Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem ugyanezzel a lelkesedéssel hirdeted az igét a madridistán is!!!petiamadridista írta:Azt, hogy "sz.r b.zi szövegek" azt én írtam.. Ilyne formában, mint most..
jelwaz, vanak tények.. És ahogy szombat éjjel, és vasárnap reggel is leírtam, mindkét csapat szerencsével nyert.. Ez tény.
Innentől nem értem mi szubjektív abban, hogy teszem azt fir3bird és én ezt állítottuk.. Meg még jópár madridista...
A dühítő inkább az, hogy a Real Madrid most hozott egy uccsó perces, szerencsés meccset Sevillaban..
Ok.. Ez van.. Lesz még ilyen, a Barcanak is lesz még utolsó pillanatos pontmentése.
És akkor itt ezzel foglalkoztok, vagy 2 órán át, (Egyébként rohadt unalmas témával) ahelyett, hogy a saját cspatotokat figyelnétek..
Ott néznétek körül..
Ha a Real Madrid fejre áll se lesz jó itt... Senkinek..
Egész hétvége arról szólt, hogy mekkora előnye van a sorsolással a Realnak, aztán meg, hogy mákkal nyert..
Amikor olyan fantasztikus 2. félidővel nyert a Valencia ellen a szuperkupa visszavágón, akkor meg, hogy de sz.rok ezek a denevéresek, sehol sem lesznek stb.. (Vezetik a Ligat jelenleg)
Véletlen sem a Real volt a jó..
Én elismerem a Barcat, a játékosait, a Clubot.. Ha jók, akkor csak jót, ha rosszak, akkor csak rosszat..
Ha én megtudom csinálni.. Akkor más is törekedhetne rá.
fir3bird írta:na akkor ha a Real meccse mák volt, akkor ez a meccs mi??
fir3bird írta:nem mondod! emberelőnyben sztem nem olyan nehéz 25 helyzetet kialakítani!
Hát talán nem sz.rb.uziztál, de nem csupán annyit írtál, hogy ,,szerencsével nyert a Barca". De nehogy már meg kelljen magyarázni. Mindenki olvasta. Az a legdühítőb, hogy azt mondjátok, hogy itt egy csomó ember nem nézte objektíven a dolgokat. Könyörgöm; legalább olyan szubjektív nézeteket osztottatok (amiről azt hiszitek, hogy objektív), mint mi.fir3bird írta:képzeld néztem, és elég trash hogy 30 helyzetből 2 gólt rúgtatok, és abból az egyik egy kib*szott nagy mák, miután nemvolt az tizenegyes szityu......
igen, erről van szó! kétség nem fér hozzá, a Madridnak és a Barcának is kellett egy jó adag szerencse a győzelemhez, meg az is igaz, hogy a Barca végig támadta a meccset a Real meg csak az első félidőt.és igen, Miihii mi képesek voltunk normális eszmecserére, de némelyik fórumozónál talán kicsit elszakadt a cérna.és én ugy értettem hogy nézettek körül a saját csapatotok körül, hogy míg mindenki máker csapatnak írja a Madridot, addig tegnap (ez fontos, de tegnap) ti is hasolnló szerencsével győzetetek - függetlenül a 30 akárhány kapuralövéssel.és azért mostanában legalábbis ebben e aszezonban a Realnak is ez volt az egyetlen olyan meccse amit az uccsó pillanatban döntött elmiihii írta: Más.A bemákolós madrid,meg h mielőtt beír,körülnézhetett volna részhez.
A ti meccseteknek előbb vége volt,tehát addig nem volt hol körülnézni.Tökre függetlenül a mi meccsünktől,akkor is mázlitok volt a végén,sztem.De asszem ezt pont veled már tárgyaltuk,ha jól emléxem és higgadt véleménycsere volt,ugye?De folytatva a dolgot,sztem mi is mákosak voltunk h nyerni tudtunk.Főleg mivel a vége felé már imádkozni akartunk az egy pontért is...Bár azért előtte meg iszonyat nagy pechsorozatunk volt 85 percig!
A szfir3bird írta:ne haragudj kedves jelwaz, de azt hiszem vagy nem olvastad el a hsz-eimet, vagy csak gyenge a felfogásod, egyszer nem mákereztem le a Barcát, egyszer nem "mutattam képet", egyszer se sz*rb*ziztam, sem egyéb más hasonlo jelzőt nem használtam.annyit írtam (lehet többször is) hogy tegnap egy kis szerencsével (mákkal ha nem lenne 1értelmű...) nyert a Barca, és ez kétségtelen, mert ha nem lett volna az akkor 50 kapura lövésből is csak egy ment volna be (Henry gólja), nem érzem magam szánalmasnak sem képmutatónak, és a fogam fehérjét sem mutattam ki, de egyszerűen kicsit felbosszantottak az itteni vélemények, hogy megint mákolt a Madrid (egy meccsen, a tegnapin) de mielőtt bárki bármit írt volna ezzel kapcsolatban, körül kellett volna nézni a saját portájukon (ez kizárólag és csakis a tegnap esti meccsre volt igaz).és azt hiszem valakivel csunyán összekevertél...és nem lemosni akarom magam, félreértés ne essék, de azért álljon meg a menet...milyen vádakkal bombázol ember....jelwaz írta:...
ne haragudj kedves jelwaz, de azt hiszem vagy nem olvastad el a hsz-eimet, vagy csak gyenge a felfogásod, egyszer nem mákereztem le a Barcát, egyszer nem "mutattam képet", egyszer se sz*rb*ziztam, sem egyéb más hasonlo jelzőt nem használtam.annyit írtam (lehet többször is) hogy tegnap egy kis szerencsével (mákkal ha nem lenne 1értelmű...) nyert a Barca, és ez kétségtelen, mert ha nem lett volna az akkor 50 kapura lövésből is csak egy ment volna be (Henry gólja), nem érzem magam szánalmasnak sem képmutatónak, és a fogam fehérjét sem mutattam ki, de egyszerűen kicsit felbosszantottak az itteni vélemények, hogy megint mákolt a Madrid (egy meccsen, a tegnapin) de mielőtt bárki bármit írt volna ezzel kapcsolatban, körül kellett volna nézni a saját portájukon (ez kizárólag és csakis a tegnap esti meccsre volt igaz).és azt hiszem valakivel csunyán összekevertél...és nem lemosni akarom magam, félreértés ne essék, de azért álljon meg a menet...milyen vádakkal bombázol ember....jelwaz írta:...
Sztem ez részben azért van,mert a barca egy olyan csapat ,amely még a legjobbak ellen is kb 60%-ban birtokolja a labdát és a kis csapatot ez megfogja, félnek,néha jogosan is,h ilyen jól passzoló és cselező,alacsony súlypontú játékosok, mint Messi meg Iniesta na és Xavi könnyen mögéjük kerülnek és lekontrázzák őket. A realnál erre kisebb az esély ,mert a támadószekciójuk ugyan nagyon jól működik és összeszokott,de egyéni kvalitásban és gyorsaságban elmarad a miénktől.depth írta:Sosem fogom megérteni, h a Real ellen miért támad mindig ennyire ki az ellenfél. Náluk úgy néznek ki az ilyen meccsek, h a végén védekeznek - védekeznek egy lényegesen gyengébb csapat ellen, aztán kontrából gólt lőnek a "mármegszokhattukutolsópillanatban".
Nálunk ez úgy néz ki, h az ellenfélnél 9 ember tartózkodik a tizenhatoson belül és, ha labdát szereznek előre basszák annak az egynek aki elől van.
Ugye nem kell mondanom, h melyik esetben könnyebb gólt szerezni?
Tegnap 2 órán kerezstül lett magyarázva,h miért is máker a csapatod?Talán azért,mert a kollegáidnak a fenti mondatot derogál beismerni!Csak én egyesével kábé hármójuknak próbáltam elmagyarázni,h mire gondolok,de félreértelmezték folyamatosan a mondataimat.Valamint állandóan falaknak ütköztem,mivel mind azzal jött h ez nem így van,mert nem mák volt,hisz' az első félidőben több helyzetetek voltpetiamadridista írta:
Tegnap a Real Madrid szerencsével nyert Sevillaban...
Sztem meg van mák...nálam mindig az a jobb csapat, amelyik irányitja a játékot, és rákénszeriti az akaratát az ellenfélre. Ez persze nem mindig a támadó csapat, mert okos, jó védekezéssel is meglehet ezt tenni, pl. az olaszokra szokott ez jellemző lenni. Nem ők kezdeményeznek, mégis az történik, amit akarnak.kulcsar.l írta:Akkor én is leírnám erről a mák, nem mák dologról a véleményem.
Szerintem a fociban nincs olyan h mák. Van két csapat, az egyik azért nyer focit, mert jobban védekeznek, a másik azért mert jobban támadnak. Ha utolsó percben dől el egy meccs, az azért van, mert aki kapja a gólt, az nem bírja a terhelést végig, mint tegnap a Betis és az Espanyol. Az utolsó percben lőtt gól ugyanolyan, mint az első percben lőtt gól.
Olyan nincs, hogy MÁK! Olyan van h rossz bírói döntés.
üdv.: Kulcsár László
Nem szimpatikus, ocsmány, de ettől még tény, hogy a világ egyik, ha nem a legjobbja és ócska, vagy szabályos módon, de él a klasszisával.LG írta:Azért na...a 11-s előtt C. Ronaldo alakitását án nem "villanásnak" neveznék, hanem egészen más jelzőket mondanék rá