Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az én kezdőcsapatom a Levante ellen:
-----------------Víctor Valdés-------------
-Zambrotta--Thuram--Puyol--Sylvinho-
--------Xavi-------Edmílson----Deco-----
--------Iniesta------------Ezquerro-------
----------------Gudjohnsen----------------
Esetleg Ezquerro helyett Giuly is kezdhet, akkor pedig Iniesta átmenne a bal oldalra, de az utóbbi meccsek alapján most a padon kezdene Gyula.
-----------------Víctor Valdés-------------
-Zambrotta--Thuram--Puyol--Sylvinho-
--------Xavi-------Edmílson----Deco-----
--------Iniesta------------Ezquerro-------
----------------Gudjohnsen----------------
Esetleg Ezquerro helyett Giuly is kezdhet, akkor pedig Iniesta átmenne a bal oldalra, de az utóbbi meccsek alapján most a padon kezdene Gyula.
-
- aka Game90
A Levantét még a sérültek és Ronnie nélkül is verni kell
Én Oleguernek és Bellettinek lehetőséget adnék most
Kezdőként vagy csereként sztem játszaniuk kéne.

Én Oleguernek és Bellettinek lehetőséget adnék most

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!

de sztem jó maga a keret is, szal ezzel lehet nyerni... sőt, kell!!!
- Chris
- Capitá del Barça
Roni pihen a Levante ellen:
itt a keret:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Ezquerro, Giuly, Oleguer, Xavi, Thuram, Belletti, Zambrotta, Deco, Van Bronckhorst, Motta.
igy is nyerni kell.
kezdő szvsz:
Valdes-Zambi, Puyi, Thuram, Gio-Ini, Edmi, Deco-Ludo, Guddy, Ezqi
itt a keret:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Ezquerro, Giuly, Oleguer, Xavi, Thuram, Belletti, Zambrotta, Deco, Van Bronckhorst, Motta.
igy is nyerni kell.
kezdő szvsz:
Valdes-Zambi, Puyi, Thuram, Gio-Ini, Edmi, Deco-Ludo, Guddy, Ezqi

Sziasztok Magyar Barcások.
Csak egy kérdésem lenne nem tudná valaki megmondani hogy hol lehet jegyet venni a neten a barca meccseire? Vagy lehet-e egyáltalán? Mennék Barcelonába jövöre csak aggodom hogy mikor ott leszek már elfogynak a jegyek. Előre is köszönöm a segítséget.
Csak egy kérdésem lenne nem tudná valaki megmondani hogy hol lehet jegyet venni a neten a barca meccseire? Vagy lehet-e egyáltalán? Mennék Barcelonába jövöre csak aggodom hogy mikor ott leszek már elfogynak a jegyek. Előre is köszönöm a segítséget.

- Charlie
- Öreg Harcos
Messi sérülést szenvedett kb 1hónapja, 3hónapra dőlt ki. Termsézetesen már nincs ennyi hátra, és folyik a rehabilitációja, februárban újra láthatjuk a pályán.wandering írta:Bocs, ha off vagyok, de magánéleti okokból lemaradtam egy kicsit mindenről.
Mi van Messivel? Sérült? Miért nem játszott a Villareal ellen, és miért nem megy a Klubvilágbajnokságra?
C.
Bocs, ha off vagyok, de magánéleti okokból lemaradtam egy kicsit mindenről.
Mi van Messivel? Sérült? Miért nem játszott a Villareal ellen, és miért nem megy a Klubvilágbajnokságra?
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
a bajnokságban már nem játszhat,de a BL-ben igen.Nito írta:Lenne 1 kérdésem..ugyebár Rafa Marquez megkapta a spanyol útlevelet...így Gio Dos Santos felkerülhetne a felnőtt keretbe és játszhatna bajnokikon??? Giuly helyett szívesen látnám![]()
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Subinho
- Director del Fútbol
nem láttam elejétől a meccset, nem voltam otthon, így csak a végéről tudok véleményt mondani... iniesta gólja szenzációs volt, akárcsak a beadás! de ronaldinho gólját nehéz űberelni!!! ez majdnem volt akkora gól, mint a híres rivaldo vs. valencia gól!!! és végre láthattam kb. fél év után ronaldinho híres "reklámos" cselét!!! ezt hiányoltam ebből a srácból!!! nem tudom egész meccsen milyen volt, de az utolsó 15 percben isten király!!! hajrá, így tovább!!! ezzel a játékkal nem lehet gond a bréma ellen!!!
a riporter viszont télleg hihetetlen volt! nem volt szeme??? végül is a barca váletlenül lőtt 4-et, nem is így akarták...
:D:D
a riporter viszont télleg hihetetlen volt! nem volt szeme??? végül is a barca váletlenül lőtt 4-et, nem is így akarták...

-
- Entrenador del Barça
Hát igen. Ráadásul nem ez az egyetlen eset, hogy már már szinte gyűlölettel beszélnek a Barcáról. Eleinte még azt hittem, hogy én vagyok a paranoiás, de aztán.....
Ne értsetek félre, nekem nem azzal van bajom, hogy a kommentátor esetleg reálos. De azért annyi hülyeséget ne mondjon, csak elfogultságból. Ott van a Horváth Feri pl. Őróla tudom, hogy reálos, de még egyszer nem hallottam rosszindulatú vagy túlzottan elfogult megjegyzéseket tenni a Barcát illetően. Ez a f
sz viszont aki a Villarreal elleni meccset közvetítette, hát... Gudhjonsen lefordul, de a védő elkésik és lendületből beletérdel a combjába. Gudi elterül. Riporterünk nem lát semmit. Gudit tisztán lerántják a 16-oson belül. riporterünk szerint ez nem 11-es. Gudit kiugratják a második félidőben, kimegy a kapussal szemben, elhúzza a labdát és begurítja a kapuba. A bíró les címén lefújja az akciót. Jön a lassítás, tisztán látszik, hogy nincs les, mert minimum egyvonal volt az indítás pillanatában. Riporterünk végignézi a lassítást, majd megszólal: öhöm, igen, ez LES! Iniesta pazar labdát kap. Guily, aki egyébként valóban előrébb van centerben igaz,rámozdul de köze nincs hozzá, az akció szempontjából teljesen passzív. Iniesta beemeli Gudinak, aki befejeli. A gól teljesen szabályos, a partjelző (helyesen) kivárt, hogy kihez kerül a labda és nem int. Riporterünk megszólal: Ez LES! És még ezt hallom fél órán keresztül. Áá erre nincs rászorulva a Barcelona. Iniesta az egyébként (most először)fantasztikusan játszó Zambrottától kapott passzból gyönyörű gólt lő kapásból. Riporterünk: ááááá ezt nem is így akarta..... Az első félidőben (0-0-nál) folyamatosan támadunk, járatjuk a labdát. Riporterünk: A Barca nem is játszik akkora fölényben, de hát ők a semmiből is képesek gólt rúgni. Mondja ezt, miközben gyakorlatilag egykapuzunk. ÁÁÁÁÁÁÁ HIHETETLEN! A Mallorca ellen dettó. De Farkas Norbi azért NÉHA mond jó dolgokat is, bár .....

VISCA EL BARCA!
A kommentátorok a Sport Klubon totálisan katasztrófák, kritikán aluliak. Az összes "B" kategóriás riportert egybe gyűjtötték. Látszott a közvetítőn, hogy nagyon unszimpatikus neki a Barca, mindennek az ellenkezőjét mondta, Iniesta góljára meg hogy nem igy akarta biztos. Meg is keresem a Sportklub internetes oldalát és irok ennek a baromnak. Hajrá BArca!
-
- Entrenador del Barça
Nem. Azok Barca drukkerek voltak. Azért integettek, mert a "bika" nem érte el a kívánt szintet. (A "matador" ebben az esetben a Barca, a "bika" a Villarreal volt.)Etooka írta:Aky Irta:
Hello srácok egy kérdésem lenne!
Tegnap miért integettek fehér zsebkendóvel a nézők Ronaldinho góljánál???
A Villareal drukkerek intettek Pellegrininek ezért a szégyenteljes vereségért....

VISCA EL BARCA!
-
- Capitá del Barça
nekem meg egyáltalán nem volt hang!a többi adón meg igen!na erre varjál gombot

Més qué un Club!!!
-
- Entrenador del Barça
Miért van az, hogy a Barca meccseit szinte kizárólag idióták közvetítik??? Most is a Villarreal ellen: teljesen szabályos gólt rúgunk (fejelünk), erre azt hallom FÉL órán keresztül, hogy LESLESLESLESLES...
a végén levettem a hangot a tv-ről. Borzalom.

VISCA EL BARCA!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Levante ellen hasonlógála kellene, ők sincsenek mostanában túl jó formában...
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Ahogy terveztem, meglett. Sikerült felkelnem hétkor és megnéztem,
ahogy a Barca piramist épít!
Hogy miért?
Nos.
Dinho első gólja szimpla tizenegyes. Ez, ugye, alapszitu a fociban.
Guddy fejese vitatott szitu, de már valami akció előzte meg.
Andérs félollója már komoly iskolázottságot sejtet és igen szép volt.
Dinho második találata pedig a piramis csúcsa, a foci művészete.
Vagyis a Barca tegnap este bemutatta a foci fázisait, az alapszinttől
a művészetig! Soha rosszabb reggelt, mint a mai!
Mellesleg Nektek hála, soha nem néztem ennél nyugodtabban Őket!
Valóban, reszkess, Werder!
Mindörökre Barca! Mindörökre, Eurobarca!
Azt azért nem állítom, hogy mindörökre Krojf.
Ahogy terveztem, meglett. Sikerült felkelnem hétkor és megnéztem,
ahogy a Barca piramist épít!
Hogy miért?
Nos.
Dinho első gólja szimpla tizenegyes. Ez, ugye, alapszitu a fociban.
Guddy fejese vitatott szitu, de már valami akció előzte meg.
Andérs félollója már komoly iskolázottságot sejtet és igen szép volt.
Dinho második találata pedig a piramis csúcsa, a foci művészete.
Vagyis a Barca tegnap este bemutatta a foci fázisait, az alapszinttől
a művészetig! Soha rosszabb reggelt, mint a mai!
Mellesleg Nektek hála, soha nem néztem ennél nyugodtabban Őket!
Valóban, reszkess, Werder!
Mindörökre Barca! Mindörökre, Eurobarca!
Azt azért nem állítom, hogy mindörökre Krojf.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó,de most a Bajnoki meccsekre értettem,mivel ez annak a topicjaLos Barrachos írta:Közben lesz egy izzadságszagú meccs is a BL-ben, azt is hozni kéne, hogy továbbmenjünk...

Gyulás kérdésre: tény,h semmit sem mutat,az a szerencse,h eddig még semmi kárunk sem származott belőle,de ezt tényleg nem kellene megkockáztatni,h folyamatosan játszik,ráadásul kezdőként....
Messi sajnos még jó db ig sérült lesz,de sajnos úgy gondolom,h amíg így jönnek az eredmények ,Frank nem lesz hajlandó Gyulát padoztatni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Aky Irta:
A Villareal drukkerek intettek Pellegrininek ezért a szégyenteljes vereségért....
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Gyula semmi, azaz nulla (0) teljesítményénél rosszabb biztosan nem lenne ez a felállás sem.noname írta:Sztem nem jó ötlet Giuly helyén játszatni Iniestát. Messi sérülésével Giuly talán az egyetlen igazi jobbszélső a csapatban.
Amúgy is, mint igazi jobbszélső, hányszor fűzi be a védőket a mi Gyulánk? Hányszor húzza meg a jobboson az alapig, és adja be a labdát?
Erről ennyit.

- noname
- Llegenda del Barça
Sztem nem jó ötlet Giuly helyén játszatni Iniestát. Messi sérülésével Giuly talán az egyetlen igazi jobbszélső a csapatban.
A vkp. poszton vannak lehetőségek, de sztem Marquez nincs köztük. Ő Puyollal nagyon jó. De ott van Edmilson, Motta, Xavi...
Sztem Edmilson a legjobb közülük, de mindegyik más-más stílus.
A vkp. poszton vannak lehetőségek, de sztem Marquez nincs köztük. Ő Puyollal nagyon jó. De ott van Edmilson, Motta, Xavi...
Sztem Edmilson a legjobb közülük, de mindegyik más-más stílus.
A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
Teljesen egyetértek,Giuly semmit nem csinál,inkább kerüljön be a kezdőbe Xavi,Iniesta pedig játszon kicsit előrébb.lionelmessi19 írta:Már leírtam, de mégegyszer:
Szerintem a legjobb lenne, ha Giuly egyszerűen kimaradna, helyén pedig Iniesta játszana, Xavi pedig visszakerülne a kezdőbe.
Illetve a védelem pedig
Zambrotta, Thuram, Puyol, Gio vagy Syl
vkp: marquez
Marquez nem valószínű,hogy vkp-t fog játszani,mivel Puyol vele érti meg magát legjobban,a belső duót nem fogja megbontani Rijkaard.
Talán mert a Barcamezzel ünnepelt?aky01 írta:Hello srácok egy kérdésem lenne!

- Andris
- Adminisztrátor
Már leírtam, de mégegyszer:
Szerintem a legjobb lenne, ha Giuly egyszerűen kimaradna, helyén pedig Iniesta játszana, Xavi pedig visszakerülne a kezdőbe.
Illetve a védelem pedig
Illetve a védelem pedig
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Februárban amikor a Zaragoza ellen kiálitották Ronaldinhot jogtalanul akkor is fehér zsebkendőt lógattak.A meccseről: Igazi csapatként működtünk ha a jövőben is ennyire képesek lesznek ilyen jó teljesítményre akkor...
Iniesta nagyon formában van,idén lött eddig 5 gólt (3 a bajnokságban,2 a BL-ben) viszont nem tudom hovatenni ugyanis Deco és Xavi is szánzációs volt végre.Talán ha Deco és Iniesta lenne a két KP és Xavi lenne a védekező.Oleguer és Thuram jó játéka nagy öröm volt Zambrotta is kezd magára találgatni Valdés hozza a formáját Gudjohnsen nagyon hasznos volt megint Ronaldinhot nemis említem piszok nagy gólt lőtt egyedül talán Giuly volt az aki nem volt az igazi de jobb volt mint az elöző meccseken.
Força Barça!Remélem ma nyer a Valencia és a Bilbao

Força Barça!Remélem ma nyer a Valencia és a Bilbao

in to exile