Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na igen, tavaly 10 meccsből 1-et buktunk mégsem jutottunk el még az elődöntőig sem.csababarca írta: Az a baj, hogy évente egy BL vereséggel ki lehet pottyanni, hiába nyertük előtte a meccseket.
Nero. írta:BLben a mérlegünk vele: 24 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség. Alkalmatlan.
Jó a hasonlatod és igaz is.LG írta: Sir Alex egészen más helyzetbe volt. A MU sztárjai az ő keze alatt bontakoztak ki, akiket meg később igazoltak, azok már egyértelműen tudták, ki ott a király. Egy történelmi példázattal, az ő királysága olyan volt, amelyben a nemeseknek kellett az ő kedvében járni, ha a tűz közelébe akartak érni, Luchoé meg olyan, amelyben neki kell megnyernie az oligarchákat, már a hatalom nagy része az ő kezükben összpontosul. Ez pedig csak kompromisszumokkal lehet. Ha vki elkezdene keménykedni Messiékkel, szerintem rohadt gyorsan kicsinálnák. Mondom én nektek, nem olyan könnyű Barca edzőnek lenni manapság.
Sir Alex egészen más helyzetbe volt. A MU sztárjai az ő keze alatt bontakoztak ki, akiket meg később igazoltak, azok már egyértelműen tudták, ki ott a király. Egy történelmi példázattal, az ő királysága olyan volt, amelyben a nemeseknek kellett az ő kedvében járni, ha a tűz közelébe akartak érni, Luchoé meg olyan, amelyben neki kell megnyernie az oligarchákat, már a hatalom nagy része az ő kezükben összpontosul. Ez pedig csak kompromisszumokkal lehet. Ha vki elkezdene keménykedni Messiékkel, szerintem rohadt gyorsan kicsinálnák. Mondom én nektek, nem olyan könnyű Barca edzőnek lenni manapság.geridoss írta:Amilyen jó edzőnek tartom, annyira rossz pszichológusnak. Nem tudja kezelni a játékosokat. Ha Xavi anno nem lép közbe, lehet már itt sem lenne, mert Messi kitessékelte volna innen. Ilyet még nem is hallottam, próbált meg volna valaki Sir Alexnek visszabeszélni... Egy játékos sem lehet az edző felett, akárki az a játékos. Még Martino is leültette Messit a padra, pedig ő aztán számomra egy igen csak szürke karakternek tűnt.
Igen, pont Emery jutott még eszembe akin látszik, hogy egy nagyon felkészült és sikeres edzőnek a látszatát keltő személyiség. De hogy itt milyen lenne az jó kérdés.brownieheaven írta:
Ha mar nevekkel dobalozunk, mindig titkon remeltem hogy Luis Enriquet Unai Emery valtja majd a kispadunkonbar a PSG-s munkajat nem kovetem, ott eddig nincs osztatlan sikere tudtommal.
Pedig, ha nyárig is ugyan ez lesz a helyzet, hogy gyakorlatilag ötlettelen gyerekek rohangálnak a pályán akkor jogosak lesznek ezek a hangok, az első évében is a fejét követelték összel, akkor bejött a tavasz, ha ez megint sikerülne esetleg, akkor nyilván sokan marasztalnák, de ami tavaly tavasz óta megy, az elég kiábrándító.Normandia írta: Nem mentem fel, főleg az alól nem, amit írsz. Igen helyretenni a csapatot neki kell, megtalálni az igazolások helyét neki kell, kivezetni ebből a gödörből is neki kell. Azzal nem értek egyet, hogy cseréljük le, ha nem jött le az eddigi hsz-ból, akkor mea culpa.
Nem mentem fel, főleg az alól nem, amit írsz. Igen helyretenni a csapatot neki kell, megtalálni az igazolások helyét neki kell, kivezetni ebből a gödörből is neki kell. Azzal nem értek egyet, hogy cseréljük le, ha nem jött le az eddigi hsz-ból, akkor mea culpa.TripleH írta:Nehogy már Lucho ne legyen semmiért felelős Normandia.. Ez meg a másik véglet amit csinálsz, hogy gyakorlatilag mentesíted a dolgok alól, mikor igenis az edző DOLGA, hogy fejbe rendbe rakja a játékosait, hogy 100%-os ziccerben igenis eltalálják a kaput. Az igazolások pedig szintén felróhatóak neki és a stábjának.
Ezek nem egy időben lettek leigazolva. Még leírhatod ezt a 120 millát 50x is, de ez egy ekkora csapatnál semmi. Mindig voltak, vannak és lesznek ilyen igazolásaink. Vagy bejön, vagy nem.knor írta:Roberto nem a posztján játszik és nem ezért nem is jó. Az elfuserált igazolásokért sem mi vagyunk a híbások. Vidal+Arda+Gomes+Paco=120M
A kupában az említett 120milliós játékosok közül ki hogyan játszott ki lőtte a goltNormandia írta:SR azért ott van, rajta kívül kit kellett volna, úgy beépíteni, hogy az eredmények is jöjjenek? Annyira egyszerű ezeket a közhelyeket mondogatni, de mikor, kit vagy kiket? Azért láttunk meccseket, ahol a fiatalok játszottak, nagy benyomást nem tetek rám, főleg úgy nem, hogy másnaptól már kezdőként láttam volna a csapatban.knor írta:Három év alatt egy fitalt nem épített be. Töltelékeket vettünk 100mill-ért, de használhatatlan Arda és Vidal még mindig itt van.
Talán az egyetlen melléfogása Vidal, mindegyik másik igazolás csapatában jól játszott, olyan meg nincsen, hogy ad kölcsön 2-3 meccsre azt meglátjuk a rendszerünkben mit fog játszani. Minden csapatnál vannak ilyen igazolások, vagy bejönnek, vagy nem, vagy csak időre van szükség a beépítésére. Nagyon kevés igazolás illik bele a rendszerünkbe egyből. Talán az egy Umtiti, aki konstans jó teljesítményt hoz le a beállítása óta, de se Rakéta, se Suarez nem volt ilyen az első meccseinken, még is nehéz nélkülük elképzelni a barcát. Az a gond, hogy mindig azt a játékot várjuk tőlük, mint akiket helyettesíteni próbálnak. Olyan meg nincs, hogy ugyan azt hozza mindenki, ez nem így működik.
SR azért ott van, rajta kívül kit kellett volna, úgy beépíteni, hogy az eredmények is jöjjenek? Annyira egyszerű ezeket a közhelyeket mondogatni, de mikor, kit vagy kiket? Azért láttunk meccseket, ahol a fiatalok játszottak, nagy benyomást nem tetek rám, főleg úgy nem, hogy másnaptól már kezdőként láttam volna a csapatban.knor írta:Három év alatt egy fitalt nem épített be. Töltelékeket vettünk 100mill-ért, de használhatatlan Arda és Vidal még mindig itt van.