Egyébiránt vicces, hogy mindenki ezen a másodosztályon lovagol, mintha erre lenne esély...

Irodalom órán volt olyan, hogy költői túlzás. Bár én így gondolom, de ez most nagyon nem egy reális választási lehetőség.
Na mégis mit kérdőjelezel meg? Azért erre kíváncsi lennék.
Inkább másod osztály mint mezszponzor? Én nálad kérdőjelezek meg bizonyos dolgokat.
1,Hogy ezek az emberek meddig tartanának ki a Barca mellett?
2,Hallották-e azt az ősi Barca dogmát, hogy a mez nem reklámfelület?
3,Miért szurkolnak a Barcának?
4,Mit jelent számukra a Més que un club?
5,Hogyan és miért szurkoltak a Gaspart érában?
6,Tisztelik-e a klub múltját? Mert nem mindig a bajnoki cím volt a cél...
Másrészről bírom ezeket a visszafordításokat, és visszamutogatásokat. Jó így vitázni...
Először is: A Barca elsősorban egy sportegyesület, és ezen felül, másodsorban "Több, mint egy klub". Ez azért ne feledjük. Rolling Eyes
És honnan szedted ezt a marhaságok hogy a trófeák nem számítanak a Barcelónánál Exclamation Question Confused Szerinted mégis melyik futballista akarna egy olyan klubban játszani, mint amit te irtál? Shocked
És még annyit hogy mégha ősi reivális is a Real, attól még a történelem egyik legnagyobb csapata, ezt nem elismerni gyerekes butaság
1, Oké, Neked csak egy sportegyesület, nekem mindegy, de helyettem ne dönts.
2,Nem mondtam egy szóval se, hogy nem számítanak a trófeák, olvass vissza egész nyugodtan.
3,A kieső csapatokban is játszanak játékosok. Én meg szívesen lennék a Bilbao focistája. Szívem rajta.
4.A leg úgy értettem, hogy az egyetlen leg. Ez félreérthető volt. De így is helyes, a Real Madrid nem lesz egyedülálló olyan dologban, amit nem lehet megváltoztatni (mert a címek száma változik, viszont, hogy a Barca az egyetlen olyan élklub Európában, amelyiknek nincs mezszponzora, azon a többiek nem tudnak változtatni).
Nézem itt a hsz-okat. Néha elnevetek 1-2-n. Very Happy
Köszönjük Emese!
Kit érdekel mi van a mezre írva?Különben is nektek honnan van ez a nagy Katalán hazafias érzésetek!Sohasem lesztek se culé-k se socio-k se katalánok se a Boixos tagjai.Barcelona szurkolók vagytok Magyarországról.És őszintén miért kezdtetek szurkolni a csapatnak,mert egy jó focit játszó sikeres klub stb...NEM???Szerintem aki mást mond az hazudik!
Jajj, úgy szeretem mikor ez feljön. Attól, hogy egy magyar honlapon kommentelek, mert mondjuk itt élek, ebből, hogyan vonod le ezeket a konzekvenciákat? Oké, hogy ez a valószínű, de attól még van esély sok más lehetőségre, nem? Honnan tudod megállapítani, hogy ki mennyire tud azonosulni a klubbal? Az elveivel? Honnan tudod, hoy ki és miért szerette meg a csapatot. És hazugsággal vádolni embereket a cyber térben, hát...

Én is azért szerettem meg a csapatot, mert szépen játszott, de akkor még nem köteleztem el magam, mások is játszottak szépen. Volt több csapat is, amiért szorítottam. Azért lettem fanatikus, mert megismertem, és megéreztem a Més que un club ízét. Ezért nem is létezik számomra más csapat (csak a Bilbao). Nyilván jobb, ha eredmények is vannak, de nem mindenáron. És senki ne mondja, hogy mezszponzor nélkül nem lehet eredményesnek lenni, mert volt egy hatkupás Barca. Meg volt egy, ami fent maradt. Ha ezt a klub nem tudja megoldani, az az elnök szegénységi bizonyítványa...