Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Írtam,h örülnék az xnek,hát ÖRÜLÖK ISozsimiki írta:Nem lesz nekik sem könnyű meccsÁdám02 írta:bár most santanderben kikap a sevilla szal nem lesz itt gond!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
,de én örülnék már 1 xnek is
Persze ha vhogy kikapnának akkor sem sírnék
hátSaviola írta: SportKlub
Nem lesz nekik sem könnyű meccsÁdám02 írta:bár most santanderben kikap a sevilla szal nem lesz itt gond!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ronaldinho #10 írta:VISCA EL BARCA!!! Ma este verjétek szét a Szaragólyát! Ööö akarom mondani Zaragoza
en portugaliabol megyek nemzetkozi diakkedvezmennyel 35 ezer lisszabonbol menetrendszeri jarattalÉn is net-en rendeltem jegyet tavaj, de úgy tapasztaltam, hogy a helyszínen is simán meg lehet venni a belépőt 20%-al olcsóbban, mint a netes rendeléskor. (Persze nem rangadóról beszélek) Május elején megyek a Betis ellen. Most foglaltam repjegyet a SkyEurope-nál. 25.000 ft oad-vissza illatékkel/fő. Szállás meg mint égen a csillag.
Én is net-en rendeltem jegyet tavaj, de úgy tapasztaltam, hogy a helyszínen is simán meg lehet venni a belépőt 20%-al olcsóbban, mint a netes rendeléskor. (Persze nem rangadóról beszélek) Május elején megyek a Betis ellen. Most foglaltam repjegyet a SkyEurope-nál. 25.000 ft oad-vissza illatékkel/fő. Szállás meg mint égen a csillag.Fary21 írta:Sziasztok! Szerintem most a csapat hullámvölgyben van egy kicsit, ami nem meglepő két ilyen jó szezon után. Jelenleg én abban látom a problémát, hogy Ronaldinho, Deco, Edmilson egyaránt nincs formában és Eto'o sincs velünk. Ilyenkor kell összefogni és nem szidni a csapatot, meg cseszegetni, még semmi sincs lefutva, nem panaszkodni kell , hanem optimistán a jövőbe tekinteni.
Én is inkább a Belletti-Sylvinho kettőst favorizálom, persze szerintem kevés vagyok ahhoz, mert taktikailag kell a Gio-Zamrotta kettős. Márciusra minden rendben lesz és szerintem tovább megyünk a BL-böl is.
Szokott valaki Barca meccsekre kijárni? Én tervezem a közeljövőben, szívesen veszem ha valaki tapasztalatokban tud segiteni.
Hajrá Barca!!!!! MEssze még a vége!
Szia en a 7vegi bajnokin voltam eloszor Barca meccsen de megyek a werder elleni meccsre es a real sociedad meccsreFary21 írta:Sziasztok! Szerintem most a csapat hullámvölgyben van egy kicsit, ami nem meglepő két ilyen jó szezon után. Jelenleg én abban látom a problémát, hogy Ronaldinho, Deco, Edmilson egyaránt nincs formában és Eto'o sincs velünk. Ilyenkor kell összefogni és nem szidni a csapatot, meg cseszegetni, még semmi sincs lefutva, nem panaszkodni kell , hanem optimistán a jövőbe tekinteni.
Én is inkább a Belletti-Sylvinho kettőst favorizálom, persze szerintem kevés vagyok ahhoz, mert taktikailag kell a Gio-Zamrotta kettős. Márciusra minden rendben lesz és szerintem tovább megyünk a BL-böl is.
Szokott valaki Barca meccsekre kijárni? Én tervezem a közeljövőben, szívesen veszem ha valaki tapasztalatokban tud segiteni.
ennek kb. annyi alapja van, mintha azt olvasnánk, ronaldinho megy a milanba kakáért cserébe. mindkét játékos remek, de mindketten jók ott ahol vannak!!! tehát, sztem is marhaság...lionelmessi19 írta:azt szóljuk, hKaTo írta:a Barcelona 25 milláért akarta megvenni Lampardot + ezt még megfejelte volna Deco-val hisz ö mourinho kedvence
Ehhez mit szoltok????
1. ez a marhaság hetek óta repked már a neten
2. ez egy marhaság
3.a barca nem akarná sztem megvenni lampardot, és eladni sem decot
4 ez egy marhaság
5. muringyóékkal hétszentség, h nem kötnénk üzletet
6.ez egy marhaság
Így van,most mégjobban kell bennük bíznunk,és elhinni,h igenis ki tudunk jönni a gödörből!Fary21 írta:Sziasztok! Szerintem most a csapat hullámvölgyben van egy kicsit, ami nem meglepő két ilyen jó szezon után. Jelenleg én abban látom a problémát, hogy Ronaldinho, Deco, Edmilson egyaránt nincs formában és Eto'o sincs velünk. Ilyenkor kell összefogni és nem szidni a csapatot, meg cseszegetni, még semmi sincs lefutva, nem panaszkodni kell , hanem optimistán a jövőbe tekinteni.
azt szóljuk, hKaTo írta:a Barcelona 25 milláért akarta megvenni Lampardot + ezt még megfejelte volna Deco-val hisz ö mourinho kedvence
Ehhez mit szoltok????
az egyéni forma nem lehet edző dolga, itt nem a fizikai kondícióról van szó. egyéb dolgok, pl dinhonál a sok kritika és a barátnők teszik, vagy deconál talán a két bl miatt a motiváció hiányLéfe írta:Hát ez az lionelmessi 19 egyéni forma, kodició. Ez ki vajon kinek a dolga, talán a szertárosé. Most furcsa lenne a Frenket szidni, de a Barca elött hol muzsikált--főleg jól. Mint edző, mert sok jó játékosból nem lett jó edző. De ezt nála is az idő fogja bebizonyitani. Persze hagy dolgozzon, majd a bajnokság után lehet mérleget vonni. Sok nagycsapatnál, eléggé közismert a vezető edző a pályaedzőjére épit és soha nem vagy csak kevés edzést vezetnek. Perzse lehet, hogy - már irtam, de nem jött rá reakcio, pedig kiváncsi lennék-- hogy sok lé már elégedetté tett néhány játékost. Amennyi pénzt a Dinho kaszál csak ne legyen ideges a kritikák jogosak. Amikor ment Neki dicsérték jöttek a dijak akkor sem volt ideges. Persze mindeki kerülhet gödörbe, majd kijön belöle az nem vitás.