Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.21. 00:06:03

Ha eljutunk odáig, hogy sorra el kell adjuk a játékosainkat, fizetésképtelenek lennénk (lásd: Valencia), AKKOR indokolt egy mezszponzor.
Na látod ezért büdös itt nekem valami :)

50millánk van igazolni,de Csigát 15ért el kellett adni,mivel nincs pénz a fizura... :roll:
albicelesteX
A Vadász

2010.07.20. 23:49:20

Egyébként abban egyetértek,hogy eddig Rózsa Sanyi barátunk eléggé anyagias és minden az üzlet körül forog...nem egy Laporta az biztos.
Kép
d
Entrenador del Barça

2010.07.20. 23:34:20

Szerintem mindannyiunknak fontos jelkép ez a szponzormentes mez.
Én azt mondom, amíg 50 milliónk van egy évben játékost igazolni, úgy, hogy amúgy is bitang erős keretünk van, addig nincs szükség mezszponzorra.

Ha eljutunk odáig, hogy sorra el kell adjuk a játékosainkat, fizetésképtelenek lennénk (lásd: Valencia), AKKOR indokolt egy mezszponzor.

Függetlenül attól srácok, hogy ki mit gondol SZEMÉLY SZERINT a mezszponzorról, azt hiszem ebben a beszélgetésben is látszik, hogy nagyon sok embernek igenis nagyon fontos dolog és bizony a csapat tekintélyéből veszítene ezzel a lépéssel, ami nem biztos, hogy megéri ezt a pénzveszteséget.

Viszont abban biztos vagyok, hogy ha bármi komoly anyagi gubanc lenne a csapatnál, legvégső esetben Katalónia mögé állna és kihúzná a szarból. Ahogy Madrid is kihúzta a szarból a Realt, amikor anyagi csődben voltak.

Persze Rosselt is meg lehet különben érteni, egyrészt az elvárások hihetetlen magasan vannak vele szemben szurkolói és befektetői részről is. Aminek nem könnyű megfelelni.
Abban pedig csak reménykedni tudok, hogy nincs benne nem teljesen tisztességes szándék egy esetleges mezszponzori szerződés kötése esetén...
albicelesteX
A Vadász

2010.07.20. 23:10:48

jelwaz írta:Jajj, úgy szeretem mikor ez feljön. Attól, hogy egy magyar honlapon kommentelek, mert mondjuk itt élek, ebből, hogyan vonod le ezeket a konzekvenciákat? Oké, hogy ez a valószínű, de attól még van esély sok más lehetőségre, nem? Honnan tudod megállapítani, hogy ki mennyire tud azonosulni a klubbal? Az elveivel? Honnan tudod, hoy ki és miért szerette meg a csapatot. És hazugsággal vádolni embereket a cyber térben, hát... :roll: Én is azért szerettem meg a csapatot, mert szépen játszott, de akkor még nem köteleztem el magam, mások is játszottak szépen. Volt több csapat is, amiért szorítottam. Azért lettem fanatikus, mert megismertem, és megéreztem a Més que un club ízét. Ezért nem is létezik számomra más csapat (csak a Bilbao). Nyilván jobb, ha eredmények is vannak, de nem mindenáron. És senki ne mondja, hogy mezszponzor nélkül nem lehet eredményesnek lenni, mert volt egy hatkupás Barca. Meg volt egy, ami fent maradt. Ha ezt a klub nem tudja megoldani, az az elnök szegénységi bizonyítványa...
Győztél!Nem vitázok.Te elmondtad a véleményed én az enyémet amit tartok is,úgy ahogy Te a tiédet!Nem fogunk összeveszni ebben biztos vagyok. :wink: Igazad van,hogy nem tudom megítélni,hogyan azonosulsz a klub szlogenjével,és a meghazudtolásért is bocsánatot kérek.Én is fanatikusnak tartom magam,de úgy érzem vannak olyan határok amiket nem tudok átlépni pusztán azért,mert nem odaszülettem.Ha tehetném azért ezen változtatnék :wink: :twisted: Szép dolgok a hagyományok,amiket őrizni kell(ene),de látjuk saját példáinkon is,nem kell messzire menni,hogy nem igazán megy,mert a pénz beszél...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.20. 22:44:37

Boixos írta:a mezszponzorálással kapcsolatban sztem nem is annyira az itteni szurkolók "katalán öntudata" a lényeg, sztem nem feltétlenül ezzel függ össze a felháborodás, amivel egyébként én is maximálisan egyetértek.
a Klub azon kevés brigádok közé tartozik, amelyek nem kurvultak el mez-ügyben, és eddig érdekes módon mégis ment a szekér. nem hiszem el, h most akármekkora anyagi probléma van, ne tudnák megoldani ezt másképpen egy ekkora klubnál, mint a barca! van százmillió socio, ha benyomnák nekik, h küldjön mindenki 10 pénzt, lazán megtennék, gondolom, még nagyobb összeggel is, pláne, ha arról van szó, h szrban van a barca. de mondom, biztos meg tudják ezt másképp is oldani, max kicsit át kellene gondolni pár dolgot, ésszerüsíteni pár tervezett beruházást stb.
ha nem úgy ismertem volna cirka 30 éve a barcelonát, h nincs semmi a mezükön a címeren kívűl, akkor nem érdekelne engem sem ez a bugi.
viszont ez a mezszponzormentesség olyan hagyomány, olyan kuriózum, amit sztem kár lenne felrúgni. ha bilbaoban, a négyforintból gazdálkodó atletiknél működik, akkor sztem nálunk is menni fog a továbbiakban is, ugyanúgy, ahogy eddig.
mindenben egyetértek veled, viszont egy dologban sajnos pontosítanom kell téged: a Bilbao mezén néhány éve már van szponzor...

a legutóbbi szezonban ez volt a hazai mezük: Kép

ettől függetlenül, ameddig van alternatív megoldás, addig én is azt mondom, h próbálják meg megőrizni ezt a most már valóban egyedülálló hagyományt... a klub a történelmének legsikeresebb korszakát éli, és eljutottunk oda, h évről évre exponenciálisan növekszenek a sikerek utáni pénzbevételek, így nem tudom elképzelni, h ne lehessen találni vmilyen "mezszponzormentes" megoldást a financiális gondokra!(úgy gondolom, túl könnyű lenne ehhez fordulni, a gondolkodással való spórolást juttatja eszembe...)

(még mindig kételkedem benne, h ilyen rossz lenne a helyzet, ahogy azt előadják...)
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.07.20. 22:36:41

Egyébiránt vicces, hogy mindenki ezen a másodosztályon lovagol, mintha erre lenne esély... :roll: Irodalom órán volt olyan, hogy költői túlzás. Bár én így gondolom, de ez most nagyon nem egy reális választási lehetőség.
Na mégis mit kérdőjelezel meg? Azért erre kíváncsi lennék.
Inkább másod osztály mint mezszponzor? Én nálad kérdőjelezek meg bizonyos dolgokat.
1,Hogy ezek az emberek meddig tartanának ki a Barca mellett?
2,Hallották-e azt az ősi Barca dogmát, hogy a mez nem reklámfelület?
3,Miért szurkolnak a Barcának?
4,Mit jelent számukra a Més que un club?
5,Hogyan és miért szurkoltak a Gaspart érában?
6,Tisztelik-e a klub múltját? Mert nem mindig a bajnoki cím volt a cél...
Másrészről bírom ezeket a visszafordításokat, és visszamutogatásokat. Jó így vitázni... :roll:
Először is: A Barca elsősorban egy sportegyesület, és ezen felül, másodsorban "Több, mint egy klub". Ez azért ne feledjük. Rolling Eyes
És honnan szedted ezt a marhaságok hogy a trófeák nem számítanak a Barcelónánál Exclamation Question Confused Szerinted mégis melyik futballista akarna egy olyan klubban játszani, mint amit te irtál? Shocked
És még annyit hogy mégha ősi reivális is a Real, attól még a történelem egyik legnagyobb csapata, ezt nem elismerni gyerekes butaság
1, Oké, Neked csak egy sportegyesület, nekem mindegy, de helyettem ne dönts.
2,Nem mondtam egy szóval se, hogy nem számítanak a trófeák, olvass vissza egész nyugodtan.
3,A kieső csapatokban is játszanak játékosok. Én meg szívesen lennék a Bilbao focistája. Szívem rajta.
4.A leg úgy értettem, hogy az egyetlen leg. Ez félreérthető volt. De így is helyes, a Real Madrid nem lesz egyedülálló olyan dologban, amit nem lehet megváltoztatni (mert a címek száma változik, viszont, hogy a Barca az egyetlen olyan élklub Európában, amelyiknek nincs mezszponzora, azon a többiek nem tudnak változtatni).
Nézem itt a hsz-okat. Néha elnevetek 1-2-n. Very Happy
Köszönjük Emese!
Kit érdekel mi van a mezre írva?Különben is nektek honnan van ez a nagy Katalán hazafias érzésetek!Sohasem lesztek se culé-k se socio-k se katalánok se a Boixos tagjai.Barcelona szurkolók vagytok Magyarországról.És őszintén miért kezdtetek szurkolni a csapatnak,mert egy jó focit játszó sikeres klub stb...NEM???Szerintem aki mást mond az hazudik!
Jajj, úgy szeretem mikor ez feljön. Attól, hogy egy magyar honlapon kommentelek, mert mondjuk itt élek, ebből, hogyan vonod le ezeket a konzekvenciákat? Oké, hogy ez a valószínű, de attól még van esély sok más lehetőségre, nem? Honnan tudod megállapítani, hogy ki mennyire tud azonosulni a klubbal? Az elveivel? Honnan tudod, hoy ki és miért szerette meg a csapatot. És hazugsággal vádolni embereket a cyber térben, hát... :roll: Én is azért szerettem meg a csapatot, mert szépen játszott, de akkor még nem köteleztem el magam, mások is játszottak szépen. Volt több csapat is, amiért szorítottam. Azért lettem fanatikus, mert megismertem, és megéreztem a Més que un club ízét. Ezért nem is létezik számomra más csapat (csak a Bilbao). Nyilván jobb, ha eredmények is vannak, de nem mindenáron. És senki ne mondja, hogy mezszponzor nélkül nem lehet eredményesnek lenni, mert volt egy hatkupás Barca. Meg volt egy, ami fent maradt. Ha ezt a klub nem tudja megoldani, az az elnök szegénységi bizonyítványa...
albicelesteX
A Vadász

2010.07.20. 22:35:16

Félre ne érts!Én is örülök és büszke vagyok erre a dologra!Mert tényleg nagyon nagy szó ebben a mai pénz orientált világban.Viszont az ilyen "Inkább a másod osztály,meg a középmezőny,mint sem szponzor" dumáktól a falra mászok.Remélem,hogy van másik opció is és egyenlőre még nincs rányomva semmi arra a pólóra,úgyhogy még a hagyomány nincs felrúgva.Én azért szorítok az Fc Barcelonanak ,mert minőségi futballt játszik,minőség játékosokkal,személyzettel és ezzel címeket nyer.Uram bocsáss engem a 8.9. stb. helyezések nem hoznak lázba."Kis pénz kis foci,nagy pénz nagy foci" ez mindig igaz lesz.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2010.07.20. 22:06:31

a mezszponzorálással kapcsolatban sztem nem is annyira az itteni szurkolók "katalán öntudata" a lényeg, sztem nem feltétlenül ezzel függ össze a felháborodás, amivel egyébként én is maximálisan egyetértek.
a Klub azon kevés brigádok közé tartozik, amelyek nem kurvultak el mez-ügyben, és eddig érdekes módon mégis ment a szekér. nem hiszem el, h most akármekkora anyagi probléma van, ne tudnák megoldani ezt másképpen egy ekkora klubnál, mint a barca! van százmillió socio, ha benyomnák nekik, h küldjön mindenki 10 pénzt, lazán megtennék, gondolom, még nagyobb összeggel is, pláne, ha arról van szó, h szrban van a barca. de mondom, biztos meg tudják ezt másképp is oldani, max kicsit át kellene gondolni pár dolgot, ésszerüsíteni pár tervezett beruházást stb.
ha nem úgy ismertem volna cirka 30 éve a barcelonát, h nincs semmi a mezükön a címeren kívűl, akkor nem érdekelne engem sem ez a bugi.
viszont ez a mezszponzormentesség olyan hagyomány, olyan kuriózum, amit sztem kár lenne felrúgni. ha bilbaoban, a négyforintból gazdálkodó atletiknél működik, akkor sztem nálunk is menni fog a továbbiakban is, ugyanúgy, ahogy eddig.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.20. 21:36:33

albicelesteX írta:Azért komolyan mondom vicc...Gondolkozzatok már,ide azért jönnek világklasszis játékosok,hogy Bl-t stb. címeket NYERJENEK nem azért,hogy segítsenek bent maradni.A Bilbao-n is meglátszik,hogy csak b@szkok alkotják...Én,ha már izgulnom kell a bajnokság végén akkor azért izguljak,mint most is,hogy meg lesz a bajnoki cím nem pedig azért,hogy meg lesz e a bentmaradást érő hely!Kit érdekel mi van a mezre írva?Különben is nektek honnan van ez a nagy Katalán hazafias érzésetek!Sohasem lesztek se culé-k se socio-k se katalánok se a Boixos tagjai.Barcelona szurkolók vagytok Magyarországról.És őszintén miért kezdtetek szurkolni a csapatnak,mert egy jó focit játszó sikeres klub stb...NEM???Szerintem aki mást mond az hazudik!Ezen a szinten már komoly üzleti érdekek vannak ami sajnos nem sajnos velejárója a profi futballnak.Részemről jöhet a szponzor nem fog zavarni mi van ráírva a mezre és jöjjenek a legjobbak és az eredmények.És ettől még nem vagyok Real-os...Sőt..
Ezt osztom. Teljesen jogos. :)

A barca nem a meztől több, mint egy klub. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Tocy
Director del Fútbol

2010.07.20. 21:35:47

Persze, ha létszükséglet, akkor legyen szponzor, de azért a hagyományok sok ember szemében mindennél fontosabbak. Eddig én úgy látom, h Rosell nem az az igazi Barca-fanatikus elnök, hanem egy kőkemény üzletember, akinek a szemei előtt csak a bankjegyek villognak...ez nem annyira nem tetszik...
szbalint88
Jugador del Barça

2010.07.20. 21:32:19

albicelesteX írta:Azért komolyan mondom vicc...Gondolkozzatok már,ide azért jönnek világklasszis játékosok,hogy Bl-t stb. címeket NYERJENEK nem azért,hogy segítsenek bent maradni.A Bilbao-n is meglátszik,hogy csak b@szkok alkotják...Én,ha már izgulnom kell a bajnokság végén akkor azért izguljak,mint most is,hogy meg lesz a bajnoki cím nem pedig azért,hogy meg lesz e a bentmaradást érő hely!Kit érdekel mi van a mezre írva?Különben is nektek honnan van ez a nagy Katalán hazafias érzésetek!Sohasem lesztek se culé-k se socio-k se katalánok se a Boixos tagjai.Barcelona szurkolók vagytok Magyarországról.És őszintén miért kezdtetek szurkolni a csapatnak,mert egy jó focit játszó sikeres klub stb...NEM???Szerintem aki mást mond az hazudik!Ezen a szinten már komoly üzleti érdekek vannak ami sajnos nem sajnos velejárója a profi futballnak.Részemről jöhet a szponzor nem fog zavarni mi van ráírva a mezre és jöjjenek a legjobbak és az eredmények.És ettől még nem vagyok Real-os...Sőt..
Én még annyit fűznék a témához, hogy nem a mez a szent és sérthetetlen, hanem a Barca mint klub, mint vmi eszmei fogalom. Egy nagy család, amely segít egymáson, sikerre törekszik, és mindezt szép játékkal akarja elérni. Ezen semmit sem változtat az, hogy van-e vmi szponzorfelirat a mezen vagy sem. És ezt szerintem a culék is így látják, mert ezt a tervét Rosell a kampány előtt is megemlítette, mégsem fordítottak hátat neki.
Nem a mezfeliratok miatt különleges klub a Barca.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.07.20. 21:28:26

Capon írta:Az egyik ha nem a legközkedveltebb klub a világon a Barca. Szal reklám értékét tekintve szerintem nem kicsit verné a Poolt. Régebben volt talán az NSO-n, hogy melyik klub mennyit kap a mezponoroktól és valóban 20 millás nagyságrendű összegekről van szó ezen a szinten amit a Barca is képvisel.

Azt hogy hány játékosnak az álma ez a klub és mennyien vállalnának áldozatot azt nem tudom, de kár lenne mesébe illő álomba ringatnunk magunkat ez ügyben.
Nem feltétlen önként és dalolva, hanem keménykezű tárgyalások eredményeképp. Nem hiszem, hogy emiatt távoznának tőlünk. Viszont ezt csak arra az esetre gondoltam, ha a mezszponzor és e közt kellene választani. Akkor inkább ne legyen mezszponzor, hanem a fizetésekben legyen megszorítás. A 10% tényleg semmi szinte, persze lehet kispénzű emberként könnyen mondom, hogy én nem foglalkoznék vele, hogy évi 12 millát vagy 10,8-at keresek euróban, de sztem bőven van benne logika. Ne legyenek ennyire elszállva a játékosok, a jótékonykodás sokkal fontosabb. Játékost eladni pedig semmiképp sem éri meg, maximum a nulla reklámértékűek közül, ilyen volt pl Csiga.
albicelesteX
A Vadász

2010.07.20. 21:10:47

Azért komolyan mondom vicc...Gondolkozzatok már,ide azért jönnek világklasszis játékosok,hogy Bl-t stb. címeket NYERJENEK nem azért,hogy segítsenek bent maradni.A Bilbao-n is meglátszik,hogy csak b@szkok alkotják...Én,ha már izgulnom kell a bajnokság végén akkor azért izguljak,mint most is,hogy meg lesz a bajnoki cím nem pedig azért,hogy meg lesz e a bentmaradást érő hely!Kit érdekel mi van a mezre írva?Különben is nektek honnan van ez a nagy Katalán hazafias érzésetek!Sohasem lesztek se culé-k se socio-k se katalánok se a Boixos tagjai.Barcelona szurkolók vagytok Magyarországról.És őszintén miért kezdtetek szurkolni a csapatnak,mert egy jó focit játszó sikeres klub stb...NEM???Szerintem aki mást mond az hazudik!Ezen a szinten már komoly üzleti érdekek vannak ami sajnos nem sajnos velejárója a profi futballnak.Részemről jöhet a szponzor nem fog zavarni mi van ráírva a mezre és jöjjenek a legjobbak és az eredmények.És ettől még nem vagyok Real-os...Sőt..
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.07.20. 20:44:34

A mez szent és sérthetetlen. Remélem ezzel Rossel is tisztában van. Nem kell ide Fabregas meg semmiféle új szerzemény, ha kell adjunk el fiatalokat. Marquezt, Hlebet, Cácerest...de a mez maradjon olyan amilyen, ne piszkoljuk be holmi multinacionális mocskos cégnek a reklámjával.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.20. 20:37:25

Capon írta:
Az egyik ha nem a legközkedveltebb klub a világon a Barca. Szal reklám értékét tekintve szerintem nem kicsit verné a Poolt. Régebben volt talán az NSO-n, hogy melyik klub mennyit kap a mezponoroktól és valóban 20 millás nagyságrendű összegekről van szó ezen a szinten amit a Barca is képvisel.
Én igazából a Realhoz hasonlítottam reklámértékben ("visszajön mezeladásokból az ára")
Capon írta:Azt hogy hány játékosnak az álma ez a klub és mennyien vállalnának áldozatot azt nem tudom, de kár lenne mesébe illő álomba ringatnunk magunkat ez ügyben.
Mondjuk még egyelőre az is a mese szintjén van, hogy egyáltalán erre szükség lenne
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.20. 20:18:44

sjd írta:
szbalint88 írta: Hát azt tudom, hogy a Liverpool 4 évre 80M fontot(!) kap vmi banktól, szerintem mi akár egy ennél nagyobb összeget is kaphatnánk, bár nem vok szakértő :)

szerk.:
Most nézem, hogy a Real meg évi 23 misit kap a Bwin-től.
Ehhez képest a Poolnak nem egy bank van a mezén, az általános szponzori szerződés lehet, mint nekünk az Audi v. az Estrella Damm
(de felőlem lehet 23 millió is - bár a Barcának soha nem volt akkora reklámértéke - a lényeget azért ugye értitek)

szerk.: Kalap1988, igazad van, ha mindenkinek ez itt álmai klubja, akkor nem kell a BKV-igazgatót játszaniuk itt, hogy még vehessen 3 villát (inkább a klub vegyen 3 Villát :P )
Az egyik ha nem a legközkedveltebb klub a világon a Barca. Szal reklám értékét tekintve szerintem nem kicsit verné a Poolt. Régebben volt talán az NSO-n, hogy melyik klub mennyit kap a mezponoroktól és valóban 20 millás nagyságrendű összegekről van szó ezen a szinten amit a Barca is képvisel.

Azt hogy hány játékosnak az álma ez a klub és mennyien vállalnának áldozatot azt nem tudom, de kár lenne mesébe illő álomba ringatnunk magunkat ez ügyben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.20. 19:29:58

szbalint88 írta: Hát azt tudom, hogy a Liverpool 4 évre 80M fontot(!) kap vmi banktól, szerintem mi akár egy ennél nagyobb összeget is kaphatnánk, bár nem vok szakértő :)

szerk.:
Ehhez képest a Poolnak nem egy bank van a mezén, az általános szponzori szerződés lehet, mint nekünk az Audi v. az Estrella Damm
(de felőlem lehet 23 millió is - bár a Barcának soha nem volt akkora reklámértéke - a lényeget azért ugye értitek)

szerk.: Kalap1988, igazad van, ha mindenkinek ez itt álmai klubja, akkor nem kell a BKV-igazgatót játszaniuk itt, hogy még vehessen 3 villát (inkább a klub vegyen 3 Villát :P )
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.07.20. 19:29:32

Én pl, ha a klubnak anyagi gondjai lennének, akkor a játékosokat lemondatnám a fizetésük 10 %-ról. Azért ez nem összeg, főleg évi 12 milliós fizetéseknél (kosarasoknál, kéziseknél is pl) és ez megmaradhatna a mezszponzor, abból kijönne a 20 millió körüli összegnek több, mint a fele évente, de talán még több is. Az a játékos pedig,aki ezt nem fogadja el... hát istenem, nem való ide. Játékost nem éri meg eladni ilyen okból, ilyen butaságokat ne mondjatok. Xavi vagy Messi pár év alatt visszatermeli az árát (más hogy Csigát eladtuk, ő nem annyira), anyagilag sem éri meg eladni középtávon. Rövidtávon pedig egy ilyen komoly klub ne működjön, mert akkor nem értenek az üzlethez.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.20. 19:19:09

Nézem itt a hsz-okat. Néha elnevetek 1-2-n. :D
szbalint88
Jugador del Barça

2010.07.20. 19:16:00

sjd írta:Egy ilyen mezszponzor kb. évi 10 millát jelentene, annyit, amennyit Csigán buktunk.
Ezen lenne érdemes elgondolkodni
Hát azt tudom, hogy a Liverpool 4 évre 80M fontot(!) kap vmi banktól, szerintem mi akár egy ennél nagyobb összeget is kaphatnánk, bár nem vok szakértő :)

szerk.:
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.20. 19:02:12

Egy ilyen mezszponzor kb. évi 10 millát jelentene, annyit, amennyit Csigán buktunk.
Ezen lenne érdemes elgondolkodni
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.07.20. 18:52:20

BlauGranaGroc írta:Előbb adnám el Messit, Xavit és Init együtt, mint a mezünket. a játékosok pótolhatók, a mez viszont szent
Sőt! a meccsekre biciklivel mennyenek a srácok, az se kerül pénzbe, meg legalább az erőnlétük is nő. az 5* szállodák helyett meg sátorozzanak. ugyanmár... :roll:
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.07.20. 18:23:59

madmushroom írta:Nekem a hagyomány többet jelent. Inkább adjunk el játékos minthogy a hagyományainkat megtörjük. Én ezt így gondolom.
Előbb adnám el Messit, Xavit és Init együtt, mint a mezünket.
a játékosok pótolhatók, a mez viszont szent
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
abreu
Jugador d'estrella

2010.07.20. 17:39:00

jelwaz írta: Aha, ilyet, hogy lehet sértés nélkül írni??? Mi, akik minden áron ellenezzük, hogy mezszponzor legyen, mi nem vagyunk igazi Barca drukkerek??? Na ez a röhej! A Barcát nem a címei és nem a trófeái tették ,,Més que un club"-bá, hanem az olyan dolgai, amelyek messze túlmutatnak a focin (tudod: a katalán identitás jelképe). Ha a trófeák számítanak Neked, akkor olvasd a madridista barátok ,,Hány Bl címetek van?" és egyéb böfögéseit, és döbbenj rá valamire, mert akkor viszont tényleg nekik van igazuk. Van, mit nem lehet pénzért megkapni. Ezért nem lesz a Real Madrid sohasem a világ legjobb, legnagyobb (és a többi leg sem) klubja, és a többi sem. Ma két olyan futball csapat van (mondjuk, hogy a nagy ligákban, a kisebbekben nem vagyok otthon), amely túlmutat az üzletiességen: a Bilbao és a Barca. És ha azért kell szurkolnom, hogy bent maradjunk, hát akkor azért szurkolok, de fanatikusan, viszont egy szimpla futball klub miatt akkor se fakadnék sírva, ha 6 kupás idényt produkálna, hősiesen vívva, és minden hollywoodi [auto_cenzúra] filmben látható dráma közepette...
Először is: A Barca elsősorban egy sportegyesület, és ezen felül, másodsorban "Több, mint egy klub". Ez azért ne feledjük. :roll:
És honnan szedted ezt a marhaságok hogy a trófeák nem számítanak a Barcelónánál :!: :?: :? Szerinted mégis melyik futballista akarna egy olyan klubban játszani, mint amit te irtál? :shock:
És még annyit hogy mégha ősi reivális is a Real, attól még a történelem egyik legnagyobb csapata, ezt nem elismerni gyerekes butaság
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.20. 17:33:35

jelwaz írta:Már az szégyenletes, hogy egyáltalán felmerült a mezszponzoráció! A maiak közül senki sem érdemes arra, hogy ellent mondjon az elődöknek, főleg nem Rosell! Ez is a Més que un club része, ha elhagyjuk, kevesebbek leszünk! Aki meg ezt elfogadhatónak tartja... Nos annál megkérdőjeleznék én egy-két dolgot. INKÁBB A MÁSODOSZTÁLY, MINT A MEZSZPONZOR!
Na mégis mit kérdőjelezel meg? Azért erre kíváncsi lennék.
Inkább másod osztály mint mezszponzor? Én nálad kérdőjelezek meg bizonyos dolgokat.
Lehet ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, de ha szükség van rá akkor igen is legyen szponzor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt