Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez azért gáz."Victor Valdés ügynöke tájékoztatta Andoni Zubizarreta sportigazgatót, hogy a játékos ki akarja tölteni a szerződését, mi pedig örömmel vesszük tudomásul, hogy a következő esztendőben is velünk folytatja. Egyébként nem érkezett érte semmilyen hivatalos ajánlat sem."
csak én érzem Yaya(07-10) írásában a szarkazmust?? nem igaz mért kell midig mindent halál komolyan gondolni amit leírnak. sztem ezt nem gondolta komolyan...csababarca írta:Bocs,de ha így gondolod,hogy ezért szeretne maradni,akkor nagyon naív vagy.Yaya(07-10) írta:azért kellene padoznia évi 6-7 millás fizetéssel, mert szeretné kitölteni a szerződését a csapatnál? ez teljesen logikus...mekkora szemétláda ez a valdés, hogy még egy évet szeretne a nevelőklubjában védeni! ilyen alávaló gazemberre nincs is szüksége a csapatnak...
Bocs,de ha így gondolod,hogy ezért szeretne maradni,akkor nagyon naív vagy.Yaya(07-10) írta:azért kellene padoznia évi 6-7 millás fizetéssel, mert szeretné kitölteni a szerződését a csapatnál? ez teljesen logikus...mekkora szemétláda ez a valdés, hogy még egy évet szeretne a nevelőklubjában védeni! ilyen alávaló gazemberre nincs is szüksége a csapatnak...
És fordítva ennek nem kéne működnie? vagy csak a klub tartozik hálával Valdesnek? nem hiszem. Elképzelem ahogy 2009-ben a MU vezetői mondják Ronaldonak, hogy jajj olyan ügyes voltál amíg itt fociztál, aranylabda, bl-győzelem, sok gól, nem kérünk érted egy raklapnyi pénzt, menj csak el ingyen, ennyivel tartozunk neked...Yaya(07-10) írta: Nem fognak szívozni valdessel jobb, ha belenyugodsz...túl régen van ő a csapatnál ahhoz, hogy ilyen csúnya véget érjen a barcas kalandja.
egyetértek, ezt kéne tenni,aztán kereshet klubot magának úgy,hogy egy évig nem védett, a VB évében. hát hajrá. Ebből a vezetőségből viszont kinézem,hogy megtámogatják nyáron Valdest egy 10 millás szerződéssel, és mit ad isten, Victorkánk újra fittnek érzi magát ahhoz,hogy nálunk védjen.Mezner2 írta:...
!
egyetértek, hülye lenne szerződést hosszabbítani, akkor még inkább nem kellene senkinek. nem véletlen,hogy most sem kapkodnak érte.visca el barca írta:
tisztában van a helyével a kapusok rangsorában, tudja ő jól, h valószinuleg senki nem fog érte 15-20 millikoat kifezetni. meg igy fantáziálhat még nagyobb fizetésről. mert amit eddig keresett kb 10-15 milliárd forintot nem elég neki. tescos zsömlére se.
tisztában van a helyével a kapusok rangsorában, tudja ő jól, h valószinuleg senki nem fog érte 15-20 millikoat kifezetni. meg igy fantáziálhat még nagyobb fizetésről. mert amit eddig keresett kb 10-15 milliárd forintot nem elég neki. tescos zsömlére se.soadroli írta:De most miért nem hosszabbított? Attól ugyanúgy elmehet jövőre, csak kapunk érte pénzt. Azért ezt ő is felfoghatta volna, hogy segítsen a klubján, de hát aki hülye az hülye.
Aki a motiválatlanságot feltételezi, annak szerintem sincs igaza. Én a motiválatlanság helyett attól tartanék inkább, hogy "fáradt". Ő maga mondta, hogy nem bírja MÁR a terhet, amit az jelent, hogy a Barca kapujában áll. Ennek viszont eléggé ellent mond, hogy de még marad egy évet. Ha fáradt, akkor menjen el, vagy vonuljon visszaYaya(07-10) írta:Ha valdes marad leginkabb azt jelenti, hogy maradni akar meg egy évet.
Neki elő szerződése van így ha maradni akar, akkor a klub a fejére állhat akkor sem távozik. Elsősorban a játékoson múlik megy vagy marad. Persze ha jönne egy olyan ajánlat, ami a klubnak és neki is megfelelne akár távozhat is, de akkor azt mondta volna, hogy most nyáron akar menni...ezt viszont egyszer sem hallhattuk tőle. Az a baj, hogy sokan a Media találgatásait készpénznek veszik...legújabban azért sz@r kapus, mert nem kell senkinek, miközben az is lehet, meg sem hallgatta a klubok ajánlatait, mert meg egy évre tervez...mind1, legkésőbb fel év múlva kiderül kell-e valakinek.
Nem is értem igazán milyen motivalatlansagrol süketeltek, amikor elég jó formában védte évig a szezont. 2014ig akar a csapat tagja lenni(a szerződése addig szól tudniillik ), utána lelép. Ilyen nehéz ezt elfogadni? Ráadásul jövőre vbt rendeznek és aligha akar lemaradni róla. Eddig is minden tőle telhetőt megtett a barcaert, miért lenne ez mostantól másképpen? Miért feltételeztek, hogy motiválatlanul védene?
ilyesmi minden kapu életében előfordul. szerintem a Valdes sztori legrosszabb forgatókönyve, ha marad még egy évet, az azt jelenti elsősorban, hogy úgy igazán nem kell senkinek(majd esetleg ingyen?!) a többit mindenki elképzelheti, milyen motivációja lehet ezek után.Yaya(07-10) írta:ter Stegen bravúros mai teljesítménye alapján még jobban örülök, hogy valdés marad még egy évet. sokat kell még tanulnia a fiatal németnek.
nana, ez a mutatvány még valdésen is túlmutat. neki csak a cselezésben vannak hiányosságai, a labdakezelés még megy...
nem csak a tegnapi formája miatt. egész évben jol védett. nem sok bakira emlékszem idén tőle, sőt sztem potyát sem kapott.sjd írta:Tegnap fogalmazódott meg bennem, de most a mai meccset nézve újra eszembe jutott, h a fenének kell ter Stegen (bocs, Der Stegen), Courtois, De Gea stb., amikor itt van nekünk Pinto.![]()
Nyilvánvalóan túlzás, de a tegnapi formája alapján egy ideig biztosan tudná feledtetni Valdest.
sejthető volt. én még azért bizom a monacoban h elviszik. azért milyen murci lenne ha jövőre csak azért is pintot védetnék végigBarcaman1993 írta:Na Tito azt mondta Valdesnek, hogy nem ez volt az utolsó meccse... (elmundo) Akkor tehát marad.