Léfe írta:Hát ez az lionelmessi 19 egyéni forma, kodició. Ez ki vajon kinek a dolga, talán a szertárosé. Most furcsa lenne a Frenket szidni, de a Barca elött hol muzsikált--főleg jól. Mint edző, mert sok jó játékosból nem lett jó edző. De ezt nála is az idő fogja bebizonyitani. Persze hagy dolgozzon, majd a bajnokság után lehet mérleget vonni. Sok nagycsapatnál, eléggé közismert a vezető edző a pályaedzőjére épit és soha nem vagy csak kevés edzést vezetnek. Perzse lehet, hogy - már irtam, de nem jött rá reakcio, pedig kiváncsi lennék-- hogy sok lé már elégedetté tett néhány játékost. Amennyi pénzt a Dinho kaszál csak ne legyen ideges a kritikák jogosak. Amikor ment Neki dicsérték jöttek a dijak akkor sem volt ideges. Persze mindeki kerülhet gödörbe, majd kijön belöle az nem vitás.
az egyéni forma nem lehet edző dolga, itt nem a fizikai kondícióról van szó. egyéb dolgok, pl dinhonál a sok kritika és a barátnők teszik, vagy deconál talán a két bl miatt a motiváció hiány
a kondíció pedig nem azért nincs meg, mert neeskens nem hajtja őket, hanem azért mert nem volt nyári felkészülés
ezt egy-két hét után Frankék belátták, és jó néhány játékosnak külön edzés programja van azóta. És a javulás sztem már szemmel látható.
persze ha vki csak az eredményt nézi akkor nem, de ha a játékosok hetekkel ezelőtti, és mostani teljesítményét összehasonlítja, akkor igen.
Ronaldinhohoz pedig annyit, h [auto_cenzúra] nem a pénzért játszik, és kb semelyik másik játékos sem a barcában.
És ne mondtam, h nem jogos a kritika, csak én is nehezen tudnék ennyi kritika mellett nyugodtan játszani.
mert az tény, h volt egy-két hét, amikor nem játszott jól, és már dőlt is a szobra. nekem ez bebszna, h ennyire leszarnak a szurkolóim, h csak az eredményeket szállítom nekik, akkor vagyok jó
az h van egy rossz időszakom bármi miatt is, azt lexarják.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila