Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Majd átszállingózunk az "Élő közvetítések" nevű darázsfészekre, de addig
itt nyomja mindenki szépen, magyarul és tisztán!
Ha átmegy a társaság, akkor vigyázzatok, hogy a meccs heve ne ragadtasson senkit alpári, kocsmai stílusra! A mondandót kérjük szépen
becsomagolni, mivel modijaink törlésre készek, ha valaki csúnyán ír!
Egyébként pedig a Barca szerintem nagy meccsen fog nyerni, aki
látja, szurkoljon helyettem is! Én, sajnos, dolgozom!
Üdvözlet mindannyiótoknak!
Krojfotok.
Majd átszállingózunk az "Élő közvetítések" nevű darázsfészekre, de addig
itt nyomja mindenki szépen, magyarul és tisztán!
Ha átmegy a társaság, akkor vigyázzatok, hogy a meccs heve ne ragadtasson senkit alpári, kocsmai stílusra! A mondandót kérjük szépen
becsomagolni, mivel modijaink törlésre készek, ha valaki csúnyán ír!
Egyébként pedig a Barca szerintem nagy meccsen fog nyerni, aki
látja, szurkoljon helyettem is! Én, sajnos, dolgozom!
Üdvözlet mindannyiótoknak!
Krojfotok.
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
skacok, nem kéne kinyitni az élő közvetítések c. topikot? 

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Capitá del Barça
Tudtam, hogy nem fog nyerni a Sevilla, nem könnyű hely a santanderi stadion, a Valencia is kikapott ott.
A srácok tuti tudják, hogy ikszelt a Sevilla, így nyerni fogunk, nagy tételben fogadjon rá mindenki!

A srácok tuti tudják, hogy ikszelt a Sevilla, így nyerni fogunk, nagy tételben fogadjon rá mindenki!

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Írtam,h örülnék az xnek,hát ÖRÜLÖK ISozsimiki írta:Nem lesz nekik sem könnyű meccsÁdám02 írta:bár most santanderben kikap a sevilla szal nem lesz itt gond!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
,de én örülnék már 1 xnek is
Persze ha vhogy kikapnának akkor sem sírnék

Santander otthon senkinek sem lesz egyszerű úgy tűnik

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Ne bizakodjunk még azért
Azért még megkéne verni egy igen jó Zaragozát
Forza Barca

Forza Barca

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Racing-Sevilla 0:0

Visca el BARCA!
hátSaviola írta: SportKlub

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem lesz nekik sem könnyű meccsÁdám02 írta:bár most santanderben kikap a sevilla szal nem lesz itt gond!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Ronaldinho #10 írta:VISCA EL BARCA!!! Ma este verjétek szét a Szaragólyát! Ööö akarom mondani Zaragoza
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" ha nem akarjuk hogy elhuzzon sevilla!!!!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
VISCA EL BARCA!!! Ma este verjétek szét a Zaragozát:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho #10 2006.11.12. 18:09:10-kor.

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Jugador del Barça
HAJRA BARCA!!!!!!!!!!
Este gyozni fogunk mert gyozni kell!!!!!!

Este gyozni fogunk mert gyozni kell!!!!!!

A Zaragoza veszélyes kontráira nagyon odakell figyelni.Nem szabad területet engedni nekük.Ha taktikusan játszik a Barca megveri öket gond nélkül.Ha nekik megy akkor gond lehet....
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Hozni kell az esti meccset,nem kérdéses.Nehéz lesz,mert a Zaragoza hozza a tavalyi formáját és akkor is meggyűlt velük a bajunk.Remélem ezek az extra edzések formába lendítik a sztárokat..Szükség lesz rájuk.
2006.11.12. 21.00 - SportKlub [Élő].:
F.C.Barcelona - Real Zaragoza
ViScA eL BaRcA!

2006.11.12. 21.00 - SportKlub [Élő].:
F.C.Barcelona - Real Zaragoza
ViScA eL BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Jugador del Barça
en portugaliabol megyek nemzetkozi diakkedvezmennyel 35 ezer lisszabonbol menetrendszeri jarattalÉn is net-en rendeltem jegyet tavaj, de úgy tapasztaltam, hogy a helyszínen is simán meg lehet venni a belépőt 20%-al olcsóbban, mint a netes rendeléskor. (Persze nem rangadóról beszélek) Május elején megyek a Betis ellen. Most foglaltam repjegyet a SkyEurope-nál. 25.000 ft oad-vissza illatékkel/fő. Szállás meg mint égen a csillag.
www.lougo.com on lehet a legolcsobban szallast intezni
hetvegi bajnokin Puyol mar jatszani fog vagy meg pihentetik
szerintem biztossan jatszani akar.
Én is net-en rendeltem jegyet tavaj, de úgy tapasztaltam, hogy a helyszínen is simán meg lehet venni a belépőt 20%-al olcsóbban, mint a netes rendeléskor. (Persze nem rangadóról beszélek) Május elején megyek a Betis ellen. Most foglaltam repjegyet a SkyEurope-nál. 25.000 ft oad-vissza illatékkel/fő. Szállás meg mint égen a csillag.Fary21 írta:Sziasztok! Szerintem most a csapat hullámvölgyben van egy kicsit, ami nem meglepő két ilyen jó szezon után. Jelenleg én abban látom a problémát, hogy Ronaldinho, Deco, Edmilson egyaránt nincs formában és Eto'o sincs velünk. Ilyenkor kell összefogni és nem szidni a csapatot, meg cseszegetni, még semmi sincs lefutva, nem panaszkodni kell , hanem optimistán a jövőbe tekinteni.
Én is inkább a Belletti-Sylvinho kettőst favorizálom, persze szerintem kevés vagyok ahhoz, mert taktikailag kell a Gio-Zamrotta kettős. Márciusra minden rendben lesz és szerintem tovább megyünk a BL-böl is.
Szokott valaki Barca meccsekre kijárni? Én tervezem a közeljövőben, szívesen veszem ha valaki tapasztalatokban tud segiteni.
Hajrá Barca!!!!! MEssze még a vége!
-
- Jugador del Barça
Bizunk a csapataba ugyanezt a gondolat menetet mar levezettem enis egyszer teljess mertekben egyetertek nagyon jo es szep siker szeria utan egyszer be kellett kovetkeznie ennek is remejuk nem tart sokaig de lathatjuk , hogy ok is tisztaban vannak adologgal plusz mnkat valalanak
menni fog ez csak kicsit megvaratnak es megiesztenek bennunkek
Jok legyetek
en is biztos vagyok a sikerekben menni fog ez csak bizni kell bennunk
menni fog ez csak kicsit megvaratnak es megiesztenek bennunkek
Jok legyetek
en is biztos vagyok a sikerekben menni fog ez csak bizni kell bennunk

-
- Jugador del Barça
Szia en a 7vegi bajnokin voltam eloszor Barca meccsen de megyek a werder elleni meccsre es a real sociedad meccsreFary21 írta:Sziasztok! Szerintem most a csapat hullámvölgyben van egy kicsit, ami nem meglepő két ilyen jó szezon után. Jelenleg én abban látom a problémát, hogy Ronaldinho, Deco, Edmilson egyaránt nincs formában és Eto'o sincs velünk. Ilyenkor kell összefogni és nem szidni a csapatot, meg cseszegetni, még semmi sincs lefutva, nem panaszkodni kell , hanem optimistán a jövőbe tekinteni.
Én is inkább a Belletti-Sylvinho kettőst favorizálom, persze szerintem kevés vagyok ahhoz, mert taktikailag kell a Gio-Zamrotta kettős. Márciusra minden rendben lesz és szerintem tovább megyünk a BL-böl is.
Szokott valaki Barca meccsekre kijárni? Én tervezem a közeljövőben, szívesen veszem ha valaki tapasztalatokban tud segiteni.
a interneten vettem a jegyeket csak barcelonaban vehetem fel oket a meccs elott 2 nappal
www.catalunya.co.uk helyen egesz jo araon vannak
en 200 euorert vettem a ket jegyet szallast inteztem a www.lougo.com rol a camp nou melletti utcaban kb 120 euro 9 ejszaqk en annyit leszek ott
szeretnek elmenni barca b meccsre is es egy par edzesre bar arra nem tudom ogy minden nap ell lehet e menni
hatalmas elmeny ha gondolod johetsz, mert en is egyedul megyek
- Subinho
- Director del Fútbol
ennek kb. annyi alapja van, mintha azt olvasnánk, ronaldinho megy a milanba kakáért cserébe. mindkét játékos remek, de mindketten jók ott ahol vannak!!! tehát, sztem is marhaság...lionelmessi19 írta:azt szóljuk, hKaTo írta:a Barcelona 25 milláért akarta megvenni Lampardot + ezt még megfejelte volna Deco-val hisz ö mourinho kedvence
Ehhez mit szoltok????
1. ez a marhaság hetek óta repked már a neten
2. ez egy marhaság
3.a barca nem akarná sztem megvenni lampardot, és eladni sem decot
4 ez egy marhaság
5. muringyóékkal hétszentség, h nem kötnénk üzletet
6.ez egy marhaság

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van,most mégjobban kell bennük bíznunk,és elhinni,h igenis ki tudunk jönni a gödörből!Fary21 írta:Sziasztok! Szerintem most a csapat hullámvölgyben van egy kicsit, ami nem meglepő két ilyen jó szezon után. Jelenleg én abban látom a problémát, hogy Ronaldinho, Deco, Edmilson egyaránt nincs formában és Eto'o sincs velünk. Ilyenkor kell összefogni és nem szidni a csapatot, meg cseszegetni, még semmi sincs lefutva, nem panaszkodni kell , hanem optimistán a jövőbe tekinteni.
A külön edzések meg fogják hozni a várt formajavulást,aminek már voltak is jelei!
FORZA BARCAAA

- Andris
- Adminisztrátor
azt szóljuk, hKaTo írta:a Barcelona 25 milláért akarta megvenni Lampardot + ezt még megfejelte volna Deco-val hisz ö mourinho kedvence
Ehhez mit szoltok????
1. ez a marhaság hetek óta repked már a neten
2. ez egy marhaság
3.a barca nem akarná sztem megvenni lampardot, és eladni sem decot
4 ez egy marhaság
5. muringyóékkal hétszentség, h nem kötnénk üzletet
6.ez egy marhaság
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
az egyéni forma nem lehet edző dolga, itt nem a fizikai kondícióról van szó. egyéb dolgok, pl dinhonál a sok kritika és a barátnők teszik, vagy deconál talán a két bl miatt a motiváció hiányLéfe írta:Hát ez az lionelmessi 19 egyéni forma, kodició. Ez ki vajon kinek a dolga, talán a szertárosé. Most furcsa lenne a Frenket szidni, de a Barca elött hol muzsikált--főleg jól. Mint edző, mert sok jó játékosból nem lett jó edző. De ezt nála is az idő fogja bebizonyitani. Persze hagy dolgozzon, majd a bajnokság után lehet mérleget vonni. Sok nagycsapatnál, eléggé közismert a vezető edző a pályaedzőjére épit és soha nem vagy csak kevés edzést vezetnek. Perzse lehet, hogy - már irtam, de nem jött rá reakcio, pedig kiváncsi lennék-- hogy sok lé már elégedetté tett néhány játékost. Amennyi pénzt a Dinho kaszál csak ne legyen ideges a kritikák jogosak. Amikor ment Neki dicsérték jöttek a dijak akkor sem volt ideges. Persze mindeki kerülhet gödörbe, majd kijön belöle az nem vitás.
a kondíció pedig nem azért nincs meg, mert neeskens nem hajtja őket, hanem azért mert nem volt nyári felkészülés
ezt egy-két hét után Frankék belátták, és jó néhány játékosnak külön edzés programja van azóta. És a javulás sztem már szemmel látható.
persze ha vki csak az eredményt nézi akkor nem, de ha a játékosok hetekkel ezelőtti, és mostani teljesítményét összehasonlítja, akkor igen.
Ronaldinhohoz pedig annyit, h [auto_cenzúra] nem a pénzért játszik, és kb semelyik másik játékos sem a barcában.
És ne mondtam, h nem jogos a kritika, csak én is nehezen tudnék ennyi kritika mellett nyugodtan játszani.
mert az tény, h volt egy-két hét, amikor nem játszott jól, és már dőlt is a szobra. nekem ez bebszna, h ennyire leszarnak a szurkolóim, h csak az eredményeket szállítom nekik, akkor vagyok jó
az h van egy rossz időszakom bármi miatt is, azt lexarják.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila