NSO fórumozók nem hiszik el

így kacsa, úgy kacsa...
Barátaim, nem kellene NSO-t olvasnotok...
Azért érződik, h a rendszeres olvasókban is kialakult már a "JÖn a farkas!!!!" efektus...

Sztem meg nyilván nincsen akkora egoja, h minden meccsen játszani akarjon. Illetve mindenki akar minden meccsen játszani, de követelni nem fogják, és megsértődni sem. Sztem.Atesz írta:Elolvastam, de Deco azért nyílván meg van a maga kis egója, hogy ő is minden meccsen játszani akar, és ez így igencsak veszélybe került. Na meg, ami asszem a Deco topicba lett bemásolva, spanyolul, hogy nem érithetetlen.lionelmessi19 írta:
Figyelmesebben olvasd el, amiket írtam!![]()
Atesz, sokadszorra: Figyelj oda a Piramisgyárátsra, max 2 idézet!!!!!
Frank Rijkaard írta:De ha igaz a hír és tényleg 24 millió euróért jön hozzánk Titi, akkor sztem nagyon olcsón megúsztuk.Én az Arsenal helyében joval többet kértem volna érte
![]()
Forca Barca!
Így legyen!!Alig várom hogy lássam Ronit,és Henryt együtt játszani+Messi..Ecsém!!lionelmessi19 írta:Ki van zárva, hogy bármelyik elmenjen.Tim írta:Azt szinte kizárhatjuk hogy Xavit eladják,inkább Iniesta..Őt viszont nagyon sajnálnám!Az is lehet hogy a "négy ász" sosem lesz egyszerre a pakliban,bár elképzelhetetlen hogy bármelyikük padozzon.Sajnos lehet Rivaldinhonak lesz igaza
Sőt... sztem még Deco sem.
Elolvastam, de Deco azért nyílván meg van a maga kis egója, hogy ő is minden meccsen játszani akar, és ez így igencsak veszélybe került. Na meg, ami asszem a Deco topicba lett bemásolva, spanyolul, hogy nem érithetetlen.lionelmessi19 írta:
Figyelmesebben olvasd el, amiket írtam!![]()
Figyelmesebben olvasd el, amiket írtam!Atesz írta:Sztem egyáltalán nincs kizárva Deco távozása!!!Ki van zárva, hogy bármelyik elmenjen.
Sztem egyáltalán nincs kizárva Deco távozása!!!Ki van zárva, hogy bármelyik elmenjen.
Ki van zárva, hogy bármelyik elmenjen.Tim írta:Azt szinte kizárhatjuk hogy Xavit eladják,inkább Iniesta..Őt viszont nagyon sajnálnám!Az is lehet hogy a "négy ász" sosem lesz egyszerre a pakliban,bár elképzelhetetlen hogy bármelyikük padozzon.Sajnos lehet Rivaldinhonak lesz igaza
Eddig is nyugodtan úgy kezelhetted volna. Ami a Mundon ilyen stílusban megjelenik, az így is van. Nem véletlen írtam.Slither írta:"We cannot confirm this information at this time." - válaszolta a Barca képviselőja az eurosport munkatársának arra a kérdésre Henry a Barcelonáé-e már.
A kiemelt rész miatt most már biztosnak gondolomm Titi érkezését.
Szerintem Deco sem távozik.Rivaldinho írta: Jó, de akkor deco mellett ki lessz MÉG aki távozik ? xavi v Iniesta...mert vkp-n nincs... és az Touré lesz... vagy más.. de egyikük se vkp.. mert ugye akkor ha midn a 4en kezdők, akkor Roni visszaszorul kp-ra, és akokr ugye Deco helyére.. de Touré kinek a helyére jön ? iniesta v Xavi ?
Jó, de akkor deco mellett ki lessz MÉG aki távozik ? xavi v Iniesta...mert vkp-n nincs... és az Touré lesz... vagy más.. de egyikük se vkp.. mert ugye akkor ha midn a 4en kezdők, akkor Roni visszaszorul kp-ra, és akokr ugye Deco helyére.. de Touré kinek a helyére jön ? iniesta v Xavi ?Rivaldo11 írta:Szerintem az alap, hogy senki nem távozik. Eto'o, Messi, és Ronaldinho érinthetetlen. Melléjük jön Henry, és nem valamelyikük helyére.
Abszolút igazad van.. de a logikus az lenne h Eto távozna nem pedig Henry mert ő 5 perce jött....Rita írta:Jön Henry!!De most rajtunk van 4olyan csatár akiket nem lehet kispadra ültetni!4en kell pályán lenniük vagy el kell adni vkit.Inkább Eto'o maradjon mint Henry mer Eto'o fiatalabb és hozzászokott a spanyol focihoz.Henry idősebb és mintha azt hallottam volna h nem volt hajlandó az angol bajnokság utolsó 10 fordulójában részt venni ...![]()
![]()
De ez nem tuti..öcsém mesélte..