Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet beszélni a pech faktorrol!Első gólnál szegény Bódinak esélye nem volt,hogy elhúzza a lábát.Pont azon volt a súlypont,de a második....kennyke04 írta:két ilyen rettentő peches gólt is csak mi kaphatunklesz majd sok kárörvendő, hogy pontot se bírnak szerezni, persze, csak ennyi pechel, nem is egyszerű
![]()
![]()
![]()
Hát én egy kicsit sem félek a Tottenham-től. Ok, h megcsapták a mostanában valóban trágya Intert, de ettől még ők messze vannak az igazán komoly csapatok szintjétől. Igazából jelenleg az egész mezőnyben csak 2 csapatot tudok mondani, akinél nem vennem 100 százalékra a továbbjutásunk: Mu, RM. A Chelsea a mostani formájában(és védelmével) nem lenne ellenfél!S.Agüero írta: az viszont nem lenne könnyű érzésem szerintem, főleg Angliában a meccs, még ha itthon vernénk is őket pár góllal.![]()
Ezeket megerőltetés nélkül kell verni.socio66 írta:
jelen állás szerint inter,lyon,roma,marseille,milan,arsenal
Innen Marseille-t nem akarom kifejezetten, mert a 2. kedvenc csapatomsocio66 írta:
jelen állás szerint inter,lyon,roma,marseille,milan,arsenal
Azért ebben az esetben ez pont nem igaz. A Panathinaikosz szinte állandó résztvevője volt mindig is a BL-nak, Kodan is volt már korábban jó párszor, a Kazany meg az elmúlt évek egyik legjobbja orosz csapata, helyük van a BL-ban, tavaly ezt ellenünk is bizonyították.albicelesteX írta:Igen elég nevetséges.Valahol ezért nem jó ötlet ez a Platini féle újítás,ez a sok kis töltelék csapat feleslegesen van itt a csoportkörben.Egyébként ebbel a csoportból kapja majd Madrid az ellenfelét szinte biztos.
Igen fontos meccs volt ez tény, viszont nem vagyok benne biztos, hogy tavasszal is 50-50-es rotálás lesz kb. Sőt, szerintem tavasszal legalább 2x annyit játszik majd Sergi, mint az argentin. Mondjuk én jobban örülök neki, ha ő játszik, de ettől függetlenül most épp az a pozitív, hogy nincs hiszti padozás miatt, illetve a padról bejövő játékos sem kutyaütő. Általában nehéz megtalálni ezt az aranyközéputat, főként a nagy csapatoknál.Lionel85 írta:Én azt látom, hogy Mascherano többet szerepel Pep terveiben, mint anno Touré. Jobban rotálja a vkp posztot és több lehetőséget ad Javiernek, ami jó. Kalap1988, szerintem a Panathinaikosz elleni is egy fontos meccs volt. Én inkább úgy fogalmaznék a helyedben, hogy a legfontosabb meccseken Busquets a kezdő.
Áh, szerintem csak arról van szó, hogy jött a Classico és azért játszott Masch picit többet. Látszik, hogy bízik benne Pep és hogy kímélni akarja Busit, de 100%, hogy a fontos meccseken Busquets kezdő lesz. Aminek én örülök is,mert bár Mascherano megbízható és nem félek, ha a pályán van, de a mi játékunk a jelenlegi kerettel Busival a legjobb. Ezt tudja Pep is, míg nem volt ennyi meccs egymás hegyén-hátán, addig Busquets kezdett állandóan. Azt gondolom, hogy teljesen természetes, hogy picit pihentet, ha bízik a helyettesben, ebből nem vonnék le következtetést.ab1daL írta:Igen, Masch kezdő tagsága az utóbbi időben eléggé gyakori, de remélem Busi beáll mindenképp, akár Masch helyett, akár Xavi, vagy bárki helyett, azért elég játszott már Sergi, Clásico előtt kicsit játszhatna.Lionel Kicsi Messi írta:nagyon jó a felállás:D kiw leszek Adrianora ott bal oldalt:P Mascherano meg nekem az eddig nyujtott játéka alapján igen csak megérdemli a kezdőt:P rem nyerünk és ami a legfontosabb sérülések nélkül hozzuk a mecccset!! HAJRÁ BARCA!
A Tottenham nyeri a csoportot szerintemdaffy írta:dehogy, jön a lyon vagy az arsenal. mondjuk nekem mind1,csak egy csapatot akarok elkerülni és az a tottenhamalbicelesteX írta:Igen elég nevetséges.Valahol ezért nem jó ötlet ez a Platini féle újítás,ez a sok kis töltelék csapat feleslegesen van itt a csoportkörben.Egyébként ebbel a csoportból kapja majd Madrid az ellenfelét szinte biztos.
dehogy, jön a lyon vagy az arsenal. mondjuk nekem mind1,csak egy csapatot akarok elkerülni és az a tottenhamalbicelesteX írta:Igen elég nevetséges.Valahol ezért nem jó ötlet ez a Platini féle újítás,ez a sok kis töltelék csapat feleslegesen van itt a csoportkörben.Egyébként ebbel a csoportból kapja majd Madrid az ellenfelét szinte biztos.
Igen, Masch kezdő tagsága az utóbbi időben eléggé gyakori, de remélem Busi beáll mindenképp, akár Masch helyett, akár Xavi, vagy bárki helyett, azért elég játszott már Sergi, Clásico előtt kicsit játszhatna.Lionel Kicsi Messi írta:nagyon jó a felállás:D kiw leszek Adrianora ott bal oldalt:P Mascherano meg nekem az eddig nyujtott játéka alapján igen csak megérdemli a kezdőt:P rem nyerünk és ami a legfontosabb sérülések nélkül hozzuk a mecccset!! HAJRÁ BARCA!
Matematikailag még nem jutottunk tovább.BarcasKrisz írta:Vége, már továbbjutottunk, ha nyerünk, megnyertük a csoportot.Capon írta:Szerintem nyernek is, legalább is remélem mert rájuk fogadtam.BarcasKrisz írta:Vezet a Kazany, helyes, helyes, legalább csak a saját kezünkben lesz a sorsunk...
Vége, már továbbjutottunk, ha nyerünk, megnyertük a csoportot.Capon írta:Szerintem nyernek is, legalább is remélem mert rájuk fogadtam.BarcasKrisz írta:Vezet a Kazany, helyes, helyes, legalább csak a saját kezünkben lesz a sorsunk...