LG írta:Mikaos írta:A táncról meg az a véleményem, hogy az élet minden területén meg kell mutatni a különbséget a Real Madridtól: legyen az a FOCI; a sportszerűség; a tiszta, nem alattomos játék kérdése; és ehhez tartozik a nagyképűség esete is, részünkről pedig egyértelműen NEMet kell mondani erre.
Sztem a második bekezdés úgy hülyeség, ahogy van. Felejtsük el végre azt a gyerekes valahára azt, h Real Madrid a rossz oldal, mi pedig a jó!
Néha simán belefér egy kis nagyképűség tőlünk is, persze nem szabad túlzásba sem esni.
Szerintem meg az a hülyeség, hogy nem nézel Madrid meccseket
Itt nem a Real Madridról van szó, hanem Mourinho Madridjáról. Ami totálisan más, mint ami volt a Madrid bármikor a története során (legalábbis amióta focit nézek...de szerintem előtte is). Tudod te is ezt jól, csak valamiért komálod ezt a parasztot, én viszont ezzel nem tudok (és nem is akarok) mit kezdeni.
Nálunk nem fér bele a combmutogatás, az ellenfél edzőjének szemébe nyúlni, az állandó bírógyalázás, a piros lapos favágós megoldások, az alattomosságok, a kretén és agresszív nyilatkozatok. És valaha a túloldalon sem fért bele a buliba ez...
No, mindegy, fel van fújva ez a Thiago-Alves-tánc, de még egyszer mondom: nem szabad megadni az esélyét sem annak, hogy összehasonlítsanak minket a JELENLEGI Real Madriddal.