Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy már 2 éve úgy ebben a szezonban is csere volt a 2 csatorna között. Az őszi meccset a Sportklub adta a Sport1 időpontjában (22:00) A tavaszit a Sport1 adja, akkor is, ha a Sportklub időpontjában lesz a meccs, mint most is (20:00).Puyol05 írta:az tök jó, hogy szombat 20:00, mert így a Fibernetesek is meg tudják nézni, (köztük én isA Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.) mert az a yitómeccs, és azt a sportklub adja. de jóóóóóóóóóó!!!!
![]()
Ennek pedig örülök és egy köszömmel tartozunk a Madridnak, hogy belement a váltásba minden szó nélkül.A Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.
mindorokke_barca írta:Ejj, lehet ennél jobb szulinapi ajándékot kapni, mint egy El Clasicó? ahhhA Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.Hát még ha nyernénk is.
Ejj, lehet ennél jobb szulinapi ajándékot kapni, mint egy El Clasicó? ahhhA Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.
A Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.
Azért nem ilyen egyszerű a dolog:) mivel utána éppen azzal a Valenciával játszunk amiről most beszéltél. De plusz motívációra én is gondoltamElBartimaeus írta:Még mielőtt más mondaná: nem lesz egyenlő pontszámuk, rossz infóra alapoztam.ElBartimaeus írta:ha következő meccsen nyer a Valencia és megverjük a Sevillát, akkor egyenlő pontszámuk lesz.Nem baj, akkor is jobban kell majd hajtania az andalúz csapatnak, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy remélem.
Még mielőtt más mondaná: nem lesz egyenlő pontszámuk, rossz infóra alapoztam.ElBartimaeus írta:ha következő meccsen nyer a Valencia és megverjük a Sevillát, akkor egyenlő pontszámuk lesz.
Ez nagyon szép gesztus. Úgy legyen! Már csak öt győzelemre van a spanyol bajnoki cím. Meglesz!!!!andris871120 írta:Raktam egy mixet 6 meccs eddig 5 kipipálva. A 6. a Real. 1000ft-ból 26500. De lemondanák róla ha 9 pont lenne az előnyünk.
Én is!BarcaZsola írta:jó meccs volt a játékunk se volt rossz egyedül a gólok számával nem vagyok megelégedve, de a lényeg a 3 pont megszerzése
a játékvezetőknek meg új szemet kérek még a classicoig:D