van, hogy ehhez a játékosaink zsenialitása is nagyon kellett. De a Rijkaard éra utolsó évében is zsenik játszottak itt, mégsem jöttek az eredmények, mert a sakk része nem működött a dolognak.
Tehát én Bobbal értek egyet Neymar kérdésében, szerintem igenis akkor lehet hasznos igazolás, ha aláveti a csapat érdekeinek magát, ha fegyelmezetten, taktikusan játszik. Nem azt mondom, hogy olykor ne próbáljon egy kicsit cselezni, vagy valami váratlan megoldást meghúzni, de ne állandóan ezeket erőltesse. És bizony el kell fogadnia, hogy itt Messi a főkolompos, ami szintén komoly nehézség lehet majd számára.
Bobbal azzal is egyet értek, hogy sokaknak hiányzik egy Ronaldinho típusú játékos. Én is imádtam a játékát, de Bobnak igaza van abban, hogy nem az ilyen típusú játékosoké a jövő. Azt gondolom, ha R10 ma élné fénykorát, közel sem tudna annyira érvényesülni, mint korábban, vagy legalábbis sok mindent máshogy kellene csinálnia. Akkoriban ő szinte szabad kezet kapott a pályán, most már ez nem férne bele.
Ezek tudatában talán azt is megértitek, miért kritizálom Alvest állandóan már egy ideje. A mi játékunk a labdatartásra irányul, ő viszont nagyon sok labdát ad el könnyelműen, és beadásai után is ugye az ellenfél jöhet, tehát az is labdavesztés, még ha nem is annyira veszélyes, mintha a mezőnyben adja el, lehetőséget adva ezzel az ellenfélnek a kontrára. Nagyon sok támadásunk miatta hal el, az ellenfél gyakran az ő elrontott passzaiból indulhat, nem beszélve arról, hányszor nem ér vissza az ellenfél kontráinál. És véleményem szerint a néhány gólpasszával, és a sok futással ezeket a hibákat nem kompenzálja.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.05.15. 14:23:33

a münchen akkor lőtt gólt, amikor akart. egyértelműen elfáradt a csapat a második félidőre. ebben a szezonban nem nagyon vertünk számottevően erős csapatot. a psg, real, münchen ellen x vagy vereség a mérleg. a real elleni meccsek kicsit kilógnak, mert a legtöbbnek nem volt igazán tétje, de akkor is igaz, hogy a fontos meccseken nem tudott jó teljesítményt nyújtani a csapat. ősszel még ment a szekér, de tavaszra elfogytunk teljesen...mindig 1-2 meccsen, párharcon múlik egy-egy kupa, így ezt felesleges felhozni érvként. esélytelenek voltunk a münchen ellen és ez az ami nagyon zavar. lefociztak, megaláztak, amatőröknek tűntünk a németek mellett. ha ilyen óriási különbség van köztünk és a legjobb között, akkor valaki nagyon sz@rul csinálja a dolgát. tavaly kimákolt a chelsea, az benne van. de ezen az alázáson el kellene gondolkodnia a vezetésnek. egész szezonban erre a néhány meccsre kellene nagyon komolyan felkészülni.

összességében nem rossz eredmény a két elődöntő és a bajnoki elsőség. ha nem látom a meccseket, akkor úgy tényleg ok, de ezt a tavasz vergődést nem tudom hova tenni.

az meg, hogy ilyen Roura féle századrangú edzők irányítsák a csapatot hónapokon keresztül, nálam abszolút nem fér bele. Rosell hová tette az eszét? nem szeretnék még egy évet várni arra, hogy kiderüljön Tito tényleg alkalmas vezető a csapat élére, vagy csak Pep hagyatéka tartott ki még néhány hónapig...Való igaz, sok volt a sérült, nem volt edző, sok játékosunk apa lett, szóval rengeteg tényező hátráltathatta a csapat felkészülését, a játékosok motivációját, gondolatait. de azt nem tudjuk, hogy ezek mennyire játszottak közre, így én maradnék annál, hogy az edző személye nem megfelelő. TIto bármikor visszaeshet, egyszerűen nem lehet rá építeni a jövőt. gyógyuljon meg, éljen teljes értékű életet. ha intelligens ember belátja, hogy nem tudja iránytani a csapatot. ez nem félemberes meló, ráadásul rendkívül stresszes feladat, nem gyógyterápia egy ilyen állás. az ő érdeke lenne, ha elbocsátanák.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.05.15. 13:56:24

Ha belegondolunk, akkor a (vélhetően) újabb háromkupás szezon csak 4 mérkőzésen múlt, ami mindössze 2 párharcot jelent . Persze, sok esetben ennyin múlnak a dolgok, de azért túlzásnak tartom, hogy már-már tragikus szezonról beszélnek, és gyökeres változásokat emlegetnek egyes emberek.

A Madrid a szokásos szerencséjével jutott túl rajtunk a kupában, semmivel nem voltak jobbak a játékot tekintve (sőt): nekik bepattant, ami nekünk nem - így lehetne összefoglalni röviden és tömören. Ez akár egy Gijon ellen is megtörténhetett volna.

A Bayern meccsek meg szintén rendkívül torz képet nyújtanak: normális, teljes hátvédsorral, egy 100%-os egészségű Messi-vel, jóval kevesebb bajor-szerencsével (kb. minden támadásuk gól lett), és normális bíráskodással ez korántsem lett volna ilyen egyszerű eset.
Gondoljunk csak bele az első meccs 3 szabálytalan góljára...azok nélkül, 0-1 után azért meleg lett volna a pite a Camp Nou-ban, nagyon is. (Arról nem is beszélve, hogy azon a bizonyos 0-4-en, ha nincs a 3 szabálytalan gól, ki tudja?...akár mi is elérhettünk volna gólt, gólokat már azon a meccsen...).
Szóval hihetetlenül irreális eredmény született a Bayern kapcsán, és én ezért nem szörnyülködöm egy cseppet sem a 0-3 és 0-4 miatt (bár megértem, ha valaki így tesz), úgy vettem, mint szimpla vereségeket - nem zuhantam össze miatta.

Egyébként én ezt a szezonunkat jobbnak tartottam (talán sokkal jobbnak is), mint a tavalyi Pep-búcsúszezont. Játékban fejlődtünk egyértelműen, ősszel rendkívül látványos támadófocit mutattunk be. De a szokásos téli-koratavaszi formaingadozás, testi-lelki fáradtság és a már sokszor említett egészségügyi gondok okozták, hogy 2 párharcot (és ezzel jó eséllyel 2 kupát) elbuktunk.
Szóval nem értem, hogy mire föl ez a "gyökeres változást követelünk" hangulat.
Tény, hogy el kell adni pár játékost (részemről Valdes, Villa biztosan, esetleg Sanchez is), de nem kell óriás bevásárlást művelnünk. Kapus, csatár kötelező, esetleg egy középhátvéd (bár én Thiago Silva-n kívül nem látok alkalmas embert arra a posztra jelenleg).
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.05.15. 10:46:01

úgy beszélnek itt a csapatról, mintha kutyaütők játszanának és évszázados bravúr lenne egy bajnoki aranyérem. az elvárásokat a keret minőségéhez kell igazítani. az idei eredménysor a minimum, ami a csapattól elvárható. viszont ez a 0:7 - ami szerintem is túlzó, de hát ennyi lett a vége, katasztrófa. 3-4 hónapig játszottunk kiváló/jó színvonalon. tavasszal viszont már csak elfogadható/pocsék meccseink voltak(egy kivétellel).

amíg Messi, Ini, Sergio, Xavi féle zsenik játszanak a csapatunkban, addig kellene nyerni ezt-azt. ha ők nem lesznek, akkor a célkitűzéseket lehet módosítani. az egy trófea/év gyenge teljesítmény lenne egy ilyen kivételes generációtól. sosem írnék alá ilyen baromságot, nem lehetünk ennyire kispályások.
tossademar
Barça B

2013.05.15. 06:17:19

Connor!

Van igazság abban amit írsz, nem kevés.
DE!
Nagyon negatív és pesszimista vagy. Légyszíves, egy kicsit több optimizmust. Megérdemli ez a csapat, sőt még Tito is.
Kicsit mintha elkeseredett lennél. Ne légy, majd nyáron és a kövi szezon elején sok minden kiderül.
Addig is örüljünk a bajnoki címnek.:)[/url]
connor
Jugador d'estrella

2013.05.15. 00:32:09

Bob_Marley írta:...
Azzal full egyetértek, hogy örülni kell a bajnoki címnek és ha jövőre is "csak" a bajnokságot nyerjük meg, elégedettnek kell lennünk.

Viszont ha belegondoltok, akkor jelen pillanatban olyan csapatunk van, amiben ott van a világ legjobb játékosa, Messi illetve Európa legjobb játékosa: Iniesta. Plusz friss európa bajnok és világbajnoki címvédő középpálya(Busquets,Xavi,Iniesta,Cesc) és a védősor(Alba,Piqué, illetve Puyol csak a sérülése miatt nem EB győztes). A csatársorban Messi mellett egy friss EB győztes, Pedro (még akkor is, ha nem volt alapember), aki ontja a gólokat a válogatottban, és Villa, aki csak a sérülése miatt nem mondhatja magát újfent EB győztesnek.
És akkor csak a az utóbbi 1-2 év eredményeit néztem. Azért ilyen keret nem minden évben jön össze. Az, hogy egy ilyen keretből egy csalódást keltő év után (értsd úgy: nem egy játékosunk nyilatkozta, hogy mekkora pofon volt a tavalyi év, amikor a Real és a Chelsea is lelépett minket) ne lehessen annyit kihozni, hogy legalább tisztességgel essünk ki a BL-ből vagy legalább egy sorozatban meg tudjuk verni a Real Madridot, a legfőbb riválist, az több, mint csalódást keltő. És ezt nem lehet letudni annyival, hogy az edző beteg volt 3 hónapig. Itt el lett rontva a nyári felkészülés, az igazolások, a formaidőzítés és a csapatjáték megszervezése is. Ez pedig az edző sara. Tito itt volt már négy éve és mégsem tudta a szezon során eldönteni, hogy melyik is az alapcsapat. Persze a védelemben voltak sérülések bőven, az nem csoda, hogy ott meccsről meccsre változtatott, de a csapat többi részében nem voltak nagy kiesések. Mégis álltunk ki szélsőkkel(Pedro,Sánchez, még akkor is, ha Pedro nem kimondott vonalszélső), középpályásokkal(Iniesta a csatársorban, Cesc a kp-án). Érdekes módon :roll: a legsimábban akkor ment a játék, amikor 3 csatárral(Pedro,Messi,Villa) játszottunk a Milan ellen. A kérdés az, hogy ezt a fajta támadójátékot, támadótaktikát miért nem lehetett a szezon többi rangadóján alkalmazni. Túl jó lett volna biztos, vagy túl kézenfekvő... féltem én a csapatot Tito-tól és a makacsságától.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.14. 23:52:52

Ugyanúgy gondolom mint recrea, gyerekek ne vicceljünk már, ez egy csodálatos szezon volt, a legeslegfontosabb trófeát megnyerték a srácok (utólag is Campeones campeones ole ole ole :D ) igen becsúsztak fals eredmények, de pont emiatt is Tito megérdemli a bizalmat mert bízom benne, hogy meg 1 év "összeszokás" meg fog látszódni, góllövéssel nem volt gond (3 forduló alatt rúgunk 8at akkor túlszárnyaljuk a tavalyi 114et is, lehet itt jönni Pedrozni meg Sanchezezni, meg miért Messi rugdossa, mert így van a támadórendszer kitalálva, neki semmi más feladata nincs csak berakja, láthatjuk védekezésből mennyire veszi ki a részét, jah azt Pedroék megpróbálják megoldani.A védekezést kell rendbe rakni, s hiszem is, hogy ezt megfogják oldani.
Folytassák uraim, s jövőre is "csak" bajnokság legyen meg én mást nem is kérek :wink:
Visca el Barca :D
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.14. 21:47:34

én nagyjából amúgy erre számítottam, amikor pep elment. akkor az volt a véleményem, hogy nem leszünk rossz csapat, de nélküle már nem mi leszünk a legjobb csapat, akit mindenki utol akar érni. top csapat, de nem a legjobb.

és ezt is kaptam (0-7en kívül, de az azért túlzott eredmény). kupa elődöntő, bl elődöntő és bajnoki cím. ott leszünk most is majd a végelszámolásnál mindig, de már nem csak hatalmas szerencsével, vagy meg nem adott góllal tudnak megverni, túllépni rajtunk, hanem néha néha játékban is. de nem baj, szép időszak lesz ez még így is.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.14. 20:47:41

Varatrix írta:
Nade kiazisten fog játszani jövőre?
Azt hittem ez egyértelmű.
A fiatalaoknak kell lehetőséget kapni. Már alig várom, h jövőre így álljunk fel a BL döntőben:
Oier-Montoya-Bartra-Pique-Alba-Busi-Rafinha-Thiago-Ini-Messi-Deu 8)
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.14. 20:24:24

Gareth Tello írta:Ez szerintem nem olyan meglepő, elvégre Pep alatt a triplázáshoz voltunk hozzászokva. :D Ennek fényében tényleg lehet elégedetlenkedni, de az valóban túlzás, amit páran gondolnak a csapatról és erről az idényről.
Viszonyítás, és hozzáállás kérdése. Összességében nézve Pep négy évéhez képest gyenge, de a tavalyi szezonhoz képest óriási előrelépés. Éspediglen mivel problémát mindíg lehet találni... találtak is, ráadásul nem is keveset az elégedetlenkedők és annak rendje és módja szerint jócskán át is estek a ló bizonyos másik felére. mindegy hogy jobb vagy bal.

Kedvencem hogy ki mindenkit hoztak szóba távozóként: Valdes, Alves, Montoya, Abidal, Puyol :shock: , Song, Thiago, Dos Santos, Xavit is olvastam már, Alexis, Tello, Villa, Pedro

Ez így sajtó, fórum keverék. Nade kiazisten fog játszani jövőre? És ha itt mindenki ekkora tragédia akkor hogy lettünk bajnokok, és jutottunk BL elődöntőbe.

fu... Talán a Pinto, Piqué, Masch, Alba, Busquets, Iniesta, Messi féle csapat azért nyer majd néhány futsal diákolimpiát.

Kikivánkozottmárnagyon!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.14. 20:06:25

Varatrix írta:Olyan méretű az elégedetlenség némelyik emberben, hogy nem érdemli meg a csapat. Vagy nem látott igazán rossz szezont még.
Ez szerintem nem olyan meglepő, elvégre Pep alatt a triplázáshoz voltunk hozzászokva. :D Ennek fényében tényleg lehet elégedetlenkedni, de az valóban túlzás, amit páran gondolnak a csapatról és erről az idényről.
recrea írta:Szép kupa, a következő 100 évre azt kívánom, h minden évben "csak" egy kupa essen le a csapatnak. Hol kell aláírni?
Deal. :mrgreen:
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.14. 12:54:13

recrea írta:Szép kupa, a következő 100 évre azt kívánom, h minden évben "csak" egy kupa essen le a csapatnak. Hol kell aláírni?
Végre valakinek helytálló a hozzáállása ...
Olyan méretű az elégedetlenség némelyik emberben, hogy nem érdemli meg a csapat. Vagy nem látott igazán rossz szezont még.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt