Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
zola8787
Director del Fútbol

2010.08.17. 19:26:43

Lionel85 írta:
davi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2041359/

Gratulálok Pepnek.... 5 milkával olcsóbban a miénk lehetett volna....
Én is gratulálok Pepnek, mert olyan játékost nem vett meg, aki jövőre 0 euróért jöhetett volna. Ez jó üzlet volt a részünkről. Örülök, hogy nem jött. Nem ő kellett ide.

Egyébként meg:

Rosell kitalálta, hogy új átigazolási szabályt vezet be, azaz minden évben kettőt igazol más csapatból a Barça, míg kettőt az utánpótlásból hoz fel Pep. Igaz, a rugalmasság fennáll hosszabb sérülés esetén és akkor borulhat ez a bizonyos 4x4-es szisztéma.

Véleményeket várok az új tervről! :)
Hülyeség. Mi az, hogy mindig 2t igazolunk? Annyit igazoljunk, amennyire szükség van.Ha nem kell senki akkor 0-t, ha meg kell 10 új, akkor igazoljunk 10-et. De, hogy mindig 2-t, áhh...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.17. 19:22:36

davi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2041359/

Én is gratulálok Pepnek, mert olyan játékost nem vett meg, aki jövőre 0 euróért jöhetett volna. Ez jó üzlet volt a részünkről. Örülök, hogy nem jött. Nem ő kellett ide.

Egyébként meg:

Rosell kitalálta, hogy új átigazolási szabályt vezet be, azaz minden évben kettőt igazol más csapatból a Barça, míg kettőt az utánpótlásból hoz fel Pep. Igaz, a rugalmasság fennáll hosszabb sérülés esetén és akkor borulhat ez a bizonyos 4x4-es szisztéma.

Véleményeket várok az új tervről! :)
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.17. 18:35:23

bali 15 írta:Gourcuff?
Neeee, ő is szépen leégett a VB-n
már nagyjából harmadszor írom újra a hsz-t, annyira "idegállapotba kerültem"

1. nem veszünk össze olyan játékoson, aki legalább elmundo szinten nem lett hírbe hozva a Barcával
2. VB-n Gourcufftől Messiig sok mindenki leégett, legtöbben nem önhibájukból
3. Ahogyan Özilt se fikáztad azzal, h csak a vb-n mutatott vmit, ne ítéld meg Gourcuff-ot se csak a vb alapján
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.08.17. 18:08:45

Nem is baj.. Még egy buli király nem kell, Özil személyében... Nézzétek csak meg milyen karikásak a szemei :lol:
davi10
Llegenda del Barça

2010.08.17. 18:05:50

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2041359/

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.17. 17:57:47

Gourcuff?
Neeee, ő is szépen leégett a VB-n bár nem tudom. Azt hallottam hogy Ribery meg Anelka folyamatosan baxogatták őt. Nem tett jó neki. De ha 20-25 millió akkor jöjjön. De ennyi erővel akkor már VDV-t is megvehetnénk. :D
Kaká,Canales,Özil. Nincs maradása. Fogadjunk egy százasba hogy Van deer Vaartot most elüldözi a Madrid. És jövőre BL döntőt fog játszani az akkori csapatával. :wink: . Szerintem a Barcában a kispadon tökéletesen elférne :D
Amúgy mennyibe kerül?
Bár tök mind1. Szerintem minden marad majd így ahogy most van.
pityi
Jugador del Barça

2010.08.17. 17:57:45

Pep nagyon bízik a fiatalokban,reméljük hogy nem fog tévedni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.17. 17:54:57

Már ahogy gondolkodom nem is attól félek,hogy szűk lesz a keretünk,hanem attól,hogy ha mindenki egészséges,akkor se a legerősebb 11el fogunk pályára lépni.
Ez szerintem:

Valdes-Alves,Piqué,Puyol,Abidal-Busquets,Xavi,Iniesta-Messi,Ibrahimovic,Villa.

Keitát tuti valahogy be fogja erőltetni a kezdőbe,és Pedrot is szerintem.
Ritkán lesz együtt fent szerintem a pályán a Villa-Ibra-Messi trió,sajnos.
Pepet ismerve,inkább ezek lesznek elől:
Pedro-Villa-Messi
Pedro-Ibra-Messi
Iniesta-Ibra-Messi
Iniesta-Villa-Messi

Az Iniestás eseteknél így fog tudni majd helyet csinálni Keitának.

Amit nagyon nem szeretnék látni a szezonban,az az idióta 4 kp-s taktika,amikor Maxwell,vagy Alves játszik középpályást. Egyszer bejött,kész.Felejtse el Pep szépen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2010.08.17. 17:46:08

Giorquffot el lehetne hozni
Gourcuff :wink:
Csak nem fogják. Bele kell nyugodjunk, hogy nem lesznek új igazolások, és reménykedjünk, hogy a csapat egyben marad...
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.17. 17:42:33

Barca_10 írta:
ab1daL írta:Igen, ma volt a csapatfotózás, Cáceres, és Victor Sánchez is jelen volt, Hleb viszont nem.

Akkor ez azt jelenti,hogy Cáceres marad nem?Egyébként 8 játékos jött fel az ifiből név szerint Oier Olazábal, Rubén Miño, Sergio Gómez, Jonathan dos Santos, Thiago Alcántara, Oriol Romeu, Víctor Vázquez és Andreu Fontàs
Jó kérdés, szerintem ha Hleb, meg Victor Sánchez nem is, de Cáceres maradhatna. Egyébként szintén a Sport hozta le, hogy a Sampdoria elvileg vinné Cácerest.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
P-e-d-r-o
Barça B

2010.08.17. 17:41:45

Barca_10 írta:
P-e-d-r-o írta:Hát ti nagyon meg vagytok békélve azzal hogy Ininek és Xavinak Dos Santos ill. Thiaagó lesz a cseréje,de én valahogy nagyon nemtokmegnyugodni ezzel kapcsolatban!Én mindenképp várok egy kreatív középpályást,de sajnos szerintem nemfog jönni senki!Özilt elvitte a Madrid,mást meg nemnagyon találni aki fiatal,de már most elég érett!Én mondjuk 2 játékost tudnék mondani,aki szerintem Xavi ésIni pótlására tökéletes lenne!Giorquff,és Modric!Mindketten nagyon jól látnak a pályán,23-24 évesek,nagyon jól lőnek,és elég technikásak is!!Az áruk sem lenne olyan hihetetlen,20-25 milla között el lehetne őket hozni,és szerintem a későbbiekben akr húzóemberek is lehetnek!Ferguson sem véltlen vitte volna Modricot,aztmondta méltó utódja lehetne a MU-ban Giggs-nek,vagy akkár Schols-nak is!

Kár,hogy Modric és Gourcuff szóba sem került.De ennyiért a Bordeaux tuti nem engedné el.Én pedig maximálisan megbízok a fiatalokban.

Előbb pedig megnéztem a csapatfotózást.Lehet,hogy én vagyok vak,de mintha Cáceres ott lett volna Piqué és Keita között,a fejét pedig jobbra fordította.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html

Giorquffot el lehetne hozni,mert olvastam a multkor,hogy a szerződésében van egy kivásárlási opció,amelyben körülbelül 20-25 milla áll!Am énis sajnálom h nemjöttek szóba,,sztem nem lennének rosszak!
messideco
Presidente del Barça

2010.08.17. 17:37:11

Hleb sérült, de szerintem nincs köze a fotózáshoz ennek. Még a végén ő is ingyen távozik...
Kép
"And my heart will leave you never."
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.17. 17:36:50

ab1daL írta:Igen, ma volt a csapatfotózás, Cáceres, és Victor Sánchez is jelen volt, Hleb viszont nem.

Akkor ez azt jelenti,hogy Cáceres marad nem?Egyébként 8 játékos jött fel az ifiből név szerint Oier Olazábal, Rubén Miño, Sergio Gómez, Jonathan dos Santos, Thiago Alcántara, Oriol Romeu, Víctor Vázquez és Andreu Fontàs
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.17. 17:32:48

Igen, ma volt a csapatfotózás, Cáceres, és Victor Sánchez is jelen volt, Hleb viszont nem.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.17. 17:32:18

Szerintem arról van szó csupán, hogy jövőre jön Fabregas és nem akarnak arra a posztra igazolni... mert akkor jövőre mit kezdenénk vele...
Na éppen ez az amit mindenki ellenez. Lehet hogy erre rámehet egy egész szezon. Itt nincsen idő "helyet foglalni" valakinek.
ke.andy
Jugador del Barça

2010.08.17. 17:31:40

Amúgy igaz a pletyi hogy a csapatfotózáson Hleb nem volt ott?
Mert ha ő maradt volna akkor nem félnék annyira.[/quote]

itt a link... a sport írta...

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
ke.andy
Jugador del Barça

2010.08.17. 17:30:12

Szerintem arról van szó csupán, hogy jövőre jön Fabregas és nem akarnak arra a posztra igazolni... mert akkor jövőre mit kezdenénk vele...

Én is szeretném, hogy jöjjön még valaki, de persze Pep-en múlik, hogy akar-e még valakit...
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.17. 17:28:47

,mást meg nemnagyon találni aki fiatal,de már most elég érett!
Én még mindig Pastoret favorizálom :D
Amúgy igaz a pletyi hogy a csapatfotózáson Hleb nem volt ott?
Mert ha ő maradt volna akkor nem félnék annyira.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.17. 17:27:21

P-e-d-r-o írta:Hát ti nagyon meg vagytok békélve azzal hogy Ininek és Xavinak Dos Santos ill. Thiaagó lesz a cseréje,de én valahogy nagyon nemtokmegnyugodni ezzel kapcsolatban!Én mindenképp várok egy kreatív középpályást,de sajnos szerintem nemfog jönni senki!Özilt elvitte a Madrid,mást meg nemnagyon találni aki fiatal,de már most elég érett!Én mondjuk 2 játékost tudnék mondani,aki szerintem Xavi ésIni pótlására tökéletes lenne!Giorquff,és Modric!Mindketten nagyon jól látnak a pályán,23-24 évesek,nagyon jól lőnek,és elég technikásak is!!Az áruk sem lenne olyan hihetetlen,20-25 milla között el lehetne őket hozni,és szerintem a későbbiekben akr húzóemberek is lehetnek!Ferguson sem véltlen vitte volna Modricot,aztmondta méltó utódja lehetne a MU-ban Giggs-nek,vagy akkár Schols-nak is!

Kár,hogy Modric és Gourcuff szóba sem került.De ennyiért a Bordeaux tuti nem engedné el.Én pedig maximálisan megbízok a fiatalokban.

Előbb pedig megnéztem a csapatfotózást.Lehet,hogy én vagyok vak,de mintha Cáceres ott lett volna Piqué és Keita között,a fejét pedig jobbra fordította.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
P-e-d-r-o
Barça B

2010.08.17. 17:23:30

Hát ti nagyon meg vagytok békélve azzal hogy Ininek és Xavinak Dos Santos ill. Thiaagó lesz a cseréje,de én valahogy nagyon nemtokmegnyugodni ezzel kapcsolatban!Én mindenképp várok egy kreatív középpályást,de sajnos szerintem nemfog jönni senki!Özilt elvitte a Madrid,mást meg nemnagyon találni aki fiatal,de már most elég érett!Én mondjuk 2 játékost tudnék mondani,aki szerintem Xavi ésIni pótlására tökéletes lenne!Giorquff,és Modric!Mindketten nagyon jól látnak a pályán,23-24 évesek,nagyon jól lőnek,és elég technikásak is!!Az áruk sem lenne olyan hihetetlen,20-25 milla között el lehetne őket hozni,és szerintem a későbbiekben akr húzóemberek is lehetnek!Ferguson sem véltlen vitte volna Modricot,aztmondta méltó utódja lehetne a MU-ban Giggs-nek,vagy akkár Schols-nak is!
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.17. 17:13:47

ke.andy írta:Cáseres állítólag ott volt ma a hivatalos fotózáson, amire Hleb nem került fel...

Ezek szerint Martin marad, Alex meg megy????

Jó lenne tudni, hogy egyáltalán tárgyalunk-e valakivel, vagy a többit az ifiből pótoljuk...

Illetve akkor mi lesz az ifivel??? Mármint, ha felkerülnek a legjobbak?

Ennek örülök!Van még egy cseréje Alvesnek esetleg Abidalnak vagy Puyolnak.SZemély szerint jobban örülnék ha egy ifi jönne fel,de felőlem Hleb is maradhatna.Még mindig kreatívabb mint Keita Iniesta posztján,ha megint olyan sokat lenne sérült mint az előző szezonban.

szerk:szerintem még Mino is maradhatna akár 2.számú kapusnak is.Jó volt a felkészülési meccseken,és a Sevilla ellen is jól védett(már amikor tudott..)
barca0417
Entrenador del Barça

2010.08.17. 17:12:48

Én azért számolnék Pep helyében, Cáceressel. Őt már nem kell leigazolni, és a védelemben bárhol bevethető. Ez jól jöhet a középpályás sornak is, mert Adriano és Maxwell is fel tud lépni ha szükséges. Egyébként én már kezdek beletörődni hogy nem jön senki, lehet hogy nem baj, de akkor becsüljük meg aki már itt van, a fiatalokból válasszon ki Pep olyanokat akik érettek a feladatra, inkább kevesebbet egyszerre, de ők akkor kapjanak nagyobb hangsúlyt. Gondolok itt Thiago-ra, Jonathanra, Fontásra, Muniesa-ra. A többiek még az Atleticben maradjanak szvsz.
Kép
ke.andy
Jugador del Barça

2010.08.17. 17:11:16

Cáseres állítólag ott volt ma a hivatalos fotózáson, amire Hleb nem került fel...

Ezek szerint Martin marad, Alex meg megy????

Jó lenne tudni, hogy egyáltalán tárgyalunk-e valakivel, vagy a többit az ifiből pótoljuk...

Illetve akkor mi lesz az ifivel??? Mármint, ha felkerülnek a legjobbak?
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.17. 17:07:07

Tényleg Hleb.Vele mi lesz?Ha nem sikerül elpasszolni az átigazolási szezon lejárta előtt akkor marad?Cáceresszel is ugyanez a helyzet? :roll:
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.17. 17:04:30

Hát a piacon jelenleg nincsen olyan játékos aki pótolni tudná a Xavi-Iniesta támadóduót. Pep szerintem tudja hogy mit csinál. Ha Hleb nálunk marad a két fiatal mellett szerintem jól meg leszünk. Özil után Javier Pastore volt a másik nagy tehetséges fiatal kp a VB-n, most csak úgy ő jutott az eszembe ha egy olyan kp-t akartok akivel hosszú távra is lehet tervezni. Ő is mondta hogy szívesen játszana a Barca-ban, de nem is tudom Özil is ezt mondta korábban :D , bizony sok játékos képes segget csinálni a szájából manapság. :lol:
Minden esetre én örülnék a Pastore gyereknek, de ezt csak így szóban. Szóba sem került velünk. Vagy még Diego, de ő is csak úgy szóban. 25 éves most csak ő is.

Röviden:szerintem minden marad úgy ahogy van, Xavi,Ini,Jds,Thiago, és talán Hleb. Szerintem ezzel jó szezont lehet produkálni. Csak most a Real megint sztárt igazolt és nedvet eresztett maga alá mindenki.
Oké, nem néztem a német bajnokságot, mert minek, de ettől még hallottam Diegoról vagy ilyenek, szóval a tehetségekről, erről a srácról a vb-ig egy kukkot se.
Fura én is nem érdekel a német bajnokságot mégis hallottam Özilről. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2010.08.17. 17:07:11-kor.
Lezárt