Yaya(07-10) írta:Ha valdes marad leginkabb azt jelenti, hogy maradni akar meg egy évet.
Neki elő szerződése van így ha maradni akar, akkor a klub a fejére állhat akkor sem távozik. Elsősorban a játékoson múlik megy vagy marad. Persze ha jönne egy olyan ajánlat, ami a klubnak és neki is megfelelne akár távozhat is, de akkor azt mondta volna, hogy most nyáron akar menni...ezt viszont egyszer sem hallhattuk tőle. Az a baj, hogy sokan a Media találgatásait készpénznek veszik...legújabban azért sz@r kapus, mert nem kell senkinek, miközben az is lehet, meg sem hallgatta a klubok ajánlatait, mert meg egy évre tervez...mind1, legkésőbb fel év múlva kiderül kell-e valakinek.
Nem is értem igazán milyen motivalatlansagrol süketeltek, amikor elég jó formában védte évig a szezont. 2014ig akar a csapat tagja lenni(a szerződése addig szól tudniillik ), utána lelép. Ilyen nehéz ezt elfogadni? Ráadásul jövőre vbt rendeznek és aligha akar lemaradni róla. Eddig is minden tőle telhetőt megtett a barcaert, miért lenne ez mostantól másképpen? Miért feltételeztek, hogy motiválatlanul védene?
Aki a motiválatlanságot feltételezi, annak szerintem sincs igaza. Én a motiválatlanság helyett attól tartanék inkább, hogy "fáradt". Ő maga mondta, hogy nem bírja MÁR a terhet, amit az jelent, hogy a Barca kapujában áll. Ennek viszont eléggé ellent mond, hogy de még marad egy évet. Ha fáradt, akkor menjen el, vagy vonuljon vissza

de ne maradjon itt úgy, hogy mentálisan nincs a top-on.
A másik pedig ami nem tetszik az az, hogy ha tényleg 2014 nyarán akar menni, akkor miért nem tudta meghosszabbítani 1 évvel a szerződését, hogy a csapatot ne [auto_cenzúra] meg. Mert így ugye ingyen megy, ami nem lesz épp túl ideális egy adósságcsökkentés közepén lévő klubnak. Ráadásul 1,5 évvel a távozás előtt már kijelenteni, hogy menni akar... ezek után meg hülye lesz bárki is fizetni érte. Megint a klubbal szúrt ki, meg saját magával. Magával azért, mert ha ezek után hibázik, jöhetnek majd az olyan elméletek, hogy motiválatlan.
Mondjuk a mentségére legyen szólva, hogy valószínűleg a gondolkodás nem tartozik az erősségei közé.