Olimpia 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted hány arany érmet fog szerezni a magyar csapat?

0-3
21
17%
4-6
53
42%
7-9
35
28%
10 vagy több
17
13%

Szavazatok száma: 126
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.08.01. 13:20:49

Deus írta:Hát mondhatnánk azt, hogy Szilágyi Áronon, Ungvári Miklóson és Csernoviczki Éván kívül rakat fos az egész olimpia. :evil:
Gyurta is egészen fos eddig, a döntőbe is alig jutott be mindkét számában. Örülhet, ha pontszerző lesz ma este. Nem. (végre én is kipróbálhattam. :mrgreen: )
Cseh Lacin és Hosszú Katinkán kívül nem nagyon lehetünk elégedetlenek, van 3 érmünk, közte a legfényesebb, így az 5. napra nem hiszem, hogy erre sokan számítottak... Karakas Hedvig 5. helye is meglepetés. Tényleg egy rakás fos az olimpia eddig magyar szempontból. Nem. (És ismét. :mrgreen: )
Legalábbis én elégedett vagyok.
visca el barca írta:hát eddig megint tragedia ez a nap :? imre géza, meg a két cselgáncsozó már az első meccsükön bucsuztak :?
Imre Géza és Mészáros Anett valóban gáz, a férfi cselgáncsostól nem lehetett várni, hogy továbbjut.
Ellenben ma az igazi Cseh Laci úszott. Legjobb idővel a 16 között.
És, hát este ugye... Gyurta megkoronázhatja eddigi szenzációs teljesítményét.
Jakabos is nagyon jó eddig az Olimpián szintén, a pontszerzés mindenképpen benne van.

Az egyébként már tényleg vicc kategória, hogy hány 9. helyünk van eddig úszásban...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
HAnonymus
Entrenador del Barça

2012.08.01. 13:17:59

Meg kell várni Gyurtát és jólesz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.01. 13:14:49

Leomessi14 írta:http://sporthirado.hu/cikk-olimpia-ordi ... deo_-65232
Ez már nem taktikázás hanem a kilátogató nézők szembeköpése.... :roll:
ezért nem kell itt csoportmeccseket rendezni.

egyenes kiesés oszt csá' :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.08.01. 13:02:23

Hát mondhatnánk azt, hogy Szilágyi Áronon, Ungvári Miklóson és Csernoviczki Éván kívül rakat fos az egész olimpia. :evil:
Leomessi14 írta:http://sporthirado.hu/cikk-olimpia-ordi ... deo_-65232

:evil: :x

ezeket holtnyugodt szívvel kitiltanám a londoni olimpiáról.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.01. 12:58:44

hát eddig megint tragedia ez a nap :? imre géza, meg a két cselgáncsozó már az első meccsükön bucsuztak :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.08.01. 12:54:57

A 4×200 gyorsváltó lányok 2 századdal maradtak le a döntőről.

Párbajtőrben pedig nagyon örült a stúdióban Mariann,h milyen szerencsénk van,h vmi nagyágyú helyett (a nevét nemtom,nem vagyok annyira képben) egy norvég,simán verhető ellenfelet kapott Imre Géza. ...aki aztán simán verte a magyar srácot,uh számunkra vége a vívódásnak az olimpián.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
REMY
Madridista

2012.08.01. 12:46:54

Bármibe lefogadom, hogy egy NBA győzelem többet jelent az összes játékosnak mint egy Olimpia. Persze szép és jó, meg mégis csak egy Olimpia, de itt kb nem is kell megerőltetniük magukat. Ott meg azért brutális meccseket hoznak le.
Itt elvannak 50-60%-on is. Spanyolok ellen a döntőben kicsit többet beleadnak, de az is sima lesz.

Ha nem lennének sérültek Howardék akkor simán 2 csapatot is kilehetne állítani, úgyhogy hogy a döntő USA vs USA lenne. Tehát All Star gáláznának. Sajna ilyet nem lehet :P

Egyszerűen a kosárlabda = USA. Legyőzni nem lehet őket csak akkor ha az USA team saját magát veri meg.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.08.01. 12:32:32

http://sporthirado.hu/cikk-olimpia-ordi ... deo_-65232

:evil: :x

Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.01. 11:20:24

[quote="Bob_Marley"][/quote]

Ez tényleg mind szép, jó és melléje igaz is. Egy este bárkit el lehet kapni, de ez az amerikai csapat nem fog kikapni. Egyszerűen annyival jobbak mindenkinél, hogy félgőzzel is elvernek mindenkit.
A látványosabb játékot én is hiányolom, annyira, hogy tegnap bele is aludtam.
Szerintem úgy vannak vele, hogy hűű, de jó ez az olimpia, élvezik, hogy ők vannak a középpontban, aztán amikor igazán kell kicsit jobban odateszik magukat. Bár amit eddig nyújtottak azzal is meglesz az arany.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.01. 10:56:50

Egyet értek Tocyval.
Alapból ugye "vicces" hogy ekézzük őket, miután még a spanyolok ellen is alsó hangon 10-15 van/lenne közte, de itt nem csak a látvány miatt gondolom, hogy ez kevés, hanem a későbbiekben, olyan csapat ellen aki jobban zónázik, ez a kézis adogatom körbe míg valaki megunja játék nem lesz teljesen elég.Kevés a mozgás, ami a zóna ellen a legfontosabb dolog, nincs belépés a gyűrű felé (vagy legalábbis kevés, olyankor szépen le is pöcizik vagy teszik fel alley oopra a labdákat a belsőknek) nagyon kezdetleges a játék, egy leütéssel nyilván mindenkit megvernek, csak szerintem pont az ilyen meccseken kellene gyakorolni figurákat, legalább valami kezdetleges zárás leválás lenne, vagy valami, de igazából semmi sincs.S egy görög féle minden bemegy az ellenfélnek meg benne lehet egy brazil csapatban, egy oroszban, vagy ugye egy spanyolban is, akik ráadásul jók a palánk alatt, s most ha nem esnek a jenki triplák gondok lehetnek.

Hangsúlyozom ha nem az USA nyerne a világ 8ik csodája lenne :D De valahogy úgy érzem ez a nagy "lötyögés" még vissza üthet, van egy Durant aki dob mint a gép a többiek viszont eléggé sablont nyomnak, s pl James látványosan kiveszi magát a játékból.Nyilván Tunézia ellen nehéz felpörögni, meg nem "viszonyítási alap", de a játék elég kezdetleges, s ilyen meccseken bőven lehetne gyakorolni.

Focis példát hozzak a spanyol válogatott kapcsán is felmerült, hogy nem látványosak ellötyögnek, de azért legalább náluk a tudatosságot, játékelemeket fellehetett lelni, USA-nal ezt nem érzem, s mondom még egyszer mikor majd nagyon kell lesz valaki aki előránt valamit, s dob 10 pontot 2 perc alatt, csak erre apellálni elég vékonyka, s mondom még egyszer a brazilok a felkészülésnél is megmutatták, de akár a spanyolok ellenit, argentinok ellenit is vehetjük, hogy periódusokra lehetnek és voltak is gondban, s ha esik minden az ellenfélnél akkor Houston we have a problem....

Spanyolokat is láttam, ők se "parádéznak" de legalább náluk látható, hogy itt a csoportkörben forgatják a csapatot, tegnap Navarro pályára sem lépett, P. Gasol is jegelve van, s a játékelemeket gyakorolnak, különböző figurákat.Továbbra is 10-15% esélyt látok, hogy megfogják az amcsikat, s az igazi tánc a kiesés rendszerben kezdődik, de ha nagyon elalszanak az amcsik 1 este bárkit ellehet kapni.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.08.01. 10:07:42

Tocy írta:Nem is magával a játékkal nem volt tisztában, inkább csak az NBA-játékosokkal. Amúgy nem értem, miért nem akarnak gálázni az amcsik...persze az eredmény így is az, de rém unalmas meccseik vannak. Volt összesen max 10 perc, amikor ütemben jöttek a passzok, volt ritmusa a támadásoknak, volt egy zárás, amiből Deron is tiszta kettest dobhatott...a maradék időben mi van? Megy körbe a labda, mindenki áll, míg vki megunja és elindul befelé, rosszabb esetben rávágja a hármast. Miközben nincs egyetlen Ray Allen-féle triplavető se, Durant-Kobe-Melo tudja őket beszórni, ha jó napja van, meg ugye Love. Nem mintha rászorulnának a szervezetet játékra elöl, mivel hátul megoldják, steal, gyors kettes és kész, de akkor is, ha már Kobe ilyet mert mondani, hogy megvernék a '92-es csapatot, akkor mutassuk meg...de jelenleg annyi a támadás, hogy egy ember áll lent, a többiek körbeállják a triplavonalat, aztán kézilabda módra labdázgatnak. Wtf?
Nem vagyok rászállva az amikra,de ezzel egyetértek.Szeretem nézni a Team USA-t,mert látávnyos játékra lehet tőlük számítani,pláne a felfokoz(ta)ott várakozások miatt is ugye...Aztán ehhez képest ugyan könnyen hozzák a meccseiket,de alapvetően kicsit sótlan a dolog.Tegnap a 3. negyed környékén már jött a show,de ez is egy kaptafa volt a sok alley up-pal.Én egy kicsit több kreativitást vártam tőlük,pláne ilyen Tunézia ellen.Bedobálják a kosarakat,vannak szép megmozdulások,de azért ha már így nyomják a Dream Team-et meg hasonlítják a '92-eshez,akkor nyűgözzék is le a nézőket,mint ők.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.01. 09:32:18

Nem is magával a játékkal nem volt tisztában, inkább csak az NBA-játékosokkal. Amúgy nem értem, miért nem akarnak gálázni az amcsik...persze az eredmény így is az, de rém unalmas meccseik vannak. Volt összesen max 10 perc, amikor ütemben jöttek a passzok, volt ritmusa a támadásoknak, volt egy zárás, amiből Deron is tiszta kettest dobhatott...a maradék időben mi van? Megy körbe a labda, mindenki áll, míg vki megunja és elindul befelé, rosszabb esetben rávágja a hármast. Miközben nincs egyetlen Ray Allen-féle triplavető se, Durant-Kobe-Melo tudja őket beszórni, ha jó napja van, meg ugye Love. Nem mintha rászorulnának a szervezetet játékra elöl, mivel hátul megoldják, steal, gyors kettes és kész, de akkor is, ha már Kobe ilyet mert mondani, hogy megvernék a '92-es csapatot, akkor mutassuk meg...de jelenleg annyi a támadás, hogy egy ember áll lent, a többiek körbeállják a triplavonalat, aztán kézilabda módra labdázgatnak. Wtf?
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.01. 09:12:00

Bob_Marley írta:
És itt ráutalnék tegnap Knézy Jenőre, nyilván arra nincs "mentség", hogy idegesítő hallgatni Durantozást, de volt később simán Duran is (jó hogy nem Duran-Duran Ordinary world :D) meg még ezer hiba volt sajnos.De jó hallgatni, hogy benne is a klasszikus régi szoftver dolgozik körtés center, kifejezésekkel :D De nem egyszerű, feladat a kommentátori lét, csak itt a kosáron nagyon kiütközik, hogy Jenő nem ismeri annyira az NBA világát, meg úgy alapvetően a játékosokat.És nagyon bosszantó.De lesz ez jobb is remélhetőleg :D
Eurosportos kommentátorok jobbak sajnos :? Tornát már említettem s pl úszásnál is jó a csaj hangja :D De ez sem igaz általánosságban szerencsére, a legszenvedélyesebb közvetítést, s legendásat Horváth Mariann hozta idáig, mondjuk ő is alapból eurosportos :D
Ez azért is fura, mert Knézy versenyszerűen kosárlabdázott. Mondjuk az egész ember édesapja zsírján él. Az EB-n is akkora hibákat vétett, hogy közbe csak néztem. Senki sem várja el tőlük, hogy mindent tökéletesen mondjanak, de egy minimális színvonalat azért el kellene érni, mégis csak a Magyar Televízió szolgálatában vannak kint.

Nem sokat nézem az olimpiát magyar kommentárral, de az feltűnt, hogy az MTV jó pár Eurosportos arcot elcsábított. Tenisznél ott volt Szabó Gábor, aki nálam közvetlenül az elit, aztán Horváth Mariann is eurosportos régi motoros, a Team USA első meccsét pedig Szántó Dávid kommentálta.

Az este román kommentárral néztem a meccset, azért ő is mondott furákat, a nevekkel szerencsére azért nem állt hadilábon. De amikor Kobe visszajön összeszed két személyit, aztán leül azt mondja, hogy Bryant az első negyedben nem védekezett rendesen, ezért most az edző megbünteti. 8)
Deus
Boixos Nois

2012.08.01. 08:25:34

KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.01. 08:01:51

Michael Phelps ‏@MichaelPhelps
Can't express enough about the amazing swim the @LeClos_Swim had tonight in the 200fly!! Well done kid!!!

Röviden lefordítva, elcsiripelte twitteren is Phelps mennyire nagyszerűen úszott szerinte a fiatal DA srác 200 pillangón.És gratulált neki.
Nagyon korrekten viselkedett tegnap 200 pillangó után is meg a 4*200as győzelemnél is úgy örült mint egy gyerek :D Mondjuk utóbbinál sűrű program ide sűrű program oda, akkora előnyt kapott, hogy szerintem azt a 200ast én is behoztam volna, pizsamában, kis rózsaszín úszógumival :D

A Gyurtás videónál az Eurosport stúdiós felvételek nagyon jók voltak :D És igazából tökéletesen mutatta, mennyire nehéz a kommentátorok feladata.75ezer papír, a rajtugrásokat megnézni, a fordulókat gyorsan, a kinél ez mit jelent, a 250 statisztika mellé, nagyon kemény.És igazából a hiba lehetősége is elég nagy, adrenalin miatt, ellehet izgulni, meg hát gyorsan jönnek a dolgok.Arra akarok kilyukadni, hogy nyilván a TV előtt könnyű mindig mindent észre venni ami hiba.

És itt ráutalnék tegnap Knézy Jenőre, nyilván arra nincs "mentség", hogy idegesítő hallgatni Durantozást, de volt később simán Duran is (jó hogy nem Duran-Duran Ordinary world :D) meg még ezer hiba volt sajnos.De jó hallgatni, hogy benne is a klasszikus régi szoftver dolgozik körtés center, kifejezésekkel :D De nem egyszerű, feladat a kommentátori lét, csak itt a kosáron nagyon kiütközik, hogy Jenő nem ismeri annyira az NBA világát, meg úgy alapvetően a játékosokat.És nagyon bosszantó.De lesz ez jobb is remélhetőleg :D
Eurosportos kommentátorok jobbak sajnos :? Tornát már említettem s pl úszásnál is jó a csaj hangja :D De ez sem igaz általánosságban szerencsére, a legszenvedélyesebb közvetítést, s legendásat Horváth Mariann hozta idáig, mondjuk ő is alapból eurosportos :D

Amúgy tegnap az milyen, hogy a meccs végén a tunéziai játékosok mentek aláírásért, nem új keletű a dolog, az igazi DREAM TEAMET :twisted: is rohamozták folyamatosan az ellenfelek aláírásért, de azért na, mókás volt :D

Amúgy a következő Olimpián már nem "Coach K" lesz az USA edzője, s felmerült, hogy Doc Rivers venné át a kormánykereket :D (Na akkor lenne Rondo is :twisted: )
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.08.01. 01:05:23

Azt kaptam, amit vártam, USA alázást, nagyon nincs is értelme elemezni. Döntőig nem is lesz izgulni való a Team USA meccseken. Ja, de, hogy elérik-e a 100 pontot és hogy lesz-e 10 alley-oop meccsenként.

Anthony Davis helyett ennyi erővel én is ott lehetnék a csapatban, ezeket én is behúznám :mrgreen:

Tunéziai azért kért egy aláírást Kobe-tól :D
REMY írta: Spanyol - USA döntő lesz kiélezettebb 20-25 pont különbség :P
Lesz az kevesebb is. Bár, ha csak túlozni akartál, akkor nem szóltam.
fcbarca0827 írta: Amúgy most nem is DHP a kommentátor, hanem Knézy Jenő. :P

Ráhangolódásképpen, már most megnéztem Gyurta legnagyobb úszásait:
Gyurta Dani világbajnok - 2009
Igen, javítottam is Knézy-re :)

Holnap egy hasonlóval elégedett lennék 8) Egyébként Szántó Dávid kifejezetten hiányzik.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.01. 00:56:01

fcbarca0827 írta:[

Gyurta Dani világbajnok - 2011
Gyurta Dani győzelme az Eurosport stúdiójából

A 2009-es győzelem még mindig értelmezhetetlen. :lol:
Amúgy, aki jót akar magának és van Eurosportja, az ott nézze holnap este.
Mindkettőt láttam élőben, hatalmas élmény ezt átélni újra.
2009-es döntőt sosem fogom elfelejteni, amit az utolsó 50 méteren úszott az valami elképesztő! Libabőrös lett a hátam mindhárom videó láttán, hallatán. Köszi a videókat, nagyon jó volt!
Holnap pedig nagyon kell drukkolnunk Gyurtának, hisz ő az egyetlen igazi magyar úszó, aki esélyes az aranyéremre.
Az meg akkor szép lesz, ha érez még magában pár tizedet, utolsó 20 méteren kicsit kiengedett. Biztos vagyok benne, hogy ha jól jön ki neki a vége, akkor olimpiai bajnok lesz! 5-ös pálya neki szerencsét hozott Sanghajban, remélhetőleg most is!
Hajrá Dani, hozd haza a második aranyérmet a magyaroknak!

Krisztián, te kedvedért az Eurosporton nézem a holnapi döntőt, remélem tényleg megéri! :)
Tehát holnap 20:30 és Gyurta Dani! :wink:

Mellette még ott lesz Cseh Laci is a 200 vegyes előfutamban, elődöntőben. Ha most sem sikerül bekerülnie a döntőbe, én nem tudom mit csinálok... :roll:

Hajrá Magyarok!!!
REMY
Madridista

2012.08.01. 00:36:54

Anthony Davis nem szarral gurigázik

kisebb alázás van kilátás. Mondjuk az tény, hogy nem Tunézia lesz a legnagyobb ellenfelük

Spanyol - USA döntő lesz kiélezettebb 20-25 pont különbség :P

és mi lenne akkor ha ott lennének még Howardék is a csapatban ... :roll:
mert valljuk be őszintén, lehetne még kit beletenni a csapatba.
miihii
KHAL

2012.08.01. 00:29:35

A félidőig meglepően jól tartották magukat a tunézok,de itt a 3. negyedben el is fogyott a tudomány.Az amik meg fizikálisan is felőrölték őket,meg sokkal pontosabban is dobnak.Így most 30 van már közte,a végére meglehet az előzetesen prognosztizálható 40-50 különbség.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.01. 00:07:35

vicces h egy eurosportnál egy 14x14 centis "tv"-ről közvetítenek... :roll:
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.07.31. 23:50:42

Game90 írta: Team USA meccsen is élvezet őt hallgatni, Szaniszló Csabit igazán beszervezhették volna a kosár meccsekre. Kevin Durant nevét úgy ejti ki, ahogy leírtam :D
Hozzám, már Duránd-ként érkezik. :lol: Amúgy tudtommal a kieséses szakaszban Csabi is fog közvetíteni itthonról, a döntőt meg 3D-s moziból Kornéllal. :D
Amúgy most nem is DHP a kommentátor, hanem Knézy Jenő. :P

Gyurta Dani világbajnok - 2011
Gyurta Dani győzelme az Eurosport stúdiójából

A 2009-es győzelem még mindig értelmezhetetlen. :lol:
Amúgy, aki jót akar magának és van Eurosportja, az ott nézze holnap este.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 23:36:07

Game90 írta:DHP néha azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Még az úszásoknál mondta, hogy világbajnokság...

Team USA meccsen is élvezet őt hallgatni, Szaniszló Csabit igazán beszervezhették volna a kosár meccsekre. Kevin Durant nevét úgy ejti ki, ahogy leírtam :D

Tunézia az 1. negyedben meglepően jó, 15 pontnál tartanak, én ennyit kb. az 1. félidő végén vártam tőlük :P

"Az utolsó húsz méteren már kiengedtem, úgyhogy van még tartalék" - mondta Gyurta Dániel az MTI-nek nyilatkozva. "A döntőben a győztesnek 2:08-on belül kell célba érkeznie. Hogy a két angol nagyon jó, azt tudtuk, és itt Londonban saját közönségük még spannolja is őket. Én azonban magamra figyelek, nem másra, arra, hogy technikailag jó legyek, és minden energiát kiadjak magamból".
Az "én" kommentátorom azt mondja: Team USA tovább faragta a hátrányát Tunéziával szemben. :mrgreen: (15-14 volt az afrikaiaknak)

Paul milyen magas a tunéziaiak mellett. 8)
PCsabi
aka Game90

2012.07.31. 23:32:51

DHP néha azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Még az úszásoknál mondta, hogy világbajnokság...

Team USA meccsen is élvezet őt hallgatni, Szaniszló Csabit igazán beszervezhették volna a kosár meccsekre. Kevin Durant nevét úgy ejti ki, ahogy leírtam :D

Tunézia az 1. negyedben meglepően jó, 15 pontnál tartanak, én ennyit kb. az 1. félidő végén vártam tőlük :P

Szerk.: természetesen nem DHP, hanem Knézy az elkövető.

"Az utolsó húsz méteren már kiengedtem, úgyhogy van még tartalék" - mondta Gyurta Dániel az MTI-nek nyilatkozva. "A döntőben a győztesnek 2:08-on belül kell célba érkeznie. Hogy a két angol nagyon jó, azt tudtuk, és itt Londonban saját közönségük még spannolja is őket. Én azonban magamra figyelek, nem másra, arra, hogy technikailag jó legyek, és minden energiát kiadjak magamból".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.07.31. 23:40:09-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.31. 23:15:02

online adás miért nem működik? :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.07.31. 23:05:29

bowlinggolyo írta:
Gerard3Piqué írta:Csak megnyugtatlak közel sem ez a leghosszabb tenisz meccs. ;)
John Isner - Nicolas Mahut 2010-ben Wimbledonban játszotta a három napon át tartó 11 órás meccset. :D
Olimpián lehet hogy ez volt a leghosszabb, de ettől az infótól megfosztottál minket. :)
Rosszul fogalmazott az olimpiák történetében volt ez a leghosszabb meccs
Értettem én csak nehogy valaki azt higgye hogy ez a leghosszabb.
Lezárt