2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igazából arra irányult volna a kérdésem, hogy szerinted képes lesz-e elfogadni, hogy még jó pár szezonig nem lesz kezdő, hanem csak kiegészítőember. Igazából már az is nagy előrelépés lenne neki, ha idén eljutna addig, hogy ő legyen a 4. számú cserecsatárunk.. Csak nem tudom, hogy ő ezzel mennyire lenne elégedett, főleg ha esetleg 2 szezon után is még "csak" ez a szerep jutna neki.shutterisland írta:...
elég nagy vicc lenne 1000 perc.Szerinted ő mennyire bírná azt, hogy ilyen 1000 percet játszik összesen a szezonba? Nem sértődne meg, és lépne le?
Elismerem, szélsőségesebben fogalmaztam meg a kelleténél, ennek oka, hogy már jó ideje Fábregashoz hasonlóan Pedro sem volt húzóember a rangadókon. A statok alapján valóban nincs olyan nagy lemaradása Alexishez képest, itt főleg a védekezést néztem.ZolTano írta:Sanchez féle robotolás??? na ez az amit nem lehet elvenni Pedrótól!!! nála nagyobb munka robot nem nagyon van a csapatban...ráadásul nem kimozdíthatatlan, mert emlékeim szerint amikor mindenki egészséges volt akkor koptatta rendesen a kispadot
Ha türelmetlen, akkor az ő és a csapat érdekében is jobb, ha megy. Ha meg képes kivárni a helyét, vagy jobb esetben kiharcolni, akkor maradjon. No offense, de Thiago után is van élet...palesz77 írta:Szerinted ő mennyire bírná azt, hogy ilyen 1000 percet játszik összesen a szezonba? Nem sértődne meg, és lépne le?
Szerinted ő mennyire bírná azt, hogy ilyen 1000 percet játszik összesen a szezonba? Nem sértődne meg, és lépne le?shutterisland írta:...
azért jönnek a túlzások erősen ellene is.ettől a gyerektől eddig annyit láthattál, hogy az esetek 90%-ban belevezeti a védőkbe a labdát.
Sanchez féle robotolás??? na ez az amit nem lehet elvenni Pedrótól!!! nála nagyobb munka robot nem nagyon van a csapatban...ráadásul nem kimozdíthatatlan, mert emlékeim szerint amikor mindenki egészséges volt akkor koptatta rendesen a kispadot. ezen a fórumon divat utálni Pedrót, közben meg nem értem a miértjét? azért közel sem annyira bot lábú, mint ahogy azt sokan itt írják, mellette meg elég sokat köszönhetünk neki, é többnyire hozzá tud tenni a játékhoz, ha nem is a góljaival( bár előző szezonban termelt, nbem is rosszul......majdnem annyit mint az itt kikiáltott világlegjobbja Sanchez...persze miután eladtuk...), de az iszonyatos mezőnymunkájával és védekezésével. LE remélem kihozza belőle a kapuratést is, mert benne van.danianevem írta:Nem gyűlölöm Pedrót, egyedül az zavar vele kapcsolatban, hogy nagyjából kétévnyi kimagasló teljesítmény után bármilyen játékot is produkál, szinte kimozdíthatatlan, a játékperceket is többnyire megkapja aztán mégis elég hullámzó a teljesítménye... Nyilván nem azt várom tőle, mint Messitől, vagy Ronaldinhótól, de egy Sánchez-féle robotolás már talán nem olyan nagy kérés...ktm írta:Nem kis elfogultágot érzek, illetve Pedro "gyűlöletet" ebben a mondatban, ahhoz képest, hogy ettől a gyerektől eddig annyit láthattál, hogy az esetek 90%-ban belevezeti a védőkbe a labdát.
A jelenlegi Deulofeu nekem sem az igazi, de ott van a srácban a zseni, csak valakinek "helyre kellene raknia", mintha Enrique a mostani kritikáival meg is kezdte volna, s onnantól kezdve már teljesen rendben lenne és a nyögvenyelősebb meccseken meghozhatná az áttörést.
Nem gyűlölöm Pedrót, egyedül az zavar vele kapcsolatban, hogy nagyjából kétévnyi kimagasló teljesítmény után bármilyen játékot is produkál, szinte kimozdíthatatlan, a játékperceket is többnyire megkapja aztán mégis elég hullámzó a teljesítménye... Nyilván nem azt várom tőle, mint Messitől, vagy Ronaldinhótól, de egy Sánchez-féle robotolás már talán nem olyan nagy kérés...ktm írta:Nem kis elfogultágot érzek, illetve Pedro "gyűlöletet" ebben a mondatban, ahhoz képest, hogy ettől a gyerektől eddig annyit láthattál, hogy az esetek 90%-ban belevezeti a védőkbe a labdát.
Nem kis elfogultágot érzek, illetve Pedro "gyűlöletet" ebben a mondatban, ahhoz képest, hogy ettől a gyerektől eddig annyit láthattál, hogy az esetek 90%-ban belevezeti a védőkbe a labdát.danianevem írta:AndrisBarca írta:Na meg Pedrónál sérülten is több lendület van benne...
Akkor az orvosi stábnak, gyúróknak, meg a többi ide kapcsolható személyzeti tagnak meg lehet köszönni az eddigi munkát, majd Isten hírével szabadon bocsátani.AndrisBarca írta:És ha Neymar Messi és Suarez se tud játszani sérüles miatt?
És ha Neymar Messi és Suarez se tud játszani sérüles miatt?Lionel85 írta:Kevés ő még ide, még egy évre kölcsön kéne adni. Erős vetélytársai vannak és nem fog annyi lehetőséget kapni, hogy fejlődhessen. Egy Valencia-szintű csapatban tudna fejlődni.
Ezt én is hasonlóan látom. ennek a gyereknek egy teljes szezont végig kellene kezdőként nyomnia a La ligában. abban a korban van, amikor csak a rendszeres játék segíti elő a fejlődését.Lionel85 írta:Kevés ő még ide, még egy évre kölcsön kéne adni. Erős vetélytársai vannak és nem fog annyi lehetőséget kapni, hogy fejlődhessen. Egy Valencia-szintű csapatban tudna fejlődni.
Azért ez így sem egészen igaz szerintem.. A te írásod szerint van a Pedro féle játékos, aki csak passzol szinte, meg van a Deu féle, aki meg csak maga akarja megoldani. De mi meg pont az arany középútra szeretnék "rávezetni" Deut, mert szerintem senkit nem zavar, hogy néha megveri a védőit, de amikor 5-en vannak előtte, akkor gondoljon már néha arra, hogy passzolni kéne..mess2009 z Egyéb Barca meccsek topicban írta:-Deloufeu önző?! nem ! ha ezt a mentalitást kiölik belőle , tönkre is teszik. a srácnak még az a baja, hogy nem tudja befejezni amit akar!! tegnap kifejezetten az egyetlen volt aki bátran ment előre!!!!!! és vállalta az áttörést, ami egy csatár első feladata. én inkább azt látom, hogy időnként "spórol", vagy nagyképűsködik, így aztán lendület híján nem jönnek be a cselei, vagy eleve olyan védőfalnak ront neki ahol nemigen van esélye. ha ezért "fegyelmezi" LE. hogy támadó létére mer és akar támadni nos akkor az kampec.(remélem nem így van) az ötösön is passzolgatókból spec. nekem elegem van.
nem nem, ez jo, hogy o osztonosen ilyen jatekos. kell ez a csapatba, hogy majd en meghuzom a varatlan,blablablabennike123 írta:Valamit kell kezdeni dulifulival mert ez nem állapot, ennyire önző játékost még nem láttam.
Nyilván nem kész játékos, de nagy változás nem hiszem, hogy lesz a játékában, vagy a stílusában.shutterisland írta:nem erről van szó, de ne nevezzünk már egy éppen 20 éves srácot kész futballistának.
egyébként meg nagyjából az lehet a legnagyobb dolog, amit idén elér, hogy pedro elé kerül a sorban, bár pedrito státusza miatt ez is rohadt nehéz.
messi érinthetetlen, suarez most jött egy zsák pénzért, neymar pedig kis túlzással az első és a második is egyben.
ha deuval rotálgatnák ezt a hármast, az már parádé lenne.
Bírom, hogy még semmit nem csinált, de már védedshutterisland írta:erre itt reagálnék.másik topicban írták írta:Delou viszont kész focista akinek tetszik nem tetszik eredményeket kellene produkálni.
erre itt reagálnék.másik topicban írták írta:Delou viszont kész focista akinek tetszik nem tetszik eredményeket kellene produkálni.