Rég nem fórumoztam aktívan, most írok egy kicsit a csapatról, továbbá a lehetséges jövőről
Az idei szezon:
A szuperkupa meccs nekem sem tetszett, ahogy a Bernabeuban elvertek minket. Gyakorlatilag nem is vertük meg őket a szezon további részében sem, ez kicsit zavart.
A bajnokságot nagyon jól kezdtük, és én elégedett voltam a csapattal. Aztán kiderült Tito betegsége, majd a hónapos kihagyásával elkezdődött az idei hanyatlás. Nem lehet mindent erre meg arra fogni, de én biztos vagyok benne, hogy Abidal illetve Tito betegsége nagy érzelmi vágás volt a klubnak. Később visszatért Tito, de akkor már, mint látszott: a szezon elúszott.
Nem azért írom ezt, mert nem lett BL győzelem. Mert az belefér, hogy nincs meg a kupa. Hanem egész évben súlytalan játék, a támadósorban Messi függőség, a védelem pedig borzalmas volt. 7-0-ás összesítés a Bayern ellen...fel sem fogtam ,szerintem még ma sem. Lassan 10 éve szurkolok a csapatnak, de ez kemény volt..
De ne feledjük így is 100 pontos rekord bajnokok lettünk

Spanyol honban a legjobb, az meg egyértelmű, hogy idén a Bayern München a legjobb csapat.
Pár észrevétel a tagokról:
Tito:
Nekem sem tűnik egy aczél embernek, elég szürkének tűnt nekem meccseken is. Guardiola egyértelműen nagyobb arc volt, DE.. még mindig azt mondom, hogy a jövő év dönti el, hogy a Guardiola-Tito páros közül ki milyen erényekkel rendelkezik.
Pep átveszi a triplázó Bayernt, ahol ezek után nehéz dolga lesz, Tito pedig vélhetően egy egészséges szezont(akár többet is) le tud futni, akkor kiderül minden.
Úgy hiszem, hogy ők ketten voltak együtt igazán remek páros, de mint írtam jövőre okosabbak lehetünk.
A játékosok:
Pinto cserekapusnak még jó lesz, szerintem ő a tipikus csere kapus.
Valdés... kíváncsi leszek az ügy végére, nekem sosem volt a kedvencem, minden ember arról beszél nekem már 2004 óta, hogy normális kapus kéne a Barcának. Szerintem ő itt elvolt a kapuban, én eladnám már most, mert jövőre nem hiszem, hogy óriási motivációval védene(mondjuk csak sajátnevelés)
Pótlására Reina a legesélyesebb ,szerintem ő itt olyan szerepkörben lenne, mint VV, itt a bakijai sem emelkednének ki.
Védők:
Kell középre valaki ez egyértelmű, mert Puyol már öregszik, a többiek még jók középre. Abidal távozik, Alves,Montoya,Adriano,és Alba pedig szélre jók még.
A középpálya tökéletes szerintem, itt Thiago esetleges távozásával lenne kérdés, hogy ki jöhet. Ha távozik, akkor a testvére Rafinha vagy Sergi Roberto lehet esélyes.
Támadósorból Villát el kell adni ,Neymarnak pedig nagyon örülök. Remélem Ronaldinhot idézve fog a bal oldalt szambázni
Ja és az összes kölcsön játékost eladnám véglegesen.
Jövőre kiderül mit is tud ez a Tito team, de én hiszek ebben a csapatban.