Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én most is megmondom, hogy imádtam a csávót itt is. Egy hatalmas zseninek tartottam, és tartom még most is. Nagyon sajnáltam, hogy elment anno. Számokban azóta sem hozott senki olyat, mint ő Messin kívül. Ahogy mondod, volt egy ember Messin kívül(most lehetne Neymar), akiben benne volt a veszély, aki meg tudta tartani a labdát 2-3 emberrel szemben is elől. A nagy baja az volt szerintem a spanyol ligában, hogy átlagban 20centivel magasabb volt mindenkinél meg vagy 25kilóval több, és ha csak hozzáért valakihez, már fújták is.Zozzy 5 írta:néztem egy videót Ibra itteni korszakáról, kicsit felelevenítendő, hogy nálunk is játszott. nyilván csak a gólok meg a szép pillanatok voltak benne, de ég és föld volt a különbség a lehetőségek között a támadójátékban a mostanihoz képest. nem akarok bántani senkit, de manapság annak esélye, hogy nálunk valaki elnyomja a védőjét és gólt fejel vagy csak megtartja a labdát egy védővel a nyakán, kb. egyenlő a nullával. arról nem beszélve, hányszor remegnek meg a lábak olyan helyzetben, amikor ez a szemét kegyetlenül bevágta.
tudom, hogy nem fért meg itt sajnos/nem sajnos. azzal is tisztában vagyok, hogy nélküle nyertünk BL-t űrfocival. Xavi csúcsformában volt, Puyol szikla volt hátul, Iniesta meg azért nem kapott aranylabdát, mert volt nála jobb még egy klasszissal, aki pont nálunk játszott, és akire nem is volt még akkoriban ennyire kihegyezve minden ellenfél taktikája. ugyanakkor nem is volt érinthetetlen. manapság, kis túlzással Messi jelenti a Barcát, és szentségtörésnek számítana kitolni kicsit szélre egy klasszikus center miatt arról a helyről, ahonnan csillió gólt lő/lőtt, és ahonnan nem is igazán vágyódik el.
szóval sok víz lefolyt azóta a Dunán, teljesen más a helyzet jelenleg. ezzel együtt elég rossz érzés volt látni, hogy akkoriban volt egy emberünk elől Messin kívül, akiben mindig benne volt a gól (és akkor még Henry is ott volt nem mellesleg), most meg imádkozni kell azért, hogy Sancheznek vagy Pedronak jó napja legyen. tudom, hogy a valóság nem egy manager játék, ahol visszarakod Messit szélre egy kattintással és kész, de egyre jobban érződik, főleg a komoly csapatok ellen, hogy nem engedhetjük meg magunkat azt a luxust, hogy nincs klasszikus csatárunk. Pep zseniálisat húzott, amikor kitalálta ezt a rendszert Messire kihegyezve a középső játékával, de kezd eljárni az idő a rendszer felett. télen mindenképp hoznék valakit, még ha nem is Ibra szintűt. Neymarnak se tenne rosszat, ha több helye lenne a balon azzal, hogy középen mindig van egy fix center.
Andris írta:...
Pedig masszívan benne van a pakliban.Chino írta: Ha nem egy csikó dél-amerikai védőre gondolsz, akkor tartom.
kamcore írta:Télen jön valaki, feltennék rá egy ezrest.House írta: Akkor ez még pár évig tetszeni fog..Nem kis összeget lennék hajlandó arra tenni, hogy nem fogunk védőt igazolni a következő nyáron sem.
Télen jön valaki, feltennék rá egy ezrest.House írta:Akkor ez még pár évig tetszeni fog..Nem kis összeget lennék hajlandó arra tenni, hogy nem fogunk védőt igazolni a következő nyáron sem.Laza írta:DE rettentő módon szimpatikus az.. hogy megfontoltan keresünk védőt...
neobarca írta:Rossel tényleg lepaktált az arabokkal vagy mi van?
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... el-2278419
Lassan eladja az egész csapatot, komolyan mondom...
Akkor ez még pár évig tetszeni fog..Nem kis összeget lennék hajlandó arra tenni, hogy nem fogunk védőt igazolni a következő nyáron sem.Laza írta:DE rettentő módon szimpatikus az.. hogy megfontoltan keresünk védőt...
h3x0r írta:Ugyan ezen az oldalon Xavinak 36+29+8=73 assistja vanhttp://www.fcbarcelona.com/football/first-team/season/2012-2013/staff/players/xavi/stats
Egyebkent itt vannak a helyes szamok (a 6 es 28 kozott van egy pici kulonbseg)
Télre felépülnek, aztán mehetnek valahová kölcsönbe a szezon végéig.ab1daL írta:Official: Afellay and Cuenca, both back from loan and recovering from injuries, will stay and be part of the first team this season. Ibrahim Afellay will wear shirt number "19" this season, while Isaac Cuenca will keep shirt number "23".
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... illa/stats" target="_blankMezner2 írta:28assistS.Agüero írta:Hát azért a 0 teljesítmény nem kis túlzás.
Meg kell nézni az őszt, majdnem minden meccsen betalált.
Pl. ott volt a Sevilla elleni meccs is, nem keveset köszönhettünk neki, mint ahogy a Milan ellen is.
2373 percet játszott, lőtt 16 gólt, adott 28 assistot, azaz 54 percenként benne volt egy gólban, azért erre azt mondani, hogy 0 teljesítmény...
Nem egy meccset döntött el, majdnem 1 év kihagyás után.
Túl sokat köszönhettünk tavaly neki, hogy lenullázzuk a teljesítményét.![]()
megnézném azt a statisztikát azért
ez tuti full fals... ha 10-et adott már sokat mondok, valamit szerintem elnéztél Matyi
28assistS.Agüero írta:Hát azért a 0 teljesítmény nem kis túlzás.
Meg kell nézni az őszt, majdnem minden meccsen betalált.
Pl. ott volt a Sevilla elleni meccs is, nem keveset köszönhettünk neki, mint ahogy a Milan ellen is.
2373 percet játszott, lőtt 16 gólt, adott 28 assistot, azaz 54 percenként benne volt egy gólban, azért erre azt mondani, hogy 0 teljesítmény...
Nem egy meccset döntött el, majdnem 1 év kihagyás után.
Túl sokat köszönhettünk tavaly neki, hogy lenullázzuk a teljesítményét.