petiamadridista írta:Azt, hogy "sz.r b.zi szövegek" azt én írtam.. Ilyne formában, mint most..
jelwaz, vanak tények.. És ahogy szombat éjjel, és vasárnap reggel is leírtam, mindkét csapat szerencsével nyert.. Ez tény.
Innentől nem értem mi szubjektív abban, hogy teszem azt fir3bird és én ezt állítottuk.. Meg még jópár madridista...
A dühítő inkább az, hogy a Real Madrid most hozott egy uccsó perces, szerencsés meccset Sevillaban..
Ok.. Ez van.. Lesz még ilyen, a Barcanak is lesz még utolsó pillanatos pontmentése.
És akkor itt ezzel foglalkoztok, vagy 2 órán át, (Egyébként rohadt unalmas témával) ahelyett, hogy a saját cspatotokat figyelnétek..
Ott néznétek körül..
Ha a Real Madrid fejre áll se lesz jó itt... Senkinek..
Egész hétvége arról szólt, hogy mekkora előnye van a sorsolással a Realnak, aztán meg, hogy mákkal nyert..
Amikor olyan fantasztikus 2. félidővel nyert a Valencia ellen a szuperkupa visszavágón, akkor meg, hogy de sz.rok ezek a denevéresek, sehol sem lesznek stb.. (Vezetik a Ligat jelenleg)
Véletlen sem a Real volt a jó..
Én elismerem a Barcat, a játékosait, a Clubot.. Ha jók, akkor csak jót, ha rosszak, akkor csak rosszat..
Ha én megtudom csinálni.. Akkor más is törekedhetne rá.
Remélem ugyanezzel a lelkesedéssel hirdeted az igét a madridistán is!!!
Idézz meg légyszi abból a sok madridistából,aki azt állította volna h mákotok volt a betis ellen!Jópár madridista ...,nevetséges!Mint alább már írtam,pont azért lett 2 órás,dögunalom eszmecsere a dologból,mert a meccsetek után nem volt hajlandó belátni ezt egyik sem!Amikor meg vége lett a katalán derbinek,akkor meg jöttek itt a nagy dumával,h mi voltunk a mákostészták.Aztán a lelkes eszmecsere hatására páran már azt írtátok,h mindekettőnknek mákja volt...Időrendbe raktam,h lásd te is,h h változott a hozzáállása több kollegádnak.Olvass vissza nyugodtan és meglátod!
Nem lesz itt jó senkinek sem a madrid?Talán mert ez BARCA fórum,peti és mint ilyen,nem épp a margitotok nyalogatására hivatott...Talán a margitpistán több sikerrel járnál,nem gondolod?Én sem megyek át oda,h beírjam:itt miért nem dícséritek a BARCELONA-t?
Ha jók-jót,ha rosszak-rosszat.Ezt kiegészíteném,h ha mákerek-mákert.A betis meccsen látottak alapján nehéz lenne azt állítani,h azért húztátok be,mert olyan kumma jók voltatok (bármennyire is szeretnéd ezt kieszközölni).Az első félidőben jók,az tuti,de 1 gólt lőttetek.A másodikban meg a betis dominált,kaphattatok volna gazdagon ti is,de 1 gólt lőttek.Erre a utolsó utáni pillanatban találtok egy rést pajzson,2:1.Nem a nagyszerű teljesítményeteknek köszönhetően nyertétek meg a meccset,mivel a második halfban nagy kaki volt,szal miért is dícsérnénk a realt,h jó volt