Bajnoki Mérkőzések 08-09
-
- Entrenador del Barça
A Sevilla faradt lesz hiszem egy orat jatszodtak emberhatranyban(a Valencia ellen!!)Es aztan vagy 15-ot 2 emberes hatranyban.Raadasul hianyzik is toluk vagy 3 alapember es az edzo a padrol.Raadasul otthon is jatszunk.Es nekunk konnyebb meccsunk volt a hetvegen,mint nekik.Raadasul ok vasarnap jatszodtak,mi szombaton.Hianyzik a kezdo kapusuk ki tudja mit tud a masik sztem semmit.Es hat 4 meccse nem kaptunk golt bajnokin es nem tom hany meccse veretlenek vagyunk,es ok 2 meccses veressegi seriaban vannak.TEHAT MINDEN MELLETTUNK SZOL!!!Muszaly nyernunk!Es nyerni is fogunk!GO BARCA!! 

Ahogy már 2 éve úgy ebben a szezonban is csere volt a 2 csatorna között. Az őszi meccset a Sportklub adta a Sport1 időpontjában (22:00) A tavaszit a Sport1 adja, akkor is, ha a Sportklub időpontjában lesz a meccs, mint most is (20:00).Puyol05 írta:az tök jó, hogy szombat 20:00, mert így a Fibernetesek is meg tudják nézni, (köztük én isA Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.) mert az a yitómeccs, és azt a sportklub adja. de jóóóóóóóóóó!!!!
![]()
Tehát a fibernetesek.................................
- Titinho
- Director del Fútbol
Ismét nem láttam a meccset, de utólag is gratulálnék a csapatnak a szombati sikeréért!
Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttek be a fiúk, ez nagyon jól fog jönni a végelszámolásnál!
Azért megnéztem egy 10 perces összefoglalót a meccsről Youtube-on és lenne egy hozzáfűznivalóm: A spanyol bírók a VILÁG SZÉGYENEI! Ekkora pancsereket én még nem láttam komolyan mondom! Már a tavalyi szezonban is kihúzták a gyufát egy párszor, de amit idén művelnek hazai és nemzetközi szinten az már tényleg botrány számba megy!
A nyáron az összes spanyol bírót és segítőiket elküldeném egy 4 hetes tréningre, hogy tanulják meg, hogy mi fán terem a játékvezetés!
Mindent elmond a szombat esti bíráskodásról, hogy már a MundoDeportivo vasárnapi száma is a következő címmel jelent meg: Getafe - Barcelona : 0-1. Gól 1, meg nem adott gól 3! Szörnyű...Messi legalább egy fél méterrel a védő mögött volt a annál a leshelyzetnél, és amikor hátulról a 16-oson belül Messit buktatták (amikor a labda Messi előtt 5 méterrel volt). Az nem csak 11-es, hanem minimum egy sárga lap, de pirosat is nyugodtan kaphatott volna.
Tegnap este is amit Vázquez bíró Úr művelt a Valencia-Sevilla meccsen?
Közel 20 lapott osztott ki. (ha jól emlékszem akkor 19 volt). Bár így 3 ember nélkül érkezik majd szerdán a Sevilla (Manolo Jimenez edző Úrat is beleszámolva), így nekünk könnyebb dolgunk lesz, de akkor is na. 
Remélem a Sevilla ellen jó napot fog kikapni a meccs játékvezetője, mert ezeken a kancsi barmokon is elúszhat a bajnoki cím.
(Egy kiállítás hazai oldalon az első félidőben, egy befújt tizi a vendéknek és már kész is a baj) Mondjuk bízom a srácokban, hogy az első félidőben legalább 2-3 góllal megrámoljuk a hálójukat és akkor nem lehet nagy baj. Az első félidőt meg kéne megint nyomnia a srácoknak, mint a Lyon, a Bayern vagy az Atletico, Alméria ellen (mondjuk még sorolhatnám
) stb és akkor lehetne egy kicsit tartalékolni a második félidőben, mint a fent említett meccseken. 
Bízom benne, hogy 2-3 gólt lövünk mert a Sevillának a védelme nem valami nagy szám most. Biztos jó meccset látunk egyébként és még arra is kíváncsi leszek, hogy a 6 meccses bajnoki kapott gól nélküli sorozatunkat ismét tudja-e növelni a védelem és Valdés?
Jó lenne.
Na ennyit akartam.
Peace.

Azért megnéztem egy 10 perces összefoglalót a meccsről Youtube-on és lenne egy hozzáfűznivalóm: A spanyol bírók a VILÁG SZÉGYENEI! Ekkora pancsereket én még nem láttam komolyan mondom! Már a tavalyi szezonban is kihúzták a gyufát egy párszor, de amit idén művelnek hazai és nemzetközi szinten az már tényleg botrány számba megy!

Mindent elmond a szombat esti bíráskodásról, hogy már a MundoDeportivo vasárnapi száma is a következő címmel jelent meg: Getafe - Barcelona : 0-1. Gól 1, meg nem adott gól 3! Szörnyű...Messi legalább egy fél méterrel a védő mögött volt a annál a leshelyzetnél, és amikor hátulról a 16-oson belül Messit buktatták (amikor a labda Messi előtt 5 méterrel volt). Az nem csak 11-es, hanem minimum egy sárga lap, de pirosat is nyugodtan kaphatott volna.

Tegnap este is amit Vázquez bíró Úr művelt a Valencia-Sevilla meccsen?

Remélem a Sevilla ellen jó napot fog kikapni a meccs játékvezetője, mert ezeken a kancsi barmokon is elúszhat a bajnoki cím.

Bízom benne, hogy 2-3 gólt lövünk mert a Sevillának a védelme nem valami nagy szám most. Biztos jó meccset látunk egyébként és még arra is kíváncsi leszek, hogy a 6 meccses bajnoki kapott gól nélküli sorozatunkat ismét tudja-e növelni a védelem és Valdés?

Ennek pedig örülök és egy köszömmel tartozunk a Madridnak, hogy belement a váltásba minden szó nélkül.A Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.

Na ennyit akartam.
Peace.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Entrenador del Barça
mindorokke_barca írta:Ejj, lehet ennél jobb szulinapi ajándékot kapni, mint egy El Clasicó? ahhhA Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.Hát még ha nyernénk is.
az tök jó, hogy szombat 20:00, mert így a Fibernetesek is meg tudják nézni, (köztük én is

szerk.: neked pedig "mindorokke_barca" előre is boldog szülinapot!
byebye
-
- Entrenador del Barça
Ejj, lehet ennél jobb szulinapi ajándékot kapni, mint egy El Clasicó? ahhhA Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.

A Canal+ tévécsatorna tegnap este bejelentette, hogy az El Clasico időpontja május 2. (szombat) 20 óra.
Azért nem ilyen egyszerű a dolog:) mivel utána éppen azzal a Valenciával játszunk amiről most beszéltél. De plusz motívációra én is gondoltamElBartimaeus írta:Még mielőtt más mondaná: nem lesz egyenlő pontszámuk, rossz infóra alapoztam.ElBartimaeus írta:ha következő meccsen nyer a Valencia és megverjük a Sevillát, akkor egyenlő pontszámuk lesz.Nem baj, akkor is jobban kell majd hajtania az andalúz csapatnak, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy remélem.
Etoo már elég régóta nem lőtt gólt és a nagyszámok törvénye alapján illene betalálnia. A másik a sevilla zsinórban kétszer kapott ki. ha mi még késpesek lennénk megverni őket, akkor az már három mérkőzéses nyeretlenségi sorozatra duzzadna. Aztán utána a madrid ellen játszanak hazai pályán.
Bárhonnan nézzük a következő három mérkőzést ha megnyerjük szinte biztos megvan a liga. sevilla, valencia, real.
A Getafe-től nem várok győzelmet a madrid ellen, de egy döntetlen azért összejöhet.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Még mielőtt más mondaná: nem lesz egyenlő pontszámuk, rossz infóra alapoztam.ElBartimaeus írta:ha következő meccsen nyer a Valencia és megverjük a Sevillát, akkor egyenlő pontszámuk lesz.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Most nyert a Valencia. Ez kicsit rossz, mert sztem így egy fél fokkal jobban fognak hajtani a sevillások ellenünk. De nagyon jól is elsülhet a dolog: ha következő meccsen nyer a Valencia és megverjük a Sevillát, akkor egyenlő pontszámuk lesz. És akkor már mindent meg kell majd tenniük a reallal szemben! Nehezítsék meg a fővárosiak helyzetét. 
A meccs színvonalát tekintve jó volt ( bírót leszámítva ) Csapatjáték rendben volt, a szép passzok nem maradtak el.
A védelem is stabil volt, aminek kifejezetten örülök, mert a legnagyobb problémák ott jelentkeztek a csapatban, ha a rosszabb meccseket nézem. A támadójáték meg még mindig nagyon jó, kreatív és hatásos. A 3 csatár és a támadó szellemű középpálya meghozza a gólokat. De! Ekkora helyzeteket lehet nem kéne kihagyni. Bár még mindig inkább egy ilyen meccsen hibázzanak a csatárok, mint egy rangadón, ahol döntő fontosságú lehet... Bár reméljük nem kerülünk olyan helyzetbe, hogy ne hagyhassunk ki meccsenként 3-4 ziccert, mert úgy is megnyerjük. 

A meccs színvonalát tekintve jó volt ( bírót leszámítva ) Csapatjáték rendben volt, a szép passzok nem maradtak el.

palop 5. sárga miatt = büntető.. nem jácchat ellenünk (ő sem). ő azért igencsak veszteség.
remélem pontosak az infóim.
remélem pontosak az infóim.
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Halihó!
Nos, úgy vélem, hogy ezt a bajnokságot már meg fogjuk nyerni. A hátralévő hét meccsből ötöt kell hozni, sőt ha esetleg Madridban is nyerünk, akkor elég csak négyet, ráadásul szerintem is botlani fog a Real valamelyik idegenbeli rangadóján (Sevilla, Valencia vagy Villareal). Ideális esetben még akár Madridban is ünnepelhetünk bajnokságot, ha addig botlanak, és mi nyerünk ellenük. Egyébként én abban reménykedem, hogy a Villareal elleni hazai derbin, vagy a Mallorca ellenin legkésőbb meglesz. Örülnék, ha hazai pályán sikerülne ünnepelni, lehetőleg minél előbb, hogy utána már csak a kupára és a BL-re lehessen koncentrálni. Szerintem Pep is így gondolkodik: pontosan tudja, hogy a következő 3 bajnokin összegyűjthető 9 pont már-már bajnoki címet jelentene, éppen ezért nem "b" csapatokat fog pályára küldeni.
Nos, úgy vélem, hogy ezt a bajnokságot már meg fogjuk nyerni. A hátralévő hét meccsből ötöt kell hozni, sőt ha esetleg Madridban is nyerünk, akkor elég csak négyet, ráadásul szerintem is botlani fog a Real valamelyik idegenbeli rangadóján (Sevilla, Valencia vagy Villareal). Ideális esetben még akár Madridban is ünnepelhetünk bajnokságot, ha addig botlanak, és mi nyerünk ellenük. Egyébként én abban reménykedem, hogy a Villareal elleni hazai derbin, vagy a Mallorca ellenin legkésőbb meglesz. Örülnék, ha hazai pályán sikerülne ünnepelni, lehetőleg minél előbb, hogy utána már csak a kupára és a BL-re lehessen koncentrálni. Szerintem Pep is így gondolkodik: pontosan tudja, hogy a következő 3 bajnokin összegyűjthető 9 pont már-már bajnoki címet jelentene, éppen ezért nem "b" csapatokat fog pályára küldeni.
-
- Jugador del Barça
SZIASZTOK,
EGY TECHNIKAI INFORMÁCIÓT SZERETNÉK MEGOSZTANI VELETEK: AKI BARCA MECCSRE JÖN KI AZ AZ AZNAPI WIZZAIR GÉPPEL NE MENJEN MERT 4-BŐL 4SZER KÉSETT 5-6 ÓRÁT A GÉP ÉS NEM ÉR ODA A MECCSRE!!!! ITT ÉLEK BARCELONA MELLETT RENDSZERESEN FOGADOK CSOPORTOKAT MECCSEKRE....TAPASZTALATBÓL MONDOM!!! AZ BORZASZTÓ AMIKOR AZ EMBER LEFOGLALJA AZ EGÉSZ UTAT SZÁLLÁSSAL,REPJEGGYEL,MECCSJEGGYEL KB 5-6SZÁZ €-ÉRT ÉS NEM ÉR ODA A MECCSRE!!!!
EGY TECHNIKAI INFORMÁCIÓT SZERETNÉK MEGOSZTANI VELETEK: AKI BARCA MECCSRE JÖN KI AZ AZ AZNAPI WIZZAIR GÉPPEL NE MENJEN MERT 4-BŐL 4SZER KÉSETT 5-6 ÓRÁT A GÉP ÉS NEM ÉR ODA A MECCSRE!!!! ITT ÉLEK BARCELONA MELLETT RENDSZERESEN FOGADOK CSOPORTOKAT MECCSEKRE....TAPASZTALATBÓL MONDOM!!! AZ BORZASZTÓ AMIKOR AZ EMBER LEFOGLALJA AZ EGÉSZ UTAT SZÁLLÁSSAL,REPJEGGYEL,MECCSJEGGYEL KB 5-6SZÁZ €-ÉRT ÉS NEM ÉR ODA A MECCSRE!!!!
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
-
- Jugador del Barça
3 pont és a kötelező megvan.Meg nem adott gólok,11-es de így is nyertünk és ez a lényeg:) Visca
-
- Entrenador del Barça
Rúgtunk 2 szabályos gólt, de csak egyet adtak meg + Messinek behúzták a lest, amikor kb 3 méterrel hátrébb volt + 2 meg nem adott tizi + a végén Alvesnek az a sárga...
Más játékvezetéssel ez egy sima 5-ös, és akkor a kihagyott helyzeteket még nem is említettem. Így kell játszani idegenben, én meg vagyok elégedve. Csak a bíró tett szorossá.

Más játékvezetéssel ez egy sima 5-ös, és akkor a kihagyott helyzeteket még nem is említettem. Így kell játszani idegenben, én meg vagyok elégedve. Csak a bíró tett szorossá.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez nagyon szép gesztus. Úgy legyen! Már csak öt győzelemre van a spanyol bajnoki cím. Meglesz!!!!andris871120 írta:Raktam egy mixet 6 meccs eddig 5 kipipálva. A 6. a Real. 1000ft-ból 26500. De lemondanák róla ha 9 pont lenne az előnyünk.
És végre elmondhatjuk, hogy egyetlen olyan csapat sincs a Ligában, akit ne ütöttünk volna egyszer. 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nos, játszottunk egy meccset a Getafe otthonában, ahova nem győzni járunk. Sokszor megtréfáltak már minket a madridiak.
Ma viszont nyertünk, elhoztuk a 3 pontot.
Nem brillíroztunk, bár úgy indult.
Az 1. félidő teljességgel jó volt, élvezetes és pörgős. Akár 3-4 gólt is rúghattunk volna, de kimaradtak.
Az ellenfél egy percig sem jelentett veszélyt a kapunkra, egy ép kéz láb támadása nem volt. A játékukban nem volt benne a gól.
A bíró az első félidőben jól vezette a meccset, kivéve Samu esetét, ott adhatott volna büntetőt. Sajnos, a 2. félidőben - főként a segítőjének köszönhetően - súlyos hibákat vétett
Mi annyit adtunk ki magunkból, amennyit kellett. Jó ez így, hisz kemény 1 hónap vár a fiúkra: háromnaponta rangadókat kell játszanunk, brillírozást nem nagyon várok. Megelégszem a szimpla győzelemmel is. Tegyen mindenki így, és akkor az évad végén örülhetünk.
Kezeljünk mindent győzelmet a helyén, és értékeljük úgy, ahogy annak az értéke van.
Szép volt fiúk!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Ma viszont nyertünk, elhoztuk a 3 pontot.
Nem brillíroztunk, bár úgy indult.
Az 1. félidő teljességgel jó volt, élvezetes és pörgős. Akár 3-4 gólt is rúghattunk volna, de kimaradtak.
Az ellenfél egy percig sem jelentett veszélyt a kapunkra, egy ép kéz láb támadása nem volt. A játékukban nem volt benne a gól.
A bíró az első félidőben jól vezette a meccset, kivéve Samu esetét, ott adhatott volna büntetőt. Sajnos, a 2. félidőben - főként a segítőjének köszönhetően - súlyos hibákat vétett
Mi annyit adtunk ki magunkból, amennyit kellett. Jó ez így, hisz kemény 1 hónap vár a fiúkra: háromnaponta rangadókat kell játszanunk, brillírozást nem nagyon várok. Megelégszem a szimpla győzelemmel is. Tegyen mindenki így, és akkor az évad végén örülhetünk.
Kezeljünk mindent győzelmet a helyén, és értékeljük úgy, ahogy annak az értéke van.
Szép volt fiúk!
CATALUNYA, TRIOMFANT!

rendben van nem szidjuk Etoo-t, de rosszul játszott már megint! amitől én félek az az, hogy a Bayern elleni első félidő óta nagyon sok a meddő játék.
ez a meccs is szépen indult, de a második félidő gólok nélkül csak bosszankodás.
mindegy, valóban a lényeg most a győzelem. egyszer ennek is változni kell, hogy ami bemehetne, az rendre nem megy be!
ami a teljesítményeket illeti, nálam ma Messi-Iniesta-Alves a csúcs, Henry és Etoó gyatra, a védelem és Xavi-Busquets szintén jónak tűntek.
a bírók szemetek, voltak be sz...-tak a helyi közönségtől. az ellenféltől a kapus tetszett.
azért jó meccs volt!
ez a meccs is szépen indult, de a második félidő gólok nélkül csak bosszankodás.
mindegy, valóban a lényeg most a győzelem. egyszer ennek is változni kell, hogy ami bemehetne, az rendre nem megy be!
ami a teljesítményeket illeti, nálam ma Messi-Iniesta-Alves a csúcs, Henry és Etoó gyatra, a védelem és Xavi-Busquets szintén jónak tűntek.
a bírók szemetek, voltak be sz...-tak a helyi közönségtől. az ellenféltől a kapus tetszett.
azért jó meccs volt!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Megáll az eszem egyes emberektől. Nyertünk, időnként attraktívan is játszottunk, ha a bíró kinyitja néha a szemét akkor 4et is lőttünk volna, gólt sem kaptunk, és még sorolhatnám itt a dolgokat reggelig, és erre jönnek páran hogy csalódtak a csapatban, nem hajtottak eléggé stb. Azt hiszem mindenki tudja hogy a kövi 2-3hétben 6 RANGADÓT játszunk amin múlik az egész szezon végkimenetele, kell az erő és a frissesség. Örülni kell hogy nyertünk mert Pep is azt szokta mondani hogy ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni.
Jah és bocs ha valakit megbántottam...
Jah és bocs ha valakit megbántottam...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Caesarka
- Jugador del Barça
Bezzeg a München ellen mindenki odáig volt... Mindenki: fú, fenomenális, nagyon jó, király, stb. Elég legyen már! Ilyen meccs is kell! Nem gépek, emberek vannak a pályán! Az ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni, takarék lángon, eredményes focival!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első félidő teljesen korrekt, másodikban gyengült a játékunk, meg még a bíróé is, ami nem semmi, látván az első félidőt. Henry gyenge volt, Eto'o is, Messi jó átlagot hozott,és a csapat egészével is meg vagyok elégedve, 3 pontért mentünk,meg is lett.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Helyzetkihasználás nem ment ma, de szerencsére a védelem is jól állt a lábán. Iniesta-Xavi kettős ismét remekelt, Henryval volt annyi baj, hogy nem találta a góllövő cipőjét. De összeségében nem látszanak a csapaton a fáradtság jelei, és ez a lényeg a szezon hátralévő nagyon fontos meccseire!
Előre a TITOlusokért!
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Amit elsőként emelnék ki az Eto'o játéka volt . Nekem nagyon szúrja a szemem. Szeretem eto-t de ami nem megy azt nem kell erőltetni. Guardiola mester nem először akarta belevonni a támadások felvezetésében, de nekem mostmár világosan látszik, hogy eto nem alkalmas erre, ő pusztán egy befejező csatár. Kövezzenek meg de én hagynám középen és nem tenném ki szélre ... Messi egész jó volt persze magasztalhatnám az égig de egyenlőre csak a kötelező minimumot játszotta. Iniesta még mindig zseniális, Xavinak voltak jo passzai de számomra láthatatlan volt . A védelem szuperált
egyedül Dani Alves az aki kezdd hibázgatni :S elől tul sokat birtokolja a labdát eléggé benne van, hogy elvesziti -_- a beadásai meg nemérnek egy marok medvesajtot sem :S ennyit a játékosokról . Az összhang gyengébb volt mint szokott lenni max villanások voltak az igazi verhetetlen barcánkból .
Nemvolt vmi jó meccs és nemkezdem el mondani h jajj a chelsea ellen mer azis egy hülyeség h azér mer van vkinek 2 rossz meccse akkor a 3. is rossz lesz ^^ Asszem most nemis jut más eszembe ... Getafe gyenge volt több golt kellett volna látnunk . ennyi ^^
egyedül Dani Alves az aki kezdd hibázgatni :S elől tul sokat birtokolja a labdát eléggé benne van, hogy elvesziti -_- a beadásai meg nemérnek egy marok medvesajtot sem :S ennyit a játékosokról . Az összhang gyengébb volt mint szokott lenni max villanások voltak az igazi verhetetlen barcánkból .
Nemvolt vmi jó meccs és nemkezdem el mondani h jajj a chelsea ellen mer azis egy hülyeség h azér mer van vkinek 2 rossz meccse akkor a 3. is rossz lesz ^^ Asszem most nemis jut más eszembe ... Getafe gyenge volt több golt kellett volna látnunk . ennyi ^^

- Caesarka
- Jugador del Barça
Én is!BarcaZsola írta:jó meccs volt a játékunk se volt rossz egyedül a gólok számával nem vagyok megelégedve, de a lényeg a 3 pont megszerzése
a játékvezetőknek meg új szemet kérek még a classicoig:D

Hajrá Sammy, hajrá Barca!!!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!