Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hülyeség. Mi az, hogy mindig 2t igazolunk? Annyit igazoljunk, amennyire szükség van.Ha nem kell senki akkor 0-t, ha meg kell 10 új, akkor igazoljunk 10-et. De, hogy mindig 2-t, áhh...Lionel85 írta:Én is gratulálok Pepnek, mert olyan játékost nem vett meg, aki jövőre 0 euróért jöhetett volna. Ez jó üzlet volt a részünkről. Örülök, hogy nem jött. Nem ő kellett ide.davi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2041359/
Gratulálok Pepnek.... 5 milkával olcsóbban a miénk lehetett volna....
Egyébként meg:
Rosell kitalálta, hogy új átigazolási szabályt vezet be, azaz minden évben kettőt igazol más csapatból a Barça, míg kettőt az utánpótlásból hoz fel Pep. Igaz, a rugalmasság fennáll hosszabb sérülés esetén és akkor borulhat ez a bizonyos 4x4-es szisztéma.
Véleményeket várok az új tervről!
Én is gratulálok Pepnek, mert olyan játékost nem vett meg, aki jövőre 0 euróért jöhetett volna. Ez jó üzlet volt a részünkről. Örülök, hogy nem jött. Nem ő kellett ide.davi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2041359/
Gratulálok Pepnek.... 5 milkával olcsóbban a miénk lehetett volna....
már nagyjából harmadszor írom újra a hsz-t, annyira "idegállapotba kerültem"bali 15 írta:Gourcuff?
Neeee, ő is szépen leégett a VB-n
Jó kérdés, szerintem ha Hleb, meg Victor Sánchez nem is, de Cáceres maradhatna. Egyébként szintén a Sport hozta le, hogy a Sampdoria elvileg vinné Cácerest.Barca_10 írta:ab1daL írta:Igen, ma volt a csapatfotózás, Cáceres, és Victor Sánchez is jelen volt, Hleb viszont nem.
Akkor ez azt jelenti,hogy Cáceres marad nem?Egyébként 8 játékos jött fel az ifiből név szerint Oier Olazábal, Rubén Miño, Sergio Gómez, Jonathan dos Santos, Thiago Alcántara, Oriol Romeu, Víctor Vázquez és Andreu Fontàs
Barca_10 írta:P-e-d-r-o írta:Hát ti nagyon meg vagytok békélve azzal hogy Ininek és Xavinak Dos Santos ill. Thiaagó lesz a cseréje,de én valahogy nagyon nemtokmegnyugodni ezzel kapcsolatban!Én mindenképp várok egy kreatív középpályást,de sajnos szerintem nemfog jönni senki!Özilt elvitte a Madrid,mást meg nemnagyon találni aki fiatal,de már most elég érett!Én mondjuk 2 játékost tudnék mondani,aki szerintem Xavi ésIni pótlására tökéletes lenne!Giorquff,és Modric!Mindketten nagyon jól látnak a pályán,23-24 évesek,nagyon jól lőnek,és elég technikásak is!!Az áruk sem lenne olyan hihetetlen,20-25 milla között el lehetne őket hozni,és szerintem a későbbiekben akr húzóemberek is lehetnek!Ferguson sem véltlen vitte volna Modricot,aztmondta méltó utódja lehetne a MU-ban Giggs-nek,vagy akkár Schols-nak is!
Kár,hogy Modric és Gourcuff szóba sem került.De ennyiért a Bordeaux tuti nem engedné el.Én pedig maximálisan megbízok a fiatalokban.
Előbb pedig megnéztem a csapatfotózást.Lehet,hogy én vagyok vak,de mintha Cáceres ott lett volna Piqué és Keita között,a fejét pedig jobbra fordította.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
ab1daL írta:Igen, ma volt a csapatfotózás, Cáceres, és Victor Sánchez is jelen volt, Hleb viszont nem.
Na éppen ez az amit mindenki ellenez. Lehet hogy erre rámehet egy egész szezon. Itt nincsen idő "helyet foglalni" valakinek.Szerintem arról van szó csupán, hogy jövőre jön Fabregas és nem akarnak arra a posztra igazolni... mert akkor jövőre mit kezdenénk vele...
Én még mindig Pastoret favorizálom,mást meg nemnagyon találni aki fiatal,de már most elég érett!
P-e-d-r-o írta:Hát ti nagyon meg vagytok békélve azzal hogy Ininek és Xavinak Dos Santos ill. Thiaagó lesz a cseréje,de én valahogy nagyon nemtokmegnyugodni ezzel kapcsolatban!Én mindenképp várok egy kreatív középpályást,de sajnos szerintem nemfog jönni senki!Özilt elvitte a Madrid,mást meg nemnagyon találni aki fiatal,de már most elég érett!Én mondjuk 2 játékost tudnék mondani,aki szerintem Xavi ésIni pótlására tökéletes lenne!Giorquff,és Modric!Mindketten nagyon jól látnak a pályán,23-24 évesek,nagyon jól lőnek,és elég technikásak is!!Az áruk sem lenne olyan hihetetlen,20-25 milla között el lehetne őket hozni,és szerintem a későbbiekben akr húzóemberek is lehetnek!Ferguson sem véltlen vitte volna Modricot,aztmondta méltó utódja lehetne a MU-ban Giggs-nek,vagy akkár Schols-nak is!
ke.andy írta:Cáseres állítólag ott volt ma a hivatalos fotózáson, amire Hleb nem került fel...
Ezek szerint Martin marad, Alex meg megy????
Jó lenne tudni, hogy egyáltalán tárgyalunk-e valakivel, vagy a többit az ifiből pótoljuk...
Illetve akkor mi lesz az ifivel??? Mármint, ha felkerülnek a legjobbak?
Fura én is nem érdekel a német bajnokságot mégis hallottam Özilről.Oké, nem néztem a német bajnokságot, mert minek, de ettől még hallottam Diegoról vagy ilyenek, szóval a tehetségekről, erről a srácról a vb-ig egy kukkot se.