Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
petiamadridista
Madridista

2008.09.29. 12:03:54

miihii,
Én azt, hogy ha jó a Real Madrid nem értékeli senki, azt nem a hétvégi produktumra értem..
És attól, hogy vki Barcas, még elismerheti a riválist..
Nem bűn.. Én, ha jó a Barcelona, akkor megteszem ezt a riválissal..
Attól, hogy ez egy Barca fórum még meg lehet sűvegelni pl a Valencia elleni sikert (Augusztus).
Én amikor a Barca szétkapta a Wislat, leírtam (a madridistan) , hogy kegyetlen jók, és nagyon tartok tőllük..
Itt ilyet még nem láttam..

Szombat éjjel szrencsée volt a Realnak.. Igen az volt.. Viszont, a "mákos cspat" jelző erős.. Nagyon erős és dühítő.. (Ide kapcsólodik, az el nem ismerős gondolatmenetem) Mivel nem igaz..
És te miihii ezzel éltél..
Ha leírod, hogy most szerncsés volt.. Akkor nincs baj.. Szerencséje volt , de megérdemelte, a Barcanak szerencséje volt.. De megérdemelte.

2007 tavaszán a Real Madrid kihajtotta a lekét a pályán..
Így volt? Így! És (jópár) utolsó perces góllal nyert, Ez pedig a Liga elsőségét jelentette... (Hasonló meccsek voltka mint a szombat esti Esp- Barca)
miihii, te elismered azt a bajnoki címet? Vagy csak a máknak állítod be??
HALA MADRID
miihii
KHAL

2008.09.29. 11:47:53

petiamadridista írta:Azt, hogy "sz.r b.zi szövegek" azt én írtam.. Ilyne formában, mint most..

jelwaz, vanak tények.. És ahogy szombat éjjel, és vasárnap reggel is leírtam, mindkét csapat szerencsével nyert.. Ez tény.
Innentől nem értem mi szubjektív abban, hogy teszem azt fir3bird és én ezt állítottuk.. Meg még jópár madridista...

A dühítő inkább az, hogy a Real Madrid most hozott egy uccsó perces, szerencsés meccset Sevillaban..
Ok.. Ez van.. Lesz még ilyen, a Barcanak is lesz még utolsó pillanatos pontmentése.
És akkor itt ezzel foglalkoztok, vagy 2 órán át, (Egyébként rohadt unalmas témával) ahelyett, hogy a saját cspatotokat figyelnétek..
Ott néznétek körül..
Ha a Real Madrid fejre áll se lesz jó itt... Senkinek..
Egész hétvége arról szólt, hogy mekkora előnye van a sorsolással a Realnak, aztán meg, hogy mákkal nyert..
Amikor olyan fantasztikus 2. félidővel nyert a Valencia ellen a szuperkupa visszavágón, akkor meg, hogy de sz.rok ezek a denevéresek, sehol sem lesznek stb.. (Vezetik a Ligat jelenleg)
Véletlen sem a Real volt a jó..

Én elismerem a Barcat, a játékosait, a Clubot.. Ha jók, akkor csak jót, ha rosszak, akkor csak rosszat..
Ha én megtudom csinálni.. Akkor más is törekedhetne rá.
Remélem ugyanezzel a lelkesedéssel hirdeted az igét a madridistán is!!!
Idézz meg légyszi abból a sok madridistából,aki azt állította volna h mákotok volt a betis ellen!Jópár madridista ...,nevetséges!Mint alább már írtam,pont azért lett 2 órás,dögunalom eszmecsere a dologból,mert a meccsetek után nem volt hajlandó belátni ezt egyik sem!Amikor meg vége lett a katalán derbinek,akkor meg jöttek itt a nagy dumával,h mi voltunk a mákostészták.Aztán a lelkes eszmecsere hatására páran már azt írtátok,h mindekettőnknek mákja volt...Időrendbe raktam,h lásd te is,h h változott a hozzáállása több kollegádnak.Olvass vissza nyugodtan és meglátod!
Nem lesz itt jó senkinek sem a madrid?Talán mert ez BARCA fórum,peti és mint ilyen,nem épp a margitotok nyalogatására hivatott...Talán a margitpistán több sikerrel járnál,nem gondolod?Én sem megyek át oda,h beírjam:itt miért nem dícséritek a BARCELONA-t?
Ha jók-jót,ha rosszak-rosszat.Ezt kiegészíteném,h ha mákerek-mákert.A betis meccsen látottak alapján nehéz lenne azt állítani,h azért húztátok be,mert olyan kumma jók voltatok (bármennyire is szeretnéd ezt kieszközölni).Az első félidőben jók,az tuti,de 1 gólt lőttetek.A másodikban meg a betis dominált,kaphattatok volna gazdagon ti is,de 1 gólt lőttek.Erre a utolsó utáni pillanatban találtok egy rést pajzson,2:1.Nem a nagyszerű teljesítményeteknek köszönhetően nyertétek meg a meccset,mivel a második halfban nagy kaki volt,szal miért is dícsérnénk a realt,h jó volt :?:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.29. 11:22:05

fir3bird kolléga,

Elég kultúrált, értelmes fórumozónak ismertelek meg, kérlek ne rontsd a renomédat. Ugyanakkora mázlival nyertünk, mint Ti. Bár azt gondolom, a labdarúgásban a mázli relatív kérdés. Általában azért többnyire a szerencse fölénnyel is párosul, nyilván arányaiban nehezebb annak nyerni szerencsével, aki 3 helyzetet csinál és könnyebb annak, aki 30-at.

Van ez az ősrégi mondás, hogy "jó kapusnak áll a szerencse". Valahogy így gondolom magáról a csapatról is. Semmivel sincs nagyobb hátszele a Barcának, mint a Madridnak.

Ennek ellenére gondolom, hogy a hátulról érkező becsúszás, főleg ha a labda közelét sem éri, igenis szabálytalan. Amig nincs videobíró és egyebek, addig számomra ez a szabály lesz a mérvadó. És ha így nézzük, akkor már nem mázli, csak egy büntető jogos értékesítése.

Maradok tisztelettel.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
petiamadridista
Madridista

2008.09.29. 11:12:44

Azt, hogy "sz.r b.zi szövegek" azt én írtam.. Ilyne formában, mint most..

jelwaz, vanak tények.. És ahogy szombat éjjel, és vasárnap reggel is leírtam, mindkét csapat szerencsével nyert.. Ez tény.
Innentől nem értem mi szubjektív abban, hogy teszem azt fir3bird és én ezt állítottuk.. Meg még jópár madridista...

A dühítő inkább az, hogy a Real Madrid most hozott egy uccsó perces, szerencsés meccset Sevillaban..
Ok.. Ez van.. Lesz még ilyen, a Barcanak is lesz még utolsó pillanatos pontmentése.
És akkor itt ezzel foglalkoztok, vagy 2 órán át, (Egyébként rohadt unalmas témával) ahelyett, hogy a saját cspatotokat figyelnétek..
Ott néznétek körül..
Ha a Real Madrid fejre áll se lesz jó itt... Senkinek..
Egész hétvége arról szólt, hogy mekkora előnye van a sorsolással a Realnak, aztán meg, hogy mákkal nyert..
Amikor olyan fantasztikus 2. félidővel nyert a Valencia ellen a szuperkupa visszavágón, akkor meg, hogy de sz.rok ezek a denevéresek, sehol sem lesznek stb.. (Vezetik a Ligat jelenleg)
Véletlen sem a Real volt a jó..

Én elismerem a Barcat, a játékosait, a Clubot.. Ha jók, akkor csak jót, ha rosszak, akkor csak rosszat..
Ha én megtudom csinálni.. Akkor más is törekedhetne rá.
HALA MADRID
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.09.29. 10:27:38

fir3bird írta:na akkor ha a Real meccse mák volt, akkor ez a meccs mi??
fir3bird írta:nem mondod! emberelőnyben sztem nem olyan nehéz 25 helyzetet kialakítani!
fir3bird írta:képzeld néztem, és elég trash hogy 30 helyzetből 2 gólt rúgtatok, és abból az egyik egy kib*szott nagy mák, miután nemvolt az tizenegyes szityu......
Hát talán nem sz.rb.uziztál, de nem csupán annyit írtál, hogy ,,szerencsével nyert a Barca". De nehogy már meg kelljen magyarázni. Mindenki olvasta. Az a legdühítőb, hogy azt mondjátok, hogy itt egy csomó ember nem nézte objektíven a dolgokat. Könyörgöm; legalább olyan szubjektív nézeteket osztottatok (amiről azt hiszitek, hogy objektív), mint mi.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.09.28. 18:07:01

miihii írta: Más.A bemákolós madrid,meg h mielőtt beír,körülnézhetett volna részhez.
A ti meccseteknek előbb vége volt,tehát addig nem volt hol körülnézni.Tökre függetlenül a mi meccsünktől,akkor is mázlitok volt a végén,sztem.De asszem ezt pont veled már tárgyaltuk,ha jól emléxem és higgadt véleménycsere volt,ugye?De folytatva a dolgot,sztem mi is mákosak voltunk h nyerni tudtunk.Főleg mivel a vége felé már imádkozni akartunk az egy pontért is...Bár azért előtte meg iszonyat nagy pechsorozatunk volt 85 percig!
igen, erről van szó! kétség nem fér hozzá, a Madridnak és a Barcának is kellett egy jó adag szerencse a győzelemhez, meg az is igaz, hogy a Barca végig támadta a meccset a Real meg csak az első félidőt.és igen, Miihii mi képesek voltunk normális eszmecserére, de némelyik fórumozónál talán kicsit elszakadt a cérna.és én ugy értettem hogy nézettek körül a saját csapatotok körül, hogy míg mindenki máker csapatnak írja a Madridot, addig tegnap (ez fontos, de tegnap) ti is hasolnló szerencsével győzetetek - függetlenül a 30 akárhány kapuralövéssel.és azért mostanában legalábbis ebben e aszezonban a Realnak is ez volt az egyetlen olyan meccse amit az uccsó pillanatban döntött el :arrow: sztem a MAdrid már nem máker csapat.és az bosszantott fel hogy egy meccs alapján megint makker csapatnak írják a Real-t közben egy meccsen a Barca is makkolt.
miihii
KHAL

2008.09.28. 18:01:46

fir3bird írta:
jelwaz írta:...
ne haragudj kedves jelwaz, de azt hiszem vagy nem olvastad el a hsz-eimet, vagy csak gyenge a felfogásod, egyszer nem mákereztem le a Barcát, egyszer nem "mutattam képet", egyszer se sz*rb*ziztam, sem egyéb más hasonlo jelzőt nem használtam.annyit írtam (lehet többször is) hogy tegnap egy kis szerencsével (mákkal ha nem lenne 1értelmű...) nyert a Barca, és ez kétségtelen, mert ha nem lett volna az akkor 50 kapura lövésből is csak egy ment volna be (Henry gólja), nem érzem magam szánalmasnak sem képmutatónak, és a fogam fehérjét sem mutattam ki, de egyszerűen kicsit felbosszantottak az itteni vélemények, hogy megint mákolt a Madrid (egy meccsen, a tegnapin) de mielőtt bárki bármit írt volna ezzel kapcsolatban, körül kellett volna nézni a saját portájukon (ez kizárólag és csakis a tegnap esti meccsre volt igaz).és azt hiszem valakivel csunyán összekevertél...és nem lemosni akarom magam, félreértés ne essék, de azért álljon meg a menet...milyen vádakkal bombázol ember....
A sz :oops: r bu*is cucc petiamadridista nevéhez fűződött!!!Ez tuti,nem Krisz sara!
Más.A bemákolós madrid,meg h mielőtt beír,körülnézhetett volna részhez.
A ti meccseteknek előbb vége volt,tehát addig nem volt hol körülnézni.Tökre függetlenül a mi meccsünktől,akkor is mázlitok volt a végén,sztem.De asszem ezt pont veled már tárgyaltuk,ha jól emléxem és higgadt véleménycsere volt,ugye?De folytatva a dolgot,sztem mi is mákosak voltunk h nyerni tudtunk.Főleg mivel a vége felé már imádkozni akartunk az egy pontért is...Bár azért előtte meg iszonyat nagy pechsorozatunk volt 85 percig!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.09.28. 17:45:17

szerinted minket nem bosszantanak az "ottani" vélemények a madridistán?!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.09.28. 17:31:37

jelwaz írta:...
ne haragudj kedves jelwaz, de azt hiszem vagy nem olvastad el a hsz-eimet, vagy csak gyenge a felfogásod, egyszer nem mákereztem le a Barcát, egyszer nem "mutattam képet", egyszer se sz*rb*ziztam, sem egyéb más hasonlo jelzőt nem használtam.annyit írtam (lehet többször is) hogy tegnap egy kis szerencsével (mákkal ha nem lenne 1értelmű...) nyert a Barca, és ez kétségtelen, mert ha nem lett volna az akkor 50 kapura lövésből is csak egy ment volna be (Henry gólja), nem érzem magam szánalmasnak sem képmutatónak, és a fogam fehérjét sem mutattam ki, de egyszerűen kicsit felbosszantottak az itteni vélemények, hogy megint mákolt a Madrid (egy meccsen, a tegnapin) de mielőtt bárki bármit írt volna ezzel kapcsolatban, körül kellett volna nézni a saját portájukon (ez kizárólag és csakis a tegnap esti meccsre volt igaz).és azt hiszem valakivel csunyán összekevertél...és nem lemosni akarom magam, félreértés ne essék, de azért álljon meg a menet...milyen vádakkal bombázol ember....
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.09.28. 15:41:21

depth írta:Sosem fogom megérteni, h a Real ellen miért támad mindig ennyire ki az ellenfél. Náluk úgy néznek ki az ilyen meccsek, h a végén védekeznek - védekeznek egy lényegesen gyengébb csapat ellen, aztán kontrából gólt lőnek a "mármegszokhattukutolsópillanatban".

Nálunk ez úgy néz ki, h az ellenfélnél 9 ember tartózkodik a tizenhatoson belül és, ha labdát szereznek előre basszák annak az egynek aki elől van.

Ugye nem kell mondanom, h melyik esetben könnyebb gólt szerezni?
Sztem ez részben azért van,mert a barca egy olyan csapat ,amely még a legjobbak ellen is kb 60%-ban birtokolja a labdát és a kis csapatot ez megfogja, félnek,néha jogosan is,h ilyen jól passzoló és cselező,alacsony súlypontú játékosok, mint Messi meg Iniesta na és Xavi könnyen mögéjük kerülnek és lekontrázzák őket. A realnál erre kisebb az esély ,mert a támadószekciójuk ugyan nagyon jól működik és összeszokott,de egyéni kvalitásban és gyorsaságban elmarad a miénktől.
depth
Capitá del Barça

2008.09.28. 15:08:59

Sosem fogom megérteni, h a Real ellen miért támad mindig ennyire ki az ellenfél. Náluk úgy néznek ki az ilyen meccsek, h a végén védekeznek - védekeznek egy lényegesen gyengébb csapat ellen, aztán kontrából gólt lőnek a "mármegszokhattukutolsópillanatban".

Nálunk ez úgy néz ki, h az ellenfélnél 9 ember tartózkodik a tizenhatoson belül és, ha labdát szereznek előre basszák annak az egynek aki elől van.

Ugye nem kell mondanom, h melyik esetben könnyebb gólt szerezni?
miihii
KHAL

2008.09.28. 14:42:23

petiamadridista írta:
Tegnap a Real Madrid szerencsével nyert Sevillaban...
Tegnap 2 órán kerezstül lett magyarázva,h miért is máker a csapatod?Talán azért,mert a kollegáidnak a fenti mondatot derogál beismerni!Csak én egyesével kábé hármójuknak próbáltam elmagyarázni,h mire gondolok,de félreértelmezték folyamatosan a mondataimat.Valamint állandóan falaknak ütköztem,mivel mind azzal jött h ez nem így van,mert nem mák volt,hisz' az első félidőben több helyzetetek volt :roll:
Panaszkodsz,h miért volt ilyen emelkedett a hangulat.Ezért,mert egyik margitista sem tudta elismerni,kötötte az ebet a karóhoz,h hülyeséget beszélek,beszélünk (lásd pölö attila-rault).Közbe vége a lett a mi meccsünknek is.Amikor becsatlakozott a többi hazai fórumer is,meg volt itt 5-6 ellenzéki,ment ezzel kapcsolatban az adok-kapok.Azok,akik a ti oldalatokról nem ismerték el,h mákotok volt,ugyanezzel a szöveggel próbáltak visszavágni."Mi nem voltunk mákerek,de ti igen,mert kamu 11-es,meg ilyenek". SZÁNALOM!Többen is sztem objektíven látták a mi részünkről a dolgokat,elismerve,h nekünk is szerencsénk volt.Tőletek,ma (!) és egyedül (!) te voltál hajlandó ezt belátni,mint az idézet bizonyítja.Az egészből nem lett volna ekkora ügy,h még ma is ez a vitatéma,ha közületek a többség levette volna a szemellenzőt és realistán állt volna a dolgokhoz,ahelyett,h verte volna itt a nyálát.Én benne voltam az elejében,aki belefolyt ebbe a témába,de már kezd unalmas lenni ez a téma,remélem most már lecsendesedik.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 12:40:05

kulcsar.l írta:Akkor én is leírnám erről a mák, nem mák dologról a véleményem.
Szerintem a fociban nincs olyan h mák. Van két csapat, az egyik azért nyer focit, mert jobban védekeznek, a másik azért mert jobban támadnak. Ha utolsó percben dől el egy meccs, az azért van, mert aki kapja a gólt, az nem bírja a terhelést végig, mint tegnap a Betis és az Espanyol. Az utolsó percben lőtt gól ugyanolyan, mint az első percben lőtt gól.
Olyan nincs, hogy MÁK! Olyan van h rossz bírói döntés.
üdv.: Kulcsár László
Sztem meg van mák...nálam mindig az a jobb csapat, amelyik irányitja a játékot, és rákénszeriti az akaratát az ellenfélre. Ez persze nem mindig a támadó csapat, mert okos, jó védekezéssel is meglehet ezt tenni, pl. az olaszokra szokott ez jellemző lenni. Nem ők kezdeményeznek, mégis az történik, amit akarnak.
Én nálam az a mák, mikor a egy csapat rosszabul játszik mint az ellenfél, mégis nyer. Ja, meg a védekezés, és a játék gyilkolása két külömböző dolog.
petiamadridista
Madridista

2008.09.28. 12:33:35

Tamás!

Igaz.. Nagyából..
Ettől független ez a topik nem csak a Barcasoknak van..
Ennyi.. (Én máshova nem is megyek)
Másik: Ok, ilyen avatara van.. nem érdekel..
Talán szóva teszem.. Jó lehet nem kellene.. Igaz.. Értem.
Viszont a mérkőzések után sokan mégcsak direkte sem objektíven fegyelik az eseményket.. Jó hát még ez sem érdeke annyira.. Addid amíg olyan szintre nem fajul mint tegnap este.
HALA MADRID
Cali
Entrenador del Barça

2008.09.28. 12:29:36

Akkor én is leírnám erről a mák, nem mák dologról a véleményem.
Szerintem a fociban nincs olyan h mák. Van két csapat, az egyik azért nyer focit, mert jobban védekeznek, a másik azért mert jobban támadnak. Ha utolsó percben dől el egy meccs, az azért van, mert aki kapja a gólt, az nem bírja a terhelést végig, mint tegnap a Betis és az Espanyol. Az utolsó percben lőtt gól ugyanolyan, mint az első percben lőtt gól.
Olyan nincs, hogy MÁK! Olyan van h rossz bírói döntés.
üdv.: Kulcsár László
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 12:29:29

LG írta:Azért na...a 11-s előtt C. Ronaldo alakitását án nem "villanásnak" neveznék, hanem egészen más jelzőket mondanék rá :x
Nem szimpatikus, ocsmány, de ettől még tény, hogy a világ egyik, ha nem a legjobbja és ócska, vagy szabályos módon, de él a klasszisával.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 12:28:40

peti!
Még mindig nem fogtad fel a lényeget:

EZ EGY BARCELONA-SZURKOLÓK ÁLTAL LÁTOGATOTT FÓRUM A KATALÁN NAGY CSAPAT ÉLETÉVEL FOGLALKOZÓ HONLAP. ITT A BARCELONA DRUKKEREK VANNAK TÖBBSÉGBEN, TI PEDIG VENDÉGEK VAGYTOK. HA NEM VENDÉGKÉNT VISELKEDTEK, HANEM AHOGY PÁRAN KÖZÜLETEK, AKKOR NE SZÁMÍTSATOK SEMMI JÓRA. AZ EMBER VENDÉGSÉGBEN NEM ÚGY VISELKEDIK, MINT OTTHON. HA TALÁLKOZTOK EGY MADRIDOT NEM TÚL JÓ SZÍNBEN FELTÜNTETŐ AVATARRAL, AZON NE LEPŐDJETEK MEG. NEM MONDOM, HOGY KORREKT, DE KÜLÖNBÖZŐ A VÉRMÉRSÉKLETÜNK. AZ ÉN SZEMEMET NEM BÁNTJA, ATTÓL MÉG ÉN NEM TENNÉK BE ILYET. DE EL KELLENE FOGADNOTOK. MINT AHOGY MI SEM MONDJUK MEG, MILYEN AVATAROK, BESZÓLÁSOK LEGYENEK A MADRIDISTA.HU-N.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 12:26:04

Azért na...a 11-s előtt C. Ronaldo alakitását án nem "villanásnak" neveznék, hanem egészen más jelzőket mondanék rá :x
petiamadridista
Madridista

2008.09.28. 12:24:17

Tamás,
Tegnap Én nem fikáztam a Barcelonát.. Nem erről volt szó.
Remélem tesem erre gondolsz..
Tény, használtam nem éppen finom kifejezéseket.. Ideges voltam.. Megesik..
De amit ma leírtam lényegében ugyanaz amit tegnap este 2-szer is..
Csak egy kicsit más köntösben..

Ennyi...

Engem zavar, ha nempróbálnak meg objektívek lenni az emberek, és érthetetlenül megmásítják a valóságot.. Tegnap is leírtam.. Ma is, 1 hónapja is.. Kitartok mellette...
Vannak egyértelmű tények.. Mégis páran ezt meg akraták, akarják másítani.. Mellémagyarázni..
Ez nem tetszik.. Nem tetszett.. Emlékszem amikor idejött ugyanilyen konfliktusba keveredtem a szuperkupa 2. meccse után...
Nem érzek ellentmondást a tegnap esti, a mai és az 1 hónappal ezelötti hszeim mondanivalója között.. Máskérdés, hogy a tegnap esti stílusom.. Nem volt túl szép.. elismerem..
De a mondanivalóm dettó az ami a mai vagy az egy hónappal ezelötti.
HALA MADRID
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 12:19:36

Minden madridistának egy mondattal üzennék:

A világ legjobb játékosai abban is a mezőny fölé nőnek, hogy képesek mérkőzéseket eldönteni egy-egy megmozdulással, erre példa Eto'o hihetetlen, öreg rókákat megfélemlítő húzása a 11-es előtt, majd a világ legjobbjának higgadtsága a 11-es értékesítésekor.

Őt hívják Lionel Messinek.

Aki pedig megkérdőjelezi a mondandómat, az nézze meg a Manchester tegnapi meccsének összefoglalóját.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 12:15:13

petiamadridista!
Nem kell a mellébeszélés. Döntsd már el, melyik az igazi éned: a tegnap esti, vagy a mostani. Vagy Janus-arcú vagy talán? És ne feledd: egy Barcelona oldalon vagy, tehát nem érdemes meglepődni semmin. Ha nem tetszik, haza lehet sompolyogni. Nem kötelező a palacsinta evés.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.28. 12:09:05

Jelwaz hosszászólása alap. Minden szava jogos. Mellesleg ha egy csapat küzd, az oké. De hogy rendszeresen (ismétlem: RENDSZERESEN) megnyerje azokat a meccseket, amikhez SEMMI KÖZE ahhoz -fáj vagy sem-szerencse is kell.
Ettől függetlenül ez a két csapat fog dönteni a bajnoki címről.
Pontosabban: Az lesz a bajnok, aki az idegenbeli meccseit jobban tudja abszolválni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
petiamadridista
Madridista

2008.09.28. 12:02:16

Nah leírom a lényeget.. Egyszerüen, érthetőn..

Tegnap a Real Madrid szerencsével nyert Sevillaban..
Igen, az volt.. Utolsó perces gól, úgy, hogy a 2. félidő nagyon sovány volt..
De, hozzá kell tenni, hogy simán fordulhattak volna a cspatok a félidőban 0-3-as Real előnyről is.. Tehát, ha összeségében nézem, akkor megérdemelte a Mdarid, mivel a Betisnek a 11-esen kívül max 1-2 lehetősége adódott, a Real Madridnak azért ennél bőven több..

A Barcelona, szintén nagy szerencsével nyert tegnap éjjel az Espanyol vendégeként.. Igen szerencsével, mivel a 2 lőtt gól.. Legalábbis az első, hatalmas potya volt, a 2. meg hát utolsó perces gól volt.. Ergo..Mákos..
Viszont, a Barca megérdemlete a győzelmet, mert szinte végig egykapuzott..
Simán gálát kellett volna rendezniük.. Nem lőtték be a helyzeteiket, viszont végül megfordult a szerencse, és ennek köszönhetően nyertek (Nah meg a küzdenitudásuknak, ami a Real Madridnál is ugyanúgy megvolt, tegnap este)

A feszültség, a Barca és a Madridista tábor között ott kezdődik, hogy sokan, leírják (Barcasok), hogy a Real Madrid "mákkal nyeri a meccseit"
Igen, sokszor benne van.. De tegnap a Barcanak is az volt.. Tavaly a Barcanak is voltak utolsó perces pontmenitései..
A Szerencse forgandó.. De végül, mindenkinek ugyanannyi jut belőle...
A konfliktus, (Már ha lehet ezt mondani jelenesetben)
onnan gyökeredzik, hogy tegnap pölö csak 2 órán át ment it a "meg,agyarázom miért is mákos a Real" szöveg..
Nem az.. A Barca sem.. De tegnap azzal nyert mindkettő..
Ennyi.. És valamit a szerencsére fogni már lassan 3. éve..
Emberek, unalmas, fárasztó, semmi értlem nincs, és még csak nem is igaz..
Szal, haggyuk már.. Hanyagoljuk az ilyesfajta magyarázatokat..
Ismerjük el a másik cspatot.. Ezt szeretném én látni.. Olvasni.. Nem pl lebandázni.. lezsarozni.. Puta Madridozni, Puta Barcazni..

Egyszer, kb 1 hónapja, leírtam már, hogy a 2 cspat kevesebb lenne a másik nélkül.. 2 dicső, és nagymultú klubról van szó.. Ne keressen egyik fél sem kifogásokat, dedó magyarázatokat, azért, hogy lehúzza a másik Club eredményeit..
Aki ezt teszi.. Az nem komoly ember.. Ennyi.
HALA MADRID
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 11:48:46

Szerintem hanyagolni kellene ezt az apró szemű, kékes színű terméssel kapcsolatos halandzsázást. Ha pedig nem tudtok másról diskurálni, üdvös lenne bezárni ezt a topikot. Lassan kezdi elérni azt a szintet az itt folyó beszélgetés, amit a Barca igazolások topik vonultatott fel a nyáron.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 11:45:57

Nem értem, pl. miért hasonlitod 1máshoz a 2 meccset. Semmi hasonló nem volt közöttük. Az Espanolnak 1etlen jó megmozdulása az a vitatható gól volt, de se előtte, se utánna nem igazán volt közük a meccshez. Ha valóban mákunk lett volna, akkor nem az utolsó pillantokig izgulunk, hanem nagyon kitömtük volna az Espanolt, ha bem1 pár abból 1000 helyzetből.
Lezárt