Abban teljesen egyet értek, hogy Messit "divat lett szidni". Ezt meg leírni, hogy Messi-Higuain-Lavezzi tró végigácsorogta a meccset.. ezt tényleg nem kommentálom, mert úgy kitiltanak innen, mint a huzat. mondjuk megfigyelhető a fórumon, hogy mindig ugyanazok jönnek ide fanyalogni, és maradnak távol, amikor dicsérni kéne, de már korábban talán említettem, hogy ezen fórumozók véleményén a legtöbbször simán átsiklok, vagy csak nevetek egy jót, nevetni kell valamin az életben
Amúgy ez a meccs nem volt megint rossz meccs a részéről, ha csak nálunk lett volna ekkora harci szellem benne, sztem simán bajnokok vagyunk. amúgy ő abszolút nem volt soha egy futóbolond, ahhoz képest sokat tett meg ma, az első félidőben nagy passzokat adott, a gól is abból indult, hogy labdát szerzett! és lefordult három emberről, majd passz Di Mariának. azért a végén azt a ziccert illett volna beverni, ennél csak bonyolultabb szituációkból szerzett gólt ezen a vébén eddig.

Mondjuk Higu ziccere sokkal nagyobb volt szerintem, ott Courtois matthelyzetben volt. A kapufa nagyot védett, és végül nem lett probléma abból, hogy kihagyták a ziccereket
Ezzel a célfocival én nem tudok megbarátkozni. Gyakorlatilag az egész második félidő az argentinok részéről be lett áldozva a győzelem oltárán. Más kérdés, hogy ez abszolút kifizetődő volt, az a belga csapat, amely gyak minden meccsén ziccerek garmadáját dolgozta ki, 1-2 igazán veszélyes helyzetet tudott kialakítani egy egyébként gagyi argentin védelemmel szemben.
amúgy kidolgoztam egy új összeesküvés elméletet: ez a mikrofonfejű belga gyerek durván jól fejel. nem lehet, hogy a haja csak paróka, és alatta valami szuper robotsapka van, ami érintésre mindig jó irányba tereli a labdát?