shutterisland írta:másik topicban írták írta:Delou viszont kész focista akinek tetszik nem tetszik eredményeket kellene produkálni.
erre itt reagálnék. 
Bírom, hogy még semmit nem csinált, de már véded

Meg minden negatív tulajdonságát meg tudsz magyarázni, vagy hozol valamit mellé, amivel kihozod 0-ra
Az látszik, hogy tehetséges srác, nem egy oldalpassz Roberto, és nem ügyetlen, de szerintem kicsit (bőven) túl van hypeolva. Piszok önző, és ha ezen nem változtat radikálisan, lehet itt mondani, hogy néha jó, ha meghúzza, igen, néha jó, akkor sok keresnivalója itt nem lesz. 19-20 évesen Messi is behúzott farokkal adogatta le a labdákat a többieknek.
A lehetőségről annyit, hogy élete lehetősége áll előtte október végéig. Suarez nem játszhat, Neymar sérült, Messi meg ki tudja mikorra fog formába lendülni.
Én viszont továbbra sem látom benne azt a hatalmas lehetőséget, és potenciált, mint Te. Halilovicban például sokkal több lehetőség van szerintem.
UI: Az utóbbi évek terméséből egyértelműen kitűnik(bár ez szerintem inkább a rossz "évjáratokat" minősíti), kérdés mire megy vele.