Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shutterisland
Director del Fútbol

2013.06.13. 21:04:56

"Victor Valdés ügynöke tájékoztatta Andoni Zubizarreta sportigazgatót, hogy a játékos ki akarja tölteni a szerződését, mi pedig örömmel vesszük tudomásul, hogy a következő esztendőben is velünk folytatja. Egyébként nem érkezett érte semmilyen hivatalos ajánlat sem."
ez azért gáz.
tudom, hogy vélhetően nagyok voltak a fizetési igényei, s hogy ez egy komoly szűrő, de hogy a kutyának sem kell a barcelona kapusa, az komoly.
még a világi vakvarjú oleguert is simába' elpasszoltuk. :lol:
Facsy
Jugador d'estrella

2013.06.10. 20:43:27

csababarca írta:
Yaya(07-10) írta:azért kellene padoznia évi 6-7 millás fizetéssel, mert szeretné kitölteni a szerződését a csapatnál? ez teljesen logikus...mekkora szemétláda ez a valdés, hogy még egy évet szeretne a nevelőklubjában védeni! ilyen alávaló gazemberre nincs is szüksége a csapatnak...
Bocs,de ha így gondolod,hogy ezért szeretne maradni,akkor nagyon naív vagy.
csak én érzem Yaya(07-10) írásában a szarkazmust?? nem igaz mért kell midig mindent halál komolyan gondolni amit leírnak. sztem ezt nem gondolta komolyan... :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.10. 20:41:33

Yaya(07-10) írta:azért kellene padoznia évi 6-7 millás fizetéssel, mert szeretné kitölteni a szerződését a csapatnál? ez teljesen logikus...mekkora szemétláda ez a valdés, hogy még egy évet szeretne a nevelőklubjában védeni! ilyen alávaló gazemberre nincs is szüksége a csapatnak...
Bocs,de ha így gondolod,hogy ezért szeretne maradni,akkor nagyon naív vagy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.06.10. 20:36:24

azért kellene padoznia évi 6-7 millás fizetéssel, mert szeretné kitölteni a szerződését a csapatnál? ez teljesen logikus...mekkora szemétláda ez a valdés, hogy még egy évet szeretne a nevelőklubjában védeni! ilyen alávaló gazemberre nincs is szüksége a csapatnak...
Szegedi Tamásné
Barça C

2013.06.10. 19:27:37

Előre is elnézést kérek,sokáig nem voltam idehaza,nem biztos hogy teljesen képben vagyok.
Tényleg azt nyilatkozta hogy marad még egy évet? Én lemaradtam ott hogy nem hosszabbít. Mert a kettő azért nem egészen ugyanaz szerintem.
Ha jól tudom jó előre közölte hogy nem hosszabbít,és a vezetőség ennek tudatában megtette a kellő lépéseket. Vagyis nem tett semmit,és most vakargatják a fejüket. Hogy mennyire a pénzre hajt,az abból is látszik,hogy nem fogadta el a klub által felajánlott összegeket. Persze az is igaz hogy ti biztosan jobban tudjátok mennyit is keres pontosan. Ha viszont irreálisan sok a fizetése azt az új klub nem biztos hogy kifizetné,tehát ha megy nyilván kevesebb pénzért kell megtennie. Az átigazolási szezon legelején vagyunk,nem csoda ha senki nem jelentkezett be érte,de ha jól tudom a nála sokkal jobb Pinto sem válogat a jelentkezők közül..Arról tudtok hogy estleg Neuer,Lloris,Muslera milyen ajánlatokat kapott? Vagy talán az lehet a dolgok hátterében hogy a kapusok nagyon ritkán váltanak klubot,illetve egy klub a legritkább esetben vált meg a kapust?
C.Ronaldo példája meg azért rossz,mert akkor már második éve kerülgette a Madrid,egyre több pénzt kínálva,plusz ő is menni akart.

Viszont ha van lehetőség Ter Stegen leigazolására,akkor el kellene hozni.

További szép napot!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.10. 17:46:47

Yaya(07-10) írta: Nem fognak szívozni valdessel jobb, ha belenyugodsz...túl régen van ő a csapatnál ahhoz, hogy ilyen csúnya véget érjen a barcas kalandja.
És fordítva ennek nem kéne működnie? vagy csak a klub tartozik hálával Valdesnek? nem hiszem. Elképzelem ahogy 2009-ben a MU vezetői mondják Ronaldonak, hogy jajj olyan ügyes voltál amíg itt fociztál, aranylabda, bl-győzelem, sok gól, nem kérünk érted egy raklapnyi pénzt, menj csak el ingyen, ennyivel tartozunk neked... :roll: Ez pont így megy a mai labdarúgásban, meg életben.
Mezner2 írta:...
!
egyetértek, ezt kéne tenni,aztán kereshet klubot magának úgy,hogy egy évig nem védett, a VB évében. hát hajrá. Ebből a vezetőségből viszont kinézem,hogy megtámogatják nyáron Valdest egy 10 millás szerződéssel, és mit ad isten, Victorkánk újra fittnek érzi magát ahhoz,hogy nálunk védjen.
:roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.06.10. 17:17:20

:D ekkora marhaságot is ritkán olvasni meg ezen a fórumon is. Mi értelme lenne fenyegetőzni egy olyan játékossal aki tizen x éve a csapat tagja, a társak elismerik, és szeretik? 6-7 millat fizetni egy padon csúcsulo kapusert? Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül véd valdes és nem Pinto. Az, hogy te azt hiszed egy kaliber a két kapus szinten egeszen parádés meglátás...

Nem fognak szívozni valdessel jobb, ha belenyugodsz...túl régen van ő a csapatnál ahhoz, hogy ilyen csúnya véget érjen a barcas kalandja.
Marad meg egy evet, aztán ingyen lelép, a többség nagy örömére. Persze nem tartom kizártnak, hogy meg befuthat érte egy ajánlat, és megis távozik. Meg rengeteg van vissza, míg megkezdik a felkészülést a következő évre. Bár gyanítom, hogy a háttérben mar egyértelműen el van döntve, hgy marad.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.06.09. 22:00:34

Én Rossellék helyében keményen lépnék fel,és felvázolnám a mukinak,hogy: "Oké barátocskám,maradhatsz nálunk,mint második számú kapus (Pinto/Ter Stegen mögött,attól függően,hogy idén jön-e a német),1év a padon,utána sok szerencsét kívánok a klubkeresgéléshez."

Ennyit kéne tenni,nem többet! Egy picivel sem lennék nyugtalanabb ha nem ő,hanem Pinto állna a kapuban,ezenfelül kétség se legyen,ha ezt tisztáznák neki ő maga járná végig egy kis hátizsákkal Európa összes szóba jöhető klubjának székházát,és csöngetne be az ügynökével karöltve,hogy ő már menne! De amíg töketlenek vagyunk ebben az ügyben addig ne várjuk már el VV-től,hogy önként kilép ebből a számára minden szempontból kedvező helyzetből! Az igazolásokat eddig abszolút minden nyáron jól oldották meg Rossellék,úgyhogy kicsit bízom benne,hogy ez lesz ebben az esetben is !!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.06.05. 09:09:00

Az a baj ezzel a maradok-nem maradok dologgal, hogy telik az idő és a vezetőségnek új kapus után kell néznie, ha nem marad VV. De ha marad, természetesen nem kell megosztani a figyelmet és elég egy másik ügyre koncentrálnia a vezetőségnek, mint pl. egy védő leigazolása. Persze még nincs átigazolási szezon, nem járt le az idő, hogy ne tudjon már új kapust venni a csapat adott esetben, de a jelölteket akkor is szemügyre kell venni, ha nem maradna Valdés. Egyszer már kijelentette, hogy menni akar, akkor menjen. Akkor ne másítsa meg a döntését, mert csakis a Barcelonával tol ki, hogy húzza az időt. Ha nem akar itt játszani, akkor ne nyilatkozza azt, hogy marad egy évet, hanem húzzon el innen. Persze neki az lenne a legjobb, ha ingyen menne el innen, mert akkor több fizetést kapna a következő csapatától. Mindeközben senki nem tudja, hogy mi lesz jövőre, ki fogja védeni a kaput, mert van egy határozatlan emberünk... Pénzszaga van a dolognak, azért megy ez a kivárásos dolog, de elég homályos a történet. Remélem pár héten megoldódik az ügy. Eddig sem zártam a szívembe VV-t, de ezután pláne!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.03. 11:41:52

visca el barca írta:
tisztában van a helyével a kapusok rangsorában, tudja ő jól, h valószinuleg senki nem fog érte 15-20 millikoat kifezetni. meg igy fantáziálhat még nagyobb fizetésről. mert amit eddig keresett kb 10-15 milliárd forintot nem elég neki. tescos zsömlére se.
egyetértek, hülye lenne szerződést hosszabbítani, akkor még inkább nem kellene senkinek. nem véletlen,hogy most sem kapkodnak érte.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.03. 11:12:15

soadroli írta:De most miért nem hosszabbított? Attól ugyanúgy elmehet jövőre, csak kapunk érte pénzt. Azért ezt ő is felfoghatta volna, hogy segítsen a klubján, de hát aki hülye az hülye.
tisztában van a helyével a kapusok rangsorában, tudja ő jól, h valószinuleg senki nem fog érte 15-20 millikoat kifezetni. meg igy fantáziálhat még nagyobb fizetésről. mert amit eddig keresett kb 10-15 milliárd forintot nem elég neki. tescos zsömlére se.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.06.03. 10:40:11

Nem tudom elképzelni hogyan másként lehetett volna ezt az ügyet találni a nyilvánosság felé. Valdes 2014ig akar maradni. Szólt a csapatnak, hogy gondoskodjanak a pótlásarol mert nem fog hosszabbítani. Ha valaki el akar igazolni, akkor nem fog aláírni újabb évekre, hogy megnehezítse a saját életet.
connor
Jugador d'estrella

2013.06.03. 09:50:41

Yaya(07-10) írta:Ha valdes marad leginkabb azt jelenti, hogy maradni akar meg egy évet.
Neki elő szerződése van így ha maradni akar, akkor a klub a fejére állhat akkor sem távozik. Elsősorban a játékoson múlik megy vagy marad. Persze ha jönne egy olyan ajánlat, ami a klubnak és neki is megfelelne akár távozhat is, de akkor azt mondta volna, hogy most nyáron akar menni...ezt viszont egyszer sem hallhattuk tőle. Az a baj, hogy sokan a Media találgatásait készpénznek veszik...legújabban azért sz@r kapus, mert nem kell senkinek, miközben az is lehet, meg sem hallgatta a klubok ajánlatait, mert meg egy évre tervez...mind1, legkésőbb fel év múlva kiderül kell-e valakinek.

Nem is értem igazán milyen motivalatlansagrol süketeltek, amikor elég jó formában védte évig a szezont. 2014ig akar a csapat tagja lenni(a szerződése addig szól tudniillik ), utána lelép. Ilyen nehéz ezt elfogadni? Ráadásul jövőre vbt rendeznek és aligha akar lemaradni róla. Eddig is minden tőle telhetőt megtett a barcaert, miért lenne ez mostantól másképpen? Miért feltételeztek, hogy motiválatlanul védene?
Aki a motiválatlanságot feltételezi, annak szerintem sincs igaza. Én a motiválatlanság helyett attól tartanék inkább, hogy "fáradt". Ő maga mondta, hogy nem bírja MÁR a terhet, amit az jelent, hogy a Barca kapujában áll. Ennek viszont eléggé ellent mond, hogy de még marad egy évet. Ha fáradt, akkor menjen el, vagy vonuljon vissza :lol: de ne maradjon itt úgy, hogy mentálisan nincs a top-on.

A másik pedig ami nem tetszik az az, hogy ha tényleg 2014 nyarán akar menni, akkor miért nem tudta meghosszabbítani 1 évvel a szerződését, hogy a csapatot ne [auto_cenzúra] meg. Mert így ugye ingyen megy, ami nem lesz épp túl ideális egy adósságcsökkentés közepén lévő klubnak. Ráadásul 1,5 évvel a távozás előtt már kijelenteni, hogy menni akar... ezek után meg hülye lesz bárki is fizetni érte. Megint a klubbal szúrt ki, meg saját magával. Magával azért, mert ha ezek után hibázik, jöhetnek majd az olyan elméletek, hogy motiválatlan. :roll:
Mondjuk a mentségére legyen szólva, hogy valószínűleg a gondolkodás nem tartozik az erősségei közé. :lol:
soadroli
Llegenda del Barça

2013.06.03. 09:46:38

De most miért nem hosszabbított? Attól ugyanúgy elmehet jövőre, csak kapunk érte pénzt. Azért ezt ő is felfoghatta volna, hogy segítsen a klubján, de hát aki hülye az hülye.
Kép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.06.03. 09:09:01

Ha valdes marad leginkabb azt jelenti, hogy maradni akar meg egy évet.
Neki elő szerződése van így ha maradni akar, akkor a klub a fejére állhat akkor sem távozik. Elsősorban a játékoson múlik megy vagy marad. Persze ha jönne egy olyan ajánlat, ami a klubnak és neki is megfelelne akár távozhat is, de akkor azt mondta volna, hogy most nyáron akar menni...ezt viszont egyszer sem hallhattuk tőle. Az a baj, hogy sokan a Media találgatásait készpénznek veszik...legújabban azért sz@r kapus, mert nem kell senkinek, miközben az is lehet, meg sem hallgatta a klubok ajánlatait, mert meg egy évre tervez...mind1, legkésőbb fel év múlva kiderül kell-e valakinek.

Nem is értem igazán milyen motivalatlansagrol süketeltek, amikor elég jó formában védte évig a szezont. 2014ig akar a csapat tagja lenni(a szerződése addig szól tudniillik ), utána lelép. Ilyen nehéz ezt elfogadni? Ráadásul jövőre vbt rendeznek és aligha akar lemaradni róla. Eddig is minden tőle telhetőt megtett a barcaert, miért lenne ez mostantól másképpen? Miért feltételeztek, hogy motiválatlanul védene?
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.03. 08:35:25

Yaya(07-10) írta:ter Stegen bravúros mai teljesítménye alapján még jobban örülök, hogy valdés marad még egy évet. sokat kell még tanulnia a fiatal németnek.:)

nana, ez a mutatvány még valdésen is túlmutat. neki csak a cselezésben vannak hiányosságai, a labdakezelés még megy...:)
ilyesmi minden kapu életében előfordul. szerintem a Valdes sztori legrosszabb forgatókönyve, ha marad még egy évet, az azt jelenti elsősorban, hogy úgy igazán nem kell senkinek(majd esetleg ingyen?!) a többit mindenki elképzelheti, milyen motivációja lehet ezek után.
TT
Capitá del Barça

2013.06.03. 07:09:32

maradjon még egy évet motiválatlanul, jövőre meg menjen ingyen =D> =D>
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.06.02. 23:06:00

ter Stegen bravúros mai teljesítménye alapján még jobban örülök, hogy valdés marad még egy évet. sokat kell még tanulnia a fiatal németnek.:)

nana, ez a mutatvány még valdésen is túlmutat. neki csak a cselezésben vannak hiányosságai, a labdakezelés még megy...:)
shutterisland
Director del Fútbol

2013.06.02. 23:04:24

vicc, hogy akit hozna a nép helyette, csinál egy valdeshez méltó bakit.

múltkor neuer a kazahok ellen cselezte el, most meg ter stegen engedett be egy hazaadást. :lol:
mondjuk sörmeccs.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.02. 23:01:22

sjd írta:Tegnap fogalmazódott meg bennem, de most a mai meccset nézve újra eszembe jutott, h a fenének kell ter Stegen (bocs, Der Stegen), Courtois, De Gea stb., amikor itt van nekünk Pinto. :D
Nyilvánvalóan túlzás, de a tegnapi formája alapján egy ideig biztosan tudná feledtetni Valdest.
nem csak a tegnapi formája miatt. egész évben jol védett. nem sok bakira emlékszem idén tőle, sőt sztem potyát sem kapott.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.02. 22:38:35

Tegnap fogalmazódott meg bennem, de most a mai meccset nézve újra eszembe jutott, h a fenének kell ter Stegen (bocs, Der Stegen), Courtois, De Gea stb., amikor itt van nekünk Pinto. :D
Nyilvánvalóan túlzás, de a tegnapi formája alapján egy ideig biztosan tudná feledtetni Valdest.
barca99
Llegenda del Barça

2013.06.02. 13:22:08

És Vilanova azt is elmondta, hogy ő csak egy alkalmazott, a vezetés simán dönthet úgy, hogy idén pénzt csinálnak Valdésből. Mindenesetre az látszik, hogy Valdésnek nem lehetnek túl komoly kérői, és Tito is örülne, ha idén még nem lenne kapuskérdés.

Ha már választani kell, inkább maradjon VV egy évig, minthogy Reinát elhozzák, Ter Stegen (Courtois, De Gea, etc.) pedig hadd fejlődjön csak tovább, baromi fiatalok ehhez a poszthoz.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.06.02. 13:12:00

úgy néz ki a pénteki öröm, nem volt alaptalan. amikor megláttam, hogy nem kezd gondoltam, hogy marad és ma twitterén állítólag meg is erősítette. persze még bármi megtörténhet, mert hosszú az átigazolási szezon. ha befut érte egy kedvező ajánlat, akár még idén nyáron leléphet.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.02. 12:26:41

Barcaman1993 írta:Na Tito azt mondta Valdesnek, hogy nem ez volt az utolsó meccse... (elmundo) Akkor tehát marad.
sejthető volt. én még azért bizom a monacoban h elviszik. azért milyen murci lenne ha jövőre csak azért is pintot védetnék végig :lol:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.02. 11:46:49

Na Tito azt mondta Valdesnek, hogy nem ez volt az utolsó meccse... (elmundo) Akkor tehát marad.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lezárt