Ismét nem láttam a meccset, de utólag is gratulálnék a csapatnak a szombati sikeréért!

Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttek be a fiúk, ez nagyon jól fog jönni a végelszámolásnál!
Azért megnéztem egy 10 perces összefoglalót a meccsről Youtube-on és lenne egy hozzáfűznivalóm: A spanyol bírók a VILÁG SZÉGYENEI! Ekkora pancsereket én még nem láttam komolyan mondom! Már a tavalyi szezonban is kihúzták a gyufát egy párszor, de amit idén művelnek hazai és nemzetközi szinten az már tényleg botrány számba megy!

A nyáron az összes spanyol bírót és segítőiket elküldeném egy 4 hetes tréningre, hogy tanulják meg, hogy mi fán terem a játékvezetés!
Mindent elmond a szombat esti bíráskodásról, hogy már a MundoDeportivo vasárnapi száma is a következő címmel jelent meg: Getafe - Barcelona : 0-1. Gól 1, meg nem adott gól 3! Szörnyű...Messi legalább egy fél méterrel a védő mögött volt a annál a leshelyzetnél, és amikor hátulról a 16-oson belül Messit buktatták (amikor a labda Messi előtt 5 méterrel volt). Az nem csak 11-es, hanem minimum egy sárga lap, de pirosat is nyugodtan kaphatott volna.
Tegnap este is amit Vázquez bíró Úr művelt a Valencia-Sevilla meccsen?

Közel 20 lapott osztott ki. (ha jól emlékszem akkor 19 volt). Bár így 3 ember nélkül érkezik majd szerdán a Sevilla (Manolo Jimenez edző Úrat is beleszámolva), így nekünk könnyebb dolgunk lesz, de akkor is na.
Remélem a Sevilla ellen jó napot fog kikapni a meccs játékvezetője, mert ezeken a kancsi barmokon is elúszhat a bajnoki cím.

(Egy kiállítás hazai oldalon az első félidőben, egy befújt tizi a vendéknek és már kész is a baj) Mondjuk bízom a srácokban, hogy az első félidőben legalább 2-3 góllal megrámoljuk a hálójukat és akkor nem lehet nagy baj. Az első félidőt meg kéne megint nyomnia a srácoknak, mint a Lyon, a Bayern vagy az Atletico, Alméria ellen (mondjuk még sorolhatnám

) stb és akkor lehetne egy kicsit tartalékolni a második félidőben, mint a fent említett meccseken.
Bízom benne, hogy 2-3 gólt lövünk mert a Sevillának a védelme nem valami nagy szám most. Biztos jó meccset látunk egyébként és még arra is kíváncsi leszek, hogy a 6 meccses bajnoki kapott gól nélküli sorozatunkat ismét tudja-e növelni a védelem és Valdés?

Jó lenne.
A Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.
Ennek pedig örülök és egy köszömmel tartozunk a Madridnak, hogy belement a váltásba minden szó nélkül.
Na ennyit akartam.
Peace.