Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.06.07. 12:37:16

Ronaldinho&Barca írta:Henrique érkezésének örülnék. Állítólag jó szezont futott le kölcsönben, kíváncsian várom nálunk hogy bizonyít majd. Védőposztra elkél az erősítés. Cécerest viszont kölcsönbe adnám. Neki most sok játéklehetőség kell, úgy tudna csak igazán jól fejlődni. Riberynek nagyon örülnék, ha sikerülne megfogni, kész kincs az az ember, nagy harc lesz érte, ő az a játékos aki sok pénzt megér. Viszont akkor támadónk lesz pár, ezért is merülhet fel Bojan kölcsönbe adása, amit én azért elleneznék, lehet sok játéklehetőség kell neki, de Henrytól, Samutól Messitől és sorolhatnám milyen kiválló játékosoktól nem mindennap tanulhat az ember.
Amúgy az afrikai torna amit ősszel szoktak megrendezni, idén lesz ugye? :?
tudtommal jövő év eleje (január környéke)... de javítsatok ki ha nem így van... :roll:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.06.07. 12:31:00

Henrique érkezésének örülnék. Állítólag jó szezont futott le kölcsönben, kíváncsian várom nálunk hogy bizonyít majd. Védőposztra elkél az erősítés. Cécerest viszont kölcsönbe adnám. Neki most sok játéklehetőség kell, úgy tudna csak igazán jól fejlődni. Riberynek nagyon örülnék, ha sikerülne megfogni, kész kincs az az ember, nagy harc lesz érte, ő az a játékos aki sok pénzt megér. Viszont akkor támadónk lesz pár, ezért is merülhet fel Bojan kölcsönbe adása, amit én azért elleneznék, lehet sok játéklehetőség kell neki, de Henrytól, Samutól Messitől és sorolhatnám milyen kiválló játékosoktól nem mindennap tanulhat az ember.
Amúgy az afrikai torna amit ősszel szoktak megrendezni, idén lesz ugye? :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.07. 12:30:09

BlauGranaGroc írta:
Mikaos írta:Aki rosszul szerepel a következő évben, az elmegy. Attól függetlenül, hogy mi a neve, és mikor igazolt ide. Tessék: Hleb most igazolt, frissen...mégis el fog menni. Látod, itt a logika :)
Persze jövőre nyílván, ha Messi vagy Xavi gyenge lesz majd eladjuk őket. Zlatan nem illeszkedik be és csak 15 gólig jut, túladunk rajta?
Samu jól szerepelt 5 éven át és mégis mennie kell. Ebben mi a logika?
kabekabe írta:Jövőre nálam Titi, mert ő kezd kiöregedni... Kiismerhetővé válna a csapat ha jövőre is ezzel a csapattal állnánk ki. A pad hosszabbításán kívül kéne még vagy balcsatár, vagy középcsatár, aki sokat játszik is ideillik. Sztem ez egy jó érv Ibra miatt. Persze van pár ellenérv is...
Henry távozása nyílván nagy frissítést fog jelenteni, ha nem is lesz kezdő játékos Ribery vagy más balszélső érkezésével.
A Barca régóta ugyanazt játsza, a csapatok kívültől fújják már a játékunkat, mégis tudtunk eredményeket elérni. Amikor megpróbálunk változtatni mindig saját magunkat csapjuk be vele és nem az ellenfelet.
Rijkard nem mert változtatni. Így semmit nem nyertünk. Aztán akart építkezni, de ott meg Ő volt kevés. Megteremtette a mai csapat alapjának egy részét. Abi, Yaya, Titi, Bojant is ő hozta fel... Az előtti évben jött Thuram aki keveset játszott, Zambrotta se játszott sokat, Guddy meg most fog elmenni... Egy, max. két nagy változás kell a csapatban. De félreértés ne legyen, én inkább hoznám Silvat(bár ő most éppen Madridddal tárgyal), vagy Riberyt.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.07. 12:28:33

torrentkiller írta:
lluisllach89 írta:Azért nem mennék végig a La Ramblán Laporta meg Txiki ellenes transzparensekkel ha ő érkezne.
Ha égető kérdés lenne a középcsatár poszt akkor azt mondom hogy jöjjön. És én csak azért ellenzem Ibrát mert Samu helyére jönne. Úgy gondolom hogy tett már annyit a csapatért hogy egy ilyen nagyképű valakire nem szabad elcserélni. Ráadásul azután hogy idén lehet hogy nem minden meccsen játszott jól, de szinte midnegyiken kidolgozta a lelkét is. Ráadásul Messivel már mióta együtt játszanak, Titivel is nagyon jól megértik egymást.
Plusz a bosnyák tuti nem viselné el hogy ha kikéne menni a szélre hogy Titi vagy Messi legyen középen.
Nem szokásunk költekezni.
Nem mondom hogy menjen el Samu de Ibrát én kövezzetek meg: jobb csatárnak tartom. Más az hogy szeretem Samut.

De!
Most az igencsak megbízható híreknél maradva: tegyük fel jön a svéd. Mennyiért? Pár 2 forintosért és ki lenne rakva a szélre? Azért nem hiszem.

Viszont!
Nálad van a pont. Messi középen... Mindent visz asszem. És madrid meg Mu ellen tehát a legnagyobb meccseken meghúzza ezt a lépést Pep. Ráadásul úgy hogy Ini és Xavi mögötte/mellette van, ekkor a világ valaha volt egyik leghatékonyabb és legjobb a kp sorunk szvsz. És még mögöttük 1 szűrő, Touré, de nem mondanék nevet asszem Javierre sem, mert Yaya elmegy majd Afrika Kupára.

Tehát ezeken a meccseken valóban jobban jönne 1 Franck...
Mert Messi behúzódik és többnyire mellette van Ini is tehát hiány lenne a szélen ezért kéne inkább a francia.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.07. 12:19:28

Mikaos írta:Aki rosszul szerepel a következő évben, az elmegy. Attól függetlenül, hogy mi a neve, és mikor igazolt ide. Tessék: Hleb most igazolt, frissen...mégis el fog menni. Látod, itt a logika :)
Persze jövőre nyílván, ha Messi vagy Xavi gyenge lesz majd eladjuk őket. Zlatan nem illeszkedik be és csak 15 gólig jut, túladunk rajta?
Samu jól szerepelt 5 éven át és mégis mennie kell. Ebben mi a logika?
kabekabe írta:Jövőre nálam Titi, mert ő kezd kiöregedni... Kiismerhetővé válna a csapat ha jövőre is ezzel a csapattal állnánk ki. A pad hosszabbításán kívül kéne még vagy balcsatár, vagy középcsatár, aki sokat játszik is ideillik. Sztem ez egy jó érv Ibra miatt. Persze van pár ellenérv is...
Henry távozása nyílván nagy frissítést fog jelenteni, ha nem is lesz kezdő játékos Ribery vagy más balszélső érkezésével.
A Barca régóta ugyanazt játsza, a csapatok kívültől fújják már a játékunkat, mégis tudtunk eredményeket elérni. Amikor megpróbálunk változtatni mindig saját magunkat csapjuk be vele és nem az ellenfelet.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.07. 12:17:30

Azért jó lenne azt is átgondolni, hogy ilyen kis talajmenti fagyra érzékeny emberkék legyenek csak elől, az nem biztos hogy túl nagy ötlet. Néha kell olyan is a támadójátékunkba, amit nem ismernek annyira az ellenfelek már. A fejjáték az egyik ilyen. Úgyhiszem elől csak ebben lenne érdemes erősíteni. Mármint a középcsatár posztra gondolván. Ráadásul Agüero még csak nem is kifejezetten center...
Számomra egyértelmű, hogy az újítások legyenek valóban újítások! Játékban is.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.06.07. 12:12:13

lluisllach89 írta:Azért nem mennék végig a La Ramblán Laporta meg Txiki ellenes transzparensekkel ha ő érkezne.
Ha égető kérdés lenne a középcsatár poszt akkor azt mondom hogy jöjjön. És én csak azért ellenzem Ibrát mert Samu helyére jönne. Úgy gondolom hogy tett már annyit a csapatért hogy egy ilyen nagyképű valakire nem szabad elcserélni. Ráadásul azután hogy idén lehet hogy nem minden meccsen játszott jól, de szinte midnegyiken kidolgozta a lelkét is. Ráadásul Messivel már mióta együtt játszanak, Titivel is nagyon jól megértik egymást.
Plusz a bosnyák tuti nem viselné el hogy ha kikéne menni a szélre hogy Titi vagy Messi legyen középen.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.07. 12:10:17

Fernando írta:Ha jol értelmeztem akkor a Marca-n van egy cikk Agüeroról, hogy szívesen igazolna hozzánk és, hogy remi a vezetésünk majd lép felé. Elsősorban Leo Messi jóbarátjában bízik, hogy segít neki. Szó mi szó, inkább mint Ibra és olcsóbb is lenne.
sztem csak idők kérdése, h Agüero mikor kerül ide, ha nem is idén, akkor jövőre... Messi-vel "legendás" barátok, és legendás párost alkothatnának nem csak a válogatottban, hanem itt is, 1000x ő,mint Ibra... és Samu is maradna...
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.07. 12:04:40

Ha jol értelmeztem akkor a Marca-n van egy cikk Agüeroról, hogy szívesen igazolna hozzánk és, hogy remi a vezetésünk majd lép felé. Elsősorban Leo Messi jóbarátjában bízik, hogy segít neki. Szó mi szó, inkább mint Ibra és olcsóbb is lenne.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
TZS
Capitá del Barça

2009.06.07. 12:04:28

barca99 írta:Szerintem az ifik kicsit túl vannak értékelve. Én nem mondom, hogy nem fontos őket beépíteni, de amíg nincsenek kellő szinten, ne ők legyenek már az első számú opciók. Mondjuk nem lennék feltétlenül boldog, ha egy Chelsea ellen Thiago nézne szembe egy Essiennel. Muniesa is biztatóan mozog, de 17 éves, még bőven fejlődni fog, őt sem kell nagyon erőltetni. Szóval én minimum egy évet adnék nekik az Atleticben, hadd fejlődjenek fizikálisan, taktikailag, technikailag, aztán jövőre meglátjuk. Persze az előszezonben mindenképpen jó lenne szerepeltetni őket, tapasztalatban sokat nyerhetnek... aztán ha mégis vannak olyan szinten úgyis fel lesznek hozva, de én jobban örülnék ha rágyúrnának még egy kicsit a nagycsapat beli szereplésre.
Pontosan így van!
Volt aki Muniesat már a BL döntőben is kezdőként szerepeltette volna. Korai még ez kissé egy-két embernél.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.06.07. 12:01:45

---------------------Valdes---------------------
Alves-------Puyol----------Marquez----Abidal
-------Xavi---------Touré-------Iniesta-------
-----Messi--------------------Henry/Ribery---
----------------------Eto'o----------------------

ez a csapat iszonyú és egy fél helyen változik a tavalyitól
itt nem lesz nagy forgás, max Hleb és Gudjonsen megy de sok távozás nem lesz
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.07. 12:00:56

Szerintem az ifik kicsit túl vannak értékelve. Én nem mondom, hogy nem fontos őket beépíteni, de amíg nincsenek kellő szinten, ne ők legyenek már az első számú opciók. Mondjuk nem lennék feltétlenül boldog, ha egy Chelsea ellen Thiago nézne szembe egy Essiennel. Muniesa is biztatóan mozog, de 17 éves, még bőven fejlődni fog, őt sem kell nagyon erőltetni. Szóval én minimum egy évet adnék nekik az Atleticben, hadd fejlődjenek fizikálisan, taktikailag, technikailag, aztán jövőre meglátjuk. Persze az előszezonben mindenképpen jó lenne szerepeltetni őket, tapasztalatban sokat nyerhetnek... aztán ha mégis vannak olyan szinten úgyis fel lesznek hozva, de én jobban örülnék ha rágyúrnának még egy kicsit a nagycsapat beli szereplésre.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.07. 12:00:31

BlauGranaGroc írta:De a következő szezonban mi lesz? Pep nem fogja elküldeni a frissen igazoltakat és nem fogja elküldeni a sajátnevelésű játékosokat, akkor mégis hogyan fogunk jövőre frissíteni? Elmegy Abidal, Alves és Yaya? Más ugyanis nincs. Vagy a következő szezonban nem kell frissíteni, mert ez a duma csak most sláger? Én tényleg nagyon hülye vagyok ehhez, mert egyszerűen nem értem, semmi logikát nem látok az egészben.
Jövőre nálam Titi, mert ő kezd kiöregedni... Kiismerhetővé válna a csapat ha jövőre is ezzel a csapattal állnánk ki. A pad hosszabbításán kívül kéne még vagy balcsatár, vagy középcsatár, aki sokat játszik is ideillik. Sztem ez egy jó érv Ibra miatt. Persze van pár ellenérv is...
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.07. 12:00:19

Rivaldo11 írta: Nem tudom feltűnt-e, de akik a szélen nyomják, általában gyors futballisták. Függetlenül attól, igazi szélsők-e vagy sem.
Ez alap. Meg kellene nézni, kik futballoztak a vonal mellett az elmúlt 15 évben a Barcában, és ők milyen tipusú játékosok voltak. Ibrahimovic oda való lenne? Messi igaz, 20 méternél többet nem fut, de azt villámgyorsan teszi, főleg a kezdősebessége elképesztő. Ibrahimovicról ezt el lehet mondani? Nem hinném. Álló helyzetből, szélről indulva meg nem verne sok védőt az tuti. Max ha szó szerint vesszük.
Arra is kiváncsi vagyok, hogy olyan szitukból, amikből Samunak helyzete van, a bosnyáknak egyáltalán összejönne e a sansz...Be tud-e úgy indulni, odaér-e ugyanúgy?
Ebben is erősen kételkedem.
Ezt csak valaki felvetette, azért nagy lenne hogy 1 halom pénzért leigazolnánk 1 középcsatárt a szélre.

A világ egyik legjobb középcsatárát.
Azért mondtam, tudom hogy nehéz elrugaszkodni az érzelmektől meg az elfogultságtól. De miért lenne világvége ha a svéd idejönne?

Ki hány helyzetet harcol ki...

Abban 100%-ig biztos vagyok hogy Ibra jobban használja ki a helyzeteit.

Jobb a rúgótechnikája.
Jobban fejel.
Jobb a testfelépítése.
Jobbak a szabadrúgásai.

Azért nem mennék végig a La Ramblán Laporta meg Txiki ellenes transzparensekkel ha ő érkezne.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.07. 11:58:07

BlauGranaGroc írta: De a következő szezonban mi lesz? Pep nem fogja elküldeni a frissen igazoltakat és nem fogja elküldeni a sajátnevelésű játékosokat, akkor mégis hogyan fogunk jövőre frissíteni? Elmegy Abidal, Alves és Yaya? Más ugyanis nincs. Vagy a következő szezonban nem kell frissíteni, mert ez a duma csak most sláger? Én tényleg nagyon hülye vagyok ehhez, mert egyszerűen nem értem, semmi logikát nem látok az egészben.
Aki rosszul szerepel a következő évben, az elmegy. Attól függetlenül, hogy mi a neve, és mikor igazolt ide. Tessék: Hleb most igazolt, frissen...mégis el fog menni. Látod, itt a logika :)
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.07. 11:55:32

LM10 írta:3-4 új igazolás:

-bal védő( Maxwell, Filipe)
-Bal szélső( Ribéry)
-Védő( Henrique)
-és azért nem lehet tudni, hogy 3 vagy 4 mert itt jön Eto'o és Ibra kérdése.

Ezek szerint nem kell új irányító padra inkább Thiago...mondjuk ez szimpatikusabb lépés lenne.
Így igaz, ennyi ember bőven elég, és ha Maxwell-t meg tudjuk szerezni, akkor én teljes mértékig elégedett leszek, Abidallal remekül kiegészítenék egymást, és rotálhatná őket Pep.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.07. 11:54:50

Mikaos írta:
kabekabe írta:Sokan mondjátok, h maradjon az alapkezdő. De Rijkaardnál is már ismertek minket(meg nem voltak motiválva a sztárok). Ha a csapat egyik fonts posztját kicserélnénk egy más tipusú játékosra. lehet, hogy Pep nagyon jól érez valamit.
Erről van szó. Kell a vérfrissítés. Rijkaard nem mert változtatni 06/07-ben, vagy nem engedte neki a vezetőség. Ronaldinho-t úgy kiismerték, hogy meg se tudott moccanni egy meccsen (mondjuk Roni újíthatott volna, de itt jön elő az, amit mondtál: motiváció hiánya).
De a következő szezonban mi lesz? Pep nem fogja elküldeni a frissen igazoltakat és nem fogja elküldeni a sajátnevelésű játékosokat, akkor mégis hogyan fogunk jövőre frissíteni? Elmegy Abidal, Alves és Yaya? Más ugyanis nincs. Vagy a következő szezonban nem kell frissíteni, mert ez a duma csak most sláger? Én tényleg nagyon hülye vagyok ehhez, mert egyszerűen nem értem, semmi logikát nem látok az egészben.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.07. 11:52:44

+

Vmi olyasmi, h mindketten szeretnének itt játszani. Ribery a Barcát preferálja az összes csapatnál jobban, Cesc meg hiába ment el kiskorába, azért szeretne visszajönni. Dióhéjban kb ennyi! :)
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.06.07. 11:51:29

Én is leírom a véleményem erről az Ibrahimovic ügyről.

Először is leszögezem gyorsan, még mielőtt valaki félreértelmezne engem, hogy NEM szeretném, hogy létrejöjjön az Eto'o - Ibra csere, én elsősorban Ribery leigazolása mellett állok. Remélem, hogy a kameruni hosszabbítani fog, és a Barcában marad még évekig. Két BL döntőben is betalált, amiért cserébe én bármikor elétolnék egy örökös barcelonai szerződést. Remek játékos.

Viszont ha most meg kellene neveznem, hogy az aktív labdarúgók közül, ki az aki leginkább hasonlít a "tökéletes" csatárhoz, akkor Ibrahimovic nevét mondanám.
Mind fizikailag, mind technikailag is kiváló. Magas, erős, szerintem gyors is, hihetetlen jól fedezi a labdát, lát a pályán, jól passzol, jól fejel, nagy lövőereje van, távolról is veszélyes, és szószerint bármilyen képtelen helyzetből is képes gólt lőni. Ráadásul a labdával is igen jó barátságban van, szerintem még a kukiján is meg tudja tartani azt.
Úgy gondolom, hogy ő is lőne 30 gólt ebben a Barcában, de lehet, hogy többet is.

Persze az is igaz, hogy görény mód viselkedik néha, amit nem szívesen látnék a Barcában.

Amúgy eszembe jutott most egy Cruyff nyilatkozat (remélem nem írok hülyeséget, próbáltam megkeresni de nem találtam), amiben azt mondta a holland mester, hogy egy igazi csatárban kell lennie egy kis vagányságnak, csibészségnek, keménységnek, hogy tartsanak tőle a védők. És ő épp ezért szerette nagyon Stoicskovot a csapatában, mert benne megvoltak ezek a tulajdonságok.

Na most ugyebár Guardiola sok mindenben követi Cruyff filozófiáját, és lehet, hogy ezért pályázik Zlatanra (már ha egyáltalán igaz), mert hasonlót lát benne, mint anno Johann a bolgárban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Taibi 2009.06.07. 11:53:06-kor.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.07. 11:51:28

kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.07. 11:51:23

LM10 írta:3-4 új igazolás:

-Bal szélső( Ribéry)
-Védő( Henrique)

Ezek szerint nem kell új irányító padra inkább Thiago...mondjuk ez szimpatikusabb lépés lenne.
Henrique más mert kölcsönből jön vissza. Meg még cserejobbszélsővédő. Ja és a fiatalok, de ők nem igazolások. Na meg kp.-ra. Ha Hleb és Guddy megy.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.07. 11:49:04

3-4 új igazolás:

-Bal szélső( Ribéry)
-Védő( Henrique)

LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.07. 11:30:14

Én is ugy gondolom, mint Mikaos.
Szeretném, ha maradna Etoo, de ha a vezetőség mégis ugy döntene, h mennyen, akkor a lehető legjobb ember kell a pótlására, és az nem más, mint Ibra.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.07. 11:29:34

kabekabe írta:Sokan mondjátok, h maradjon az alapkezdő. De Rijkaardnál is már ismertek minket(meg nem voltak motiválva a sztárok). Ha a csapat egyik fonts posztját kicserélnénk egy más tipusú játékosra. lehet, hogy Pep nagyon jól érez valamit.
Erről van szó. Kell a vérfrissítés. Rijkaard nem mert változtatni 06/07-ben, vagy nem engedte neki a vezetőség. Ronaldinho-t úgy kiismerték, hogy meg se tudott moccanni egy meccsen (mondjuk Roni újíthatott volna, de itt jön elő az, amit mondtál: motiváció hiánya).
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.07. 11:27:15

Sokan mondjátok, h maradjon az alapkezdő. De Rijkaardnál is már ismertek minket(meg nem voltak motiválva a sztárok). Ha a csapat egyik fonts posztját kicserélnénk egy más tipusú játékosra. lehet, hogy Pep nagyon jól érez valamit.
Lezárt