Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én bírtam, brutális volt a stílusa, és volt pár hihetetlen beszólása... A srácok csináltak róla egy híres mixet ("Dénes-mix"), az hatalmas volt!barca99 írta:Kajak Zrínyis voltál? Én is....Bartha hálistennek nem tanított, néha volt benne egy szadista hajlam.
Igen kemény tesitanár volt, viszont nagyon eredményes kézi-edző.
Melyik suliban nyomtad? Én anno a Bemben játszottam ált. iskolás koromban, aztán a Zrínyibe kerülve Bartha Dénes közölte velem, hogy termetemnél fogva nála nem játszhatok (mikor odakerültem, voltam vagy 157 cm). Aztán ő lett a tesitanárom, és a sors furcsa fintora, hogy miután elkezdtem focizni (és 3. osztályos koromban megnőttem), én lettem az egyik kedvence...jelwaz írta:Hát én Nyíregyen játszottam, általános 3. osztályban kezdtem és a gimis 10. év volt az utolsó (eddig). Mi A csoprtban vagyunk (tehát Pick, Veszprém utánpótlás csapataival együtt), és jól is ment, de az uccsó két évem nem jött össze (pedig előtte ígérgettég a válogatottat, és a két év miat nem mehettem). Országban legjobb helyezésünk 6. volt,, meg volt egy-két díj (torna legjobbja, legjobb hazai játékos), de ezek nem komolyak. Legnagyobb élményem, hogy egyszer Vladan Matic edzette a Szeged utánpótlás csapatát (mármint ő ült a kispadon), és a meccs végén odajött hozzám és gratulált (csak nekem). De az idők változnak...
Anti! Jól tetted! Azért valami kis "Barcás üzit" odanyomhatnál (valami maradandóra gondoltam)
Köszi neked is! De küldött privátot,épp most intézkedem...lionel19 írta:Ozsimiki, Game nem mondta el? Pedig ő kérdezte tőlem és mondta hogy neked kell, és el is mondtam neki
tökéletes lenne, de akkor plz írd meg ozsimikinek, hogyan tudja elérni mircről, mert neki a javas nem megy! tehát melyik server, melyik szoba. Én egy kicsit off leszek, de fél 4-re felkelek, és ugrok csetre!lionel19 írta:én sztem élőben nézem, eurobarca chat nem jó?
Ökhmmmmbarca99 írta:Ki van még olyan elvetemült, hogy élőben nézze az F1-et? Legalábbis a holnapi időmérőt...mert akkor vmi csetet rendezni kéne. nem ártana beszerezni egy mIRC-et a www.mirc.com -ról.
én sztem élőben nézembarca99 írta:Ki van még olyan elvetemült, hogy élőben nézze az F1-et? Legalábbis a holnapi időmérőt...mert akkor vmi csetet rendezni kéne. nem ártana beszerezni egy mIRC-et a www.mirc.com -ról.
Szia Ozsimiki,ozsimiki írta:Hy Enrique!
Na milyen volt sítábor![]()